IT-Services vélemény

 ( devergox | 2007. október 4., csütörtök - 13:34 )

Sziasztok!

Az IT-Services keres UNIX-hoz, Linux-hoz értő informatikusokat. Arra gondoltam jelentkezem, de előtte kíváncsi lennék a véleményetekre a cégről, illetve ha van itt olyan, aki már ott dolgozik, arra is, hogy hogyan néz ki egy felvételi elbeszélgetés náluk?
Melyik nyom többet a latba? A német nyelvtudás vagy az informatikai szaktudás?

Előre is köszönök minden építő jellegű hozzászólást!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Melyik nyom többet a latba? A német nyelvtudás vagy az informatikai szaktudás?

Szerintem az utóbbi. Bár láttam már olyat, akit felvettek oda unix rendszergazdának, és linuxot sem látott még, nemhogy unixot, viszont németül jól beszélt...

Csokoltassuk a HRes fickot :)

:) a számból vetted ki a szót :)

nem tudom hogy zavarna-e a dolog, de ugye tudod hogy ez a matáv ?!

Pontosabban a T-Systems

t-réfa, t-boy(j)da

Már nem, csak a főatya közös (DT, TSE), kereszt tulajdonrész már nincs.

hm?

Ha az adott álláshoz kérik a németet, az azt jelenti, hogy valószínűleg távmunkában a németeknek fogsz dolgozni, azok meg kirúgatnak, ha csak gagyogsz, tehát a nyelvtudás mindenképpen fontos. Szakmai pozícióba kell a szakmai tudás,anélkül csak helpdesk operátor lehetsz. Ha mindkettőben jó vagy, tudom ajánlani. Ha csak az egyikben, akkor is megtalálod a helyed, csak kevésbé van mozgási lehetőséged.

Üdv,
BaZso

Köszönöm a válaszokat!
Még egy utolsó kérdés. Kb mennyi egy reális help desk operátor fizetés?

Hehe. Pont egy kicsivel több, mint amitől jól érzed magad, és kevesebb, mint amennyiért el lehet adni a szolgáltatást :-)
Abban az irányban dolgoznak a multik, hogy pozíciótól függő bérsávban legyen mindenki, mert akkor nincs tömeges bérfeszültség, amikor valaki kintfelejti a fizetési borítékját. Minél nagyobb egy cég, ez annál jobban igaz. Magyarul te mondasz egy árat, ha elfogadják, keveset mondtál és megszívtad, bár ha úgy vesszük megkaptad amit akartál. Ha mondanak egy kisebb összeget, akkor annál nem sokkal magasabb, amit elérhetsz. Ne felejtsd el, nem spec szakterületről beszélünk, hanem egy viszonylag gyorsan betölthető állásról.

Üdv,
BaZso