szervernet behalt?

A weboldaluk sem jön be, több helyről sem, tehát nem az internet elérésem rossz.

Hozzászólások

Be, valami nagy ups felrobbant vagy mi.

Tapasztalat:

Ticketet nyitva, probléma, kérés leírva, rögzítve. Több nap után sem jön válasz.
Rendben, akkor telefon, ott sem igazán sikerült megoldást találni.

Én csak egyet nem értek azóta sem. Ha én rendszergazdai szolgáltatást szeretnék igénybe venni, természetesen úgy, hogy fizetek érte, miért volt végig olyan érzésem, hogy igazából ez csak teher bárkinek is.

Nekem végig az volt az érzésem, hogy plusz teher a kérésem, ami nem volt bonyolult, csak pár órás feladat, amiért azért már nagyobb összeg lett volna kifizetve.

Viszont így nem lett semmi belőle... Jaj de, hogy azóta más megcsinálta. :)

"Nem rég jöttem el, mint alkalmazott. Ha valóban biztonságban szeretnétek tudni a szervereiteket messzire kerüljétek el a céget. Pormentes termet ígér, de nyitott ablakok mellett "hűtik" a termet, nem egyszer szedtem ki rovar maradványokat a gépekből, a tonnaszámra lerakódott porról már nem is beszélve.
A terem hőmérséklete rendszerint jóval 30 fok felett jár, nyáron rengeteg ügyfél panaszkodott, az ablak közeli gépek hamarabb is megadják magukat. Télen meg annyit, hogy az üzemben lévő HDD hőmérséklete a 7 fokot se érte el...
A szünetmentes tápellátásról meg annyit, hogy egy-egy áramkimaradásnál csak reménykedni lehetett, hogy nem áll le gép, ha megszívtad akkor egy komplett salgó elnémult.
Azért olcsó a szolgáltatás, mert fapados az egész."

via https://itcafe.hu/tema/szervernet_szerverhosting/hsz_1-50.html