{MEGOLDVA} Mageia9 h264 codec honnan lehet letölteni biztonsággal?

Fórumok

https://mageia.pkgs.org/9/mageia-tainted-release-x86_64/ innen próbáltam olyat, ami működig is, de vagy lib hiányra panaszkodik, vagy glibc miatt nem telepíthető. A repóban nem találtam sem a gstreamert, sem mást, ami tudná a h264-et. Az a tetű instagram nem eszik meg akármilyen formátumot.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2024. 07. 03., sze – 11:16

Tedd fel -nodeps, aztán próbáld ki, hogy működik-e(:
Amióta Mageia lett a Mandriva, mindent sajátra csomagol, azóta a függönyök csak saját repópól jönnek össze. Ezért le is szoktam róla.

kikepzo

Ez a repo lekérdezése:

$ urpmq -ry gstreamer | grep x264
gstreamer1.0-x264-1.22.11-1.mga9.tainted - x265 is van. Rengeteg gstreamer elérhető. De talán fel kéne raknod a  task-codec-audio
csomagot hogy minden meglegyen. Van ilyen videóból is. task-codec-video

claude_leon 
Mit jelent az hogy sajátra csomagol? S mik azok a függönyök?

Amúgy van dnf és berakhatsz más repót is.

Köszönöm szépen, egyik gépemen valóban benne van a tárolóban amiket írtál, viszont ez olyan lassú, hogy ezzel nem érdemes átkódolnom semmit sem. A másik gépen friss a telepítés, ott viszont nem találtam eddig semmit, ma át fogom később nézni, az általad leírtak alapján. Amint megeszi az első videót az instagram, vendégem vagy egy sörre, minőségi sörre :)

Valószínűleg tegnap hozzáadtam egy repót, amire ma kaptam frissítéseket, amik után az openshottal már szépen kiírható volt amit szerettem volna. A sörre meghívás áll, amennyiben a Czifra Csárdában jársz Abádszalókon, bármelyik napon teljesítem az ígéretemet Nextra.