Twitter feed doboz kikapcsolhatosaga

 ( Czo | 2017. augusztus 24., csütörtök - 22:43 )

Van valamilyen mod arra, hogy a bal oldali twitter feed dobozt ki tudjam kapcsolni? Ha nincs, akkor lehetne kerni erre egy opciot a beallitasokban? Illetve az is eleg lenne, ha nem lenne gorgetheto, mert a gorgethetoseg zavar a legjobban. Ha tabletrol nezem az oldalt, akkor rendszerint a bal kezemmel gorgetek es igy az ujjaim a bal oldali oszlopsavot gorgetik. Ahogy legordul a kep a twitteres dobozhoz, megall az oldal gorgetese addig, amig vegig nem gorgetem a twitteres dobozt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Hupper extension.
https://hupper.ajnasz.hu/

Mert az ilyesmit konnyu am tabletre telepiteni.

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

Sajnálom.

Firefox alatt megy hibatlanul.

Udv.

+1
Borzalmasan zavaró

nalam tiltva van a platform.twitter.com (hosts fajlban), igy nem jonnek be a twitter orias boxai, de szovegesen ottmaradnak a hireknel. ez kikapcsolja az oldalso boxot is.

--
A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Ezt csak desktopon tudom megcsinalni, mobilon nem. Mondjuk a twitter doboz letjogosultsagat se nagyon ertem, ugyonezeket latom a twitter kliensben is, a tartalma pedig 99%-ban megeggyezik az oldalon levo hirekkel.

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

"Mondjuk a twitter doboz letjogosultsagat se nagyon ertem"

Reklamozza a Twitter csatit :)

Az be lett reklamozva a doboz megjelenese elott, en akkor vettem fel twitteren (emlekeim szerint).

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

Az a reklam hogy ott van ahol van. Aki most jon a HUP-ra vagy eddig nem latta/tudta hogy van ilyen mindig belebotlik ha kell hanem, attol fuggetlenul, hogy van e Twittere feliratkozott e ra vagy sem. Ennyi az egesz. leszedni nem hiszem hogy leszedik max ha van ilyen beepitett funkcioja a drupalnak hogy kapcsolhato/user akkor max az engedve lesz. Ha meg kell erte mozdulni hogy legyen (fejlesztes +plugin) akkor felejtsd el nem lesz ilyen soha majd gorgetsz a masik kezeddel a masik oldalon. (nem ellened szol de a 1x ev itt toltott ido alatt ehhez hozzaszoktam)

"Mondjuk a twitter doboz letjogosultsagat se nagyon ertem"

Kétszer annyi hír jelenik meg rajta, mint a HUP-on, akinek nincs Twittere, az láthatja ezeket a híreket itt.

--
trey @ gépház

https://flic.kr/p/XNBsmo

--
trey @ gépház

Koszonom!

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

/rajong

Köszi.

Féloff: az új felhasználók dobozra nem tudnál ilyet csinálni? Nem érzem túl fontosnak, hogy a AlexHero, kavai108 és juliusk nick regisztrált mostanában, de legalább ha új hozzászólást keresek ezen a csodás felületen, akkor ez az első találat...
(Tudom, használjak huppert, biztos jó is, de valahogy nem hiszem el, hogy egy weboldal használatához extension-t kell használni...)