RAIDSONIC MB-453SPF valakinek van valami tapasztalata vele?

Üdv!
Van erről az eszközről valakinek személyes tapasztalata?
http://www.ipon.hu/webshop/product/raidsonic_mb_453spf_fekete/32674
Ez tulajdonképpen egy SATA2 doboz (hot swap).
Olyan dolgok érdekelnének, hogy mennyire hangos, mennyire melegszenek benne a winyók?
Meg úgy általánosságban milyen tapasztalatok vannak az ehhez hasonló stuffokkal kapcsolatban?

Hozzászólások

Hasonló eszközhöz volt szerencsém. Az egy Addonics cucc volt.
A funkcióját tekintve ugyanaz. Kialakítás is szinte teljesen azonos.
Nem volt vele gond.

Amúgy a gyártó weboldalán van 2 teszt link feltéve.
Attól függ mire akarod használni amúgy.

Napi szinten cserélgetve benne a diszkeket valószínűleg hamarabb fog
tönkremenni a csatlakozó hátlap... ezeket nem arra tervezték.
LowCost storage szervernek meg túl drága az eszköz.

Nekem is csak hasonlo van (SNT-2131), a hangja elviselheto, a ventilator fordulatszama ket fokozatban allithato, van benne valami termisztoros homero is, ennek a riasztasi homersekelte is allithato (mondjuk megkuldtem holegfuvoval a termisztort es semmi nem tortent, szoval lehet, hogy csak disz, pedig megtalaltam a piezo hangszorot is:).
Nagy baja, hogy a fiokok meg veletlenul sem szabvanyosak, illetve a fiokok eleje elvileg perforalt, gyakorlatilag csak ranezesre az, igazabol kb. 0.5mm vastag muanyag van a lyukak helyen is ('baaazdmeg...' kategoriaju megoldas; valoszinuleg nem egyedi hiba, a dobozon levo fenykepen is latszik, meg a gyarto weboldalan levo kepeken is, de azt hittem csak vicc, vagy rosszul latom, de nem). Ugyanennek a gyartonak (SNT Sunny Tech vagy mi a tokom) van egy 3xSCA-s hotswap bigyoja is, ugyanilyen, csak ket venti van benne, es a fiokok elolapja tenyleg perforalt, viszont a hangja brutalisabb a masodik (amugy tok felesleges) venti miatt.
Igazabol nekem azert kellett, mert kifogytam a helybol (elotte regi Proliantbol kikukazott nem hotswap 5.25"-os beepitokereteket hasznaltam, szoval 2db 5.25"-os helyre ket vinyo fert, igy meg harom...) Mondjuk 20k-t nem ert a tortenet, mert nekem hotswap nem kell, par hulladek vaslemezbol fel ora alatt meg lehetett volna oldani a 2 helyre 3vinyot problemat.
Ja, van olyan verzioja is, ami 3x5.25"-os helyre megy es 4vinyos, viszont aranytalanul dragabb, 30k korul adjak, ennek realisan kb. a felet erne.