Android appban, átírható egy szerver elérési útja?

Fórumok

Amit használok appot a mostani nyomkövető eszközhöz, nagyon lassú a válasz benne, kb 30mp és addigra már valójában akár többszáz méterrel arrébb van az eszköz.

Megoldható-e az, hogy létrehozok egy saját szervert, amit meghív az app és így gyaníthatóan gyorsabb lenne a helyvisszajelzés, ami GPS alapú.

Sajnos egy kínai szerver most a címzettje és szerintem emiatt ez a nagy lassúsága.

Valakinek van használható ötlete erre?

Hozzászólások

Elolvastam a linken lévő írást, ám nem értettem meg, hogy ez nekem hogyan lesz segítségemre.

Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy ez a poszt marhaság lesz, ugyanis nem tudom, milyen adatokat küld az applikáció a jelenlegi szerver felé és miket kér vissza pontosan. Amennyiben lesz aki ebben otthonosan mozog, akkor van esélyem, egy megoldásra.

Hát igen, ez probléma lehet. A kérdésből

Megoldható-e az, hogy létrehozok egy saját szervert, amit meghív az app és így gyaníthatóan gyorsabb lenne a helyvisszajelzés, ami GPS alapú.

Azt éreztem, hogy ez már egy megoldott probléma. Amiben viszont dotnetlinux kollégának lehet igaza, valószínűleg nem azért lesz lassú a kapcsolat mert kínába küldi ki az adatokat (a kínába küldött adat engem más szempontból aggasztana) hanem azért, hogy kevesebbet egyen az akkuból a cucc.

Az eszköt, ami a GPS-t jelzi lehet lassú, hogy az akksi élettartam több legyen. Nem is cm pontosság a célja, hanem hogy myleik kerületben van.