Egyetemista állást keres

Fórumok

deleted

Hozzászólások

mindenfele hatso szandek/rosszmajusag nelkul:

ha ennyi mindent es ennyire tudsz, illetve ennyi tapasztalattal rendelkezel, akkor nem szabadna gondot okoznia az elhelyezkedesnek. szvsz az egeszbol a konkretumok hianyoznak. en a helyedben konkret referenciakat+cegeket tuntetnek fel (mindenhol, beleertve a halozat felugyeletet, az okj-s oktatast,stb), ahol lehetseges, ott url-el (pl php-s sitenal, mivel a gamersheaven.hu az elte lapjat hozza be). ha a c es a bash profi szinten megy, akkor par komolyabb munkat tennek ki, nem pedig csak par soros programokat, amelyeknel mentegetoznom kell, h melyikkel-miert-mi a problema, ugyanis szvsz ezzel csak sajat magadat tunteted fel rossz fenyben.

Az a baj, hogy még nem volt rendes munkahelyem, eddig egyetemista voltam. Az iskolát azért nem akartam megnevezni, mert úgy gondoltam, hogy ez jogi problémákat vet fel, de a ha kíváncsi vagy, akkor a "Számalk" (http://www.szamalk.hu/) nevű intézményben tanítok. Ennek is az OKJ-s részén. A hálózatfelügyelet az ELTE egyik kollégiumában történik. A programok viszont abszolút hobbi programok, azért írtam be, hogy profi szinten, mert már legalább 5 éve foglalkozom vele és nem érzem magam kezdőnek...

synapse

irtam mar en is boven beadandot, bash scripteket is, masnak is. felre ne ertsd, nem azert irogatok itt neked, mert nekem most fontos, h feltuntesd, h hol dolgoztal, mit csinaltal, stb... pusztan ha valaki elolvassa a hirdetesed, valoszinuleg hasonloak lesznek az elso kerdesei...

Igen, egyebkent magam is eszrevettem, hogy a felsooktatasnak vannak pontosan ilyen hianyossagai, miszerint ez a problema is elojott volna, ha nem most akkor x even belul, hogy akkor most kernenk a referenciakat meg egyeb. Pedig sok egyetem nem tanit szinte egyaltalan gyakorlatilag hasznalhato tudast, hanem ezzel ellentetben rengeteg elmeletet. Es akkor ugye ott a problema hogy firssdiplomaskent kijossz es na akkor most mivan, mert sehova nem kellesz hiaba a diploma. Ha meg diplomad nincs akkor meg azert. Egyetem mellett meg eleg szivas dolgozni ugy komolyabban, szoval 22-es csapdaja picit. En is csak azert tudom, mert 4-5 eve alaposan bekattant valami es elkezdtem Linuxozni meg C-zni es imadtam, csak egyre kevesebb idom maradt ra. Az a baj, hogy emiatt nem is nagyon tudok nagy C-s onallo fejleszteseket eszkozolni, bar mostabban egyre jobban vonz a kernel, talan probalok ott talalni vmit ami tetszik, es nincs meg megcsinalva. Meg a masik a snake meg a ttyfun azok ilyen just for fun progik, amikkel meg szivesen toltom az idom. Fuuuu ezt most nem tudom miert irtam le, de tok jol esett :)

synapse

Szia Gege!

Jó sok mindent csináltál az utóbbi években. Ahhoz képest, hogy pár évvel ezelőtt még miket tanultunk a táborban...
Ibm-nek írtál már?

hat, en mint ELTE -s, had szoljak bele:)

miert nem az ELTE -n keresel munkat? IK/TTK?

vagy nekem volt k*rva nagy makom, hogy mindket kart van szerencsem boldogitani,
vagy nemtudom.. :-)

Egy kis kedvderítésképp. Másodéves vagyok egy budapesti főiskolán. Ebből kiderül, hogy még nincs diplomám. Nem volt referenciám, szakmai gyakorlatot sem tudtam felmutatni. Mégis lassan 1 éve átiratkoztam estire, mert felvettek egy olyan munkahelyre, ami miatt már azon gondolkodom, hogy lehet nem is kéne befejezni a sulit. Nem tettem semmit, csak jelentkeztem, és kifogtam egy olyan céget, ahol nem a papírokat nézték. Kaptam egy feladatot, amit 2 nap alatt kellett megoldanom. Megoldottam, és engem választottak a jelentkezők közül. Ipari képfeldolgozás, grafika programozás. Szóval lehet nagyon jó munkát találni diploma meg miegymás nélkül is. Sok szerencsét :)

Üdv synapse mester :)) Sajnálattal olvasom, hogy te is belekerültél abba a mókuskerékbe, mint én.. Mondjuk téged ismerve neked még mindig egyszerübb lesz ebből kikecmeregni mint nekem :)
Ami a meló részét illeti: sztem lehet még nem lenne rosz dolog kis cégek körül is kicsit szétnézni, hogy nekik nem kell e ilyen tudású ember ( persze nem nettó 200e ft.-ért).. Nekik is megérné, mert viszonylag olcsón kapnának egy nagy tudással rendelkező embert, meg neked is, mert lenne némi kis referenciád, meg szakmai előéleted.. Esetleg ha gondolod kapj el vmikor vhogy és küldök 1-2 címet ahol én bepróbálkoztam ( hátha neked több sikered lenne, mint nekem.. )

____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

Sztem pályakezdőnek kicsit sok :) Bruttóban még mondjuk úgy ahogy ok :)) De aztán ha sikerül nettóban ennyiért melót találnia, akkor sztem nagyon fogja meg azt a cipőcskét isten tappancsán és dolgozzon ott 1 jó ideig :)))

____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

Ha érdekel cad fejlesztés (c++, mfc) kontakt me: imp at ludens elte hu