Heti 5 kg fogyas egeszsegesen

Ma reggel a metron a tekintetem egy venasszonyra tevedt, aki a habonygeci szennylapjat olvasta, ami a fenti cimmel kozolt interjut valami lodoktorral.

Az megvan, hogy a politikaval kapcsolatos cikkekben meg a kerdest sem szabad a lokalnak elhinni. Azonban az eletmod topikban akar igazat is irhatnanak. De ugy tunik, ha mar egyszer raalltak a hazudozasra, akkor meg az ilyen artatlan temakban sem megy mar a valosaggal valo egyezes. Vagy egyszeruen arrol van szo, hogy naluk ez sose volt szempont, mert szerintuk ezek a hulyek (=az olvasoik) ugyis barmit beszopnak, amit ott olvasnak...

Hozzászólások

a cim meg igaz is lehet...egy 180kg-os ember egeszseges etkezese elso par honapjaban..

Ugyanaz van mindenütt.
Fogalmatlan diákmunkások írják/lopják a bulvár alsó kategóriás cikkeit. Horoszkóp, 10 dolog, brit tudósok, fogyás, kisállat, stb...
Ez a része nem pártfüggő, hanem van az a réteg aki ennél komolyabb szellemi táplálékot nem hajlandó befogadni. Ők a szappanoperák célközönsége is. És bizony, a Szulejmán eltörli a nézési ideje alatt a politikai nézőpont különbségét. Utána ugynúgy osztják egymást, de addig csend van. :D

- - - - - - - - - - -
"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol

Láttam én már vérmszp-st is megosztani mindenegyben blogról "hidrogén-peroxid, mint eltitkolt antioxidáns csodaszer" """cikket""". Szóval nem pártfüggő a jelenség.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

Jézusom!

kb 24 éve volt szerencsém együtt dolgozni egy bérmunkában gyártó vegyipari céggel. Náluk volt egy külön üzem erre, ahol a Vanish-t gyártották. Az étkezdében fel lehetett ismerni melyik csapat származik onnan. Az összes szőrzetük albinó szőke volt. Ebben az üzemben minden polietilén műanyagból volt, hogy ne legyen semmiféle reakció.

Tőlem lehet szó Ibizán drogozó Árpikáról, a miniszterelnökről, Charles Mansonról, akárkiről, de ilyen ízesen gecizni a cigányok sem tudnak. Bárhova nézek fröcsög. Igya már ki valaki, fogyjon el. Túl van már ez tolva, sőt igazából a valaha szintén rajtunk tápolt ötletgazda-Lajos is befejezte. Neki egyenesen Oroszországból üzenték, hogy a végén még megkapja a polóniummal ízesített citromosteáját. Ahogyan Litvinyenkó.

Nullskilles, bántóan lecigányodott, retek bunkó tesó-báttya stílus. Hihetetlen, hogy az eszköztelenség és a haszonlesés kizárólag csak cigánystílust tud kipréselni magából. Ilyen a világon nincs máshol. Úton-útfélen, minden sarkon, de már még a kisgyerekek is ezt kell hallják és lássák. Közben meg Puzsér köztéri bajszosszaros faszkódásáért az ATV-ben ajvékoltak másnap.

A heti mínusz 5 kiló egészségesen témára hajazóan a bulvár hemzseg az ilyesmitől. Lassan 30 éve éve olvassa az átlagolvasó.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Immar barkirol akitol ezt a szot meghallom. Most epp a habonygeci szotol hanytam el magam kishijan. Holnap lehet valami geci felnez a laptopgecin a hupgecire, es gecire megmondja a tutit.

A nyelve szakadt volna ki aki a random kozeletbe fecskendezte. Igenytelen retek szar.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Az ilyen cirkalmas "odamondás" jellemzi a tolerant haladárokat. Ez a cájtgájszt, na.

Itt is szentté avatták azt a diáklányt (-menstruátort?), aki nemrég a rémséges diktatúrával dacolva keményen odamondott az elnyomóknak (azóta is naponta kétszer kivégzik az 0rbánista haláltáborokban, de nem bánt meg semmit). Ebben nincs semmi új, már a 2016-os "Be Deutsch! [Achtung! Germans on the rise!]" című remekműben is előadták a mértékadók ezt a manővert, amikor a kábé 8--10 éves szőke fraulein "shitforbrains" meg "fuckface" kreativitással bírálja a vaskalapos nácikokat. Odatekertem: https://youtu.be/HMQkV5cTuoY?t=210

"Tolerant, az én szamaram", ahogy a művelt nyugati vaccpáör mondja. :)

Nekem tök mindegy, hogy ki, miért, mikor és hol hogyan égeti magát. Csak közöltem a megállapításom. Nekem felesleges bizonygatnod, hogy ez minek a következménye. Nem igazán érdekel. De amikor már kovi is megjegyzi, hogy szerinte gáz, akkor el kellene gondolkozni rajta, mert ő nem szokott ilyeneket írni. Ahogy innen ismerem, elég magas a toleranciaszintje. :D

--
trey @ gépház

oke, tegyunk egy kiserletet, javasolj alternativat. Az idealis mantra:

- azonnal tudod, kirol van szo
- ~2-3 szo
- tokos
- megvan benne ez az erzelmi tobblet + amitol a hasznaloja biztos lehet benne, hogy nem keverik ossze egy fidesztalibbal
- atuto ereju

simicskag folklor addon-ja pont azert terjedt el, mert megvan benne az osszes fenti kivanalom. Mert ha valaki, hat o ismeri a nemmondomdetudodkit...

--
O1G = orbanegygeci

Vegre valami epito otlet, el sem hiszem. Nekem aztan mindegy, csak vegyek ki belole a ciganystilust. Abbol en nem kerek, es szerintem sokan masok sem. A belpolitikatol en rokazok, foleg ezzel a szarral keverve. Hiaba adsz akar kepletet is a szuleteserol, pocsolya melysegu.

Mondom hogyan tudom: hiaba ismeri, szart sem ert vele. A rejtelyes felveteleit rogton kiszagoltak az oroszok, dehat szerintem nem is akart semmit a felveteleivel. Lehet, hogy csak egy nullskilles bloff volt. Mindegy, mert Lajos (miutan beszoltak keletebbrol) maga hivta fel akit ugyismer, hirtelen lett is parbeszed. Pedig korabban o maga nem vette fel a telefont. A dolog uzleti resze utan Lajos el is tunt valami tanyara (vagy valami ilyesmi), allitolag nincs ember akivel szoba all es a nagy es tehetos hirtelenlett elleneronek ennyi volt. Zsebeben Geiger szamlaloval el. Egy szo maradt utana, egy eleg nagy arcbol. El sem tudom kepzelni mi lesz egyszer a sirjara irva. “Aki osszegecizte a hazai kozeletet” vagy valami ilyesmi. Remelem ez keveseknek imponalna amugy.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Vegre valami epito otlet, el sem hiszem. Nekem aztan mindegy,

ugy ertem, latvan a muhisztit felajanlottam, hogy javasolj egy masikat, ami nekem is elfogadhato.

Azt tudod egyebkent mi volt a baj a Lajossal? Mondjam, hogy szerintem mi? Marmint azon kivul, hogy tultolta es amugy o volt Meszaros v0.9?

mondjad, de csak oszinten, minden sugarcoating nelkul. Azt nem tudom, mondtam-e, hogy azert annyira nem vagyok oda simicskatol/ert. A fulkeforradalom felfalta n+1-dik gyermeket. Mokas is, amikor egyik-masik, a tuz korul levo fidesztalib csodalkozva konstatalja, hogy hirtelen atkerult a lofasz masik vegere, oszt je, milyen szar az. Jaj, lampa! Jaj, kamera! Jaj, mikrofon!...

--
O1G = orbanegygeci

Basszus, akkor mégsem ok nélkül lepődtem meg egy pillanatra. Nem tudok kifejezetten neked javasolni, mert neked majdnem belefér ez a stílus. Van benne geci bőven, olllyan ízesen hogycsak na. Szerintem méltatlan ez a geeechhhizés majdnem mindenkinek akinek a száját megjárta az elmúlt 4 évben. Hozzád is méltatlan. Nem látod?

Okés, mondom én hogyan gondolom. Az volt vele a baj, hogy kontrollálhatatlanul nagyra nőtt a lufi. Állítólag Lajosnak nem volt elég már pénztáros szerep, immár az államigazgatást szerette volna programozni és abba is beleszólt volna, ki legyen a random minisztérium élén. Ezért azt mondta neki OV, hogy okés haver akkor szevasz. Lajos sértődötten felajánlotta majdnem minden kormányszolgálatban lévő érdekeltségét eladásra OV érdekköreinek és lécelni akart. Igenám, de ők azt mondták, hogy nem akarunk venni semmit, egyrészt ennek amit ránk akarsz sózni jórészét mi kreáltuk. Meg amúgyis, csinálunk majd másikat mindenből.

Lajos itt már taktikát váltott, és keresett egy pártot akivel majd jól megmutatja. Az milyen már, hogy kimarad a Paks2-ből, ráadásul minden a nyakán marad? Meg kell hát mutatni. Jobbízlésű ember lévén gyakorlatilag MSZP és DK meg ilyesmi szóba nem jöhetett, elment hát Vona Gabihoz. Korábban úgyis találkoztak már. Hiába figyelmeztetett annak idején Csurka Pista, hogy a Jobbik egy piszok mesterséges és képlékeny lufi, Lajos ezt nem hallotta. Vona Gabi az együttműködésért cserébe úgy hugyozta szembe eddigi szavazóit, hogy arra maga Csurka Pista is csettintett volna, dehát néppártosodás rlz. Mivel Lajos eközben már párbeszédre sem volt hajlandó semmilyen kormányérdekeltséggel és OVal, maradt az, hogy a kormánytank csöve a Jobbik vagy mostmár ballik vagy liblik vagy mi a fene felé fordult. Felesleges volt, a párt szemmel láthatóan nem jelentett volna veszélyt az újabb 2/3-ra sem.

Mivel a választások olyanok lettek amilyenek, Lajos látva az eddigi sikertelenségeket tartalék tervre kapcsolt, és valamit elő akart húzni a kalapból. Nem tudni mi volt az, de csinált pár felvételt ami állítólag buktató erejű. Itt jöttek képbe talán az oroszok, akik megkérték Lajost, hogy mostmár tényleg ne nagyon szarozzon, mert ha bezavar a Paks2 projektbe akkor Litvinyenkó sorsára jut.

Lajos végül önmaga felhívta OV-t, kormánykörökbe eladta valakinek a saját érdekeltségeit, vett egy Geiger számlálót és már nincsenek állítólagos felvételei és talán valamilyen védelem alatt áll.

Nos, én ezt tudom, vagyis leginkább ezt sakkoztam ki. Én másképpen olvasom a belpolitikát mint te. Végül maradt a sztori után egy méretes gecizés egy nagyon nehezen megítélhető néhai oligarchától. Meg maradt egy olyan valaha jobboldali párt, amely a következő választáson már az 5%-ért fog küzdeni. Immár full-ellenzéki összeborulásban is, ha kell MSZPhez dörgölődve. Minden más megy tovább, akik elöl vannak köszönték szépen.

Szóval én így gondolom meg így látom, bár elég rövidre fogtam.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

+1.

Ráadásul a másik oldal is roppant vicces. Ott van pl. Gyurcsány, aki sajnos nem veszi észre, hogy igazából egy lámpavason kellene kezet fognia OV-val. Most nagy demokrataként épp lázadást hangoztat: https://index.hu/belfold/2019/02/07/gyurcsany_ferenc_lazadast_kell_form…

Hol a tökömben él ez az ember? Hogy a búbánatban nevezheti ez magát demokratának, ha gyakorlatilag minden demokratikus elvet felrúg és kijelenti, hogy igazából tök mindegy, hogy mit akarnak az emberek, akkor is világkormány meg lázadás.

Félelmetes, hogy ennyire nem veszi észre, hogy mennyire egy hiteltelen személy azután, hogy ugyanabba bukott bele, amiért a Fideszt kritizálja (de még ahhoz is balfasz volt, hogy jól csinálja) és pont azt akarja kiprovokálni, amit anno az ő kormányzása alatt gumilövedékezéssel honorált.

Most meg nyíltan BTK 256-ot követ el. Miközben arról picsog, hogy nincs elég demokrácia meg jogállamiság. Jó vicc.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

+1, Gyurcsány és a sleppje az egyik legkárosabb a magyar közbeszéd állapotára.

És gusztustalan, mert míg Orbánék valami kitalált szarral riogatnak meg hadakoznak (brüsszel, rezsinövelők, migránshordák), addig gyurcsány ukrány-nyugdíjasozik, meg huszonhárommilliórománozik...

Egy ilyen kijelentés mint az O1G kiengedi a gőzt az emberekből, mert ugye jól megmondja mindenki. Emiatt nehéz bármilyen eredményt elérni. Na meg mi is az elvárt eredmény? Megválasztotta a relatív többség*, most meg mondjon le a vesztesek miatt? Szerintem ez egy irreális elképzelés.

*Értem én, hogy szumma sok-sok kisebbség az már többség. Azért tegye fel a kezét aki szeretne, olyan országban élni, ahol az ellenzék egy nagykoalícióban kormányoz. Zsidók-Nácik-Kommunisták-Liberálisok-MegNemÉrtettek. Szemkilövősók-szemetlenekkel. Mi a szarról szól az ellenzék, ha nem a hatalomról? Mert mi is a cél? Mit is szeretnének másképpen? Hogyan is szeretnék?

"tegye fel a kezet" aki egy hazaarulo, hazug, tolvaj, korrupt partra szeretne szavazni...oh wait..

egyebkent az osszefogasnak egyetlen ertelme van, de az nagyon fontos.
visszaallitani a demokratikus viszonyokat az orszagban, hogy egy uj valasztast mar ne csalhasson el a fidesz.

es ettol fel is..ezert nyomja azt a mantrat amit te most vissza is bofogtel.

Én nem ringatom magam abba a tévképzetbe, hogy lenne választási lehetőségem -- főleg nem a "szavazósdi" keretén belül.

Ha esetleg -- elvi lehetőségként -- létre is jöhet valami szuperjószándékú, szuperszakértői párt, sosem juthatnak tényleges hatalmi pozícióba, mert a konkurencia felszeleteli, ellehetetleníti és korrumpálja őket, mert ez egy ilyen játék.

Valamiféle globális csoda nélkül, ami radikálisan változtatná meg a világ hatalmi jellemzőit -- például egy teljesen nyilvánvaló űrbéli invázió, vagy valamiféle példátlan léptékű és letagadhatatlan, azonnal bekövetkező természeti katasztrófa -- az emberi törzsek megosztottak maradnak, mert az Objektív Igazság hiánya miatt a végső érv mindig az erő, az erőszak marad. Mexican standoff néven is ismeretes a helyzet.

Erre a helyzetre Mátrix megoldása alkalmazható, azaz "ignorance is bliss". Ezt kétféleképpen lehet megvalósítani: az első a könnyebb, a naiv módszer, amikor valaki állandóan győzködi önmagát, hogy de igenis van megoldás (és ekkor kezd mindenféle random pártocskákban vagy a Művelt Nyugatban vagy a Tiszta Erkölcsű És Szellemileg Emelkedett Keletben hinni). A második, hogy annyi passzív jövedelemre teszel szert, hogy szabadon mászkálhass a világban és ne kelljen részt venned a napi taposómalomban, de ne is legyél túlságosan feltűnően rikító (mert akkor az irigy tömeg meglincsel és kifoszt).

Aki azt hiszi, hogy a "demokrácia" bármi más, mint a csőcselék rémuralma, az már túl régóta vándorol a Mátrix naivságtól ragyogó ösvényén.

te nagyon felreertetted az irasom.
en nem varok semmilyen szuper partot.
en azt varom hogy legalabb olyan politikai viszonyok legyenek mint a 90-es evekben, ahol ha lopott vmelyik part akkor kideritette a sajto, a rendorseg es az ugyeszseg nyomozott, a birosag pedig itelt, az egyszeri allampolgar megvetette a tolvajt, a part pedig szegyelte magat.

es ez nem irrealis vagy. a hanyatlo nyugaton meg mindig igy megy..
ott sem jobbak a partok, de ha kiderul, van kovetkezmenye.

Túlzásnak érzem következménynek nevezni, amikor néhány kirakatmajmot lefokoznak vagy "börtönbe" zárnak, miközben a többi politikus átszervezi a pártérdekeltségeit (a szégyenkező párt feloszlik és lesz helyette három új, makulátlan előéletű) és ott folytatják, ahol abbahagyták.

Persze nem próbállak meggyőzni semmiről, csak leírtam, hogy én hogyan látom a dolgokat, és miért nem számítok semmi jóra (pontosabban: lényegi változásra).

A jelenlegi választási szabályok szerint, ha nincs összefogás, akkor az idők végeztéig a Fidesz marad hatalmon. Amíg elegen vannak azok (a szavazók kb. 1/3-a elég a többséghez, 1/2-e pedig a kétharmadhoz is), akik el tudják fogadni a Fidesz módszereit, illetve a gazdasági előnyök miatt hajlandók szemet hunyni, az egyébként nekik sem tetsző, dolgok felett, addig az összefogás az egyetlen alternatíva.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy kell 1 (azaz egy) ellenzéki párt. Tehát azt javaslod, hogy az összes (na jó, elég a többségük) oszlassa fel magát, és alakítsanak közösen egy új pártot. Esetleg az összes ellenzéki politikus vonuljon vissza, és olyanok alapítsanak egy, a következő választáson győztes pártot, akik eddig még nem foglalkoztak politikával.

Igazából tényleg egy ellenzéki párt kellene, aki megcsinálja ugyanazt, amit a Fidesz csak annak baromságai meg lopásai nélkül. Szerintem az 5/3 is meglenne nekik.

De sajnos erre a süsükék nem jöttek rá még az ellenzékben, Fecó továbbra is a saját baromságát akarja tolni.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

Ugyanúgy elítélem, mint a libsizést, vagy a gyurcsányozást,… .

A szavak jelentése és elfogadottsága időnként változik. Ami korábban nem volt elfogadott, sőt csúnya szónak számított az, ha a közbeszédben elterjed, akkor elfogadottá válik. Függetlenül attól, hogy neked, vagy nekem tetszik-e. Illetve fordítva is lehet jelentésváltozás. Például a csúsztatás kb. 30 évvel ezelőtt semmilyen negatív tartalommal nem bírt. Aztán már azt is jelentette, hogy az igazság egy részének elhallgatásával akarja valaki bizonyítani az igazát. Most már sokszor a hazugság helyett is használják. Jelenleg legtöbben a negatív jelentésekre gondolnak először, ha meghallják ezt a szót.

Kb. 10 évvel ezelőtt olvastam: Korábban a nemi aktusra a gyakni szóval (és annak származékaival) hivatkoztak. Aztán egy idő után úgy döntöttek, hogy ez túl vulgáris, és a helyét a b@szni szó vette át a köznyelvben. Most már ez a csúnya szó, és a gyakni-t meghallva sokan azt sem tudják, miről van szó. Kb. 10 éve megjelent a sunázni, és legtöbben teljesen normálisnak tartják a használatát. Pedig pont ugyanazt kell érteni alatta, mint a gyakni, vagy a b@szni alatt.

A nyelv változik, ilyen értelemben is. Lehet, hogy neked, vagy nekem nem tetszik, de akkor is változik. Kifejezhetjük nemtetszésünket, de ez nem fog semmin változtatni. Ez az egész csak annyit jelent, hogy öregszünk. És azon 10-en, 20-on évesek jelentős része, aki a mostani szóhasználatban nem talál semmi kivetnivalót, 30 év múlva valószínűleg hasonló dolgokat fog gondolni az akkor új nyelvi trendekről.

Teljesen szubjektív: Nem az az igazi baj, hogy mit mond valaki, hanem az, hogy mire gondol. Még akkor is, ha nem használunk csúnya szavakat. Például egyelten egy csúnya szó nincs a következő mondatban, de aki meghallja, az tudja mire gondolt a beszélő:
Folytasson nemi aktust, a rossz illatú, ősi foglalkozást űző édesanyjával!

"Korábban a nemi aktusra a gyakni szóval (és annak származékaival) hivatkoztak."

Lónak a pélóját. Gyakás eredetileg szúrófegyverrel való szúrást jelentett, az, hogy kontextus függően használják másra is az analógia miatt, attól még az eredeti jelentése nem ez. Ezzel az erővel a húzni meg a szúrni ige is valójában a baszást jelenti...

Másrészt a sunázás szót már 20 éve is hallottam áltsulis koromban és nem hiszem, hogy akkor találták fel. Mondjuk szerintem vulgaritás szempontjából nincs különbség a pina és a suna szavak között.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

És a fasz neked eszköz vagy testrész? :) Az általad idézet szöveg sem mond ellent nekem.

Ld.: "Látod azt a nőt? Jól meghúztam az este! Szúrnád te is mi?"

Ettől még sem a szúr sem a húz ige elsődleges értelmezése nem a baszás lesz.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

Egy szónak rengeteg jelentése lehet. Ha a szövegkörnyezet alapján b@szást jelent, akkor ott, és akkor ez lesz a jelentése. Mindegy, hogy ez hányadik jelentés a szótár szerint. Ezt is jelenti. És ha szúr igét ebben az értelemben használod, akkor ez is a jelentései közzé tartozik. A jelentése a szövegkörnyezetből fog kiderülni, és nem az elsődleges jelentését lesz a lényeges.

A szótári sorrend (hogy hányadik helyen szerepel az adott jelentés), csak annyit jelent, hogy a szótár készítőjének, a szótár készítése időpontjában ez volt a fontossági sorrend. Nem mond semmit arról, hogy korábban mi volt a fontossági sorrend. Nem mond semmit arról, hogy a szótár olvasása idején (1-2, 10-20, vagy akár 100 év múlva) mi lesz a fontossági sorrend. Sőt arról sem mond semmit, hogy a szótár olvasója szerint mi a fontossági sorrend.

Ellenben ha megkérdezel most valakit, hogy mire használja a gyak igét, szerintem viszonylag kevesen fogják a baszást felhozni, mint szinoníma és előbb fogják a "levertem, mint vak a poharat" hasonlatot emlegetni...

Te ellenben úgy próbálod beállítani a gyak igét, mintha csak és kizárólag a kúrást jelentené.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

Nem. Nem próbáltam úgy beállítani, hogy csak ezt jelenti. Egy 1862-es szótárból vett idézettel válaszoltam a hozzászólásodra, ami a jelenidejűséget egyértelműen kizárja.

„szerintem viszonylag kevesen fogják a baszást felhozni, mint szinoníma”

Igen. Ezt írtam én is.

Azt írtam, hogy régen volt ilyen jelentése. És mert ezt nagyon vulgárisnak találták, ezért váltották ki egy másik igével. Itt a jelenidejűség legfeljebb a b@sznival kapcsolatban merülhet fel.

majd az ido igazol engem (esetleg teged). De ha a kisebbik gyereked majd azt huzza erettsegin* tortenelembol, hogy meseljen az o1g-rol, te akkor sem fogod elhinni..

*: felteve, hogy lesz meg akkor annyi gimnaziumi ferohely, hogy neki is legyen eselye leerettsegizni (amire a jelenlegi kormanyzati terveket latva nem fogadnek nagyobb penzzel)

--
O1G = orbanegygeci