milyen mobilt?

Fórumok

Egy igazi falusi parasztember számára, akit kurv@ra nem hat meg a technológia, kellene egy telefon. A jelenlegi tönkrement. Ez összecsukhatós Nokia volt. A jelenlegi "nagypapa" telefonokkal az a baj, hogy fel kell oldani. Ez felejtős. Olyan egyszerű kell mint a faék. Az összecsukható ebből a szempontból jó volt. Kinyitotta, és beszélt  hívó féllel. Ha ő kezdeményezte a hívást akkor... ööö az nem volt, Max az előre beállított gyors tárcsázást használta. Igazából 3-4 emberrel ha tartja a kapcsolatot telefonon.

Nézegettem a lehetőségeket, de a mostani flipek a leírások alapján nem hozzák azt a szintet. A másik aggodalom meg hogy tudom a 2G nem azonos a 3G vel, de ez utóbbit elkezdik leépíteni. Vajon mikor jön a 2G kiiktatása? Logikusan 2022 végén lehet rá számítani. Nos nem 2 évre vennék tele(buta)font.

Nincsen valami hangvezérléses csoda? Hogy "hívd fel a lányomat" vagy mit tudom én. Igen és nagy gombos kell. Mert azokkal az ujjakkal akár két gombot is lenyom egyszerre. S persze fekete. Piros szóba sem jöhet. pedig gondoltam egy ilyenre is:  www.jproc.ca/crypto/red_phone2_01.jpg - De ez meg nem hordozható. Ha elmegy sétálni, és keresik, akkor azért nem kéne egy 10 KM-es zsinórt húznia maga után. :)

Hozzászólások

a pontosan ugyanolyat, mint volt, nem játszik?

“May have been the losing side. Still not convinced it was the wrong one.”
"The clitoris has 8,000 nerve endings and still isn't as sensitive as a conservative man on the Internet"

Az illetékesek szerint 2G még legalább egy évtizedig lesz, szerintem a világ végéig.

A családban van egy EVOLVEO gyártmányú telefon, az oldalán van egy tolókapcsoló, amivel a billentyűzet egy mozdulattal feloldható, lezárható, meg egy másik, amivel meg az "elemlámpa üzemmód" használható.

A gombok nagyok, nem könnyű velük téveszteni. Van dokkolója, így nem kell bíbelődni a töltőkábel bedugásával.

A menüje szerintem botrányos, az első alkalommal csak néztem, hogy ilyet hogy lehetett kitalálni, de ma már nem gond, ha néha hozzá kell nyúlnom.

A pontos típusát nem tudom, de megnézhetem holnap, ha kell.

https://www.evolveo.com/hu/mobiltelefonok