Linux - TelekomTVGO

Sziasztok!

Tudom, hogy lerágott csont, de évek óta tudom probléma a telekom tvgo linuxon, és azt is hogy évekkel ezelőtt volt rá megoldás.

Azonban most mi a helyzet? Nyaralásom alatt, hogy tudnám vpn nélkül külföldön nézni az EB döntőt, mivel az m4.hu korlátozza az ip-ket, és tudom hogy ez menne telekom tvgo-n keresztül csak az sajnos nem megy linuxon.

iMilyen megoldás létezik ennek a megoldására, anélkül, hogy virtualboxban kéne windowst telepítsek? Mindenképp szeretném a Telekom TVGO többi csatornáját is nézni esténként.

Bármilyen megoldás érdekel a kiemelt megoldásokon kívül.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2024. 07. 14., v – 20:40

Nyaraljál, ne focit nézzél! Szerintem az asszony is jobban értékelné, hogy szállóban foci mellett punnyadás helyett sétálnátok nyárestén.

Amúgy otthonra egy Mikrotik router, idegenben meg Back to Home VPN app.

Sehogy sem megy linuxal. Nem lehet megoldani.

"Nyaralásom alatt, hogy tudnám.."

ide minek a vesszo? (hint: nem kell)

bár némileg offtopic, de nyaraláshoz horvátban veszek 7 napos korlátlan mobilnetet 10EUR-ért, itthonról viszek egy mikrotik router-t, T-s androidos STB-t, itthon szintén mikrotik van, openvpn-en loginolok, majd nézem az HBO-t, EUROSPORT-ot amit akarok. :)

Amúgy erről jutott eszembe, hogy én Horvátban roaming-ot használtam és nekem ott a Whatismyip azt írta, magyar a címem. Más kérdés, hogy nem volt valami gyors és stabil úgy, pedig volt térerő. De a térképeket és forgalmat le tudta szedni így is.

hátha segít:

https://hup.hu/comment/2908667#comment-2908667

de amúgy a tvgo nem szokott poénkodni azzal h. ha megy vmi nagyobb dolog, annyit mond a műsorra h. "tartalom nem elérhető, mert a tartalomszolgáltató korlátozta az elérést?"

 

amúgy protonVPN-nél van FREE HU server h. ha mégis az lenne