[SOLVED] T-mobile szamproblema

Fórumok

Korulbelul 2 eve vettem a t-mobilenal egy telefont, uj szerzodes, uj simkartya, minden. Azota a regebbi, szinten t-mobileos szamomat nem hasznaltam, keszulekbekapcsolas szintjen sem. Par napja fel akart hivni valaki, de a regi szamomon hivott - csodak csodajara kicsongott, es felvette valaki, akirol nem derult ki, hogy kicsoda.

Van-e jogom szolni a T-nek, hogy ez igy nem jo? Mi a konvencio/szabalyzat, a 'halott' szamokat meddig kell visszatartani, mar ha kell?

Hozzászólások

A régi számod már egy ideje nem a te számod, ha bekapcsolod akkor a sim kártya talán fel sem fog menni a hálóra, és talán 1 évvel a szám megszűnése után újra kiosztják.

Valami nem világos: a "régi" készülékedben van egy régi SIM kártya, amire neked nincs érvényes szerződésed?

Egyébként az ÁSZF-ben benne van, mennyi idő után oszthatják ki a számodat másnak.

azt írtad h egy ismerősőd a _régi_ számodon próbált felhívni ami már vagy 2 éve nem volt bekapcsolva. Vagyis inaktív volt ép annyi ideig, hogy a domino kártya is lejárjon, sőt még a számot is visszavegye a szolgáltató. Amit persze egy idő után újra kiosztanak, különben már rég elfogytak volna a telefonszámok...

Még a legnagyobb feltöltés (15000 Ft) esetén is csak 488 nap a hívószám lekötési idő, ez után további 90 nap van a feltöltésre, ha akkor sem történik meg, akár már másnap kiadhatja a T-Mobile a számot, de jellemzően kb. fél év a várakozási idő.

--------------------------------------------------------------------------
"Az egyetlen bajom az életemmel, hogy nem valaki más vagyok" (Woody Allen)