Linux or BSD sysadmin or anything

 ( arkhein | 2008. október 24., péntek - 13:04 )

Sziasztok!

Ugy alakult a sorsom, hogy Londonban probalok szerencset. Elmeletileg munkara jottem ki, de ez elmelet maradt :-( Nem tud valaki valami melot az UK teruleten. Igazabol rohamosan fogy a penzem es egyelore barmit elvalolok, csak ne negativ iranzba mozduljon az egyenlegem. A CV-et a www.sajozsattila.extra.hu cimre raktam fel. Annyi valtozas van hozza kepest (meg nem talatam ftp-es internet cafe-t, hogy atirjam), hogy van mobil szamom: +44-753-2356-198.

arkhein

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

javaslom a +44 utanrol a nullat szedd ki, ugy talan tobben fel tudnak majd hivni...

up

Azt hallottam, hogy a válság miatt egyre nagyobb kincs ott is a munka és hogy elég ferde szemmel néznek újabban az idegen munkavállalókra. Mi igaz ebből?

--
trey @ gépház

"és hogy elég ferde szemmel néznek újabban az idegen munkavállalókra."

még mindig jobb mint ha az idegen munkavállalók néznek ferde szemmel... ;-)

Egyébként ez valószínűleg érződik majd mindenhol. Szóval, lehet már érezni a nagy bankcsőd hatásait idegen munkavállalóként?

Az ujsagok minden nap irnak rola, de szvsz nem tunt fel szamomra. Talan csak annyi, hogy amikor bementem a jobcenterbe automatikusan azt hittek, hogy segelyert jottem es eleg gorombak voltak. De miutan meggyoztem oket, hogy tenyleg munka kellene kedvesek lettek.

Meg nem sok azt leszamitva, hogy par napja Phil Woolas immigration minister nyilvanosan allast foglalt: "Don't hire migrants", aminek kovetkezteben persze tobben rogton jol fel is haborodtak. De azert kivancsi leszek a 2009-es evre, mert nem tul fenyes a jovo...