Frugal szívás - https - sos

 ( kovi | 2005. október 17., hétfő - 12:46 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Helló

Történt, hogy megfeszült a munkahelyi windowsom. mivel idén harmadjára tette ezt velem, így aktuálissá vált a csere. gondolkodtam azon, hogy az otthoni slakimat feltükrözöm a mhelyi gépre, viszont a vége mégiscsak frugal lett. viszont ezzel nem tudok https oldalt böngészni, így sulinetes tételeket regisztrálni sem:

https:// blablabla oldalakon elfogadja a tanúsítványt, majd az oldal megnyitása nélkül ottragad. minden böngészővel. :( hibaüzenet nincs. régebbi frugalt már próbáltam anno, azon nem volt ilyen nyűg. ha valaki tudja mit keressek akkor lécci szóljon, mert szükségem volna erre dologra, égetően. minden rendesen be van állítva, egyedül ez a dolog nem megy. nem közvetlenül kapok netet, egy átjáróm (erre fenntartott gép) van üzleti adsl-re. minden más rendszeren csont nélkül megy a dolog, csak pont azon nem amit választottam :(

előre is kösz

Naponta frissített fw-current, firefoxszal és mozillával teszteltem egy saját https-t, a https://portal.fsn.hu és a https://verisign.com helyeket. Mind a hat alkalommal csont nélkül működött (nyilván csak a Verisign-nál nem kellett kézzel jóváhagynom a CA-t, de gondolom neked nem ez a problémád).

elfelejtettem, a friss 0.3 - ról van szó, és a firefoxról elsősorban.

a konquerorral már megy (fél órát szoptam vele), minden böngészőazonosítást és egyéb információküldést ki kellett lőnöm: így megy csak rohadtul lassú :cry:

lehet felteszek egy új firefoxot, ám az eddigi tapasztalataim szerint pl ez a https sulinetes oldal o/a - val megy legjobban.. majd megnézem ezt is. köszi

?egyértelműen? a firefox a ludas. konqueror nyögvenyelősen, de megy, o/a viszont hibátlan.. hátha jól jön nalakinek az infó: a libstdc-t meglinkeled és opera megy is, mindent megeszik hibátlanul.

linkeles az inkabb workaround, pacman -S libstdc++5 a megoldas
ha repoman merge operaval raktad volna fel akkor fel is huzza :)