Mobil fejlesztő (J2ME, BlackBerry, Android)

 ( Chain-Q | 2009. december 1., kedd - 0:46 )

Hát már megint. :) Mivel az előző állásom is a HUP-ról volt, próbáljuk meg megint. Szóval mobil fejlesztő, több éves Java/J2ME, BlackBerry és egyéb platformon szerzett tapasztalattal, több kiadott szoftverrel, referenciákkal, állást keres Budapesten. Másféle mobil platform (Android, iPhone) is érdekelne, gyorsan tanulok. Esetleg embedded fejlesztés is, C és assembly nyelven is. (Van itt is tapasztalat, bár két éve nem gyakoroltam.) Megkeresésre angol és magyar nyelvű CV-t küldök. Elsősorban főállás érdekelne, számlázósdi, projekt és idény jellegű nem, de bármi lehetséges. Akár azonnali kezdéssel.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Mitől lett LogOutMe?

A termék amin dolgoztam nagyjából elkészült, gyakorlatilag csak bugfixing, kód-újraírás, OS bugok kerülgetése és maintenance volt hónapok óta. Ez már nem érdekelt (finoman szólva) annyira, mint ha új dolgot kellett volna csinálni, és ez nem tetszett a vezetésnek. Másik projektre meg nem akartak átrakni, bár többször említettem, hogy szívesen dolgoznék XYZ egyéb éppen futó projekten. Végül úgy döntöttünk, hogy mindenkinek jobb, ha nem erőltetjük tovább a kérdést.

Van ilyen, mikor az alapvetően kölcsönösen pozitív vélemény ellenére sem mehet tovább a közös munka. Diplomatikusan asszem ennyi. Egyébként amiért odamentem az teljesült, megcsináltam amit vállaltam, magammal szemben, lett egy - szerintem - vállalható szoftver, gyakorlatilag a 0-ról kifejlesztve, olyan technikai akadályokon és problémákon keresztül is, amikre sokan bedobták volna a törölközőt. Közben remek kollégákkal dolgozhattam, akiktől sokat tanultam, minden szempontból. De az utóbbi időben tényleg nem éreztem, hogy merre tart az egész, és ez meg is látszott... Szóval talán jobb lesz így.

-=- Mire a programozó: "Na és szerintetek ki csinálta a káoszt?" -=-

Up?

-=- Mire a programozó: "Na és szerintetek ki csinálta a káoszt?" -=-

Mail ment.

Megjott, koszi, valaszoltam.

-=- Mire a programozó: "Na és szerintetek ki csinálta a káoszt?" -=-

Kedves Chain-Q,

Örömmel olvastam soaridat!!! :) A Pannonjob Kft. HR tanácsadójaként ezúton szeretném szíves figyelmedbe ajánlani álláskínálatunkból az alábbi pozíciókat:

1. iPhone fejlesztő http://www.pannonjob.hu/jobresult.php?keyword=iPhone&cat%5B%5D=,
2. Android fejlesztő http://www.pannonjob.hu/jobresult.php?keyword=Android&cat%5B%5D= , illetve
3. a napokban induló BlackBerry (J2ME) fejlesztő!

weboldalunk címe: www.pannonjob.hu

Megjegyzés: A pozíciók azonban budapesti jelenlétet kívánnak!

Várom önéletrajzodat, visszajelzésed!

Üdvözlettel,
Raffai Gábor

Marketing referens és HR tanácsadó

Tekintse meg megújult weboldalunkat a www.pannonjob.hu címen!

Pannonjob Humán Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54.
Videoton Irodaházak
Tel: +36 (1) 392 1222
Fax: +36 (1) 392 1221
Mobil: +36 (20) 326 1996
E-mail:

Web: www.pannonjob.hu