Van valakinek teamviewer fizetős licence?

 ( deuche | 2017. május 2., kedd - 12:33 )

Sziasztok!

Vásárlás előtt álok és szeretnék olyantól kérdezni aki használja a Teamviewer valamelyik fizetős licencét. Tapasztalat érdekelne, mennyire vált be, esetleg már mást használ? Megéri a pénzét mert igen csak vastag az ára. Előre is köszönöm.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ha "csak" a csatlakozási limit miatt vennél TV licencet, akkor ne tedd mert van rá workaround. Amúgy pedig működik rendesen, bár egy bizonyos méret alatt nem éri megvenni.
-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

Melyiket használod? Mekora a "méret" ami alatt megéri?

Az a workaround érdekelne. :)

"Az atombombát és a C vitamint is a Magyarok találták fel...
Mindkettőből elég, napi 500 mg. - by Bödőcs Tibor"

Mi a baj a kutyám nevével???
K4HVD-Q9TJ9-6CRX9-C9G68-RQ2D3

http://w3foru.net/how-to-hac-teamviewer-%E2%80%9Ccommercial-use-suspected%E2%80%9D-problem/

Long story short:
- full reinstall, registry cleaning, appdata cleaning
- MAC change
-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

Van. 5 licences. A probléma az vele, hogy az upgrade ár (állítólag) olyan horror, hogy sosem lesz upgrade-elve.

--
trey @ gépház

Pontos árat nem találtam sajnos, de minden fórumon panaszkodnak a magas upgrade ár miatt. Plusz mondjuk, ha mobil app supportot is szeretnél, azt látod kiírva a feature-ök, hogy benne van. Aztán elolvasod a kb kettes betűvel vésett apróbetűs részt távcsővel 30 centiről és akkor veszed észre, hogy ugyan benne van de + licenc kell hozzá, amit még meg kell venned.
Egyetlen előnye van TV-nek: multiplatform. És itt ki is fújt. (Jójó, meg van belőle szigorúan otthoni használatra rommátört TeamViewer Corporate v12.0.77242 HUN verzió)

Biztos vagy benne, hogy multiplatform? Mikor én néztem utoljára, csak Windows only volt, Linuxon függőségnek hozta magával a Wine-t.

https://www.teamviewer.com/hu/download/linux/
Az oldal szerint igen, hogy milyen fügőségei vannak azt nem tudom. Én Mac-en és windowson használom, azon natív alkalmazás.
Win/Mac/Linux/Chrome OS/Android/iOS/win mobilapp/Blackberry. Az én értelmezésem szerint ez multiplatform :)

Nálam van fenn TeamViewer 12 .deb csomagból, natív Linuxos ELF binárisok vannak benne.

Nézd meg mélyebben, komplett Wine van benne. Ettől még stabil, de nem natív. (Ubuntu-n tesztelve, globális wine telepítéssel nem került konfliktusba, nem függőségként rántja be, hanem saját wine binárisokat tartalmaz a telepítőjük.)

Én belenéztem a mac os forrásba, abban nincs wine.
Mindenesetre akár wine akár nem, stabilan működik. Gondolom linux alatt is.

en a 11-est hasznlom linux alatt, az biztosan wine-alapu. a windowmakert nem szereti: egy ablakatmeretezestol teljesen megakad. ha a gepnel befejezed az atmeretezest utana megint mukodik, de tavolrol ezt nem tudod megoldani.

Akkor mégis csak van fejlődés, mert kb. 2 éve, mikor néztem, nem volt natívan Macre, meg Linuxra sem tartalmazott a .deb csomagja semmilyen ELF binárist, nem volt hozzácsomagolva Wine, függőségnek rántotta be.

https://www.teamviewer.com/en/pricing/
-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

Verzióváltásonként egy új licenc vásárlása nem túl felhasználóbarát. Szerintem. Pláne Corporate esetén.

Szerintem nem eri meg.

Foverziokat nem lehet ugrani a licenszel, aztan meg csak szivsz ha mas helyre akarsz atlepni is ok mar ujabbat hasznalnak...

En ezt ajanlanam helyette: https://www.remoteutilities.com/

adminoknak sztm jobb is, remote regedit, cli, domain felderites,tavoli asztal, tavoli telepites stb hasznalhato igy az user eszre sem veszi, hogy "atleptel". Termeszetesen van tavsegitseg funkcioja is.

Van ID alapu belepes is (FW, NAT nem akadaly), szoval lehet neten keresztul is atlepni, ha akarod, tudsz sajat gateway-t is telepiteni ha fontos a security. Amugy az oveket is hasznalhatod.

Hát ha nem igény, hogy multiplatform legyen, akkor elég lehet ez is.

Attól függ mire használod. Az tény hogy tényleg kell egy méret, hogy gazdaságos legyen. Nálunk bő kétszáz gépet kezel két ember. Ilyen környezetben megéri megvenni, mivel csak két licencet kell venni (azoknak, akik a supportot adják). A kliensek pedig kaptak egy egységes rebrandolt host modult (ami így automatikusan be is tud regisztrálni a felügyeleti fiókba). Nagy segítség, hogy a windowsos értesítéseket begyűjti a host modul, így a tv is figyelmeztet, ha valami nem ok. Viszont ha nem ilyen jellegű környezetbe használod, akkor biztos, hogy nem éri meg. (Ami azt illeti
még a mi konkrét esetünkben sem vagyok biztos, de ennyi gép és telephely között már annyira eloszlik a költség, hogy igazából nem látszik.)
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn.

nekunk "van"; TV10, de a 11 -et, 12 -t nem akatunk megvenni, mert nevetseges, hogy mindig ujabb es ujabb licencet keljen vennunk; ezert AnyDESK (www.anydesk.com)

Ugyanez. 11-et vettünk, aztán nemsokára lett v12 és az ügyfelek frissítették tudtunkon kívül (erp rendszer gyártója lépett na távolról és ő kérte). Problémás lett...

sőt, ha linux "klienssel" lépek be windows-os gépre, akkor meg egyáltalán nem látok képet, pedig az egeret/billentyűzetet vezérli...

nézem ezt az anydesk-et, kíváncsivá tett, de ha linuxos gépre loginolok be vele, nem csinál screen update-eket, találkozott valaki már ilyennel...?
lehet a compiz fáj neki?

Lattam ilyet. Hasznaltam. Megeri.

[Feliratkozás]

---
Lehet, hogy kívül szőke vagyok, de belül sötét, oké?!

Én annó a V6-ot vettem meg, a mai napig azt használom. Az én köreimbe tartozó gépeken általában a host-os verzió fut (néha a fullos install). Előnye: be tudok állítani magamnak fix jelszót, ha valami miatt mástól kell segítség - valamelyik program gyártójától - akkor rnd jelszó, ha pedig még valakinek kell fix belépés - a könyvelő az egyik gépen ilyen - akkor lehet második, harmadik jelszót is fixen beállítani. Mindenhol elmondtam hogy ezt én használom, ha bármi gond van, akkor szóljanak, sehol senki nem frissítette.

Ha olyat kell irányítani aki nem ebben a közegben van, akkor megkérem, hogy kapcsolja ki a telepítettet és megadom a saját quicksupport-os exe url-jét. Letölti, elindítja és ennyi.

Nekem bevált, anno nem volt más alternatíva. Az egyik ügyfelem 80km-re van tőlem, sokat segített a program, korábban vnc-vel meg minden mással próbálkoztam.

Előny hogy az alapján van az árazás hogy mennyi gépről irányítasz és nem fordítva. Mivel jelenleg új ügyfelek feltárásán dolgozom, nagyban megkönnyíti a helyzetet hogy van TV és hajlandóak használni, remélem pár hónap alatt ez pénzügyileg is látható lesz számomra és akkor rászánom magam az upgrade-re és a következő 4-5 évre megint jó vagyok.

És hogy trollkodjak, sok helyen a céges kocsi ami 8m + havi 100e sem éri meg, mégis megveszik, akkor inkább 150e a TV-re, mert azzal termelek :)

üdv

" megadom a saját quicksupport-os exe url-jét. Letölti, elindítja és ennyi."

UAC-al nincs vele gondod? Emlékeim szerint a QS nem kér privilégium emelést, ezért nem is tudsz rákattintani a user helyett pl egy felugró UAC promptra, nem is látod, fekete képernyőt kapsz. A usert kell megkérni, hogy nyomjon rá, de ez nem mindig kivitelezhető.

Talán, ha a user kézzel, adminként inditja, akkor működhet, de sok usernek az már meghaladja a képességeit.

(vagy eleve tudni kell az admin jelszót a gépen és azzal kapcsolódni hozzá, de az szintén nem túl praktikus random user esetén)

Ha ott a user, akkor nem gond, de azt is tudom hogy UAC-ot leveszem amíg dolgozom a gépén és akkor csak 1x van jóváhagyás, viszont nem feltétlenül a win-nel van dolgom.

Nem lenne rossz, sot... de arany arban adjak! Igencsak nagyban kell gondolkodni/mukodni, hogy rentabilis legyen.
Nalunk az alternativa VPN + Nomachine NX Client lett.

hehe, én anno még a Nomachine 3-as verzióját használtam, az opensource volt, és Remmina-t használtam kliensnek hozzá. Az remote login-t is tudott.

Szia! Megvettunk 11-est hasznaljuk privatban ha megirod a szamod ma egy cigiszunetben felhivlak es megbeszeljuk, porges van nincs idom irkalni :(
Corp verziot emlekeim szerint es frissitjuk is iden.
Amire hasznaljuk arra tokeletes

Nem igazán értem ezt a TeamViewer terjedést (dekadenciát?).
Hozzánk legfeljebb egy fejlesztő (egy db olyan programunk van, amihez szükséges) lép fel egyszerre egy gépre.
--
Tortilla; A tortilla a spanyol nyelvterületek tradicionális étele! Hagyd már; ABBA!; Droppboksz

Kb. egy éve megvettem a 11-es licencet. Egyetértek a korábbi hozzászólókkal, nagyon idegesítő, hogy a major verziók között mindenképpen fizetni kell. A probléma igazából az, hogy ha a 12-es visszafelé nem kompatibilis már a 11-es verzióval sem, vagyis az ügyfél a 12-es TV-ével nem tud hozzám kapcsolódni és vica versa.

Persze oké, készítettem QuickJoin meg QuickSupport agenteket, szóval ezt el tudom küldeni az ügyfeleknek, de akkor is rendkívül idegesítő megkérni az ügyfelet hogy lépjen ki a jelenlegi TV verziójából, stb. Ha egy ügyfél már rendelkezik telepített TV-vel, akkor könnyebb lenne ha csak bemondaná a számot, és haladjunk.

Amire figyelj:

  • Hasznos, hogy amikor az ügyfélnek átküldött executable elindul, azonnal megjelenik a "Támogatást kérők" listájában. Így nem kell ID-kel szenvedni, egy kattintás és már kéred is az engedélyt az ügyféltől, hogy kapcsolódhass vagy prezentációt mutass neki.
  • Ár kapcsán: én 160 000 Ft körül fizettem anno a legkisebb licencért.
  • Biztosítanak részletfizetési lehetőséget (én 4 részletben fizettem ki).
  • A weboldalon szereplő árak nem tartalmazzák az ÁFÁ-t, így arra még számolhatsz +27%-ot. Azaz jelenleg a "listaár" 154 000 Ft + ÁFA.
  • Érdemes írni neki a weboldalukon vagy e-mailben, elsírni a "bánatod" (= nagyon szeretnék egy TeamViewert) és kicsit túráztatni őket, had' legyél Te az ügyfél és majd felhívnak telefonon. Ott lehet alkudozni az áron, nekem is adtak kedvezményt. Vagy Te magad is felhívhatod a magyar supportot, van nekik olyan is (06 1 808 8428)
  • Kb. 45 ezer forintért (+ÁFA természetesen) ajánlgatják a 12-esre upgradelés lehetőségét, de nem szeretnék érte ismét fizetni.

Összességében nekem jobban tetszene mondjuk egy havidíjas licenc lehetőség.

Ma már a fő verziók közti szarakodás miatt nem biztos, hogy megvenném, de amúgy szeretem, nincs bajom vele. Én sok ügyfélhez használom, illetve bemutató prezit tartok vele. Anno azért vásároltam meg, mert az alternatívának használt Ammyy kegytlen szar volt (azt is megvettem, játékpénz ehhez képest), más értelmeset pedig nem találtam. Most ahogy írta valaki a Remote Utilitiest az szimpatikus, ugyanakkor nekem mindösszesen azért kell egy ilyen szoftver, hogy felhasználó szinten lássam a túlsó gépet, nem akarok rajta adminisztrálni. Ettől függetlenül a jövőben majd lehet, hogy azt is lecsekkolom.

Nem éri meg. Mi anno körbejártuk, amit megveszel, az az aktuális verzióra licenc. Ugyan örök licencnek hirdetik, de az örök addig tart, amíg az adott verzió él. Utána veheted meg újra. Szóval egy 7-es licenccel ma kb. már kitörölheted. Emelett a funkciói is elég szűkösek.
--
"Sose a gép a hülye."