( Dhat | 2020. 09. 06., v – 09:38 )

Azért, mert Vaszily elkezdett Bodolain keresztül belepofázni, hogy mit és hogyan szeretne, hint: Gerényi terv.

Van más álláspont is: 

https://hirtv.hu/ahirtvhirei/bodolai-szerint-a-kirugott-foszerkeszto-ba…

"Dull Szabolcs egy hónappal korábban tudott arról az úgynevezett Gerényi-tervről, ami miatt a hisztéria június 21-én kitört az Index szerkesztőségében. A kuratórium elnöke szerint egy csütörtöki napon volt az igazgatósági ülés, majd másnap, "pénteken felhívtam Szabolcsot, hogy a GG tervként elhiresült ötlet nincs a napirenden, nyugodjon meg, vasárnap este sörözzünk egyet a szerkesztőség vezetéssel. Azt mondta, OK". Vasárnap azonban a 24 újságírója olyan üzleti titkokra kérdezett rá Bodolainál, amit csak Dulltól tudhatott."

"Most a konkurencia röhög a markában, a ballib pártok rá próbálják verni Orbánra, ellenem felépített hecckampány folyik, mert hoztam egy olyan munkaügyi döntést, ami nem volt elkerülhető"

Felmerült benned, hogy lehet más ok is, mint a NER térnyerése?

Minimum 4 teória lehet:

  • NER térnyerése - te verziód
  • index szándékos tönkretétele egyidejűleg rákenni a NER-re - Bodolai verzió
  • pénz a háttérben - én verzióm ( a csődközeli helyzetet elengedtem, utána néztem, nem valószínű )
  • szimplán a körülmények önjáróvá váltak, Dull kirúgása után a slepp úgy gondolta: itt az idő új munkahelyet grundolni maguknak, az indexes sztori farvizén

Van, amikor az egyenes hát többet ér, mint a pénz, amiért cserébe hajolgatni kell

Tegyük fel, hogy a NER térnyerése van a háttérben: teljesen elképzelhetetlen az, hogy eddig volt hajlott a hátuk, és most attól féltek, hogy fel kell egyenesedni?