milyen multifunkcios (scanner, nyomtato) uj keszuleket vegyek most?

 ( egeresz | 2009. december 1., kedd - 0:16 )

Ugye, a kerdes azert kerdes, mert egyik masik bolt teljes kinalatat metszve mondjuk a sane altal supportalt eszkozokkel, ures halmaz jon ki.

par eves eszkozkkel mar jobban all a tamogatas, dehat ujat szeretnek.

Ha valakinek van sikeres, kiprobalt, vagy egyeb okokbol tudodott tuti tippje, akkor irja meg legyenszives.

Mi kell? hat scannelni, meg nyomtatni. Az kevesbe erdekel, hogy 12e vagy 40e forint.

koszi.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

ha patronosat veszel, akkor ne chip-eset ezt már megtanultam

I am the god of hellfire, and I bring you...

Itt egy HP PSC 1215 multifunkciós nyomtató teszi a dolgát ahogy kell, egy ismerősnél pedig egy HP Photosmart Cxxxx sorozatú All-in-one működik tökéletesen, így ezeket tudom ajánlani.
Gondolom HP nyomatók nagy részéhez jó a támogatás linux alatt...

Én a hp-s tintafröcsis szervizzel történt találkozás után hp tintafröcsit akkor se, ha ott helyben lelőnek. A nyomtatómat elvitték valami világvégi javítóbázisra, ott faragtak vele valamit, majd visszakaptam egy darab nyomtatót. Nem a sajátomat, hanem egyet. És ez náluk normális, ki van írva nagy plakátra, hogy a rossz nyomtatódat cserélik egy javítottra.

Én pl. egy kerge spanyol széthajtott leharcolt sz.rját kaptam vissza a saját nyomtatóm helyett, az, ami az enyémben rossz volt, az ebben is rossz volt. Dögöljek meg, ha még egyszer hp tintasugarasom lesz.

+1

HP-t egyszerűen tedd a Lexmark mellé. Jó lézereket csinál és nagyteljesítményű nyomtatókat, de a tintásukat vedd úgy hogy nincs is .... anno mondjuk dolgoztam egy hp nyomtató szerviznek, ott is azt mondták amit most is tapasztalok, otthonra Epson, Canon, csip vagy nem csip, ha tintás kell.

Üzleti tintás HP Officejet Pro minden szempontból veri a legtöbb lézert ... :S . BI tapasztalatok nagyon pozitívak voltak ( az az előd ) .

Samsun SCX 4521F lézer.

+1 Samsung lézer mindegy milyen úgy működik ahogy a KIS könyvében leírják ... HP tanulhatna .... 650145640 MB-os 16 óráig települő drivereihez egy picit.

Nekem van egy Epson Stylus CX3650-esem. Az ára kb. 4-5 éve 25 eFt köröl volt. Nyomtat, szkennel, gép nélkül másol, másoláskor, ha bekapcsolod azt a funkciót is akkor nagyít is.
Ha a Fedorat telepítem és közben be van kapcsolva és csatlakoztatva van a készülék a PC-hez akkor a telepítés végére cakk-pakk be van állítva. Nyomatni és szkennelni is lehet vele.
Üzemeltetés: 4 patronos készülék színenként lehet festéket cserélni. Az eredeti festék elég régen vettem, de olyan 3-4 eFt színenként és 250-300 lapot lehet vele nyomtatni. Arra oda kell figyelni, hogy a színes patronok két fajta töltöttséggel kerülnek forgalomba (8ml illetve 13ml). A fekete mindig 13ml-es. Van az összes színt tartalmazó készletben 7-8 eFt-ért, de azokban kevesebb festék van a színes patronokban.
Én után gyártott patronokat használok 450-1000 Ft/db. Ja és van rajtuk chip. Ha Windowson használom, akkor patroncserekor figyelmeztet, hogy használjak eredeti Epson festéket, mert a minőséget csak azzal arantálják.
Jelenleg ez a típus nem kapható, amit most lehet kapni ránézésre ugyanolyan, de az ára csak 13 eFt.
Én úgy gondolom, ha újat kell vennem is ennél maradok. Ha 2-3 évente tönkre megy, akkor 13 eFt mindössze a csere egy újra.
Eredeti festékkel fotó minőségben nyomtat a legolcsóbb fényes fotó papírra is. Az utángyártottakkal változó, de tűrhető a minőség. A probléma ott lehet, hogy eddig nem figyeltem rá és kevertem az utángyártott festék márkákat.

Szerk: utána néztem, a gyári adatok szerint a 8ml-es színes tinták 250 lapra elegendőek, a 13ml-esek 420-ra. A fekete festék 13ml-es 600 oldalra. Nos ez utóbbi szerintem túlzás, bár sohasem mértem.
--
не закурить! (Ne gyújts rá!) не куриться! (Ne dohányozz! Ne füstölögj!)

üdv.

nekem egy brother dcp-145-c tipusú masinám van. szállítással volt 19000 rmft. utángyártott festék bele kb 5-700 ft, ami 13 ml!

ubuntu alatt megy rendesen, nem kell vele sokat vacakolni, bár a scanner részét most nem sikerült megoldanom tökéletesen, nem találom a leírást, ami alapján jól működik.

a sane nem veszi észre a scannert, csak a nyomorult hp webkamerát és nem is lehet váltani, de root joggal lehet változtatni, tehát az is működik.