Kapcsolat űrlap statikus honlapra

 ( john_silver | 2013. szeptember 10., kedd - 11:41 )

Segítséget szeretnék kérni, hogy egyáltalán lehetséges-e az amit szeretnék.

Egy honlapra szeretnék kapcsolat űrlapot készíteni, a kedves látogató megadja a nevét, az e-mail címét, az üzenetet és az elküld gombra kattintva ezt én megkapom az előre beállított e-mail címre.

Ami nem a szokványos, hogy nem használható semmilyen szerveroldali program (nincs php, perl, stb.) és az sem jó ha a küldés gombra kattintva a telepített levelezőprogram nyílik meg.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Google mit mondott? Szerintem van egy rakas szolgaltato aki ilyesmit kinal.

Eddig a http://www.foxyform.com -ot próbáltam, nagyon egyszerű, de nem testre szabható meg egy kicsit ódzkodom a külső oldal igénybevételétől, bár a biztonsági előírásaik igen egyszerűek.

Nem tudom, hogy van-e olyan lehetőség, hogy egy javascript egy beállított smtp-n keresztül küldi a leveleket.

Nincs, mert a websocketeknek is kell egy tamogato szerver. Plusz ugye ott van az is, hogy sok szolgaltato letiltja kifele a 25-osportot. VALAMILYEN szerver oldali support mindenkeppen kell.

Köszönöm. Akkor maradok vagy a google doc-nál vagy egy külső szolgáltatónál.

Google Docs nem jó?

https://drive.google.com/templates?q=contact+form&sort=user&view=public&pli=1#
____________________
http://szoftvervasarlas.co.hu - elérhető árú, legális szoftverek itthon

Ez jó ötlet, de azért érdekelne, hogy van-e egyéb megoldás erre.

Nagyon más max annyi marad, hogy regelsz egy ingyenes tárhelyet, ahova feldobsz egy PHPMailer-t, készítesz egy olyan PHP-t, ami POST-al fogadja a html-től az adatokat, s küldi a cuccost. Máshol hostolt, kész megoldások nélkül nem fogod megúszni a programozást.

Köszönöm, nem a programozást akarom megúszni (bár nem nagyon értek hozzá), csak érdekelnek a lehetőségek bár logikus, hogy a statikus azért statikus mert nem dinamikus :)

Kipróbáltam, egyelőre nem találom, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy ne táblázatba gyűjtse a válaszokat, hanem minden választ e-mailként küldjön el.