Ingyen smst küldeni?

 ( Tsab | 2005. augusztus 31., szerda - 18:38 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

- A T-Mobil nem garantálja az ICQ hálózatából érkező SMS-ek fogadását.
- Vagyis, tiltják?
- Nem, nem tiltjuk, csak nem garantáljuk.

:lol:

Tud valaki valami módszert hogy hogyan lehet ingyen smst küldeni? Régen hallottam olyanról hogy voltak olyan szolgáltatók akiknek a honlapján lehetet küldözgetni, aztán mintha megszüntek volna. Érdekelne hogy milyen módszerek vanna manapság. Ki miket ismer?

[quote:33e5834d32="Tsab"]Tud valaki valami módszert hogy hogyan lehet ingyen smst küldeni? Ez alatt bármilyen módszert értek...[/quote:33e5834d32]

[fun]
Barmilyen modszer: Odamesz az utcan emberhez, kiteped a kezebol a telefont, elkezdesz futni, kozben megirod az sms-t, majd ha elkuldted lelassitas es lerakod a telcsit es futsz tovabb.
[/fun]

Amugy kb sehogy, minden sms penze kerul, max nem neked. ;)

Attól függ hova akarod küldeni, ha Angliába, akkor itt megteheted: [url]http://www.cbfsms.com/[/url]
Ha Magyarországra már nincs ilyen szerencséd. Régen volt az mtn sms, majd a westel 777sms-e. Ezek egyike sem működik már. Kér éve még lehetett használni a 1stwap szolgáltatását, de azóta mind a 3 kedves magyar mobilszolgáltató kitoltotta a hálózatából őket.
Egy próbát talán megér, [url]http://www.1rstwap.com/nmember1.html[/url]

nem tudom lehet e regisztrációval nem rendelkező embernek smst küldeni, de a licq és a centericq is (ha jól tudom) ismerik az icq protokollon keresztüli SMS küldést.