EPAM beágyazott Linux fejlesztőt keres C/C++ tapasztalattal

Fórumok
Sziasztok!
 
Az EPAM beagyazott Linux fejlesztot keres C/C++ tapasztalattal. Linux alapu "smart camera" alkalmazas/kezeles tervezese fejlesztese video rogzites es feldolgozas celjabol halozaton keresztul.
 
Mivel nem HR-es alkalmazott vagyok a cegnel, nekem, mint belsosnek ez egy lehetoseg, hogy sikeres kandidalas eseten egy kis bonuszhoz juthassak. Ha valaki ugy erzi, hogy erdekli a dolog es belefer neki, hogy rajtam keresztul kerulne be az EPAM HR rendszerebe, kuldjon angol/magyar nyelvu onelatrajzot a u-dash@u-dash.hu mail cimemre.
 
Annak idejen innen a forumrol Hevi is igy kerult az EPAM-hoz junior fejlesztokent rajtam keresztul.
 

(A hirdetés a HUP-Profession szabadkártya felhasználásával került kihelyezésre)

Hozzászólások

Szerkesztve: 2023. 08. 10., cs – 15:34

Erdekesen hangzik, par eve meg biztos erdekelt volna, de mar kioregedtem/ellustultam :)

Amugy a home office mennyire opcio nalatok?

Annak idejen innen a forumrol Hevi is igy kerult az EPAM-hoz junior fejlesztokent rajtam keresztul.

Bizony! És nagyon jó tapasztalat volt ott dolgozni :)

<OFF>

Ez a C/C++ nálam mindig kiveri a biztit. Értem, hogy a C++ felülről kompatibilis a C -vel, de C++ -ban senki sem fejleszt imperatív metodológiával (avagy jó esetben nem), ezért a 2 nyelv nem említhető egy lapon (igazából egy könyvben sem).

Furi, hogy egy hálózatos videokamera fejlesztős álláshirdetésben a biztonság szó nem szerepel.

</OFF>

Én is mostanában így írom, mert ezzel mutatom, hogy C és C++ is kell, és kevesebb helyett foglal.

Egyébként beágyazott környezetben miért ne lehetne a C++-t egy turbózott C-ként használni, ahol tudsz pl. RAII-t használni az erőforráskezelésre, de nem akarsz feltétlenül óriási öröklési fákat gyártani meg méretes template-ekkel növelni a kódméretet. Szerintem pont egy ilyen okosan használt minimál C++-szal ki lehet küszöbölni a C használatából fakadó problémák 99%-át, beleértve buffer overflowk és társait. Cserébe olyan fejlesztő is képes gyorsan produktív lenni a projekten, aki C-hez ért, hajlandó megtanulni néhány C++ konstrukciót, de nem C++ mágus.
 

Errol valahogy mindig poli .cpp forrasfajlja jut eszembe. Ahol mindenre C libeket es C headeroket hasznalt, de *alloc es free helyett mindenhol new meg delete volt. :)

Szerintem ezeket a definiciokat nyugodtan lehet rugalmasabban kezelni. Meg ket egymasra hasonlito C++-os coding convention doc-ot is nehez talalni. Hat meg olyan C kodot ahol barmi ilyesmit be is tartottak. :)

Nem lehet teljes az a c/c++ forum, ahol nem jon elo valaki a rust-tal, szoval tessek. :P