( answ | 2021. 01. 10., v – 22:44 )

A csalások demokrata többségű helyeken történtek. Mégis hogyan tudtak volna ott bármit csinálni? Ráadásul előre lett szólva és rengeteg probléma meg lett említve, de nem csináltak semmit.

Varga Judit mondja meg neked mi a szólásszabadság? LOL

Segítek:

Az Emberi Jogok Egyetemes nyilatkozatának 19. paragrafusa (1948) szerint a szólásszabadság elidegeníthetetlen jog. „Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket”.

Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy „a szólás szabadsága nemcsak azokra az 'információkra' és 'eszmékre' vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek […], hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják […] a lakosság bármely részét”.

Ja és igen VOLT szólásszabadság az interneten (mondjuk attól függ hány éves vagy, hogy találkoztál-e vele, én még EPT modemes voltam, előtte BBS-t tárcsáztam, ha mond ez neked valamit). Csak ráeszméltek hogy ez fenyegetés lehet, ezért az írott és sugárzott média után az interneten is megjelentek a nagy cégek, akik mindent irányítanak és akik meghatározzák az igazságot. Legnagyobb ellenségük a vélemény (kommentek), ezért vagy nem lehet írni vagy cenzúrázzák.