Knoppix&voda gprs

 ( Tusko | 2004. szeptember 2., csütörtök - 18:35 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Hello!
Szeretném knoppix alá belőni a voda gprsem(ha számítana "live üzemmódba"). Lehetőleg a beépített gprs-izéjével szeretném, eddig csak vele 1x próbáltam, akkor is ilyeszteget. próbáltam már a gprs easy conncetot is telepíteni, csak a hiáyolta a tcl/tk-t, és ilyen lassú netelérésel nem akartam 3M-t letölteni. Gondoltam a kpp-re is, csak félek, hogy valamit nagyon elb... izé... rontok :D .
előre is kösz :D !

Hali!

Rántsd le a [url=http://easyconnect.linuxuser.hu/index.php?download=3ff2d3162442d]Script Generator[/url] programot a Letöltések/Kiegészítők-ből ~200k. Ezzel tudsz készíteni pppd és chat szkriptet a készülékedhez és pppd-t használva csatlakozhatsz.

bocs, de abszolút hülye vagyok chat szkriptekhet :oops: . mondjuk megvan utánna mit csináljak? simán adjak futtatási jogot és indítsam, vagy más progi is kell hozzá? ha beakarom zárni a kapcsolatot mit csináljak?(a magyar nyelvi fáljban láttam a q-val való kilépést. az a programból vagy az előállított szkriptből való kilépés?). Elnézést az igazán béna kérdéseimhez, de én ezen a téren síkhülye vagyok :oops: Amúgy kösz, ki is próbálom :D

A program azért készült, hogy ne kelljen szkripteket írogatni, csak a főbb beállításokat kell megadni, amit még a legegyszerűbb programban is be kell állítani, mint pl.: készülék, port, port sebesség, szolgáltató, stb.

Indítsd el: [b:9be4d56b1c]SG -m[/b:9be4d56b1c]
Kiír mindent, miután elkészült a szkript azt is, hogy hogyan tudod használni.

Ha mégis elakadnál, írj...

[quote:564d105ee4="Tusko"]ha beakarom zárni a kapcsolatot mit csináljak?(a magyar nyelvi fáljban láttam a q-val való kilépést. az a programból vagy az előállított szkriptből való kilépés?)[/quote:564d105ee4]

CTRL+C-vel tudod megszakítani a kapcsolatot. A q vagy Q az a programból való kilépéshez használható.