védettlen wifi

 ( gerike2 | 2009. június 18., csütörtök - 17:52 )

hello...
bocs hogy új témát indtíok de hiába kerestem, hiába nézelődtem a végeredményemen nem látszik ez.
A problémám az lenne hogy van egy laptopom és arra szeretnék internetett heggeszteni, itt a kornyéken vannak wifik és arra az anntennára szeretnék csatlakozni amelyikkel a gépen csatlakozok. Nincs se wep se wpa viszont mivel nem enged felcsatlakozni gondolom hogy mac szűrés lehet(vagy esetleg van más oka amiért nem engedne fel?ip fix)kiprobáltam mindent amit csak leltem a neten a wildpacketet is beleértve de akkor sem sikerül.valakinek 5let?kosszi

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Zsír, csak ezzel még nincs netem. Tudod ez mind szép és jó viszont ez egy céges antenna és nem nagyon izgat az h mi lessz veluk. De nem is ez a lényeg hanem az hogy ha ez egy fórum akkor segitsenek, mert ha lelki megnyugvást szeretnék akkor elmegyek egy templomba.
csira:/

SZVSZ: mac szűrés van, azért nem tudsz csatlakozni. Ha mindenáron beakarsz jutni, akkor szerezd meg a mac címet amit engedélyez.

:) na igen.gondoltam. ezért jottem ide h hogyan tudnám megszerezni azt a mac cimet amit átenged a szűrő. erre kellene ötlet írás program akarmi amin eltudok indulni, csak már kifogytam az otletekből.

aircrack-ng nevű progi.

jaja vágom azt a progit, és azt is tudom h ez egy olyan oldal amin a nyíltforráskód a nyerő, de mivel még most windowsom van, nincs olyan lehetőség ami xp alatt is megy? vagy egyszerubb ha berakok a gépbe egy linuxot?

Van windows-ra is. SZVSZ: De jobban jársz a linux-ra váltasz.

Itt nekem lenne számodra jó tippem "aircrack-ng könnyen" témában, de a minősíthetetlen stílusod miatt nem írhatom le. Igazán sajnállak (és nem azért, mert az én segítségemtől megfosztod magad), javaslom, kicsit nézz magadba/magadra.

Viszont ha épp online egy gép, annak a MAC addressét le lehet hallgatni. De csak akkor lehet azzal a MAC addressel fellépni a hálóra ha a másik már kilépett nem? Vagy nem feltűnő 2 gép azonos MAC address-el?

http://bigacsiga.net

jaja ez igy van ahogy mondod h csak akkor lehet vele netezni. erre való a wildpacket h megnézi h melyik mac cimet engedi át a szurő asszem vagy valami ijesmit olvastam róla angol oldalon...és ki is irtam rengeteg mac cimet de hiába cserélgettem eggyikkel sem akar csatlakozni rá.

Jó router-ről gyűjtesz adatott? Azért, nem mindegy :)
A saját mac címed átírod mielött csatlakozni probálsz?

Jó router-ről gyűjtesz adatott?
ezt h érted?
ja a smacal lecserélem a mac cimeket reebot és ugy próbálok csatlakozni. rosszul csinálom?

Fogalmam sincs, de SZVSZ nem kell reboot.

Ha software-rel MAC-et váltasz, akkor a reboot után újra kell csinálni, mert nem jegyzi meg.

Egyébként meg a hisztiből vegyél vissza, jól.

Üdv,
Dw.

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

Egyes vezetéknélküli hálókártyák Windowson sem működnek megfelelően ha átírod a Mac címet.

off
vicces vagy mindinkább siralmas látni hogy egy olyan csírázza a másikat aki még leírni is képtelen normálisan hogy mitszeretne

mitképzelsz

ha nem elég segítség neked az hogy kikereste az idevágó fórumokat akkor inkább add el a géped, tahó

hihetetlen hogy ez a (de)generáció amennyire tudatlan annyira arrogáns ha nemreptetik a sültgalambot a szájába

elvileg ezek fogják eltartani az országot mire megöregszünk, szép kilátások

ejha.... figyelj reám én ide segítséget kérni jöttem és nem azért hogy valamely tiszta lelkű barátod megmutassa nekem a helyes utat :D.
aztan hogy siralmas látni? :D meg degenerácio? :D hallod ha nem tetszik a helyzet akkor állj ki tüntetni, de engem hagyj ki ebből a te DEGENERÁLT világodból.
csira :/

minekszmajlizolhaepp eretszopsz

szóval akkor nincs 5leted?

kértélhogy nefoglalkozzak veled
csá

:-)

Azért a megfogalmazáson változtatni kellene...
Ez ilyen formában valóban nem az a hangnem amire az emberek szívesen segítenek. Ez egy fórum ahol az emberek jórészt barátságosak és segítőkészek de ez szívesség. Nem kötelességük segíteni és ez a hangenm azt vonja maga után, hogy sarkon fordul és nem segít. (Még akkor sem beszélnék így az emberekkel ha kötelességük volna teljesíteni dolgokat nemhogyha szivességet tesznek.)
http://bigacsiga.net

jojo oké sorry azért a csiráért. csak nem esett jól 6-7 ora szem meresztés után hogy bevágnak egy olyan linket ami az erkolcsokről szól.oké megértem igaz de ha elolvasta h mit akarok rájon hogy nagyon nem az amit kérdeztem....
megegyszer bocs midnenkitől akit megsértettem....

Még ha legális dologban szeretnél segítséget kapni, de amit te akarsz csinálni, azt tudtommal buntetik.

Nem leszel itt sokáig :)

ámen

ja buntetik igaz...de ha már segitséget nem is kapok a rossz fellépés után akkor legalább annyi mondhatok hogy xp meg lehet oldani vagy rakjak fel egy linuxot

"akkor legalább annyi mondhatok hogy"

Persze, hogy mondhatsz.

Tényleg illegális, de a te dolgod, ha kiderül, és megbüntetnek miatta.
Szóval én a helyedben legalább egy linux livecd-vel próbálkoznék. Azután fogsz egy kismet-et, és azzal megnézed, hogy milyen MAC címeket használnak. Ezután beállítod azt a MAC címet a gépeden(nem kell újraindítani ahhoz linuxban) lehetőleg akkor, amikor az a gép már nem használja a netet, és már jó is vagy.
Igazából ha elég bátor/pofátlan vagy, akkor azt is megpróbálhatod, hogy a WLAN-routeren megnézed a MAC filteringet, és hozzáadsz egy új címet, amivel utánna tudod használni a hálót, ha azt a címet állítod be a gépeden(win alatt nem tudom, hogy hogy lehet). Persze ehhez az kell, hogy a default password legyen beállítva a routeren, de ez az esetek nagyonnagy részében így van(interneten rákeresve negtalálod minden routerre, hogy mi hozzá a default pass). Azt viszont nem javaslom, hogy saját MAC címedet rakd bele, mert így kissebb a lebukás veszélye.

És ez most mire is volt jó?

Felbujtás illegális tevékenységre?
Vele akarsz ülni?

Nem, inkább remélem, hogy lebukik, és utánna nem fogja többet ilyenen törni a fejét. Amit írtam, azt meg 10 perc alatt bárhol máshol megtalálta volna.

Na pont ez az, hogy ő nem találta volna meg.
Ahhoz sem ért, hogy hogyan kéne keresni.

Én kiraktam a régi routeremet titkosítás nélküli WiFi-re. Nem véletlen védetlen - WAN nem van (csak néha, mikor benézek röhögni a logon), azon turkálják egymást a környékbeli crackerek a LAN-on.

rögzített Helyettes Jelenléti ellenőr
( nem szakmabeli)

Igen de mivel lehetne leszedni a hálóról az eredeti MAC tulajdonost? :) (Engem csak az etikus oldala érdekel.)
Merthogy addig nem enged fel (szerintem) ameddig ő fent van. Nomost azmeg elég esetleges, hogy megvárjuk amíg kikapcsol merthát lehet, hogy az sohanapján lesz.

http://bigacsiga.net

Ha csak az etikus oldala érdekel, akkor menj oda az adminhoz, és kérj accountot, vagy megfelelő megbízást a wifi-jük biztonsági felülvizsgálatára, melynek része egy blackbox sebezhetőségvizsgálat.

Ezt szerintem nem kellett volna...

Barátocskám, ha szeretnél emberekkel együtt élni, a stílusodon sürgősen csiszoljál.

Ez nem céges-fizetős support fórum, az emberek jóindulatból és önkéntesen segítenek, kéretik úgy hozzáállni. Ha nem tetszik, lehet templomba menni, ott biztos több segítséget kapsz.

--
The Net is indeed vast and infinite...
http://gablog.eu

Linkeljem par adsl-kereskedo cimet? Akkor lehet neted.

Azért szurja itt ez a dolog egyesek szemét, mert az idejárók egy része pont ellened védekezik. Nem hinném hogy bárki közkinccsé tenné és dalolva elárulná hogy az ő wlan-ja, esetleg cégnek telepített hálózata hogy is működik, hol van a gyengepontja.

Ha pedig céges "antenna", akkor már csak mosolygok. Winnel kis esélyed van törni, de ha normálisan megcsinálták akkor linuxal sem fog menni. Sok esetben az ilyen antennák "nem tartalmanak netet", belső hálózati eszközök elérésére szolgálnak.

Mostanában egyre többször megnézem hogy jó cím van-e a böngészőmbe irva.
Mindenki idézze ide a "Mi folyik itt Gyöngyösön..." c. telenovella megfelelő részét.

Ellene vedekezik?

Nemtudom, de engem nem toltott el a retteges amikor elolvastam hogy egy wannabe xphuszar hacker, akinek 1 bit tudasa sincs a halozatokrol, de egy forumon lamul.

Valahogy meg tudok aludni... valahogy.

Kérdezd meg a paramétereket az üzemeltetőktől, az a leginkább járható út. Ha viszont betörni óhajtanál, akkor... hogy is fogalmazzam meg szépen... Húzz el a kérdéseddel együtt. (Igen, ez volt a szép és finom megfogalmazás) Egyébként igen, megfelelő eszközzel és tudással van rá esély, hogy bejuss egy nyitott wifi-re, van arra is esély, hogy megtaláld az internetes kijáratot -- de ez szerintem nem az a hely, ahol ilyennek kapcsolatban bárki is érdemi választ fog neked adni.

http://www.remote-exploit.org/backtrack.html
tanuljal, probalkozzal.
kozben meg olvass az etikus hekkelesrol is valamit.

OpenBSD 4.5/i386

Mármint én? A 312-50 számmal jelzett vizsga, meg a kapcsolódó oktatás anyagából (szép vaskos könyvek, plusz "némi" optikai adathordozó) már elég sok dolgon átrágtam magam...

Igen. A paramétereket pedig egy barométerrel is meg lehetne állapítani mint ahogyan ezt Niels Bohr is tette volna. :)

http://rfl.hu/szorakozas/humor/niels-bohr-barometere.html

úristen

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."

+1

t

Amúgy ha nincs a gépeden internet-csatlakozás, hogyan tudtál írni ide?
Meg ha ilyen problémád van - ami durván illegális, akár céges, akár magán - legyen pofád önerődből megoldani azt.

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."

...azért még nem kúrta le senki, hogy ilyen magyar szó: "védettlen" nincs is? Magyarul "védtelen"-nek mondják.:)

OFF:
Biztos lemaradt az elejéről a "le" :)

A védetlen is jó sztem, csak azóta már biztos levédték és ezért tette múltidőbe. :)

Ps.: "A problémám az lenne hogy van egy laptopom és arra szeretnék internetett heggeszteni, itt a kornyéken vannak wifik és arra az anntennára szeretnék csatlakozni amelyikkel a gépen csatlakozok."

Milyen gépen csatlakozol?

"A védetlen is jó sztem, csak azóta már biztos levédték és ezért tette múltidőbe. :)"

:D:D

Azért nem segítek, mert segíteni akarok neked. Adott egy technikai probléma, aminek van technikai megoldása, de erkölcsi és büntetőjogi (2 évig terjedő szabadságvesztés) akadályai vannak. Ha megkapod valakitől a technikai tudást és megcsinálod amit akarsz az az ember aki megtanított rá nem segített neked, hanem ártott. Ha nem arra kellene, amirek kell neked itt is kapnál segítséget.
Példa: A lakatosoknak az iskolában tanítják, hogyan kell egy zárat felnyitni kulcs nélkül, hogy a tulajdonost be tudják engedni saját lakásába. Mégsem tartanak betörőtanfolyamot.

"Példa: A lakatosoknak az iskolában tanítják, hogyan kell egy zárat felnyitni kulcs nélkül, hogy a tulajdonost be tudják engedni saját lakásába. Mégsem tartanak betörőtanfolyamot."

nem minden iskolaban van ez igy.
jobb helyeken megtanitjak, hogyan mukodik a zar. aztan azt a tanulot, aki nem jon ra, hogyan kell kinyitni kulcs nelkul, megbuktatjak.
legalabbis amikor tanulo voltam, meg igy volt :D)

Hogy mik vannak? Azon lepődök meg, hogy még akad olyan, aki a helyesírási hibák és a stílus ellenére is segít neki.

Na ja! De hacker tanfolyamot azt igen. Mert az jobban hangzik, mint az it-biztonsági tanfolyam.

------------------------------------------------
A legtöbb ember azt hiszi, csak a gyomra üres...

Kisgyerek nagyon ráér (gondolom, a tört wow-ja nem fut az utolsó frissítés óta).
Az is látszik milyen sok hasznosat letett ezen a fórumon: http://hup.hu/node/29282
Ezzel a mostanival van összesen két topic amiben tevékenykedett. Hmmm...

Más különben meg az ilyen black hat dolgokról infót nem forumokon szokás keresgélni. Ha nem tudod, hogy egy vezeték nélküli hálózatot hogy lehet feltörni, azt ne itt kérdezd meg mert ha megfognak ezel fogják bizonyítani, amit csináltál aztán mész csücsenni, aztán hajolhatsz le a szappanért!

----
概略情報

+1, nem tudom mit képzel magáról.

--
The Net is indeed vast and infinite...
http://gablog.eu

WGA-val azt is lehet törni, szerintem számodra ez a legjárhatóbb út.

Mindenképp olyat válassz amiben van távoli tranzisztormoduláció.

Tény mondjuk, hogy ha 64bit-es géped van akkor sokkal tovább fog tartani a törés, ráadásul ahhoz, hogy a belső hálózatról kijuss az internetre szükséged lesz a rendszergazda DNS-ére is (hajszál, köröm is megteszi).

:DD

Ez egy gyongyszem, koszonom :)

Ez a WGA zseniális, elolvastam az összes tudnivalót az oldalon és biztonsággal kijelenthetem, hogy napjaink egyik legnagyobb vívmányáról van szó.
A topiknyitó egészen biztosan fogja tudni alkalmazni, már csak be kell szereznie egy ilyet.

Na bazze, már a hup-ra is begyűrűztek a script kiddiek. :D
---------------------------------------------
"Az aptitude-nak nincs Szuper Tehén Ereje" :D

A "begyűrűztek" szerencsére még erős túlzás, viszont abban egyetértünk, hogy időben kell lecsapni rájuk, nehogy elszemtelenedjenek.

És itt kimondottan azokra a fórumtársakra gondolok, akik egyből rohannak segíteni a szerencsétlenen.

Én azt mondom, hogy venned kéne egy WGA-t, és modulálni a router frekvenciáját.
Keresd Dimitri -t!

Miért? Itt is tudunk segíteni a modulációban nem?

http://bigacsiga.net

Végülis igen, csak én kicsit mindig parázok, hogy az oroszok a nyakamra lépnek, amiért kikogyokok ezt-azt...

Itt mindig uj dolgokat lehet tanulni! :)

A tuti megoldashoz az alabbi parancsot add ki rootkent:
yes i want to enable wlan hacking mode on my > /dev/hda

--
Fontos feladatot soha ne bizz olyan gepre, amit egyedul is fel tudsz emelni!

az un-szimpátiát ki lehet fejezni kevésbé destruktív módon is, nehogy valaki beírja az előbbit!
...amúgy szerintem is csöves dolog mástól lopni a netet.

Mi destruktív van az előbbiben? Simán vicces! :D

őőő, talán az a destruktív benne, hogy a /dev/hda tartalmát szépen az elejétől felülírja az "i want to enable wlan hacking mode on my" karakterlánccal folytatólagosan, amyg el nem fogy a memória, és a kernel le nem lövi a yes processt?!

Kicsit rideg, de még műalkotásnak is felfogható, elvégre van mondanivalója: aki hülye az haljon meg :-D

Alkot valamit, egy szép hosszú karakterláncot építget. Tulajdonképpen ezt nevezhetjük konstruktívnak.

A memoria nem fogy el, a winyo fog betelni, es az fogja leloni a yes process-t.
--

()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Attol fugg, mennyi a memoria, és mekkora a merevlemez.
2-4 gigát egy yes process elég hamar fel tud zabálni... Ha mondjuk terás a /dev/hda, a memória meg 2 giga alatt van, akkor simán el tudom képzelni, hogy előbb telik be a memória, pláne hogy ugye nem csak a yes használja a memóriát.

Pocsek memoriakezelo eseten valoban, azonban a linuxban ugy tudom van bizonyos kimenetpuffer kezeles, ha tele van, akkor addig nem lep tovabb. Arrol nem beszelve, hogy azert a winyo uritgeti azt a puffert bocsulettel...
--

()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

??? Most hogy jön ide, hogy "a winyo uritgeti azt a puffert bocsulettel" ??
Meg a kimenetpuffert sem nagyon értem, hogy jön ide, nem attól fog elfogyni a memória....
Ja, de értem, te nem ismered a 'yes' -t.

Nyiss egy terminált/konzolt, indítsd el a top -ot.
Egy másikban indítsd el a 'yes' -t, csak így simán, paraméterek nélkül.
A top -ban figyeld a memóriahasználat alakulását.

Egy SLES 11-en kipróbáltam, semmi érdekes nem történt.

Ave, Saabi.

Gentoo-n inditottam, a CPU-nal a max 17% volt, a memoriahasznalat teteje 0.1% volt.
A konfig:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz
1GB RAM
MSI 945 Neo 5 alaplap
Gentoo AMD64
X futott.

Szerk: a teszt kedveert fajlba iranyitottam. 97%-ra vitte ugyan a CPU-t a memoriahasznalat viszont 0.1% maradt valtozatlan. 1.2 GB-nal allitottam le a folyamatot.

Most mar tenyleg erdekel, mit kellett volna latnom.
--

()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Itt a yes forrasanak az a resze, amelyik folyamatosan kiirja a megadott stringet:

 for (;;) {
   int i;
   for (i = optind; i < argc; i++)
	if (fputs (argv[i], stdout) == EOF || putchar (i == argc - 1 ? '\n' : ' ') == EOF) {
	  error (0, errno, _("standard output"));
      exit (EXIT_FAILURE);
	}
 }

En nem nagyon latom, hogy mitol zabalna fel a memoriat...

Akkor, ha a kimenet valamiert baromi lassu, nem tudja megfelelo utemben kiirni, es a kimenetpuffer esetleg megeheti a memoriat, bar ez nagyon marginalis eset. A masik, ha a disk puffer szarul van meretezve, es fajlba iranyitod a yes kimenetet, akkor a disk puffer is feleheti a memoriat, ha a lemez epp valamiert nem tud olyan utemben kiirni, mint amilyen utemben a yes termel. Meg egy utolso lehet, ha pont egy memorianyi adatot kap argumentumkent, akkor az elso fuggvenyhivasra out of memory a valasz. De ezek mar vajakolasok.
--

()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Annak a puffernek nem fix a mérete?

--
http://sandor.czettner.hu

Haat, ez jo kerdes. Nem tudom. Szerintem nem, de ez nem jelent semmit, csak az en velemenyemet.
--

()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

.

És ezt most miért?

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."

Részben igazad van, de szerintem egy ilyen válasz méltó a topic indítójához - ha már egyáltalán figyelemre méltatjuk, különösen azután, ahogyan a jóindulatú figyelmeztetésre reagált.

ajajajaj.
Legalább egy figyelmeztetést írhatnl, hgoy nehogy beírja valaki.
Nem mindenki tud arról, hogy létezik a yes.

Az biza' így járt... (Mint az egyszeri linuxos a solarison, amikor meg akarta nézni a killall paraméterezését, és rootként simán elbököte a parancsot, paraméterek nélkül...)

Ez olyan szép, mint amikor valaki keresett lejátszót a RealMedia file-jaihoz és az rm parancsot javasolták. :-D
Én egyszer begépeltem az
# rm -f /
parancsot az egyik gépünkön és közöltem a kollegámmal, hogy hang lenyomni az entert. Ő meg azt hitte hülyéskedem. :-D Volt mentés. :-D

Ave, Saabi.

En meg egyszer egyik haveromnak begepeltem a
# dd if=/dev/zero of=/dev/sda
parancsot, mondtam neki, hogy jo poen, o meg elhitte :P utana jo poen volt. Szerencsere csak a wines particio szallt el, tobbit helyre lehetett allitani, mert idoben leallitottam

-----
“Firefox, you say? No I don't play Pokémon”

baráttal is megcsinálnád?

Elotte azert elmondanam neki, mire szamithat, utana szinten ra biznam, hogy leuti-e az entert. Egyebkent nem, nem vagyok gonosz.

-----
“Firefox, you say? No I don't play Pokémon”

Alternativakent meg root jogok sem feltetlenul kellenek :)
yes i want to enable wlan hacking mode on my > /dev/dsp

Yuy.. ez mar kegyetlenseg, azt ugye tudod? Foleg olyan jo technosra tekert hangero mellett.
--

()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

A topicnyitó is inkább forgatná vasvillával, hogy be ne poshadjon..

udv
letix

---------------------------------------------
linux alapparancsok - http://www.doksi.atw.hu

=DDDDDDD

Hat elerkeztunk idaig is... szomoru, szomoru...

+1

ROTFL

Tajgetosz-pozitív. Csak az lep meg, hogy ennyien foglalkoznak vele.

engem meg az, hogy még nem lett törölve a poszt

" a rendszergazda DNS-ére is (hajszál, köröm is megteszi)."

Ez qrva jó! :D

témához:
Aki nem tud írni, olvasni sem tud!

Persze hogy nem talál semmit, a témával kapcsolatban.
Vagy ha talál, nem tudja értelmezni.

"hogy ha ez egy fórum akkor segitsenek"

Vízhang (vodafon) Huawei modem havi 7000 Ft

Ekkor ingyen jár a lelki megnyugvás - /átmeneti/kacatok (/temp/lom) nélkül is.

töréshez viszont tudok biztatót mondani:

HAJRÁ!

e2ajel52ome9gerik2neksemjutnaegybo1e52ebe

(
és ez csak 41 betűs jelszó
a megengedett 63 helyett
*&@#<> még nincs is használva
)

Kérlek írd már át a címet ezek valamelyikére:
"védetlen" vagy "védelem nélküli"!
Köszi!

vagy nem vedett. de inkabb torolje a topicot. szanalom^2

vedetlen... /o\ vedtelen talan.
--

()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

vannak olyan állatok, amelyek nem állnak védelem alatt, mert olyan gyorsan szaporodnak, hogy nem fenyegeti őket a kihalás :D

Észre vettétek?!
gerike2 nem jelentkezik. :)

Amig elvoltatok egmassal, O megtalalta a megoldast..:D

Te meg egy nyolc hónapos topicot találtál meg... :)
üdv: pomm

A 852-es kídlap telepötúsa sikeresen befejezádétt

Ilyen lassuak vagytok..:)

Látom találtatok magatoknak egy új HuP Celebet. :D

|| "Software is like sex: it's better when it's free." Linus Torvalds || Visit Gorkhaan's Homepage

Szerintem ezt az egészet én is végigolvasom.

---
--- A gond akkor van, ha látszólag minden működik. ---
---

1. miert kellett megint egy ezereves topikot up(p)olni?
2. t hogyhogy nem talalta meg ennyi ido alatt ezta topikot (vedtelen vs vedettlen)

szerk.: latom, tibyke helyett ezt megtette mas