kde alkalmazások futtatása windows alatt

Fórumok

kde alkalmazások futtatása windows alatt

Hozzászólások

Sziasztok...a kérdésem az volna hogy a gentoo-m mellé installáltam egy windowst :-( és szükségem volna arra hogy alatta futtassam a konsole progit...tudja valaki hogy ez hogy lehetséges egyszerűen ?

a putty annyira buta :-(

[quote:837791c1d1="meridian"]Sziasztok...a kérdésem az volna hogy a gentoo-m mellé installáltam egy windowst :-( és szükségem volna arra hogy alatta futtassam a konsole progit...tudja valaki hogy ez hogy lehetséges egyszerűen ?

a putty annyira buta :-(

http://www.cygwin.com ?

Hat... Nem hinnem, hogy meguszod csak qt-vel... Szerintem vannak kdelib fuggosegek is.

[quote:e6564e6ced="FeriX"][quote:e6564e6ced="meridian"]Sziasztok...a kérdésem az volna hogy a gentoo-m mellé installáltam egy windowst :-( és szükségem volna arra hogy alatta futtassam a konsole progit...tudja valaki hogy ez hogy lehetséges egyszerűen ?

a putty annyira buta :-(

http://www.cygwin.com ?

Egy kicsit nem lo tul a celon? Egy konsole-ert cygwin (+X+KDE...) :D

Pontosan mit nem tudsz megcsinálni a puttyal a butasága miatt?

[quote:371f97c9de="drojid"]Pontosan mit nem tudsz megcsinálni a puttyal a butasága miatt?

pl hozzászoktam a konsole-hoz, ugye egy ablakban több fülön dolgoznék, és szeretek ezekkel a billentyűzetkobimnációkkal dolgozni, nem a puttyos semikkel...

Hi

És a colinux (www.colinux.org) ami képes linuxot futtatni w$ alatt, bár ha x nélkül telepíted akkor csak sima terminálod van és fülek így sem lesznek, de mire is használnál egy KDE konzolt w$ alatt?