védettlen wifi

Fórumok

hello...
bocs hogy új témát indtíok de hiába kerestem, hiába nézelődtem a végeredményemen nem látszik ez.
A problémám az lenne hogy van egy laptopom és arra szeretnék internetett heggeszteni, itt a kornyéken vannak wifik és arra az anntennára szeretnék csatlakozni amelyikkel a gépen csatlakozok. Nincs se wep se wpa viszont mivel nem enged felcsatlakozni gondolom hogy mac szűrés lehet(vagy esetleg van más oka amiért nem engedne fel?ip fix)kiprobáltam mindent amit csak leltem a neten a wildpacketet is beleértve de akkor sem sikerül.valakinek 5let?kosszi

Hozzászólások

jaja ez igy van ahogy mondod h csak akkor lehet vele netezni. erre való a wildpacket h megnézi h melyik mac cimet engedi át a szurő asszem vagy valami ijesmit olvastam róla angol oldalon...és ki is irtam rengeteg mac cimet de hiába cserélgettem eggyikkel sem akar csatlakozni rá.

Ha software-rel MAC-et váltasz, akkor a reboot után újra kell csinálni, mert nem jegyzi meg.

Egyébként meg a hisztiből vegyél vissza, jól.

Üdv,
Dw.

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

off
vicces vagy mindinkább siralmas látni hogy egy olyan csírázza a másikat aki még leírni is képtelen normálisan hogy mitszeretne

mitképzelsz

ha nem elég segítség neked az hogy kikereste az idevágó fórumokat akkor inkább add el a géped, tahó

hihetetlen hogy ez a (de)generáció amennyire tudatlan annyira arrogáns ha nemreptetik a sültgalambot a szájába

elvileg ezek fogják eltartani az országot mire megöregszünk, szép kilátások

ejha.... figyelj reám én ide segítséget kérni jöttem és nem azért hogy valamely tiszta lelkű barátod megmutassa nekem a helyes utat :D.
aztan hogy siralmas látni? :D meg degenerácio? :D hallod ha nem tetszik a helyzet akkor állj ki tüntetni, de engem hagyj ki ebből a te DEGENERÁLT világodból.
csira :/

Azért a megfogalmazáson változtatni kellene...
Ez ilyen formában valóban nem az a hangnem amire az emberek szívesen segítenek. Ez egy fórum ahol az emberek jórészt barátságosak és segítőkészek de ez szívesség. Nem kötelességük segíteni és ez a hangenm azt vonja maga után, hogy sarkon fordul és nem segít. (Még akkor sem beszélnék így az emberekkel ha kötelességük volna teljesíteni dolgokat nemhogyha szivességet tesznek.)
http://bigacsiga.net

jojo oké sorry azért a csiráért. csak nem esett jól 6-7 ora szem meresztés után hogy bevágnak egy olyan linket ami az erkolcsokről szól.oké megértem igaz de ha elolvasta h mit akarok rájon hogy nagyon nem az amit kérdeztem....
megegyszer bocs midnenkitől akit megsértettem....

Tényleg illegális, de a te dolgod, ha kiderül, és megbüntetnek miatta.
Szóval én a helyedben legalább egy linux livecd-vel próbálkoznék. Azután fogsz egy kismet-et, és azzal megnézed, hogy milyen MAC címeket használnak. Ezután beállítod azt a MAC címet a gépeden(nem kell újraindítani ahhoz linuxban) lehetőleg akkor, amikor az a gép már nem használja a netet, és már jó is vagy.
Igazából ha elég bátor/pofátlan vagy, akkor azt is megpróbálhatod, hogy a WLAN-routeren megnézed a MAC filteringet, és hozzáadsz egy új címet, amivel utánna tudod használni a hálót, ha azt a címet állítod be a gépeden(win alatt nem tudom, hogy hogy lehet). Persze ehhez az kell, hogy a default password legyen beállítva a routeren, de ez az esetek nagyonnagy részében így van(interneten rákeresve negtalálod minden routerre, hogy mi hozzá a default pass). Azt viszont nem javaslom, hogy saját MAC címedet rakd bele, mert így kissebb a lebukás veszélye.

Igen de mivel lehetne leszedni a hálóról az eredeti MAC tulajdonost? :) (Engem csak az etikus oldala érdekel.)
Merthogy addig nem enged fel (szerintem) ameddig ő fent van. Nomost azmeg elég esetleges, hogy megvárjuk amíg kikapcsol merthát lehet, hogy az sohanapján lesz.

http://bigacsiga.net

Barátocskám, ha szeretnél emberekkel együtt élni, a stílusodon sürgősen csiszoljál.

Ez nem céges-fizetős support fórum, az emberek jóindulatból és önkéntesen segítenek, kéretik úgy hozzáállni. Ha nem tetszik, lehet templomba menni, ott biztos több segítséget kapsz.

--
The Net is indeed vast and infinite...
http://gablog.eu

Azért szurja itt ez a dolog egyesek szemét, mert az idejárók egy része pont ellened védekezik. Nem hinném hogy bárki közkinccsé tenné és dalolva elárulná hogy az ő wlan-ja, esetleg cégnek telepített hálózata hogy is működik, hol van a gyengepontja.

Ha pedig céges "antenna", akkor már csak mosolygok. Winnel kis esélyed van törni, de ha normálisan megcsinálták akkor linuxal sem fog menni. Sok esetben az ilyen antennák "nem tartalmanak netet", belső hálózati eszközök elérésére szolgálnak.

Mostanában egyre többször megnézem hogy jó cím van-e a böngészőmbe irva.
Mindenki idézze ide a "Mi folyik itt Gyöngyösön..." c. telenovella megfelelő részét.

Kérdezd meg a paramétereket az üzemeltetőktől, az a leginkább járható út. Ha viszont betörni óhajtanál, akkor... hogy is fogalmazzam meg szépen... Húzz el a kérdéseddel együtt. (Igen, ez volt a szép és finom megfogalmazás) Egyébként igen, megfelelő eszközzel és tudással van rá esély, hogy bejuss egy nyitott wifi-re, van arra is esély, hogy megtaláld az internetes kijáratot -- de ez szerintem nem az a hely, ahol ilyennek kapcsolatban bárki is érdemi választ fog neked adni.

úristen

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."

Amúgy ha nincs a gépeden internet-csatlakozás, hogyan tudtál írni ide?
Meg ha ilyen problémád van - ami durván illegális, akár céges, akár magán - legyen pofád önerődből megoldani azt.

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."

...azért még nem kúrta le senki, hogy ilyen magyar szó: "védettlen" nincs is? Magyarul "védtelen"-nek mondják.:)

A védetlen is jó sztem, csak azóta már biztos levédték és ezért tette múltidőbe. :)

Ps.: "A problémám az lenne hogy van egy laptopom és arra szeretnék internetett heggeszteni, itt a kornyéken vannak wifik és arra az anntennára szeretnék csatlakozni amelyikkel a gépen csatlakozok."

Milyen gépen csatlakozol?

Azért nem segítek, mert segíteni akarok neked. Adott egy technikai probléma, aminek van technikai megoldása, de erkölcsi és büntetőjogi (2 évig terjedő szabadságvesztés) akadályai vannak. Ha megkapod valakitől a technikai tudást és megcsinálod amit akarsz az az ember aki megtanított rá nem segített neked, hanem ártott. Ha nem arra kellene, amirek kell neked itt is kapnál segítséget.
Példa: A lakatosoknak az iskolában tanítják, hogyan kell egy zárat felnyitni kulcs nélkül, hogy a tulajdonost be tudják engedni saját lakásába. Mégsem tartanak betörőtanfolyamot.

"Példa: A lakatosoknak az iskolában tanítják, hogyan kell egy zárat felnyitni kulcs nélkül, hogy a tulajdonost be tudják engedni saját lakásába. Mégsem tartanak betörőtanfolyamot."

nem minden iskolaban van ez igy.
jobb helyeken megtanitjak, hogyan mukodik a zar. aztan azt a tanulot, aki nem jon ra, hogyan kell kinyitni kulcs nelkul, megbuktatjak.
legalabbis amikor tanulo voltam, meg igy volt :D)

Hogy mik vannak? Azon lepődök meg, hogy még akad olyan, aki a helyesírási hibák és a stílus ellenére is segít neki.

Kisgyerek nagyon ráér (gondolom, a tört wow-ja nem fut az utolsó frissítés óta).
Az is látszik milyen sok hasznosat letett ezen a fórumon: http://hup.hu/node/29282
Ezzel a mostanival van összesen két topic amiben tevékenykedett. Hmmm...

Más különben meg az ilyen black hat dolgokról infót nem forumokon szokás keresgélni. Ha nem tudod, hogy egy vezeték nélküli hálózatot hogy lehet feltörni, azt ne itt kérdezd meg mert ha megfognak ezel fogják bizonyítani, amit csináltál aztán mész csücsenni, aztán hajolhatsz le a szappanért!

----
概略情報

WGA-val azt is lehet törni, szerintem számodra ez a legjárhatóbb út.

Mindenképp olyat válassz amiben van távoli tranzisztormoduláció.

Tény mondjuk, hogy ha 64bit-es géped van akkor sokkal tovább fog tartani a törés, ráadásul ahhoz, hogy a belső hálózatról kijuss az internetre szükséged lesz a rendszergazda DNS-ére is (hajszál, köröm is megteszi).

Na bazze, már a hup-ra is begyűrűztek a script kiddiek. :D
---------------------------------------------
"Az aptitude-nak nincs Szuper Tehén Ereje" :D

Én azt mondom, hogy venned kéne egy WGA-t, és modulálni a router frekvenciáját.
Keresd Dimitri -t!

A tuti megoldashoz az alabbi parancsot add ki rootkent:

yes i want to enable wlan hacking mode on my > /dev/hda

--
Fontos feladatot soha ne bizz olyan gepre, amit egyedul is fel tudsz emelni!

őőő, talán az a destruktív benne, hogy a /dev/hda tartalmát szépen az elejétől felülírja az "i want to enable wlan hacking mode on my" karakterlánccal folytatólagosan, amyg el nem fogy a memória, és a kernel le nem lövi a yes processt?!

Attol fugg, mennyi a memoria, és mekkora a merevlemez.
2-4 gigát egy yes process elég hamar fel tud zabálni... Ha mondjuk terás a /dev/hda, a memória meg 2 giga alatt van, akkor simán el tudom képzelni, hogy előbb telik be a memória, pláne hogy ugye nem csak a yes használja a memóriát.

Pocsek memoriakezelo eseten valoban, azonban a linuxban ugy tudom van bizonyos kimenetpuffer kezeles, ha tele van, akkor addig nem lep tovabb. Arrol nem beszelve, hogy azert a winyo uritgeti azt a puffert bocsulettel...
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

??? Most hogy jön ide, hogy "a winyo uritgeti azt a puffert bocsulettel" ??
Meg a kimenetpuffert sem nagyon értem, hogy jön ide, nem attól fog elfogyni a memória....
Ja, de értem, te nem ismered a 'yes' -t.

Nyiss egy terminált/konzolt, indítsd el a top -ot.
Egy másikban indítsd el a 'yes' -t, csak így simán, paraméterek nélkül.
A top -ban figyeld a memóriahasználat alakulását.

Gentoo-n inditottam, a CPU-nal a max 17% volt, a memoriahasznalat teteje 0.1% volt.
A konfig:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz
1GB RAM
MSI 945 Neo 5 alaplap
Gentoo AMD64
X futott.

Szerk: a teszt kedveert fajlba iranyitottam. 97%-ra vitte ugyan a CPU-t a memoriahasznalat viszont 0.1% maradt valtozatlan. 1.2 GB-nal allitottam le a folyamatot.

Most mar tenyleg erdekel, mit kellett volna latnom.
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Itt a yes forrasanak az a resze, amelyik folyamatosan kiirja a megadott stringet:


  for (;;) {
      int i;
      for (i = optind; i < argc; i++)
	if (fputs (argv[i], stdout) == EOF || putchar (i == argc - 1 ? '\n' : ' ') == EOF) {
	    error (0, errno, _("standard output"));
            exit (EXIT_FAILURE);
	}
  }

En nem nagyon latom, hogy mitol zabalna fel a memoriat...

Akkor, ha a kimenet valamiert baromi lassu, nem tudja megfelelo utemben kiirni, es a kimenetpuffer esetleg megeheti a memoriat, bar ez nagyon marginalis eset. A masik, ha a disk puffer szarul van meretezve, es fajlba iranyitod a yes kimenetet, akkor a disk puffer is feleheti a memoriat, ha a lemez epp valamiert nem tud olyan utemben kiirni, mint amilyen utemben a yes termel. Meg egy utolso lehet, ha pont egy memorianyi adatot kap argumentumkent, akkor az elso fuggvenyhivasra out of memory a valasz. De ezek mar vajakolasok.
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Ez olyan szép, mint amikor valaki keresett lejátszót a RealMedia file-jaihoz és az rm parancsot javasolták. :-D
Én egyszer begépeltem az
# rm -f /
parancsot az egyik gépünkön és közöltem a kollegámmal, hogy hang lenyomni az entert. Ő meg azt hitte hülyéskedem. :-D Volt mentés. :-D

Ave, Saabi.

En meg egyszer egyik haveromnak begepeltem a
# dd if=/dev/zero of=/dev/sda
parancsot, mondtam neki, hogy jo poen, o meg elhitte :P utana jo poen volt. Szerencsere csak a wines particio szallt el, tobbit helyre lehetett allitani, mert idoben leallitottam

-----
“Firefox, you say? No I don't play Pokémon”

A topicnyitó is inkább forgatná vasvillával, hogy be ne poshadjon..

udv
letix

---------------------------------------------
linux alapparancsok - http://www.doksi.atw.hu

=DDDDDDD

Hat elerkeztunk idaig is... szomoru, szomoru...

ROTFL

Tajgetosz-pozitív. Csak az lep meg, hogy ennyien foglalkoznak vele.

" a rendszergazda DNS-ére is (hajszál, köröm is megteszi)."

Ez qrva jó! :D

témához:
Aki nem tud írni, olvasni sem tud!

Persze hogy nem talál semmit, a témával kapcsolatban.
Vagy ha talál, nem tudja értelmezni.

"hogy ha ez egy fórum akkor segitsenek"

Vízhang (vodafon) Huawei modem havi 7000 Ft

Ekkor ingyen jár a lelki megnyugvás - /átmeneti/kacatok (/temp/lom) nélkül is.

töréshez viszont tudok biztatót mondani:

HAJRÁ!

e2ajel52ome9gerik2neksemjutnaegybo1e52ebe

(
és ez csak 41 betűs jelszó
a megengedett 63 helyett
*&@#<> még nincs is használva
)

Kérlek írd már át a címet ezek valamelyikére:
"védetlen" vagy "védelem nélküli"!
Köszi!

Észre vettétek?!
gerike2 nem jelentkezik. :)

Látom találtatok magatoknak egy új HuP Celebet. :D

|| "Software is like sex: it's better when it's free." Linus Torvalds || Visit Gorkhaan's Homepage