Google Drive kérdés

Fórumok

Sziasztok,

nem nagyon használok Google Drive -ot, ezert jon a kerdes, adott egy everyone szamara share -elt Google Drive site, aminek megkaptam a linkjet, itt nagyon sok 2GB -os fajl van feltoltve, amire nekem szuksegem volna, viszont nincs valami alkalmazas amivel nem browserben kene kuzdenem egyszerre a 230db 2GB -os fajlal, mert ha letoltesre nyomok a mappan, akkor is egyenkent tolti a 230 fajlt...es mivel egy share -elt drive url, igy a sajat accommal a drive-ba belepve nem latom 3rd party appal?!

 

koszi!

Hozzászólások

Hogyne látnád, megnyitodd az url alatt, akkor megjelenik a velem megosztott mappában, onnét pedig hozzá tudod adni a Saját meghajtóhoz.

Szerkesztve: 2020. 07. 27., h - 21:45

Ki tudsz jelölni sok fájlt is egy könyvtárban úgy, hogy az elsőre kattintasz egyet, majd a shift gomb nyomva tartásával a le nyíllal kijelölöd amennyit akarsz. Ezután a kijelöltek egyikére kattintasz az egér jobb fülével és a helyi menüből kiválasztod a letöltést. A Google ezt "bezippeli" és egy nagy fájlban letölti.

De ha az egész egy könyvtárban van, akkor kattints az egér jobb fülével a könyvtárra és válaszd a letöltést. A letöltési célhelyen létrehozza a könyvtárat benne az összes fájlal!

Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox