[megoldva] Windows 7 Home Premium 64 bit magyar telepítő honnan?

Sziasztok!

Van egy notebookom, amiről sikeresen letöröltem a Windows 7 helyreállító partíciót úgy, hogy még sosem indítottam el. Szeretném most mégis telepíteni a Windowst. Ráadásul ha lehet, akkor virtuális gépbe. A kód a gép aljára fel van ragasztva, állítólag ezzel a kóddal aktiválható lesz a Windows, csak egy telepítő lemezre lenne szükségem. Honnan lehet ilyet szerezni? Szeretnék malware nélküli változatot. Van MS hivatalos letöltő oldal, ahonnan le lehet szedni az ISO-t? Vagy csak venni lehet? És azt honnan? Nem találtam semmi hivatalosnak kinézőt a neten.

Köszi mindenkinek!

Tono javaslata szerinti iso változatról telepítettem a Windowst és sikeresen aktiváltam a gép aljára ragasztott kóddal, így egyelőre minden tökéletes.

Hozzászólások

úgy emlékszem, hogy a HP esetén lehet rendelni helyreállító DVD -t vagy valami hasonlót. Ha fontos a jogtiszta használat akkor én írnék egy levelet vagy telefonálnék a HP Magyarországhoz.

En nem tudok hivatalos letolto helyrol, de a torrent oldalakon megtalalhatoak az "MSDN" verziok. Ha valaki akinek MSDN hozzaferese van megosztana itt a jelen verzionak a hash-eit akkor azokat ossze tudnad hasonlitani a letorrentezett kepek hashei-vel. Ha a ketto egyezik akkor nincsen benne kartevo.

Edit:

Ugytunik a Techneten subcription nelkul is meg lehet nezni a hivatalos adatokat, pl:

File Name: hu_windows_7_home_premium_with_sp1_x86_dvd_u_676696.iso
Languages: Hungarian
SHA1: 21CE54515EEAA30CE493F740A7B629A1013D24FA

Van egy olyan érzésem, hogy a laptopodon a BIOS-ban van egy SLIC!

Ez azt jelenti, hogy mivel OEM ezért felrakod a sima Windows 7-et és utána beadod neki a certifikációt és a Serial-t a laptop alján lévő win matricáról!

http://oykawa.ath.cx/asus.zip
Ebben van benne a SLIC Cert + a Slic-et ellenőrző app!
Az Asus-Slic.bat-ot szerkeszd meg olyna módon, hogy beleírod a saját Windows Serial-odat!

Oykawa Hirohito