Olcsó internet + biztonságos ügyintézés

Bementem az UPC-be kötekedni, hogy mégis miért fizetek havi 6k-t a 120 mbites netemért, ha új felhasználóként kaphatnék havi 3.5k-ért 240-et, kiemelve milyen szomorú, hogy ennyit ér csak a hűség. Az ügyfeles srác nyomkodott kábé negyed óráig valamit a gépen, ami kiköpte, hogy 240 megabitet ugyan 3500-ért nem kaphatok, de kaphatok kb 2500-ért 120-at, kérem-e.

Kértem.

Jótanács: Érdemes néha meglátogatni őket egy baráti elbeszélgetésre.

Fun fact: Ha már ott voltam, kértem a netem költöztetését. Bemondtam a címet, mondta a srác, hogy van aktív előfizetés a címen, megegyeztünk abban, hogy biztos az előző lakó felejtette ott, és az most ki lesz kapcsolva. Nulla ellenőrzés, hurrá!

Hozzászólások

Ezen az akción én is meglepődtem...Sőt nagyon megörültem, mert nem olvastam el a kis csillagos részt. Felhívtam őket, hogy megbizonyosodjak róla tényleg jól látok, és nem elírás.
- Tényleg ennyi az ár nincs kisbetű, egyéb feltétel?
- Nincs, online lehet csak választani, de ránézek az előfizetésére.
- Oké, köszi...
- Minden rendben választhatom ezt a csomagot.
- Szuper, viszhall...

Belépek az online felületen, de baromira nem azok az árak vannak kint. Persze magasabbak. Utána láttam meg a csillagot és, hogy új ügyfeleknek...

Fun fact nálam is van. 2 év hűség lejárta után nem tudtak életképes ajánlatot adni, így maradtam határozatlan. Amellett, hogy szépen emelgették az árakat, meg zaklattak, hogy legyen még hűségg így is olcsóbb volt, mintha rábólintottam volna még 2 évre... Végül márciusban adtak egy 4890-es ajánlatot a 120-as netre. Mivel addigra 5800 körülre volt, így azt mondtam akkor legyen még 2 év.
Erre nemrég látom, hogy 4490 a 120-as net...most meg ez a az új ügyfeles akció... Hát elmennek a jó édes...
Az online felület szerint felfelé tudok váltani ahol 240-et kapok, 5800 körül... Nevetséges. Lehet én is meglátogatom őket, de olyan ajánlatra mint amit te kaptál szerintem nincs esélyem.

Gyanítom a szolgáltatás lemondás majd újrakötés nem opció ilyenkor.
____________________
echo crash > /dev/kmem

Nyilván azt látnák, hogy nekem volt szolgáltatásom az elmúlt x időszakban, de van pár ismerős/rokon/főbérlő/stb, aki tud segíteni, ha nagyon ki akarom játszani a rendszert. Nem akartam, ezért mentem be megkérdezni hogy mit lehet tenni, és jobban is jártam, nincs 120 megabitnél többre szükségem, és így olcsóbban jöttem ki.

Sőt. Sőőőt! Van vezetékes vonalam is :D