MorphOS 2.4 (AmiCon 2009 edition)

A MorphOS 2.4-hez kapcsolódó félhivatalos vírusmarketinghez mi is kapcsolódtunk, mégpedig azáltal, hogy elkészítettük a MorphOS 2.4 "AmiCon 2009 Edition"-t.


(Klikkre nagyul.)

A CD és a borító grafikája teljesen "official", vagyis a MorphOS Team tagja és egyik grafikusa, Christian "tokai" Rosentreter készítette, a CD gyártást és a borító printelését köszönjük Pasy of Fresh!mindworkz-nek, a "készre szerelést" pedig sadddamnak és az AmiCon házigazdájának, Lázinak.

A készletekből még maradt 5-6 darab. Érdeklődők privát üzenetben kérhetnek, 300 Ft (kb. önköltség) plusz postaköltség áron maguknak belőle. Budapesten személyesen is átvehető, ekkor nyilván nincs postaköltség. Limitált példányszám, egyszeri lehetőség. Érkezési sorrendben, amíg a készlet (Amiga készlet ééééérted, haha!) tart! A tartalma a CD-nek egyébként egy "mezei", netről .iso-ban is leszedhető MorphOS 2.4, amely PowerPC-s Mac minin, Pegasos I/II-n és Efikán is futtatható.

(Továbbá: AmiCon képek itt, "hálózatban" (soros link) Stunt Car Racerezés videó itt (vagy TeCső) meg itt, Amiga Tudás Vetélkedő kérdések és válaszok (PDF) itt.)