Mobil kőművesnek

Fórumok

Létezik olyan android mobil, ami kibírja egy kőműves mellett a port és egyéb megpróbáltatásokat?
CAT nem jó, tönkrement a téglaportól.
Normál hétköznapi mobil + szuper védőtok kombo is szóba jöhet.

Hozzászólások

Gondolom barmelyik vizallo tok jo lehet por ellen is, kerdes, hogy a kepernyovedo resze hogy vizsgazik tappintasbol.

En a Quad lock tokot hasznalom, annak a kepernyovedoje nem mindig akart rendesen egyutt mukodni, de mivel van kepernyo vedo folia is, lehet az okozta a problemat, tul sok volt a vedoreteg mar neki.

Ez sehol sincs kivágva?
Se hangszórónál, se mikrofonnál, se kameránál?
A hangja valószínűleg rosszabb úgy de belefér.
A por bármilyen apró résen be tud jutni és akkor annyi a mobilnak.
Vízálló tok gondolom jó, habár a CAT is gyárilag vízálló volt.

Normális HUP-ot használok!

Samsung XCover B2710

Sajnos mar nem kaphato, igy hasznaltan lehet beszerezni. Az egyetlen normalis oob usd/vagd telefon, azota se csinaltak hasonlot..

Szerk:
Bocsanat most latom, hogy Android mobil. Na olyan nincsen amit komuvesnek lehet adni. Az erinto kijelzo ugyanis a telefonok leggyengebb pontja: betorik, nem erzekel bizonyos korulmenyek kozott, stb.. Meg a B2710-nek is problemaja volt olyan 2m melyen a viz alatt, mert a nyomas miatt nem erzekelte a fizikai kamera gomb lenyomasat, ezert korabban kellett inditani a felvetelt.

Bár nem Androidos, de +1 a B2710-re. Ha a java-s alkalmazásokat (pl facebook) nem ölték volna meg benne, még most is azt használnám. Kár, hogy az utódot így elszúrták, kis fejlesztéssel (Wifi, új BT szabványok) bármikor kéne. Sajnos még a kínaiak se gyártanak ilyen feature phone-t, amiben lenne pl GPS.

Kettő is ül itt a polcon (olcsóbb volt ujjat venni, mint az aksicsere). Komolyabb, porosabb, vizesebb melókban még mindig visszatérek hozzá, bár van egy vígan működő Iphone 4S Lunatik tokkal mellé.

Nálam járt már kőműves iPhone-al, tudott vigyázni rá, ott tartotta, ahol a kávéját és az ebédjét. :)

Hát... szerintem nem pontosabb, mint a két méteres vízmérték és még simítani se lehet vele az aljzatot. De egyébként már mindenki lézeres szintezővel mér. De alapvetően arra akartam célozni, hogy nem azért kell víz, por és ütésálló telefon, mert kőműves a foglalkozása, hanem azért, mert egy trehány és eszközeire nem gondos ember.

Van az a mondásom, hogy igen erős korreláció van a kőműves hozott szerszámainak tisztasága és a munkájának minősége között... :)

Értem én hogy a CAT nem jó, de miért nem jó? Melyik cat nem jó?
Rengeteg verzió van belőle és több hasonló munkakörű ismerős elégedett vele.
-------------------------
Roses are red
Violets are blue
Unexpected '}' on line 32

ConCorde, Evolveo... vannak azért...

"all submitted complaints will be forwarded to /dev/null for further investigation"

Tudom, hogy nem azt kérdezted, de iPhone oldalon van egy csomó bevált tok erre a problémára.
Ezen kívül túrázós boltokban vannak ilyen "vízálló tasak" nevű dolgok, amikkel megy az érintőképernyő is. Jobban bízom ezekben a zacskókban, mint az összepattintós tokokban.

Jellemzően ott melózok ahol a kőműves porol. :)
A Samsung Galaxy S5 Mini 3.5 éve, a Samsung Galaxy S7 1.5 éve teszi rendesen a dolgát. A Minin egy Spigen van, az S7-en, egy Samsung flipes valami, és néha gyári fólia. Ok, azért szedett már össze karcot, de nem vészes.
Kantáros nadrág mellkaszsebében tartom, zippzár ráhúzva. Amúgy sokat segít a védelemben a BT headset is, mert nem kell mindig előkapkodni dzsuvás kézzel a telefont, ha hívnak. Inkább veszek másik BT fülest 30000Ft körül, (Samsung Level U PRO) mint másik telefont.
- - - - - - - - - - -
"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol

Love Mei Aluminum tok mennyire véd? Képekről masszívnak tűnik.