Rendszergazda és/vagy webfejlesztő állást keresek

 ( nc | 2008. március 5., szerda - 16:26 )

Mivel sürget az idő, ide is felteszem, ha valakinek tudomása van betöltendő állásról Linux rendszergazda és/vagy webfejlesztő munkakörbe, kérem értesítsen. Nem értek mindenhez, de egy több mint 50 fős piacvezető cég rendszerét 5 évig elvittem, vegyes hálózat (Windoes-Linux szerverek), ERP bevezetése, mindeközben látványos fejlődés, átalakítás is volt, így nem unatkoztam. Webfejlesztésben kevés referenciám van, de php, javascript, xhtml, css nem okoz gondot, jó pár projektben részt vettem már. Viszont az utóbbi 1,5 évben nem volt ilyen jellegű munkám, így abba vissza kell rázódnom.

Most a cégem átalakulása miatt szűnt meg a munkaköröm, itt 1,5 évig voltam, meg voltak velem elégedve, rendszergazdaként dolgoztam, 10 nagyméretű szerver volt a kezem alatt, scripteket írtam bashban és pythonban, kifejlesztettem egy rendszert, ami jól működik.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Én meg éppen Linux rendszergazdát keresek, hívj fel: 20 9 520 521
üdv. F.

Továbbra is állást keresek, mert bár a fenti állásajánlat igen szimpatikus és szerintem alkalmas is vagyok rá, ez még nem jelenti, hogy engem fognak választani, így ha valakinek van még ajánlata, örömmel veszem, mert már kevés az időm jelenlegi cégemnél.

Rendszergazdát keresünk, de a Linux/Unix-on kívül MS ismeret (gyakorlati elég) is kellene. WEB területén nem kell profinak lenni, de lehet fejlődni.
mail, vagy telefon: 20/9445-426

Szia, webfejlesztőt keresek. PHP/DHTML/Oracle
Ha érdekel: 0620-5757808
--
Ami elől menekülnek, az után szaladnak.

Nem vagyok profi webfejlesztő, de szívesen dolgozom ezen a téren (is), több site-ban is közreműködtem vagy csináltam egyedül is. Oracle ismereteim szegényesek, mert mindig volt, aki az sql részt vitte, de szívesen továbbfejlesztem ezen a téren is magam. Ha így érdekes, akkor megpróbálhatjuk.

Hívj fel, és megbeszéljük.

--
Ami elől menekülnek, az után szaladnak.

szia!

egyik megbízónk webhostingban és üzemeltetésben jártas szakembert keres, aki a Perl-től sem riad meg... ehhez mit szólnál?
ha érdekel, dobj egy CV-t! ;)

üdv,
N.

Pető Nóra
tanácsadó
TREDIS Consulting - the Pro's corner
www.tredis.hu
Mobil: 06-20-456-1030
Iroda: 1022 Budapest, Alvinci út 16.
Fax: 06-1-391-0229