( enpassant | 2020. 04. 24., p – 15:14 )

Pontosan így van, és nagyon sok helyen nem nagyon szólalhatnak meg.
Az idős professzorok viszont megszólalhatnak és meg is szólalnak. Az Ő véleményüket is elrejtik amennyire tudják.
Az ilyen orvosok és professzorok véleményét és adatait osztják meg többek között az ilyen fickók is.

Egyik kedvencem pl.:

2020 március 9-én, hétfőn jelent meg a MOK (Magyar Orvosi Kamara) honlapján egy kiváló magyar orvosprofesszor, Dr. Csaba György, az MTA (Magyar Tudományos Akadémia) tagja által közzétett állásfoglalás a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek szerepéről és fontosságáról a koronavírussal szembeni védekezésben.
Ez a cikk egy rövid idő után eltűnt a honlapról. Egy ideig meg lehetett találni a Google archivált rendszerében, de ma már ott sincs.
Szerencsére egy másik honlap is lementette és feltette, így ott még egy ideig olvasható.

Itt egy részlet, de az egészet érdemes elolvasni!

A koronavírus hozzánk is megérkezett és mi, bár megpróbálunk elbújni előle önkéntes, vagy hivatalos karanténnel, lényegében feltartott kezekkel várjuk a támadását. Mert minek lehet nevezni, ha hivatalban lévő egyébként tudós orvosok első tanácsként egy légi úton, cseppfertőzéssel terjedő vírusbetegség esetében a melegvizes, szappanos kézmosást emelik ki és nem az immunrendszer támogatását, holott ezen rendszer felelős az agresszor elhatárolásáért és elpusztításáért.

Olvasd tovább: http://eztnezdmeg.com/magyar-orvosi-kamara-van-e-eredmenyesebb-modszer-a-szappanos-kezmosasnal-az-uj-koronavirus-ellen/