[flame] az igazi bűnös

http://index.hu/bulvar/2011/11/01/gyogyszere_miatt_aludhatott_el_a_kami…

A fuvarozó kohupperek majd kijavítanak, ha kell, mindenesetre ez már az n+1-edik cikk, amely azt sugallja nekem, hogy az igazi bűnösök a fuvarszervezők.

Az orvosok kérték a kamionsofőrt, hogy maradjon bent kivizsgáláson, de a sofőr ezt megtagadta, és éjjel elindult a németországi fuvarra.

Nyilván önszántából; egyértelmű, hogy alig várta, hogy sugárban fosással elindulhasson egy több ezer kilométeres útra!

Ennyi info alapján: legfeljebb annyit tehetett volna, hogy ellenőrzi a gyógyszer esetleges mellékhatásait (szóban/papíron), és másikat kér. Persze ma már nincs olyan betegtájékoztató, ami ne sorolna fel negyvenféle mellékhatást.

Hozzászólások

Azt ugye tudod hogy a bulvár részből linkeltél?
Tehát ha egy gyógyszer 0.2%-os mellékhatása ez akkor is főhír lesz...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - -> Kérjük a humoros aláírást itt elhelyezni. <- - -

Én halvány utalást sem találtam a cikkben fuvarszervezőkre. Biztos jót linkeltél ide?

Egyértelmű, hogy túlhajszoltak. S manapság méginkább nehéz nemet mondani.

A bogyók hatása amúgy érdekes. Egyszer valami allergia ellenes bogyót írt fel a háziorvos. Jóhiszeműen el is kezdtem szedni.

Kb. egy hét múlva világosított fel a patikus, miután megemlítettem, hogy az "alszom el a lábamon" a gyógyszer mellékhatása...

Az RTL -es blikkpercek -ben híradóban azt mondták, hogy olyan gyógyszert kapott ami nem álmosít, de az állapota okot adott az aluszékonyságra.

--
http://neurogadget.com/

+1

A mai hasmenés elleni gyógyszerek nem álmosítanak. Szerintem nem a gyógyszereket kell okolni.
Viszont mindenki érezte már magán, hogy egy kiadós hasmenés után, amikor alig húzza a belét, akkor könnyen bealszik. Ez okozhatta a vesztét.

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."