Oracle Raptor előzetes kiadás

Címkék

Új, előzetes verzió jött ki az Oracle Raptor névre hallgató ingyenes, grafikus adminisztrációs és fejlesztési eszközből. A segítségével javítható a termelékenység, és egyszerűsíthetők az adatbázis-fejlesztési műveletek.A szoftver Java környezetet használ, ami miatt JDK-t (JRE nem elég) igényel a működéshez. Ez még az Early Adopter verzió, a tervek szerint hamarosan követi a végső kiadás. Letölthető Windows-ra és Linux-ra.Bővebb infó és letöltés a projekt honlapján.

Hozzászólások

Hasonlo java-s progi

http://www.aquastudio.net

Nem is gondoltam, hogy ez is befér ide hírnek.

Három napja próbálgatom a cuccot, eszméletlen jó, gyakorlatilag amire leggyakrabban előrántom a TOAD-ot, azt simán hozza ingyen... Vannak még apró gyerekbetegségei, de nagyon használható és szerethető eszköz lett, és ellentétben a TOAD-dal, megy linuxon is simán.

A sors fintora, hogy megjelenés előtt egy nappal érkeztek meg az aktuális új TOAD licenszeink súlyos 300k-ért/kopf... :(((

Béta verzió létére elég jó cucc. Kérdés, hogy ingyenes marad-e.

Egy marha nagy baja van. Hihetetlen a memóriaigénye. Nap mint nap Oracle-t turkálok, 2-3-4-5-6 TOAD is nyitva van egymás mellett, 5-10 ablakkal/db. Ehhez kb 8-10 Gb ram kellene ezzel az eszközzel.

Szóval marad a brekkencs egyelőre. A TORA lenne még jó, de a wines verziója elég nyamvadt szegénynek. Linuxost pedig nem tudok használni, amíg más eszközök miatt win-t kell bootolni. :(