iPad 2 aktiválási zár

 ( bigfoot | 2017. június 30., péntek - 19:13 )

Sziasztok!

Még ideáig nem sok közöm volt, meg igazából nem is érdekelnek az alma termékek. (csak nagyon muszáj szinten dolgoztam velük)
Barátom talált meg egy iPad 2 –vel
A béna elhagyta a belépőkódját, de a legjobb hogy még email-reg sem megy neki. (de olyan szinten hogy még azt se hogy mire regisztrálta, mert minek az megjegyezni ő csak --- Tecső, meg Facebook használó … pfff)

Feloldani a gépet nem tudjuk. Mondom, sebaj felhívjuk Almáékat mi a teendő? Aszt mondja semmi gond küldjünk számlát asztán feloldják. Király, haver? 2011-vagy 12 be vettem, kidobtam minek az. Euronicsot megkérdeztük van é számlamásolat, ők ilyen néven nem találnak ilyesmit.

Most így ha jól értem ki lehet dobni a cuccot a kukába??? (de jót fogok röhögni ha igen)

Előre is köszönöm szépen az építést ...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

subs

Konkrét ötletet nem akarok adni, de ha valami eléggé kirívóan rosszat csinál, akkor az FBI fel fogja old(at)ni a zárat. Vagy használni is szeretné?

https://drfone.wondershare.com/reset-iphone/reset-iphone-without-apple-id.html

Ha nem érdekesek a rajta lévő adatok, akkor (elvileg) lehet resetelni újratelepítéssel a Part 5 szerint, de az első 4 lehetőséget is nézzétek meg, hátha ki lehet deríteni azt az AppleID-t.

Mindenképp appleid-hez lesz kötve a vas, amíg az adott appleidról nem szedik le. Azt gondolnám, hogy az ipad tulaja az emailjeiben (sőt fiókjaiban) esetleg tudna kereni apple feladóra, ipad subjectre, hogy kiderüljön mi az appleid-ja. Meg kell szokni, hogy szigorodnak a dolgok, nem lehet félvállról venni a belépési adatokat.

Nem akarok ráülni a hype vonatra, de tényleg "illik" az elektronikai világban is (házimozi nem, de internetes eszközök igen) valahogy tudni igazolni a tulajdont. Pont olyan, mint egy kocsi a ház előtt, ami az enyém, a szomszéd is tudja, de nincs hozzá kulcsom, mert elveszett, a forgalmi benne van, a törzskönyv sincs meg, a személyimet cseréltem, a cég akitől vettem, már megszűnt...

Emailes reg alatt az iTunes-os belépést érted? Mert ha azt hagyta el, akkor kuka. Ha az iTunes belépés működik, akkor factory reset után használható, de az mindent töröl.

Igen azt sajnos.
Én is utánajártam egy kicsit, azért mielőtt kérdeztem. Ezért is ennyire direkt a kérdésem. Akartam is hozzátenni, hogy nem hack érdekel, mert annak úgyis ugyanez lenne a vége, ha ennyire hardver ID alapján zárnak.

Nem kifejezetten a kötekedés a célom, de a haverod
- elfelejtette a lokális passcode-ot
- elfelejtette az online account jelszavát
- elfelejtette a saját kontakt adatait, amire a password reset küldhető
- nem tudja bizonyítani, hogy a termék az övé, nem úgy lopta

Ez egyrészt szomorú, másrészt PEBKAC, harmadrészt megdicsérem az Apple-t, hogy figyel a security-re. :)

szerk: nem vagyok járatos Apple márkaszervíz-látogató, de az nem opció, hogy egy egyforintos adásvételi szerződést írtok haveroddal, és te viszed be az iPadet, hogy reseteljék?

Nem tudják bizonyítani, hogy jogos tulajdonosok. :)

Sziasztok, nekem is ez a gondom mint a kérdezőnek, az én ipod 2 gépem bulgáriai nyaraláson vettem, boltban használtan, (csak wifis) aztán használtam kb. 2 évet és lezárt, ha valaki tudna segíten azt megköszönném, ha tud valaki valamilyen megoldást írja légyszi ide és megadom az elérhetőségem akár, köszönöm

Szia

Mi nekünk nem sikerült megoldást találni sajna. Persze vannak kerülők, de nagyon bénának bizonyultak.

Én úgy oldottam meg, hogy Androidot bűvöltem rá. (azt meg ne kérdezd hogy - mert ráment egy délutánom nekem is , többet ne lássak ilyet)

A gazdája azóta is boldogan használja, aki minden egyes bekacsolásnál elmondja ba… meg óóma. :)
-(jó nyilván ő volt a f.. , de azért neki is van némi igaza)

köszi
a kerülőt én is használom, de jó lenne valami normális dolog, az android jó lenne, valami irányt mondhatnál, megtudom csinálni, persze csak akkor érdekel ha jobb mint a mostani állítva használt kerülő...

Nem tudom elhinni, hogy nincs semmi meg a havernak.
De segítek, sorozatszám alapján is megtalálja az “Euronics” az eladott terméket, ha valóban onnan van.

Kevésbé tartom valószínűnek hogy egy emilcímre sem emlékszik a haver, próbálkozni meg lehet.
Ha legalább egy töredékére emlékszik.

Sok sikert.