ccip mit er otthon

Fórumok

Ujabb hasonlo kerdes most a CCIP-rol. Errol mit tudtok mondani?

Eredeti szoveg:
Csak erdeklodnek, hogy erdemes-e energiat/idot/penzt fektetni a cisco CCIE (routing/switching) megszerzesebe. Esetleg akinek mar megvan az mennyire gyorsan talalt allast ha egyaltalan talat ennek a papirnak a segitsegevel.

Hozzászólások

Ha emlékezetem nem csal, összesen kb. 40 ilyen képesítésű ember van kis hazánkban. A CISCO certek rendszerét tanulmányozva gyanítom vért izzadsz mire megcsinálod (és nem lesz olcsó). Azonban nem is fogsz éhenhalni utána...

Apróbetűs rész:

CCIEs are encouraged to continually expand their technical knowledge and are required to pass a written recertification exam every two years. Once your certification expires you may no longer represent yourself as a holder of that certification or use the designation on your business card and you will no longer be able to recertify with a single exam. If you want the same certification, you will have to start over and complete all prerequisites and exams.

Nálam ez a "ha fizetik, okvetlenül megcsinálom" kategóriában van, de pusztán self-managementből nincs elég lelkierőm hogy ezzel büntessem magam amíg másnak nem kell. :)

Koszonom a valaszokat. Ugy tunik az tul sok ido lenne. Szoval most kicsit valtoztattam. CCIP mennyit er?