Samsung split klíma takarítás

Fórumok

Van egy Samsung AR09HSF klímám. A használatija a manapság szokásos kalapszar színvonalú szemét:

https://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201810/20181030094549593/…

simogassam meg kívülről egy kis szappanos vízes ronggyal, és kész a takarítás.

Kellene valami profi videó, hol mit hogyan szabad és kell, mihez ne érjek, mit lehet elbaszni ha gőzölővel rámegyek a ventillátor lapátjaira, milyen habot hova fújjon be és mennyit az ember. A Youtube televan önjelölt kontár indiai hülyékkel, akik nekiesnek mint tót a anyjának. Inkább valami megbízhatóbb ember / csatorna videója érdekelne.

Illetve a kültérije is még 1 jó kérdés, gondolom az is televan dzsuvával, csak hát annak se állnék neki észnélkül.

Hozzászólások

A klímás valami speciális vegyszerrel dolgozik, azt monda, hogy azt földi halandó nem kapja meg, stb. Megnyugtatott, hogy amit most elvégzett, az egy évig jó lesz, utána meg rendeljem meg a tisztítást, úgyis feltétele a garanciának az évente szakértő által elvégzett karbantartás.

Az én klímámhoz tartozik egy szűrőbetét, az meg vízzel mosható.

Az ilyen nagyotmondó mesemondókat kerülöm mint a pestisest. Miért nem képes a nagypofájú nagyarcú nagyotmondás helyett annyit mondani: speciális vegyszer, aminek a neve: XYZ, és ehhez engedéllyel kell rendelkezni, mert csak úgy adják ki a praktikerben. Tehát nem földönkívüli istencsászárok beavatott klubjának osztogatják egy exkluzív utcasarkon, hanem kell hozzá 1 papír, amit at tesz le, aki ilyen vegyszerekkel akar foglalkozni. Ettől a papírtól még nem lesz übermensch, nem kell a nagy arc, mert nincs mire.

Szerkesztve: 2020. 08. 13., cs - 20:05

Egyszer hívj ki egy szervizest rá. Ha nem néz ki jó szakinak, akkor kudarc. Amúgy jól nézd meg, mit csinál. Főzz neki kávét és beszélgess el vele.

UI: mit mondott a Fronius? 

Üdv,
Marci

a kültérinek egy kefével neki eshetsz szárazon, ott annyi tud lenni a baj ha a por miatt nem kap levegőt, akkor a hűtés is nehezen fog menni neki. a beltéri részben van egy szűrő azt ha kimosod vízzel és utána befújod valami virucid cuccal akkor kb kész vagy

A beltéribe lámpával bevilágítva a ventillátor lapátjaira valami apró fehér pötty-szerű (valószínűleg gomba) van lerakódva, az büdösödik. A szűrő kb. patyolattiszta, így esélyes h. a ventillátor-ból jön a szag.

A kültéri lamelláit mivel lehet a legkönnyebben taccsra tenni, csak hogy tudjam hogyan NE nyúljak hozzá!