Szegedi HUP sörözés

Szervusztok!

Annyi helyen látommár, hogy egy-egy adott városban meg tudják oldani, hogy összeülnek sörözni. Ráadásul az "északi" városok (most nem sorolom, olvashattuk eddig is)...

"Há dikkmáte déli tástvéréim. Dzsanázzátok a vakerom, hát gyűljünk mán össze mi a déli banda Szegeden, dellázzunk mán be néhány sört, he? ;~))"

De most komolyan, nem tudom, hogy Szegedről és környékéről mennyien vagyunk itt, de ha van kedvetek megcsinálni valamikor a Szegedi HUP sörözést, akkor csak egy időpontot és egy helyet kell találni...

És lehet hogy:
"nincsenek nők, nincs zene, nincs pia, és pénz se az egészre,
DE én azt mondom:
a bulinak minél előbb el kell kezdődnie..." (csoki - dallas, jo.zan.hu-version)

/mazursky

Hozzászólások

Tetszik az otlet. Ha elfogadsz tanacsokat akkor egy orszagos HUP sorozest kene szervezni. Egy napon minel tobb varosban. Csak hogy megse legyen olyan snassz dolog. Meghogy megis mi "deliek" is ki tudunk talalni valamit (bar nem tudom volt-e mar hasonlo kezdemenyezes).

Szegedre jarok suliba, szoljatok es markolom a korsot! =)

Valóban!
Összeülni úgy hogy ugyanazon a napon más városban is van HUP sörözés, nem rossz ötlet, de ezt akkor rendesen le kellene szervezni.
A csapatszellem tényleg jó dolog, és szerintem csak elhatározás kérdése, hogy mit mikor valósítunk meg. Persze ha épp nem azon a napon, mikor más város, szerintem nem fog ránk szakadni az ég (kivéve augusztus 20, de ezt most hagyjuk).
Biztos örülni is fogunk egymásnak, és mindenki ismeretlen lesz, ezért a nick-et illik kimatricázni a pulóverre/pólóra/öltönyre jól olvashatóan. Alá pedig beírhatjuk, hogy milyen disztrókat használunk ;~))

Kicsit nosztalgikus érzés fogott el:
Annak idején a chat.hu-t nyomtam napi 4-5 órában ugyanezzel a névvel a Szeged szobában, és odáig elfajultak a dolgok, hogy kéthetente volt valahol szegedi chat.hu buli, és végül közös szilveszteri, nők_napjai, és május_1_=_egész_napossütős_főzős_buli buli... kibéreltünk egy helyet, ahol csak mi voltunk, rekordlétszámban 92-en. Aztán sokan más városba mentek továbbtanulni és egy év után szétesett az egész. De megérte, mert volt egy jó évünk, és ezt semmi sem törli ki az emlékeim közül.

/mazursky

En ugyan nem vagyok szegedi, de elorelathatolag dec 22-tol 28-ig Szegeden leszek. Ha esetleg ez segit az idopontmegvalasztasban... :P

-=- Mire a programozó: "Na és szerintetek ki csinálta a káoszt?" -=-

Szervusz!

Egyelőre még az érdeklődést próbálom felmérni.
Nem akarok mindenáron a szervező szerepében tetszelegni, de ha senki sem mozgatja ujjait ilyentéren, akkor bevállalom a szervezést.

A téli szünet/vizsgaidőszak valóban alkalmas rá, így akár mondhatjuk azt is, hogy ezek az időpontok eddig alkalmasak:
dec 22
dec 23 vasárnap(!)
dec 27 csütörtök
dec 28 péntek (elvileg)

Helyet még szintén nem választottunk, de szerintem ezt is megtaláljuk.
Erre ötleteket várnék. Nekem pl Sörpatika az ötletem...

/mazursky

Egyértelműen zárt fűtött helyszínt gondolnék. A karácsonyi vásár sajnos OpenAttic Csillagtetős, így kilőve, a padok egyébként is hidegek...
És ha már valakiről kiderült, hogy kollégista, akkor miért ne lehetne valahol a belvárosban:
Sörpatika? Béke tanszék?
Egyéb ötletek?

Csak bátran: úgy néz ki, hogy ez 27-én vagy 28-án összejön, és néhányan leszünk. ;~))
/mazursky

Tehát lassan kezdhetjük is fixálni?

Tehát december 28-án 19h++ kezdettel Szegedi HUP sörözést tartunk.
De hol is?

Erre várok javaslatokat, én nem sok helyet ismerek.
Sörpatika? ez az én ötletem, de nekem is lehet bárhol, kocsival 5 perc alatt leérek...

"NO MORE SZKT" ;~))
/mazursky

Király vagy E-Medve!
Valami ilyesmin gondolkoztam, hogy hogyan is kellene jól megfogalmazni, hogy mindenki odataláljon...
IMHO: GPS-t ki biztosít nekik? ;~))

+1;

+1 ok a sörözésre, bár nálam a max_buffer_length_in_half_liter_bottles = 2;

SŐt jöhettek lovaskocsival is, tudok egy jó söfőrt:
http://www.trilulilu.ro/nowa21/262109ee98ad2e

/mazursky

Hmm, I like the idea...
It doesn't matter if you like my song as long as you can hear me sing

Innen fogjuk megismerni egymást; elviszem asztaldísznek Tux-ot:

http://pingvin.mediacenter.hu/images/pingvin.jpg

Ő egy 30cm-es pingvin. De ha egy haja szála is meggörbül (és nem érdekel, hogy kopasz), akkor közösen találjuk ki a büntetését a tettesnek.

Ja, és hogy a kíváncsiskodó idegenek leülését kizárjam, ezért "jelszavazom" az asztalt:

Minden leülőnek mondok egy számot (x | 0 < x < 8), és mindenki mond válaszként egy számot (y | 0 < y < 8)
és ha x + y==9 akkor leülhet ;~))

/mazursky

ok!

ott leszek!

Sztem joo nagy asztalt foglalj :)

Zsolt

---------------------
Ha tudnám, ki találta ki, hogy a "selypítek" ige S betûvel, a "raccsolok" R betûvel kezdődjön, a "pösze"-ben pedig sz betű legyen...?!?! :)

DELL inspiron 1520 T7300 DDRII 2Gb RAM
Ubuntu 7.10

Lol, gyerekek, főoldalra kirakhattátok volna.
Alig találtam meg...
Szerintem én is megyek, talán addigra meggyógyulok... :-/

Szervusztok!

Tehát holnap 19h++ kezdettel Szegedi HUP Sörözés a Sörpatikában.
Az asztalt lefoglaltam kezdetnek 8 főre (ez a legnagyobb asztal, de majd terjeszkedünk ahogy a Linux is).
Viszem Tux-ot ;~)) (lásd fenn a képet)
A jelszavazás azonosításként is szolgál, ezért érdemes végigolvasni ezt a topikot.
Más: a Sörpatikától nem egészen 30-40 méterre (szinte a szomszédban!) van egy kajálda is, most ettem szenzációs hamburgert 660Ft-ért (dupla husi + sajt extrákkal), szóval korrekt. Már aki esetleg megéhezne!

Holnap tehát várok szeretettel mindenkit, aki eljön.
/mazursky

Széchenyi téren nagyposta bejárata előtt állsz (a villamosmegállóban), az ajtóval szemben. A posta mellett balra van egy keskeny utca (ott ahol a sarkon van egy újságos bódé) azon az utcán bemégy és az első útelágazódásnál balra fordulsz és addig mégy, amíg balra lesz a Tisza szálló autóparkolójának bejárati kapualja, ahol kinn is van a tábla, hogy Zápor József kávézója, ott a kapualj jobb oldalánál egy pincelejáró széles ajtóval. Ha benézel retro hangulat, Zlaty Bazant, néha szar, néha jó zene, de oda kell ám figyelni, mit iszol, mert némelyik "csapos" szeret átbaszni párszáz forinttal, ha nem vagy résen.

UI.: Ja, és az egésszel srégen szemben az utca túloldalán van a Grand Café "lépcsőháza":)
____________________________________________________________
Slackware 12/current - linux-2.6.23.9-olorin - KDE 3.5.8

Nem rosz hely, de azért ott is van egy sznobizmusa a kiszolgálásnak és a Mojoval kb. egyenértékűen mindkét helyen vágni lehet a füstöt.
Ha jól emlékszem a füstmentes rész is kitétel volt.
Ilyen szempontból a Nyugi is jó, mert általában az elülső, a pulthoz közelebb eső légtérben nem szoktak dohányozni, és van 2 nagyobb asztal is, amit okosan körbe tudunk ülni.
Jah, mielőtt vki. felhozza, igen, tudom, a mojonak is van "nemdohányzó" része, de ez olyan, mintha egy nagy úszómedencét osztanánk fel belepisilős, és nem-belepisilős részekre. Ti. teljesen egy légtér, nulla szeparációval.
Pivo: ott a nemdohányzós rész szintén egész korrektül le van választva, és közel esik a wc-hez is, sőtt pont az a rész a bőrfoteles, elterpeszkedős, de azt meg le kell foglalni előre, ha biztosra akarunk menni.
Még ami szóba jöhet, és többen is emlegettük: Borpatika.
A hátsó részben nem szoktak dohányozni, ott esetleg lazábban össze tudjuk tolni a két asztalt, előre le lehet foglalni, van forraltboruk vörös és fehér borból is, zsíros deszka, minden mi szem-szájnak zingere! (Jah, és nem ex-varrógépek földi maradványainál ülünk, hanem asztaloknál ;-) )
A csocsó asztalnál meg már lehet dohányozni is, illetve hátul is, csak akkor avval magunkat folytjuk meg, ha oda beszorul, ezért ott hátul nem szoktak.
Btw. csocsó: ami hátrány, hogy az utóbbi időben mintha oda lenne szokva két vízműves köcsög, akik adják az ártatlant és értetlent, de közben szarrávernek, így gyakorlatilag esély sincs rá, hogy hogy egy négyfős baráti társaság, csak poénból laza baráti meccseket egymással játszon.
Ha kihagytam valamit szóljatok! ;-)