VPS szolgáltató (külföldi)

 ( RichardRS | 2018. március 22., csütörtök - 0:56 )

Röviden:
Adott egy oldal, ami tele van linkekkel, amin letölteni lehet média fájlokat. Gyakorlatilag csak a linkeket tároljuk, semmi mást.
Szeretnék a továbbiakban nyugodtan aludni, ezért ezt most szeretném külföldre vinni, amire egy VPS elég. Az adatbázis maradna itthon, így terhelés majdnem nulla, viszont a hazai sávszélesség is fontos, hogy azért az oldal elérhető legyen, mert így is az userek nagy %-a magyar.

Tudnátok segíteni olyan VPS szolgáltatóval, aki eltűr egy ilyen oldalt és jó szolgáltatást tud biztosítani? Minden megoldás érdekel.
Egyesek azt vallják, hogy a külföldi szolgáltatónak ne kössem az orrára, hogy mit üzemeltetek a szerveren. De azért ha egyik reggelre kidob, az sem jó.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Contabo

Köszönöm a válaszod!

> eltűr egy ilyen oldalt
Nem látom, miért lenne probléma ez egy VPS-nél (meg akár egy szimpla webtárhelynél).

Ahogy egy torrent trackert nem viselnek el, ezt sem szokták véleményem szerint. Bárhol rákérdezek, elhajtanak.
Az a korrekt, ha szólok, szerintem.

Jaaa.... értem. A "csak a linkeket tároljuk" kikötésre koncentráltam, a médiára nem. Tehát a tárolt média és megosztott média "jogtalan"? Ha igen, akkor nem csodálom, ha fenntartások vannak. Ha meg nem jogtalanok, akkor nem hiszem, hogy gond lenne.

Így van, a megosztott média kis része jogtalan. Emiatt kicsit problémás. Ha bár a fájlok tényleg nem nálunk vannak tárolva, csak a linkek, még is sokan nem engedik itthon.