Dead Island akció @Steam

 ( webmotion | 2012. május 23., szerda - 22:09 )

"Őrület a hét közepén", avagy midweek madness keretén belül még majd' 27 óráig akciós (-60%) a Dead Island. Az alapjáték 12 EUR, de 4-es pakkban 36 EUR azaz 9 EUR/példány, illetve a kiegészítői is akciósak.

http://store.steampowered.com/app/91310/

Ha valaki szeretne egy 4-es pakkba beszálni, jelezze kommentben és/vagy írjon privátot!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Bar en PS3-on toltam, de ez a tavalyi ev egyik legjobb jateka. Ryder White DLC sem rossz, plane 3 EUR-er.
Multiba, singleben is hatalmas, elobbiben jo buli, utobbiban para :)

Fos játék. Nagyon erős gép kell hozzá, a "miért ne vedd meg" listát pedig hosszasan lehetne írni. Ez megint egy "Buyers remorse" lesz, nem hiába lett leárazva.

A "nagyon erős gép kell hozzá" részhez annyit, hogy egy 5 éves konfig + egy használtan tizenezres videókártya lazán viszi. Egész konkrétan egy Athlon 64 X2 (két mag, 2 GHz), 2 GB RAM és egy ATI HD4850 a vasam, asszem maxon vagy majdnem maxon van minden és 1280x1024-ben gyönyörűen megy.
__
http://fodi.be

Akkor csak szarul van megcsinálva, és van akinek fut, van aki meg beletenyerel.

hulye vagy :p

--
NetBSD - Simplicity is prerequisite for reliability

Cool. Core i7-es gépen be-be akadt, erős stuttering tapasztalható rajta. Patchek sem segítettek. Is a good game. (Buyers remorse general?)

Nekem sem jött be. Bár nincs erőművem de simán fut, viszont egyáltalán nem tetszik, nehézkes az irányítás, unalmas és lassú a játékmenet. Egy zombis játéktól én pont az ellenkezőjét várom el.

--
http://neurogadget.com/

Az otlet jo volt, csak a megvalositas siklott el valamerre. Kar, pedig nagyon vartam a jatekot. :(

Ez ilyen agyatlan zombigyilkolas, vagy van valami kicsit komplexebb tortenet is mint az hogy "menekuljunk!"

Van sztori, és egész sok RPG element van benne. Pl. az elején 4 karakter közül választhatsz; ugyanazon a sztorin mész végig mindegyikkel, de más más fegyverekre vannak specializálva. A gyilkolásért és a feladatok megoldásáért (a főszálon kívül van egy rakat mellékfeladat, amit NPC-ktől kapsz) XP-t kapsz, és rendesen szintet lépsz, ilyenkor erősödk a karakter és egy skill tree-ből választhatsz mindig speckó képességeket. Amúgy nem akarok nagyon sarkítani meg csúsztatni, de kb annyi benne az RPG element, mint a Diablo III-ban.

És innentől szubjektív: engem nagyon magával ragadott a single player, egy hete játszottam végig. Marha jó a környezet (különösen a tengerparti részek), kihívás is van benne bőven, tényleg nehéz letenni.
__
http://fodi.be