Óriásplakát ötletem tavaszra

Van a tavaszi választásra egy óriásplakát ötletem.
Két nappal hamarabb kell kirakni:

Ha ön már ősszel szavazott, akkor önnek most nem kell! :)

Hozzászólások

En azzonal hivnam a helyedben a Megafont, biztos van naluk par millio forint ilyen kivalo otletekre. ;)

A képen legyen Gyurcsány, Soros vagy migráns.

Szerkesztve: 2021. 10. 11., h – 16:21

Tán csak nem félsz, hogy veszít a Hazafias népfront, vagy csak nem lesz meg a 99% akarom írni a kétharmad? Elvtársak, ne legyetek már ennyire kishitűek! Pártunk és kormányunk győzni fog... sajnos...

Én csupa krumpli plakátot tennék ki, "Burgonyaszezon" felirattal. Remélném, hogy az okosak értenék, de tudnám, hogy nem.

:)

"szavazott"

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Szerkesztve: 2021. 10. 11., h – 20:52

Amugy jol kitalaltak, az elso fordulo vegere szepen bedaraltak jopar formaciot - akik maguk ugrottak a dogkutba - onkent, s dalolva! ( Hoppa, egy rim is kerekedett :) )

Ez alapjan:

- Nincs mar Jobbik
- Nincs mar Parbeszed
- Nincs mar LMP
- Nincs mar MSZP
- A Momentum is ugy nez ki sikeresen ment a szemetbe
- Van DK
- Van MMM

Ez utobbi kettobol szinten csak egy marad a vegere. Vajon tenyleg ezt akartak? Egyaltalan ki akarta igy?
 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Szerintem a Momentum es az LMP bele tud kapaszkodni az MMM-be, 5 ev mulva mar arra se fog senki emlekezni, hogy ez a 3 kulon part volt. Ezek melle ha a DK nem lenne, talan meg a kutyak is beallnanak.

De a Jobbik, az MSZP es a PM ezutan fixen megy a kukaba. Aki ezekben a partokban a jelen tagok kozul "er is valamit" (ertsd: legalabb egy korzet meg tudja valasztani pl.), az eddig is szelkakas volt, akinek nem lesz gond partot valtani. :)

Csodás ötlet, a félrevezetés miatt itt már lehet hogy megáll a választási csalás btk-s definíciója is, nyomjad tovább a hülyeséget.

Zöldséget beszélsz, a mondat így hangzik:

Ha ön már ősszel szavazott, akkor önnek most nem kell!

Ez miért ne lenne igaz? Magyarországon nem kötelező a választás, így igaz az, hogy az ősszel szavazottaknak nem kell tavasszal szavazniuk. Igaz ugyan, hogy a többieknek sem kell. Éppen azért, mert senkinek sem kell, de bárkinek lehet, akik szavazati joggal rendelkeznek.

Nem látom be, miért is ne lenne igaz az idézett mondat.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Félő, hogy a halmaz amelyik komolyan veszi felhívást az ugyanaz, amelyik bármikor képes rossz helyre húzni az "x"-et úgy hogy -bár az ötlet jó- csak ebben a kultúrkörben nem vezet komoly eredményre.. Inkább küldjenek drágán vett lélegeztetőket édeserdélybe, az bejövős..

Szerkesztve: 2021. 10. 14., cs – 09:12

Igazából már tök fölösleges akármit csinálni. Gyakorlatilag eldőlt a szavazás. A kormánynak volt egy narratívája, hogy a fletó mozgatja a háttérből az "ellenzéki összefogást" Most ezt megerősítette MZP meg Karigeri is. Legalábbis azt, hogy ezt próbálja. Ha csak fenn sikerül tartani a választásig ezt az állapotot és nem sikerül elterelni a figyelmet (mert mint tudjuk a választó memóriája marha rövid), akkor megvan a 2/3, ha egy hónapon belül lenne a választás, most akár lehet 4/5 is lehetne.

MZP es Kaligeli csak azert tamadjak a barataikat, mert osszefogas van. Nem erdekes, hogy ez is epp most kerult elo? Fletó nem olyan hülye, hogy bizonyítékot hagyjon más telefonján...

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

"A DK szerint a Fidesz arra buzdítja a szavazókat, hogy Márki-Zayra adják voksukat" 

Nu, kukázhatod az ötletedet, mert ezek közül sokan tavasszal is le fognak szavazni MZP-re.. "emlékszel annyuk', a mútkor' is rá kelletett ikszelni.."