Louis George, a vágólap-rokon

Tel: +228 99506494
2019. június 10.

Az én üdvözletem neked,

Az én nevem Louis George. Néhány éve elküldtem neked ezt a levelet, de nem tudom biztosan, hogy megkapta-e, kapcsolatba léptem Önnel az én késő kliensemmel kapcsolatban. László, az országod nemzetisége, aki ugyanazt a vezetéknevet osztja meg önnel, aki szívrohamban halt meg €6.800.000,00 hat millió nyolcszázezer euró. egy bankban itt. Rögtön elhunyt, és nem volt gyermeke, aki úgy tűnt, hogy te vagy a rokona.

A bank kapcsolatba lépett velem, és elmondta, hogy elkobozzák a számláját és a pénzét, ha nem mutatom be rokonának. Kapcsolatba léptem veled, mert tökéletesen kezelheted ezt a tranzakciót, és beilleszhetsz a legközelebbi rokonaid közé, együtt dolgozhatunk, hogy ezt a pénzt megkapjuk, és osszuk meg 50/50.

1. A teljes neved ..........
2. A privát telefonod ...

Hozzászólások

Igen, ezt én is megkaptam.
Gondolkodom, hogy válaszoljak-e neki. :)

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…

Ezt írtam neki:

Kedves Louis!

Érdekel az ajánlata, de nehezen tudok hinni Önnek, annyira hihetetlen az egész! Kérem mutasson bizonyítékokat!

Várom mielőbbi levelét!
János

(amúgy nem vagyok János)

Ezeket válaszolta.

BARRISTER LOUIS GEORGE.
Tel: +228 99506494
13th of June 2019

Hello Dear János,

Thank you for your mail my greetings to you and your family, I have gone through your mail and the contents are well comprehended, please understand that this transaction is for our mutual benefit, all I need from you is your cooperation for the success of this transaction. So, after my view over your kind response I decided to give you more detail before we proceed. But please I want you to respond fast for the success of this transaction.

I am 57 years old and also the personal attorney to My Late client Mr. László Kurucz, I reside at Lome Capital City of Togo. I view this as a business partnership where traditionally both parties share in rewards because of our participating roles. We are duty bound to each other in terms of trust and a proportionate exchange of information to ensure this venture is a mutual win-win proposition.

As a personal attorney to deceased is the major reason I contacted you in this transaction to represent the gap as the Next of kin by forwarding an application Letter of Claim to the management of the bank for Onward approval and releasing of this fund onto your custody in your Country or any part of the World that is why I solicited for your kind assistant, Even if you are not related to my late client answering the same Surname alone has legally qualified you to put claim to this fund without any hindrances once you follow my directives instruction and put in your maximum assistance and total cooperation to this project.

As soon as you officially apply for the claim, all the legal documents will be issued in your name as the benefactor according to Financial and Allied Matter Act, and this fund (€6.800.000,00 (Six million Eight hundred thousand euros) will be approve and release onto your custody as the beneficiary.

So without wasting time, I want you to reconfirm back to me the following information that I will add on the application of claim that I will draft in your name for you to copy it and send back to the bank as the beneficiary next of kin to the deceased.

1. Your full names..
2. Your complete address
3. Your telephone and fax number
4. Your age.
5. Your Profession/Work
6. Your Private e-mail address
7.Your valid Identity card (Drivers License or National ID or International Passport).

agreed. Below is my own contact information as well:

My full Names,......................................Louis B. George.
Residential Address,.................No 47 Bolvd du Eyadema, BP 3547. Lome.Republic of Togo.
Telephone/fax Numbers,................................ 00228 99506494
Age,......................................................57 yeras (14th Nov, 1961)
Marital status........................................Married

Please, mind you that once the bank receive your application of claim this transaction will commence immediately.

I believe we can successfully archive this goal once we have a common understanding and mutual cooperation in the execution of the modalities. Your share for been involved in this transaction is 50%, while 50% will be for me. I expect that you will appreciate this offer as I took many things into consideration before I offered you the percentage. I decided to use the opportunity to contact you so that I and you will put heads together and work towards the actualization of the funds instead the bank officials will sit on the money and share it among themselves as an abandoned fund.

So my good friend, as soon as you give me positive assurances to the above I will not delay to obtain and send to you Text of Application Letter of claim you will fill and submit to the Foreign Remittance Dept. of the Bank for immediate release of the fund onto your custody as the beneficiary. Please, for the success of this transaction,

I will be waiting to hear from you as soon as possible.

My best Regard to you and your family.

Regards,

BARRISTER LOUIS GEORGE.

BARRISTER LOUIS GEORGE.
Tel: +228 99506494
2019. június 13.

Hello Kedves János,

Köszönjük a levelemet, hogy üdvözlöm neked és családodnak, átmentem a levelemet és a tartalmat jól megértettem, kérjük, értsd meg, hogy ez a tranzakció a mi kölcsönös előnyünkért, mindent, amire szükségem van, az Ön együttműködése a siker érdekében tranzakció. Tehát, miután meglátogattam a kedves válaszomat, úgy döntöttem, hogy részletesebben adom meg, mielőtt folytatnánk. De kérem, hogy gyorsan reagáljon a tranzakció sikerességére.

57 éves vagyok és a My Lateló úr személyi ügyvédje, Kurucz László, Togo Lome fővárosában lakom. Ezt üzleti partnerségnek tekintem, ahol hagyományosan mindkét fél részesedik a jutalmakból a résztvevő szerepeink miatt. A bizalom és az arányos információcsere érdekében kötelességünk vagyunk egymással kötődni, hogy ez a vállalkozás kölcsönösen előnyös ajánlat legyen.

Mivel az elhunyt személyi ügyvédje a fő oka annak, hogy kapcsolatba léptem veled ebben a tranzakcióban, hogy képviseljem a különbséget a szomszédoként, továbbítva a kérelem iránti kérelmet a bank vezetőségének, hogy tovább engedélyezze és felmentse az alapot a letétbe az Ön országa vagy a világ bármely része, ezért kértem a kedves asszisztensedet, még akkor is, ha Ön nem kapcsolódik a késő ügyfelemhöz, aki ugyanazt a Vezetéknevet válaszolja meg egyedül, jogilag felhatalmazta Önt arra, hogy követeljen követelést ebbe az alapba minden akadály nélkül irányelvek utasításait, és a lehető legnagyobb segítséget és teljes együttműködést hozza létre a projekthez.

Amint hivatalosan is jelentkezik a követelésre, az összes jogi dokumentumot az Ön nevében adják ki, mint a Pénzügyi és Szövetséges Anyagok Törvénye szerinti kedvezményezettet, és ez az alap (6 800 000,00 € (hatmillió nyolcszázezer euró) lesz jóváhagyja és engedje el az őrizetbe, mint a kedvezményezett.

Tehát anélkül, hogy időt pazarolnánk, szeretném, ha újra megerősítené nekem az alábbi információkat, amelyeket hozzá fogok adni az állítás alkalmazásához, amelyet az Ön nevében tervezek meg, hogy másolhassa, és elküldje a banknak, mint a hozzátartozónak a hozzátartozója. Az elhunytak.

1. A teljes nevek ..
2. A teljes cím
3. Telefon- és faxszám
4. A korod.
5. A szakma / munka
6. Saját privát e-mail címe
7.Az érvényes személyi igazolvány (járművezetői engedély vagy nemzeti azonosító vagy nemzetközi útlevél).

egyetért. Az alábbiakban a saját elérhetőségi adataim is megtalálhatók:

A teljes nevem, ...................................... Louis B. George.
Lakócím, ................. 47 Bolvd du Eyadema, BP 3547. Tome Tome.
Telefon / faxszám, ................................ 00228 99506494
Kor,................................................ ...... 57 yeras (1961. november 14.)
Családi állapot: házas

Kérjük, ne feledje, hogy miután a bank megkapta a követelés iránti kérelmet, az ügylet azonnal megkezdődik.

Úgy gondolom, hogy sikeresen archiválhatjuk ezt a célt, miután közös megértés és kölcsönös együttműködés alakult ki a szabályok végrehajtásában. A tranzakcióban résztvevő részesedése 50%, míg 50% -a lesz számomra. Azt várom, hogy értékelni fogja ezt az ajánlatot, mivel sok dolgot figyelembe vettem, mielőtt felajánlottam volna a százalékos arányt. Úgy döntöttem, hogy a lehetőséget, hogy kapcsolatba léphessek veled, hogy én és te együtt vezessünk, és az alapok aktualizálására törekedjünk, a banki tisztviselők a pénzre ülnek és megosztják egymás között, mint elhagyott alapot.

Szóval jó barátom, amint megadsz nekem pozitív biztosítékokat a fentiekre, nem késleltem a kérelem beszerzését és elküldését az Ön által benyújtott keresetlevél szövegével, amelyet a Bank külföldi átutalási részlegéhez tölt be, és azonnal be kell nyújtania az alapot, mint a kedvezményezettet. Kérjük, a tranzakció sikere érdekében

A lehető legrövidebb időn belül várni fogok tőled.

A legjobb számomra, hogy Ön és családja.

Üdvözlettel,

BARRISTER LOUIS GEORGE.

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…

Annyira jó, hogy a hupon megkapom azokat a spameket, amiket egyébként rég nem láttam.

Lajos György (vagy György Lajos) tipikus Togói név. Nekem is megjött, sajnos kitöröltem, így verhetem a fejemet a falba, hogy elengedtem az ölembe hullott szerencsét.

(Ügyvéd barátunk Nigériából Togóba költöztette át az irodáját?)

Még arra gondolok, hogy nekem a fenti bizonyíték nem lenne elég. Elkérném még a bankszámlaszámát, netbankos felhasználónevét+jelszót, bankkártya kétoldali fénymásolatát, meg még amit ilyenkor szokás. Csak hogy meggyőződhessek róla, nem akar-e átverni.