OpenOffice.org 1.1 Beta kiadás

Megjelent az OpenOffice.org 1.1 beta-ja. Ebben a verzióban számos nagyszerű új funkció látott napvilágot. Ezek közül kiemelném a PDF fileok létrehozásának képességét, a DocBook import és export képességet, jobb online súgót, a jobb Java támogatást, javított "nemzetköziesítést", képességet arra, hogy együttműködjön a népszerű MySQL adatbázis-szerverrel, stb.

Olvasd el a teljes bejelentést:From: Sander Vesik

To: releases@openoffice.org, announce@openoffice.org, users@openoffice.org, discuss@openoffice.org, dev@openoffice.org, dev@marketing.openoffice.org

Subject: [ooo-announce] Announcing OpenOffice.org 1.1 Beta

Date: Wed, 26 Mar 2003 16:37:30 +0000 (GMT)

Announcing OpenOffice.org 1.1 Beta

We are glad to announce that the next OpenOffice.org version

(OpenOffice.org 1.1) has reached an important milestone and is now available for download as OpenOffice.org 1.1 Beta. It represents a significant advance in the application and incorporates the features and changes introduced in the developer builds over the past year. The release includes a massive amount of new and exciting functionality, features and bugfixes, the highlights are:

* Many new import/export formats like PDF, Macromedia Flash, DocBook, several PDA Office file formats, flat XML and XHTML

* Support for Complex Text Layout (CTL) and vertical writing languages, such as Thai, Hindi, Arabic, Hebrew

* Enhanced integration with Java, with up to 10 times better performance

* Support for Accessibility throughout the entire suite

* Support for add-on components

* Initial support for recovering damaged OOo files

* Support for a new data source type - MySQL

* Improved online help

For a more complete list of features please see:

http://www.openoffice.org/dev_docs/source/1.1beta/features.html

While OpenOffice.org 1.1 beta is ready for day-to-day use and we would like as many people as possible to test it we must be stress that this is still a beta version and thus contains more bugs than a final version would. The QA project wants all bug-submitters to keep in mind that they should rember to pick the right version number ("1.1 beta") when

submitting bugs to IssueZilla

http://www.openoffice.org/project_issues.html).

Thanks for supporting the OpenOffice.org project.

---

Sander

Humans love to categorize and organize things. We break up time into hours, days and years. Everything has to have a name, a history, an understanding of it's origins and must be indexed somewhere on Google.


---------------------------------------------------------------------

To unsubscribe, e-mail: announce-unsubscribe@openoffice.org

For additional commands, e-mail: announce-help@openoffice.org

Hozzászólások

azt hittem, hogy a 1.0.2 után a sebességen és erőforrásigényen próbálnak majd javítani. nem mintha olyan nagyon zavarna, mert a gépemen 1-2 másodperc alatt elindul, csak ez az, amit a legtöbben kritizálnak.

üdv

gaboro

Épp tegnap (fél órával éjfél előtt;-P ) írta jerry az lme listára, hogy a help-et el kell felejteni, mert az egészet újra akarják írni, mert az eredeti spec. németből lett angolra fordítva, és sok helyen semmi értelme, stb :-)

Az persze hasznos lenne, ha végre rászánnák magukat, és a menüket, stb. beküldenék, mert egyébként csak ronda trükkökkel lehet belőle, helyel-közzel működő debian csomagokat csinálni. De gondolom a BSDben minden szép és jó? ;-P

(Benne kellene lennie a forrásban a magyarnak is, mert a központi .orig.tar.gz-ből épülnek az l10n deb csomagok... Ezt már feszegettük priv-ben BaliHBvel.)