Honnan értesültök konferenciákról/rendezvényekről?

 ( Shiroku | 2017. január 23., hétfő - 11:14 )

Üdv!

Arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen forrásból értesül IT témában tartott konferenciákról/rendezvényekről?
Amiket már nem először rendeznek vagy viszonylag nagyobb látogatószám jellemez azokat már figyelem... De jó lenne valami olyan oldal ami időrendbe gyűjtve mutatja ezeket... és nem feltétlenül csak az ismeretebbeket (Hacktivity, Hwsw Mobile) hanem a kisebbeket is... (Igen elsősorban hazai helyszínekre gondolok... )

Az a problémám, hogy rendszeresen lemaradok róluk. Vagy ha még tudnék menni, akkor jóval drágább a jegy, esetleg már a szabadság/munka ütemtervbe nem lehet illeszteni a dolgot.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

www.meetup.com
hírlevelek
hup.hu

Köszi.

Úgy látom nem tolonganak itt az emberek. Ezek szerint a rendezvények ennyire hidegen hagyják többséget?

én azt tapasztaltam, hogy kevés olyan a hazai rendezvény ami technikailag is hasznos információkat ad át (Külföldön ilyen szempontból sokkal jobban lehet válogatni). A Sales-es rendezvényektől meg már a hideg ráz.. Max annyi előnye lehetne ezeknek, hogy találkozhatsz régi ismerősökkel és el lehet velük dumálni 1-1 témáról mélyebben is, de akkor meg miért is vagy a rendezvényen ha a rendezvény programok amúgy is hidegen hagynak? Inkább szervezzetek le egy haveri sörözést akkor már, vagy menjetek el a legközelebbi Hackerspace-re.
Minden másra meg ott az online média..
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

"Networking" amire jok az ilyen rendezvenyek, ismerkedhetsz uj, hasonlo erdeklodesu emberekkel.

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám

Ez elméletben szép, gyakorlatban egy idő után meg már sok. Azért meg kifizetni egy elég húzós belépő árát, hogy lehessen jópofiskodni 1-2 olyan ember előtt akiknek amúgy is a töckük kivan már az ilyen emberekkel meg szerintem nem éri meg. Persze van a másik véglet, amikor lelkes amatőrökről beszélünk, de nekik meg szerintem pont nem networkingra kéne gyúrniuk, hanem tényleges skillekre.
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

Én abszolút szakmai szempontból tekintek ezekre a rendezvényekre. Szóval ilyen pajtizás miatt biztos nem mennék.

Tapasztalatom szerint igen. Engem viszont inspirálni szokott egy-egy rendezvény amire elmegyek.

+1, dettó.

A meetup eléggé átvette a rendezvényszervező oldal szerepét... tulajdonképpen statisztikai hibán belül van az, ha máshol is meghirdetésre kerül az esemény...