[POL] Lemondtak

Fórumok

Bocsánatot kérek azoktól, akiket megbántottam, és minden olyan áldozattól, aki úgy érezhette, nem állok ki mellette. Államfőként ma utoljára szólok önökhöz, lemondok a köztársasági elnöki tisztségről.

https://index.hu/belfold/2024/02/10/novak-katalin-koztarsasagi-elnok-le…

 

Visszaadta mandátumát és kivonul a közéletből Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter

https://index.hu/belfold/2024/02/10/varga-judit-lemondas-fidesz-europai…

Hozzászólások

A kegyelmi döntés miértje meg lett magyarázva, vagy azzal ki van kerülve a válasz, hogy nem kell megindokolnia? 

Mindenki tudja, hogy ez _nem_ Novák Katalin akciója volt. 
dr. Varga Judit már lehetne bábumozgató, de az én _megérzésem_ szerint ő is csak kérést teljesített. (nincs az a hülye politikus aki egy ilyen kegyelmi kérvényt aláírjon "csak úgy") 

A kérdés csak az, kinek ment a szívesség. Ha tudod mond el, ha nem akkor az álirónia csak szánalmas..

Szerintem azért a lelkének kedves lenne, ha mindketten comingoutolnának, hogy valójában leszbik és szeretik ha a partijukban kiskorúak is részt vesznek, továbbá kiderülne, hogy azért kapott kegyelmet az a valaki mert ő volt a magyar Epstein.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Női sikerek a politikában.

trey @ gépház

"Emlékszünk még, amikor Merkel Erdogan kutyája mellett üldögélt egyedül a kanapén, miközben a férfiak komoly dolgokról tárgyaltak."

Az nem Ursula von der Leyen volt? Én úgy emlékszem az EB és ET elnökei voltak a törökönél.

ogy a másik topicban védte mondván nem is pedofilnak adott kegyelmet,

 

(Nagyon helyesen) tisztaba tette a tenyallast, ti. nem egy pedofilt mentett fel, hanem a pedofil bunsegedjet.

Szerintem eles kulonbseg van akozott hogy valaki kiskoruval fajtalankodik, es akozott aki bologat hozza.

Ettol fuggetlenul mindketto moralisan elitelendo. De osszemosni nem szabad a kettot a dramai hatas kedveert.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

A HVG már közölte,

https://hvg.hu/itthon/20240210_Megszolalt_K_Endre_most_reszletesen_mego…

kíváncsi vagyok, hogy a többi, főleg az "objektív-független" linkeli-e legalább. Főleg az után, hogy a 444 arról nem volt rest beszámolni, hogy K. Endre nem nyilatkozik:

https://444.hu/2024/02/06/k-endre-a-444-nek-az-ido-es-a-joisten-eldonti…

trey @ gépház

A szegedma.hu oldalon lévő hivatkozásod még mindig 404. Linkelj pontosan, NER barát. :D
Továbbá illett volna az elsődleges forrást - FB-t - linkelned. Nem mindenféle médiát, amik csak másodlagos források. Tudod, a hitelesség.... ;)

Ha már tartók: síkbéli tartókról, rácsos tartókról, egyenes tengelyű tartókról, tört tengelyű tartókról vagy íves tartókról van szó?
Hogy tanulj is kicsit: https://tudasbazis.sulinet.hu/hu/szakkepzes/epiteszet/statika/statikail… :D

khiraly a te alternativ accod? Csak mert te nem lettel a legkisebb mertekben sem megszolitva, megis idejottel pattogni valamiert. De amugy most melyik fogalmatlansagot tenne helyre, azok kozul, amit en irtam es nem a kepzelt ellensegeid? :D

Ettol fuggetlenul mindketto moralisan elitelendo.

Ezt irta. Meg szerencse, hogy szerinte moralisan elitelendo ha mas nem is!! :D

Meg szerencse, hogy a birosag par pedofilia tamogato hup commentelovel ellentetben nem csak moralisan iteli el azt, aki lehetove akarja tenni egy pedofil szamara, hogy ujabb gyerekeket basszon meg.

De persze ha majd az derul ki, hogy artatlanul lett elitelve, akkor majd az lesz a velemenyem termeszetesen, hogy moralisan sem elitelendo az ember, hanem a birok hibaztak. Szerencse, hogy az en  velemenyem a tenyek alapjan valtozhat, nem kell semmilyen part uzenetet kozvetitenem es ahhoz ragaszkodnom :) De egyelore a helyzet tovabbra is az, hogy K Endre, az Orban-csalad haverja ahhoz akart hozzajarulni, hogy egy pedofil geci, aki szinten az Orban-csalad haverja meg tobb gyereket rontson meg. Ami szar az egeszben, hogy a kegyelemmel ujra gyerekekkel foglalkozhat.

Egyszer mar te is azon a velemenyen voltal egy masik topicban, hogy eliteled a pedofil segitojet, nem csak moralisan es bortonbe vele. Szoval nem ertem most megis mi a gond. :D

Jaja és Nissan Leaf-fel járok. Ennyire gyökérbe mész le, ha valaki rámutat, hogy mekkora balfaszságokat beszélsz?

Szoval nem ertem most megis mi a gond. :D

Az a gond, amit más is jelzett neked. Hogy hazudsz. Nem pedofíliáért ítélték el. Ez egy tény. De, te továbbra is a hülyeséget szajkózod. Az a szerencse a tényekkel, hogy azok nem szorulnak további magyarázatra.

trey @ gépház

En egyszer sem irtam olyat, hogy pedofilia miatt iteltek el. Ezert is mondtam, hogy megint valami kepzelt ellensegeid kepzelt commentjeire valaszolsz, mert sejtettem, hogy ez a bajod :D Tehat megint te hazudsz, hogy ne a tenyleges dologgal foglalkozzunk :D Raadasul probalod lepten-nyomon egy elitelt bunozo tetteit relativizalni. Kozben meg a jelenlegi infok szerint K. Endre tettei arra iranyultak, hogy egy tenyleges pedofil tobb gyereket ronthasson meg.

Tehat konkretan megint beallsz pedofilia relativizalonak. Akkor hagyd mar vegre azt a dumat, hogy eliteled pedofiliat. Vegre vallald fel, hogy neked semmi bajod vele, ahogy a szeretett kormanyodnak sincs, hiszen csaladi vallalkozas a gyerekmolesztalas az Orban-csaladban ugy tunik.

Nem, te belefolytál ott egy olyan szálba, aminek a nyitója azt állította, hogy pedofília miatt ítélték el és ott verted a nyálad. Tehát, akkor nem pedofilia miatt ítélték el? A fórumtársaid, akik ezt állítják hazudnak?

Ehhez van valami hozzáfűzni valód?

https://hup.hu/comment/3025556#comment-3025556

trey @ gépház

Akkor nem tudsz olvasni es szoveget ertelmezni, ha mindig ezt kerdezed es tolem kerdezed. En leirtam az en velemenyem. Nem masoket, nem soros gyorgy meg gyurcsanyet, nem a kepzelt ellensegeidet vagy valami forumtarsaket. Ha veluk van bajod, akkor ird meg nekik. Ne rajtam kerd szamon :D

A linkelt commentre meg:

A bun meg rossz. Mindegy, hogy ki koveti el.

Leirod, hogy hol hazudtam pls? Mert en csak tenyeket irtam K. Endrerol. De te csak puffogtatod vaktoltenyeket ram, mert valami velt ellenseged nem mondott igazat valahol a forumban :D

Megigerem, hogy ha belinkeled hazugsagokat a temakorben, amiket en irtam, akkor esku javitani fogom, ha meg nem tettem meg. Szerencsere nekem ehhez nem kell senki seggebol kimaszni :)

Probalsz mar minden szalmaszalban megkapaszkodni, csak nehogy ki legyen mondva, hogy gyerekeket rontanak meg abban moslekban(fidesz), amibe te beleestel. Gondolom emiatt probalod vedeni K. Endre "becsuletet", nehogy valaki a forumon rosszul mondja a buntettet, amit a birosagi itelet szerint elkovetett! :D

Fogalmam sincs pontosan hol hazudtam meg mindig. Legalabb valami konkret mondatot akkor plz. Esku javitom. Rolad szerintem semmi hazugsagot nem terjesztettem. Csak a a kommentjeid tartalma alapjan irtam velemenyt. Szamomra csak ez all rendelkezesre, nem latok a fejedbe :)

De plz hazugsagot ird ide pontosan beidezve, mert ha tenyleg az, akkor visszavonom.

hogy trey itt van es megvedte az elitelt pedoseged becsuletet

Hazugság. A haverjaid ordas hazugságait javítottam ki. Ellenőrizhető tény: nem pedofíliáért ítélték el, pedofil nem kapott kegyelmet

Nem baj, hogy bealltal a pedorelativizalok es pedotamogatok korebe

Hazugság, első pont. Sőt, én voltam az egyik, akik szerint a bűnözők a börtönben rohadjanak meg. Amikor az elvtársaid börtönbizniszéről volt szó. Ettől még tény: nem pedofíliáért ítélték el.

Relativizalhatod a pedofiliat es ahhoz nyujtott segitseget,

Hazugság. Nem a pedofíliáról semmit sem szóltam, mert az illetőt nem pedofíliáért ítélték el.

És hosszan tovább. Belekeverve a családomat, munkaadómat. Mint egy rossz prosztó paraszt, pont olyan vagy. Nem elég, hogy egy hazugságot védesz, csúsztatsz, még olyasmivel is vádolsz, amihez semmi közöm. A "bűnöm" mindössze annyi, hogy rámutatok a hazugságaitokra.

trey @ gépház

... veded becsuletet ...

Vegig vedted a pedofilsegito K. Endre becsuletet, hiszen tobbszor is kijavitottad meg azokat is, akik nem irtak rola semmi "hazugsagot". Pl engem. Kozben meg mindig figyeltem(miattad), hogy ne pedonak nevezzem. El sem merem kepzelni mi lenne, ha ilyen "tulzasba" esnek :D Most is ugyan ezt csinalod a commentedben. Valamiert akkor is vedened kell, amikor nem allit rola senki semmi rosszabbat, mint ami. Ha oda commentelsz csak, ahol hazudtak rola es kijavitod az embert, az is eleg ketes a hattereddel, de kevesbe tunik mosdatasnak. Viszont most erositetted meg megint, hogy nem tortent hazugsag, hiszen most is a becsuletet veded, megint :D Raadasul bevedted a khiraly nevu accountot is, aki szerint az is lehet, hogy mar csak moralisan elitelendo amit K. Endre tett! :D

... pedotamogatok ...

Tovabbra is ugy gondolom, hogy a pedofiliat tamogatod azzal, ha barmilyen modon is veded a pedofiliat aktivan elosegito embereket(azok becsuletet pl). Ez nem hazugsag, hanem velemeny, ami hupos commentjeidre hagyatkozik. Tovabbra is ezt gondolom es amig beallsz vedelmezni K. Endret addig ezt fogom gondolni mindaddig, amig a birosag masik iteletet nem hoz K. Endre ugyeben.

 ... Relativizalhatod a pedofiliat es ahhoz nyujtott segitseget,...

Hazugság. Nem a pedofíliáról semmit sem szóltam, mert az illetőt nem pedofíliáért ítélték el.

Tovabbra is veded a becsuletet. K. Endre a levelevel a pedofiliahoz es a gyerekek megrontasahoz jarult hozza. Tehat a birosagi ugye szerint szinte semmiben nem jobb, mint egy pedofil(hiszen lehetove tenne hamis levelevel tovabbi gyerekek megrontasat), megis kesztetest erzel arra, hogy vedd. Mert az egy dolog ha valaki valahol valotlanul allitja, hogy pedofil volt az ember. De az megint masik, hogy barhol felmerul ügye, akkor mindig erre a "hazugsagra" terelsz, fuggetlenul a commentelotol. Tehat ugy tunik, hogy valamiert ugy erzed vedened kell az ember nem letezo becsuletet fuggetlenul a commentek tartalmatol. Ha veded a pedofiliat segito embereket, akkor viszont kozvetve a pedofiliat is tamogatod.

És hosszan tovább. Belekeverve a családomat, munkaadómat

Igaz. En pont annyira kevertem bele, hogy biztosan mas ertekrendetek van, ha neked az a modi, hogy egy pedofil segitojenek becsuletet kell allandoan vedeni. Persze irasod alapjan kizarolag te vagy a felelos a sajat commentjeidert. De valamiert ezt az aberraltsagot elturi a csaladod es a munkaadod, ha ott is veded kenyszeresen K. Endret. Amugy persze ezt tenyleg tulzas igy kijelenteni, hiszen valszeg otthon es munkahelyeden lehet nem tolod ezt es nem is tudnak rola. Tehat tenyleg nem fair es akar aljas dolog ilyet irni, ha nem tudnak mellekallasodrol(pedofilia-tamogato), ez amugy jogos.

 

Amugy lehet ezeket, amiket irtam rolad hazugsagnak erzed es tenyleg lehet rosszul latom, tehat nem igaz/hazugsag. De mind csak velemeny es en csak arra tudok reflektalni, amit irsz. Arra nem, ami a fejedben van, barmilyen szuzies, szent gondolatok vannak ott.

Na mi van, migráns bohóc? Mélyre ment az auslander fullánk? Legalább tudom, hogy jó nyomon járok. :D

Nyugodtan maszatolj, nyugodtan nézesd magad továbbra is bohócnak a haverjaiddal, akinek fogalma nincs a jogról.

Legalább, ha ütsz, ne lennél olyan, mint egy csatak buzi, a végén ne lenne mindig ilyen megenyhülő benyalás ... hitelesebb lennél :D

Igyekezzél haza péntekre, várnak a Hősök terén. Evone cimbid megmondta, amelyik nem lesz ott a buzi, a ToiToi-os világsztár, a férfinő és társai által szervezett önreklámozás tüntetésen, az pedofiltámogató! Húzz bele, pár Superchargeren való hugyozással itthon lehetsz időre! :D

trey @ gépház

Jah volt fullank is? Jo keson szolsz :)

Viszont ugy latszik ez commentem tenyleg sikeresen betalalt, pedig tok normalis voltam vegig. De te egyre lejjebb mesz szinvonalban. Nem baj, a csaladodban es a cegedben megtalaltad a kozosseged. Nyugtasd magad azzal, hogy nekik erre van szukseguk :)

Ó, jaj, balfaszkám, remélem, hogy haverjaiddal elkezdtek hamarosan a Karácsony lemondására is kampányt indítani, mert ha nem, ti is, meg Karácsony is pedofilsimogató|-pártoló|-szopkodó lesztek!

Karácsony Gergely is megszavazta, de most vizsgálná a pedofil igazgató kitüntetését

Remélem a családod és a munkahelyed szemébe tudsz majd nézni akkor is! :D :D :D 🤡

trey @ gépház

Ok, értem.

Szóval azért nem pontosít a sok Független, Objektív, hogy hátha így nem jut el az Azi rajongókhoz, és többen legyenek mint 100.

Mert még mindig az van, hogy ott lesz. Arra már nem is gondolnak, mi lesz, ha az emberek (gyerekek) rájönnek, hogy meg lettek vezetve.

Sokszor gondolom, hogy ez az ország jobb elitet érdemelne, de sajnos ez nem igaz, azt kap amit érdemel. Csak nézz körül, itt is mi van?

Azt sem tartom kizártnak, hogy ennek az Azahriah nevű gazdasági vállalkozásnak a menedzsmentje mérlegeli, hogy üzletileg mennyire hasznos/káros belefolynia Baukó Attila nevű terméküknek a nagypolitikába és annak megfelelően cselekszenek. 

Ugyanis, így működik egy for-profit vállalkozás.

Nyeretlen kétéveseknek: Netflix -> Britney Spears doku

trey @ gépház

effektív sajnos igen, mert köztetek mindenszarista birkaszavazók között magasan a kláraúr aktuális márnagyoneurópai márnagyondemokrata pártja a favorit, tehát egy gyurcsánykormány váltaná a patást (egy olyan képzeletbeli disztrópiában, amikor ehhez elegendően járulnátok idegállapotban a szavazóurnák elé)

„Hazug banda!” – Curtis üzent a tüntetőknek

[...]

Curtis végül péntek este 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetben egy részletet osztott meg a tüntetésből, amit tévén keresztül nézett. Ezen az hallható, ahogy a tömeg „Orbán takarodj”-t skandál. Curtis annyit írt a videóhoz:      Hazug banda! Ezért nem mentem.

[...]

És neki lett igaza! Tényleg hazudtak.

trey @ gépház

Aha, szedtem össze a kb 100as listáról könnyedén neked párat kb 30s alatt, akik (ha Baukó Attilát nem számoljuk) nagyjából lefedik a következő szavazó korszakba érők nagy részét. Nem tudom teszed e a boomert, vagy az vagy. De fel kellene ébredni. Ugyanazok :) (direkt rövid a lista, hogy tudj skatulyázni és gyűlölködni kicsit, mert nem akartam vele időt tölteni)

  • Radics Péter digitális tartalomkészítő
  • Szirmai Gergely digitális tartalomkészítő, Hollywood Hírügynökség,
  • Zsozeatya gamer
  • Alexa András, TheRavenCroaks digitális tartalomkészítő
  • Juhász Marci zenész Dzsúdló
  • Kiss Tamás JustVidman digitális tartalomkészítő
  • Schmidt Gergő Tembo zenei producer
  • Törőcsik Kristóf zenész, Margaret Island
  • Schwarcz Ádám Beton Hofi előadó

Mi a baj az "Orbán takarodj"-al?

Mindössze annyi, hogy ez a szarházi banda pont ugyanúgy ki és felhasználja a meggyötört gyerekeket mint a pedofilok: csak más okoz nekik örömet. (ugyebár a tüntetés elvileg a gyermekek védelméről szólna. A gyakorlatban csak egy újabb ürügy ugyanarra amire előtte a tanárokat próbálták kihasználni. )

Mindössze annyi, hogy ez a szarházi banda pont ugyanúgy ki és felhasználja a meggyötört gyerekeket mint a pedofilok

Baszod ki a hibás? Szerinted Novák Katalin? Ne csináld már. Oké kármentésnek lemondott. dr. Varga Judit? Tehettek mást mint lemondanak? Orbáni gőzkieresztés. Nem bátorság, nem bűnbánat, hanem kármentés.

- nem vizsgáljuk a kegyelmeket "biztos rendben vannak", => tudjuk hisz február 2-áig mind rendben volt. 
- kiírunk inkább egy "hülyegyerek idekellxelni" konzultációt azzal elbaszva a pénzt => nem ám a az oktatásra vagy az intézetekre, a nevelésre költjük

Ki a f*szm lehetne MÁS a hibás ezekért mint az AKTUÁLIS regnáló hatalom? Ez az (ál)naivság  10 éves kor után ciki (sztem). 

Nem, csak zavaró, hogy visszasétáltok mindig arr az alapra, ja hát a kormány van, egy adottság. Nem lehet jobban, adjunk nekik teljhatalmat. Itt is próbálom kiemelni a mondanivalót, hogy a látszólag egybites érvek közzé beszoruljon, épp olyanról beszélünk ami a kormány aktív felelőssége, és látványosan sz*rik a közepébe. Itt közéleti kérdés kezelése és jogi szabályozásik kérdések merülnek fel. De nemcsak elnéztek mellette, sokszor visszhangozzátok azt amit a kormány akar, nem ők a hibásak hanem a "körülmények, prüsszel meg "soros"".  Egyszerűen ezek a felesleges körök gyerekesek. 

Aha, értem. Annyira tipikus, kivágsz egy normálisan megfogalmazott mondatból egy köznyelvben (és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy általad is) használt szót, és a többit figyelmen kívül hagyod. Nem kell vitatkozni vele amit írok persze, nehéz is a konkrétumok szintjén, de a sértődöttet ne játszd kérlek, az adott mondat simán bármelyik család étkező asztalánál elhangozhat.

csak az a furcsa hogy eddig volt jopar kegyelmezett (talan meg pedos is), akkor nemvolt ezekbol nagy hoborges...

adj már egy listát a kegyelmezett emberekről. jah, nem tudsz. nincs.

legalább tudnád, miről hőbörögsz.

most valaki belebotlott ebbe a pedomentegetőbe, így nyilván felháborodás van belőle. ha ez tavaly publikus lett volna, amikor megkapta a kegyelmet, akkor lett volna belőle felháborodás.

kulfoldon mi a szabaly? ott is titkos?

nem tudom, nem is érdekel, és a maszatolásba sem akarok belemenni.

az volt a sejtetésed, hogy „akkor nemvolt ezekbol nagy hoborges” - én annyit állítok, hogy nincs kint a novakkati.hu -n, hogy „ma eddig X. db pedomentegetőnek adtam kegyelmet”, így nem is lehetett belőle azonnal. ha kint lett volna, akkor nem most lenne ebből ügy, hanem tavaly tavasszal.

"nem egy pedofilt mentett fel, hanem a pedofil bunsegedjet."

Tegyünk egy pár apróságot ehhez hozzá. Nem egyszerű bűnpároltás tényállása volt az, csak úgy tűnik az ügyészség "puha" volt vele.

"aki bologat hozza"

El lehet olvasni a részleteket. De facto megzsarolt egy kiskorút, ráadásul rokona elleni lépéssel fenyegetve, hogy írjon alá egy papírt, amivel bevallja, hogy eredetileg a feljelentésben hamisan vádolta meg az igazgatót. Vagyis itt nemcsak arról lett volna szó, hogy a gyerek "visszavonja" a feljelentést, hanem az igazgatóhelyettes bevallatott volna a gyerekkel egy hamis tanúzást is. Innentől kezdve a gyerek lett volna vádlott egy hamis tanúzási ügyben! Itt pár önálló BTK-s tényállás (zsarolás, hamis tanúzásra felbujtás) minősített esete (kiskorú kárára, alá-fölérendeltségi viszonnyal visszaélve) alapos gyanúja is felmerül.

Tény, hogy a vádiratban az ügyészség nem játszotta ki ezeket a kártyákat és így "csak" bűnpároltásért lett elítélve. De azért ez messze nem csak "bólogatás" volt egy fajtalankodási ügy mellett.

Régóta vágyok én, az androidok mezonkincsére már!

Ugyan miért? Itt egy vesszőhibát kijavítotok a HUP-on, mint halálos bűnt, egyébként meg olyan hazugságokat simán elnéztek, hogy valakit nem pedofília miatt ítéltek el?

Szégyelljétek magatokat.

Ha már vessző ... Az megvan, hogy a Líra kiadó egy vesszőhibára hivatkozva nyert a könyvfóliázások ügyében? Ha most mindenki csak úgy kezelné a törvény szövegét és ítélteket, ahogy ti, szomorú sors várna ránk.

Szedjétek össze magatokat!

A jog értelmezése nem érzelmi kérdés. Kérdezz erről egy kirendelt védőügyvédet.

trey @ gépház

Relativizálsz már megint.

Van egy óriási különbség:
- K. Endre kegyelmet kapott a jogerős büntetéséért
- D. László nem kapott kegyelmet, mivel nem ítélték el jogerősen pedofíliáért

Cikkek:
- https://www.blikk.hu/politika/magyar-politika/donath-laszlo-buntetoper/… (mert ahogy látom, imádod a Blikket)
- https://rtl.hu/belfold/2024/01/12/testi-sertes-donath-laszlo

Idézet az RTL cikkéből (félkövérrel kiemelem neked a fontos momentumokat):

Donáth Lászlót szeméremsértés miatt nem marasztalta el a Fővárosi Törvényszék, a pénzbüntetését pedig mérsékelték.

Megszüntette a Donáth László ellen szeméremsértés miatt indult eljárást, ugyanakkor testi sértés vétsége miatt elítélte a másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszék – írja a hvg.hu.

A bíróság a korábban rá kiszabott 1 millió forintos pénzbüntetést is mérsékelte, csak 250 ezer forintot kell fizetnie. Az ítélet szerint az egykori MSZP-s képviselő 2019 nyarán megszorította az egyik takarító nyakát, és fenyegetően lépett fel vele szemben.

Az ítélet nem jogerős, az ügyész fellebbezést jelentett be. Az eljárás a Fővárosi Ítélőtáblán folytatódik.

Az ügy négy éve robbant ki, amikor a Gaudiopolis Békásmegyeri Evangélikus Szeretetház egyik takarítója feljelentette Donáth Lászlót szexuális kényszerítés miatt. Donáth nyilvános tárgyalást kért, az ellene felhozott vádakat pedig végig tagadta.

2021. októberében Donáthot a II. és III. Kerületi Bíróság becsületsértés vétségében mondta ki bűnösnek. A folytatólagosan elkövetett szeméremsértésben indult büntetőeljárást viszont megszüntették. A Fővárosi Törvényszék azonban tavaly szeptemberben az elsőfokú döntést hatályon kívül helyezte és a bíróságot új eljárásra kötelezte.

Hahaha:

A sértett magánindítványában szeméremsértéssel is megvádolta a lelkészt, amiben az első fokú bíróság bűnösnek találta Donáth Lászlót. A törvényszék álláspontja szerint azonban ezt a sértett a büntetőeljárási törvényben meghatározott határidőn túl terjesztette elő. Ezért a bíróság ebben a körben az elsőfokú határozatot hatályon kívül helyezte megszüntette az eljárást.

A "faszmutogatás" megtörtént, csak formai hiba miatt ejtették? :D

Donáth apja egy creep, a leánya pedig a védője. Te meg egy kettős mércés bohóc vagy :D

trey @ gépház

Beszaladtál a faszerdőbe. Megint. :D

Elfelejtetted feltenni a jó kérdéseket:
- Mennyi volt a határidő, amiből kifutottak? 1 nap? 7 nap? 30 nap?
- Miért futottak ki a határidőből?
- Milyen jogász az, akinek a beadványát egy sima formai hibával el lehet kaszálni? Talán az ecserin vette a diplomáját?
- A parlamenti képviselődnél már reklamáltál, hogy törvényeket, jogszabályokat módosítsanak, hogy ilyen ne fordulhasson elő? Ha nem reklamáltál, akkor miért nem?

Beszaladtál a faszerdőbe. Megint. :D

Usertrey olyan nem csinál sose. Most kapar azért, hogy valahogy kimosdassa magát ebből a szemétből, de csak még jobban belemerül a pedofil posványba. Annyira simogatja már őket, hogy lassan a súrlódástól meggyulladnak.

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

Egyre mélyebbre kapálod magad:

Mostantól, ha egy köztudott pedofil|szexuális bűnöző ha megússza a bíróságon formai hiba, akkor az a te értékrended szerint nem pedofil|nem szexuális bűnöző!

Így relativizálni a pedofíliát öcsém és befutni nyitott szájjal a faszerdőbe, ezt tanítani kéne, mint elrettentő példát :D

trey @ gépház

köztudott

Tudod, hogy mit jelent ez a szó vagy csak megint nagyot akartál mondani? :D

Válaszolj a kérdéseimre, ne reklamálj!
- Mennyi volt a határidő, amiből kifutottak? 1 nap? 7 nap? 30 nap?
- Miért futottak ki a határidőből?
- Milyen jogász az, akinek a beadványát egy sima formai hibával el lehet kaszálni? Talán az ecserin vette a diplomáját?
- A parlamenti képviselődnél már reklamáltál, hogy törvényeket, jogszabályokat módosítsanak, hogy ilyen ne fordulhasson elő? Ha nem reklamáltál, akkor miért nem?

Aki pedofil simogató simogatójának simogatója, azt akárhogy is nézzük, egy pedofil támogató. Tehát pedofil.

Ezzel az erővel pedofil vagy, mert olvastál már olyan cikket amiben megemlítik, hogy valaki pedofil. Te és a hozzád hasonló hozzáállású emberek ártotok a legtöbbet a gyermekvédelemnek: ellehetetlenül az értelmes társadalmi diskurzus egy nagyon is fontos témáról.

Meg pedofil és cinkos minden pedagógus, amelyik néma az összes gyerekbántalmazási ügyben: pl. mauglizás. Meg egyébként ebben a konkrét ügyben is, hiszen nem tanárok jelentették fel az igazgatót, hanem az érintettek.

Nekem aztán így is megfelel!

trey @ gépház

Látom, nincs tapasztalatod a gyerekvédelemben. Semmi gond, nem érthet mindenki mindenhez.

Tudod a gyerekvédelem már a gyerek megszületése előtt elkezdődik. Megfelelő egészségügy, megfelelő védőnői rendszer, megfelelő jogi, erkölcsi és anyagi támogatás a gyerekek érdekében. A duma és a nagy szavak nem támogatások, amik mostanában a magyar állam felől érkeznek a fiatalok felé.

Én biztosan nem szorongatom senki torkát, az biztos. Még virtuálisan sem. Egyszerűen az ordító kamut valahogy ki kell javítani, illetve jelenleg az zavar, hogy a következtetés az, a politika nem nőknek való.  Mert Viktorék gépezete hibázott, van két vezéráldozat. A nemüknek semmi köze ahhoz ami történt. 

Ember, ha csődbe van a vállalkozás, akkor nem a takarítót meg a gondnokot veszik elő. Ezért nem érdekel mit csinál az ellenzék. Nem ők a hibásak a kialakult állapotért, ők azért hibásak, mert hagyták, hogy így legyen. 

Az a baj, hogy Orbán Magyarország RT-t játszik már sok éve. Az egyetlen céllal, hogy hogy érjen célba a képzeletbeli társasjáték táblán. Itt meg konstans félrevezetés megy ezzel kapcsolatban. Hagyjam?

Tavaly áprilisban elő lettek véve, a demokrácia ünnepén. Azóta és az elmúlt öt évben átlagban havi hány tüntetésen vettél részt?

 

Az a baj, hogy Orbán Magyarország RT-t játszik már sok éve.

Ez legfeljebb a baj része lehet, nem pedig maga a baj. A baj másik része, hogy te, sok elvtársad és a tőletek is elhatárolódó értelmiségiek emelkedett jó dolgukban a neten* sírva verik a faszukat a velük egyet nem értők ill. együtt nem térdelők pofájába. Vagy még azt sem teszik, csak összetörten lerogynak a foteljukba, és azon gondolkodnak, hogy ha lenne egy macskájuk, nem lenne szarabb az életük, mint egy halva született etiópnak.

 

Hagyjam?

A sorban negyedik kétharmad azelőtt megválaszolta a kérdésed, hogy feltetted. Nem "hagyjad-e", hanem tény, hogy hagyod.

 

 

* az elektronikus közbeszédben

:)

Összegzem a válaszod:

  1. Nem vagy nagy híve a demokráciának.
  2. Nem voltál tüntetni, noha mások megszervezték, neked csak a segged kellett volna felemelni.
  3. Vesztes pozícióban vagy, mégsem élsz önkritikával az előrelépés érdekében.
  4. Tényeket tagadsz.

Tehát kiváló demokrata vagy. Csak felfelé!

:)

Kell még néhány tucat komment és összeomlik tőle a NER, meglásd. Minél jobban sértegetitek egymást annál hamarabb. Aztán átveszik a gerinctelen™ ellenzéki politikusok a kasszát és a flame folytatódik tovább - az ország érdekében. Jön willy, renard meg a többiek és felkérdezik itt a hup-on a Karácsony kormányt az eszement intézkedéseik, korrupciós ügyeik stb. miatt - az ország érdekében. Arra nagyon kiváncsi vagyok kivel fognak veszekedni mert jelenleg csak fideszes és nemfideszes írogat dékás, elempés, momentumos stb. ide nem regisztrál. De azt is el tudom képzelni, hogy kormányváltás esetén gyorsan elül a politikai flame mert hát ez mégiscsak egy IT portál és elég volt a gyűlölködésből.

Így van, a kormány marketingje talán még működik de ez csak egy szelet, ettől akár bukhatnának is. Sokkal többet számít, hogy az átlag melósnak van pénze, meg tud élni és magasról szarik a politikára. Persze ők is simán szavaznának akár a Kutyapártra is ha igérnének nekik valamit dehát nem jön semmi extra ezért jólvan ez így inkább el se mennek szavazni vagy behúzzák a Fideszt mert a melóhely NER függő, fejlődik a település, bajnok a Fradi stb. A zsigeri Orbán gyűlölők és a még tisztán látó, országért aggódók pedig egyelőre kevesen vannak, plusz ellenzéki oldalról egy épkézláb figurát nem látni csak kifejezetten ostobát. Ráadásul a hup fideszes propagandistái is szorgalmasan végzik a dolgukat, őket mindenképpen el kell nyomni valahogy különben nem lesz változás.

Nem te hoztad ide a Schmittet? Az nő? Adod a hülyét?

Nem, 

- te felhoztad, hogy milyen egy _nő_ a politikai karrierben.
- ekkor én felhoztam a  valódi gyökér (Viktor által választott) Schmittet, hogy ez nem _női_ privilégium. (nem mennék el ereszirányba)
- mikor bizonyítottam, hogy azért Viktor jó ebben a választásban, akkor _terelésként_ felhoztad GyF-et. Akinek nincs szerepe a képben.

Rosszul érint, hogy a baloldalatokon kb. semminek nincs és nem is volt következménye?

Egyrészt ha a "baloldal" nálad = "nem a Fidesz" akkor már csak le kellene állnod a tudatmódosító szerekkel. 

Ez egy következmények nélküli ország mindkét oldalon. Ez sem következmény, hanem kármentés.

24.hu:

Nyilván a kísérlet az lesz, hogy Orbánra, a Fideszre keretezik az ügy tanulságait. Alapvető érdekük, hogy a rendszerből következő rutinként ismerjenek rá az emberek a kegyelemre, ne pedig Novákék hibájaként, amit a Fidesz korrigált. A nagy elbeszélés tétje erős: az egyik verzióban az lesz, hogy valójában a Fidesz az, ahol következménye van az amorális tetteknek (lemondott Schmitt Pál és Novák egyaránt, ahogy egyébként a brüsszeli ereszen a rendőrök elől menekülő Szájer József is rögtön visszavonult a közélettől), miközben a balliberális kormányok idején Medgyessy nem távozott a D209-es ügy után a kormányfői székből, sem Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése nyomán.

[...]

Megkezdődött ☝‍️

trey @ gépház

uitt megkérdezhetem, hogy mi lett azzal a szexárdi polgival aki a belsős embereknek osztotta ki a trafikokat - és erről szintén hangfelvétel készült?

#define rögtön visszavonult
én nem emlékszek pontosan, de mintha Szájernél és Nováknál és napok teltek el (amíg a háttérben a "szervezet" kigondolta, hogy mi legyen) - plagi pali emlékeim szerint még erőlködött is egy darabig.

Január 18-án  rádióban még visszautasította a vádakat ( https://hu.wikipedia.org/wiki/Schmitt_P%C3%A1l_pl%C3%A1gium%C3%BCgye ) végül április 2.-án mondott le.

Azaz gyakorlatilag a lemondások akkor történtek meg, amikor a "szervezet" már vállalhatatlannak minősítette őket...

nők szoknyája mögé

Momentumos panelek. Különösen pikáns ez a fordulat (ugyanis tőle származik) egy olyan Donáth Anna szájából, akinek az apját elítélték a női alkalmazottak falhoz nyomása, nemi szervük fogdosása miatt, nemde? Renard?

Szeméremsértés és testi sértés miatt is elítélték Donáth László volt MSZP-s képviselőt

Szeméremsértés és testi sértés miatt is elítélték Donáth László volt MSZP-s képviselőt

[...]

A vádirat szerint Donáth a vezetői pozíciójával és hatalmi helyzetével visszaélve többször akarata ellenére, munkavégzés közben testszerte megérintette munkatársát, és szexuális tartalmú ajánlatokat tett neki. A vád a bizonyítási eljárás során azt is megállapította, hogy Donáth László egy konfliktus során felindultságból, szemből, kis erővel megszorította a takarítónő nyakát, mert a nő a takarítóeszköz tároló kocsit egy festmény előtt hagyta, annak ellenére, hogy ezt Donáth többször is megtiltotta neki.

A momentumos Donáth Anna apja első fokon még 600 ezer forintos pénzbüntetést kapott a becsületsértésért, de ezt az ítéletet a Fővárosi Törvényszék tavaly szeptemberben hatályon kívül helyezte, és a bíróságot új eljárás lefolytatására kötelezte – így került vissza a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságra az ügy.

[...]

Donáth Annának, aki kussban volt a szexuális zaklató apja ügyében, kicsit nagyobb szerénységgel, vagy konzisztenciával kellene itt a dolgokat előadnia.

trey @ gépház

 Különösen pikáns ez a fordulat (ugyanis tőle származik) egy olyan Donáth Anna szájából, akinek az apját elítélték a női alkalmazottak falhoz nyomása, nemi szervük fogdosása miatt, nemde?

A hüvelyi motozás után kiderült, hogy a gyerek meg az unoka arról nem tehet, amit a szülők, nagyszülők tettek. Aztán most mégis elővetted a régi NER-es eszközt!?

Pedig ahogy te is írod:

ítéletet a Fővárosi Törvényszék tavaly szeptemberben hatályon kívül helyezte, és a bíróságot új eljárás lefolytatására kötelezte 

Jól van ez Micskó elvtárs?

Ja, a balfasz kísérleteknek senki se üljön fel:

Súlyosabb büntetést kaphat Donáth Anna szexuális ragadozó apja

[...]

Az ügyészség nem elégszik meg Donáth Anna apjára, Donáth Lászlóra kirótt büntetéssel.

[...]

Súlyosításért fellebbez a vádhatóság Donáth László volt evangélikus lelkész, baloldali politikus elsőfokú ítélete ellen – írta meg a Magyar Nemzet a Mandinerre hivatkozva

[...]

A Fővárosi Törvényszék helyt adott az ügyészségi indítványnak, hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet és új eljárás lefolytatására kötelezte a II. és III. Kerületi Bíróságot.

[...]

:D

Súlyosabb büntetést kaphat Donáth Anna szexuális ragadozó apja

trey @ gépház

Ezután a balhé után remélem, a bíróság helyt ad az ügyészség indítványának és pénzbüntetés helyett keményen megbüntetni Donáth apját. És ha így lesz, remélem lesz annyi vér Donáthban, hogy kiáll és elítéli ezt a súlyos cselekedetet, amit a saját apja követett el.

trey @ gépház

Ezután a balhé után remélem, a bíróság helyt ad az ügyészség indítványának és pénzbüntetés helyett keményen megbüntetni Donáth apját.

Wishful trhinking. Szerencsére a bíróságok nem a reményeid alapján ítélkeznek, hanem a rendelkezésre álló bizonyítékok és tényállások után.

Mit jelent a sokáig? :)

Elolvastam pár cikket innen-onnan, azok alapján nekem úgy tűnik, hogy börtönben kellene ülnie a csókának. Remélem, az "igazságszolgáltatás" kideríti, ha tényleg így van, és nem ússza meg. Persze az semmit nem jelent a döntés szempontjából, amit én gondolok, Borkai és társai sem kerültek börtönbe az audis földügylet miatt, sőt, ott nagyjából arra jutott a tisztelt "bűnüldözés", hogy nincs itt semmi látnivaló.

Donáth Anna politikus, egy "komolyabb" társadalomban bizonyára lemondana vagy lemondatnák. Hogy itt mi fog történni, nem tudjuk, de amíg a másik oldalon, amit te ajnározol, bármit megtehetnek következmények nélkül (már úgy értem, hogy magukra vonatkozó következmények nélkül), feltehetően Donáth Anna sem fogja úgy érezni, hogy mennie kell. Magyar Péter, Varga Juditod volt férje mondott pár érdekes dolgot, azok alapján az istenednek is le kellene mondania, nem? :)

A baj veled az, hogy folyamatosan tapasztalod, hogy mekkora botrányok vannak imádott politikusaid körében, ezért mindent elkövetsz, hogy próbálj a másik oldalról is hasonló disznóságokat előhozni, ami persze könnyen megy, mivel ott is ugyanolyan görények vannak. Ahelyett, hogy elítélnéd a bálványaidat, inkább habzó szájjal szidod a másik bandát, az imádottjaidat nem túl jó színben feltüntető hozzászólások esetében pedig minden vesszőbe belekötsz, majd számonkérsz másokat, hogy miért kötnek bele minden vesszőbe. Nagyjából sejtem a válaszod, de azért előtte megint segítek: azzal szemben kellene a társadalomnak kritikusabban fellépnie, akinek majdhogynem tejhatalma van. Természetesen ettől még bárkit el kell ítélni, aki megérdemli, de ne próbáljuk meg kicsinyíteni vagy eltüntetni egyik oldal bűneit azért, mert a másik oldalon is elkövetnek hasonlókat. Nem véletlenül mondom már jó ideje, hogy "ezeknek" menniük kell, és "ezek" alatt mindkét oldalt értem.

"Elmúlt nyolc év" vs "elmúlt 14 év"... mindkettőt mi szívtuk meg, és egymással veszekszünk, pedig ennek a 22 évnek (és még előtte is volt pár...) a főszereplői még mindig élvezik a választók bizalmát.

tl;dr:

Szóval szerinted Donáthnak is le kellene mondani ... 🤔 Kár, hogy nem igazán hallom/látom ezt tőled ... Azért veszekszünk, mert ti tervetek kb. abban merül ki, hogy a Gyurcsányt vissza kell hozni. Meg lehet nézni Budapestet is, ahol a csicskása a főpolgármester .. .a régi pártkatonák már vissza vannak helyezve a pozíciókba.

Hát, ezt inkább nem :D

trey @ gépház

"Ti"

Mikor érted már meg, hogy én nem ti vagyok? Mikor érted már meg, hogy soha nem vártam és nem is várom vissza Gyurcsányt? Mikor olvasod már el végre azt, amit a másik ember ír? Mit nem értesz azon, hogy mindkét oldal leváltását látnám jó megoldásnak? Melyik mondatomat nem értetted már megint?

Nevetséges, ahogy folyton terelsz, és te vádolsz meg folyamatosan tereléssel másokat. Még mindig nem látod be, mennyire káros az, amit csinálsz, csak az egyik oldalt támadod, pedig mindkettővel rendkívül sok a baj, és - akár tetszik, akár nem -, a sokkal nagyobb felelősség pártodé és kormányodé, de te állandóan őket mentegeted. Rengetegszer leírtam, hogy a két legkárosabb politikus Magyarországon Orbán és Gyurcsány, de neked ez sem tűnik fel soha, mert te csak a szokásos mantrát nyomod mindig (és nem vagy egyedül): ti és ti és ti, ti Gyurcsányt akarjátok, ti ilyenek vagytok, ti olyanok vagytok. Valóban nevetségesen viselkedsz, tényleg nevetséges vagy.

 

Szóval szerinted Donáthnak is le kellene mondani ... 🤔 Kár, hogy nem igazán hallom/látom ezt tőled

Nem Donáth fújja a passzátszelet, nem ő szarja tele azt az udvart, ahol az imádott hősöd a kakas és a páva egy személyben. Nem Donáth miatt tartunk ott életszínvonalban, ahol vagyunk. Nem Donáth miatt ilyen rossz a külföldi megítélésünk. Nem Donáth miatt kellett mennie Borkainak, Szájernek, Völnernek, Nováknak, Vargának. Nem Donáth birtokolja szinte egész Magyarországot. Ébredj már fel!

Mikor érted már meg, hogy én nem ti vagyok?

Majd amikor te megérted, hogy én nem a Fidesz vagyok. Haverjaiddal együtt.

Mikor érted már meg, hogy soha nem vártam és nem is várom vissza Gyurcsányt?

Mégis azért dolgozol, mert a Voldemort párt nem tud egy országot vezetni. Vagyis, neked alternatívát kéne állítanod, de impotens ellenzékiként max. egy viccpártra futja. Az meg nem lesz kormányon. Egyetlen értelmezhető erő a baloldalon a Gyurcsány pártja és annak sleppje.

Mit nem értesz azon, hogy mindkét oldal leváltását látnám jó megoldásnak? Melyik mondatomat nem értetted már megint?

Ez egy gagyi és gyáva kommunikáció. Ezzel nem lehet országot vezetni. Ezzel nem fogsz választást nyerni. Ilyen szempontból rosszabb vagy, mint egy vérbő Gyurcsányista. Annak legalább van megfogható mondanivalója. Neked csak a rébuszok vannak.

tl;dr

Majd gyere vissza, ha lesz konkrét célod, neved, pártod, programod, jövőképed. Akkor folytathatjuk.

Nem Donáth fújja a passzátszelet, nem ő szarja tele azt az udvart, ahol az imádott hősöd a kakas és a páva egy személyben. Nem Donáth miatt tartunk ott életszínvonalban, ahol vagyunk. Nem Donáth miatt ilyen rossz a külföldi megítélésünk. Nem Donáth miatt kellett mennie Borkainak, Szájernek, Völnernek, Nováknak, Vargának. Nem Donáth birtokolja szinte egész Magyarországot. Ébredj már fel!

Szép mentegetése ez a szexuális ragadozó pártolójának!

trey @ gépház

Nem mondtam, hogy te vagy a Fidesz. A Fidesz Orbán Viktor. Te csak egy egyszerű fideszes vagy.

Az csak a te fejedben van, hogy Gyurcsányért teszek bármit is. Te nem tudsz túllépni azon, hogy ha nem Orbán, akkor Gyurcsány, mert ezzel beszélték tele a fejed. Elmondtam már többször, hogy nem az a felelős választás, hogy két szar közül választok egyet.

Gyáva és nagyon gagyi kommunikációt pont te folytatsz, mert vagy be vagy szarva attól, hogy visszajön Gyurcsány, vagy nagyon is megfelel neked Orbán, és ez utóbbit erősen valószínűsíti az, hogy soha nem kritizálod őket, csak a másik oldalt ekézed folyton. Amikor felszínre jön egy disznóság a Fidesz oldalán, te rögtön kitúrsz egy másikat a túloldalról. Mi ez, ha nem mérhetetlen beszariság?

Miért kellene visszajönnöm? Nem mentem el, itt vagyok, és olvasom, ahogy továbbra is kened el a szart a HUP oldalain. Nehogy már te mondd meg, hogy mit kellene tennem, nehogy már te előírd, hogy nekem pártot kell választanom. Jövőképem van, de az nem kötődik a jelenlegi pártokhoz, és nem abból áll, hogy minden választásra elmegyek, és gyáván szavazok a legkevésbé szarra.

Nem mentegettem Donáth Annát, egyszer már leírtam, mit gondolok a helyzetről, olvasd el. Azt is próbáld meg kitalálni, hogy ki lehet az, aki "nem Donáth".

Mindig tudtam, hogy te nagyon szépen kajálod Orbánék populista dumáját, iszod szavaikat, megvettek kilóra a propagandájukkal. "Szexuális ragadozó". Melyik bírósági ítéletben írtak le ilyet? Már nem először idézel szennylapoktól, ennyire egyetértesz velük, ezeken nőttél fel?

https://www.bing.com/search?q=%22don%C3%A1th+l%C3%A1szl%C3%B3%22+%22sze…

Te csak egy egyszerű fideszes vagy.

Ó, nem. A fideszes a párt tagja. Én csak hatékony Gyurcsány ellenzéki vagyok. Ennek jelenleg egy módja van: olyanra szavazni, amelyik képes a hatalomtól távol tartani.

Te nem tudsz túllépni azon, hogy ha nem Orbán, akkor Gyurcsány,

Levezetheted, hogy hogyan lesz egy harmadik oldal hatalmon a jelenlegi helyzetben. Szerintem a politológusok már hegyezik a ceruzát, hogy felírják minden szavad.

Elmondtam már többször, hogy nem az a felelős választás, hogy két szar közül választok egyet.

Nem valóban. A kummogás az!

mert vagy be vagy szarva attól, hogy visszajön Gyurcsány,

Ez azért túlzás, mert kb. az olyan meglepetés lenne, mintha a Eric Moussambani megnyerné az olimpián a 100 méter gyorsot, de az biztos, hogy nem igazán szeretném a Ferenc testvért még egyszer az ország élén látni :D

vagy nagyon is megfelel neked Orbán, és ez utóbbit erősen valószínűsíti az, hogy soha nem kritizálod őket,

Soha? Természetesen ez hazugság. Szerintem végezz el egy kommunikációs tanfolyamot, hogy ilyen szarvashibákat (soha) ne véts!

Amikor felszínre jön egy disznóság a Fidesz oldalán, te rögtön kitúrsz egy másikat a túloldalról.

Azt mondod whataboutism, aminek ti nagymesterei vagytok?

Jövőképem van, de az nem kötődik a jelenlegi pártokhoz, és nem abból áll, hogy minden választásra elmegyek, és gyáván szavazok a legkevésbé szarra.

🍿 Kutyapárt?

Nem mentegettem Donáth Annát,

Ó, dehogynem!

Mindig tudtam, hogy te nagyon szépen kajálod Orbánék populista dumáját, iszod szavaikat, megvettek kilóra a propagandájukkal.

Ó, már nem forinttal?

"Szexuális ragadozó". Melyik bírósági ítéletben írtak le ilyet? Már nem először idézel szennylapoktól, ennyire egyetértesz velük, ezeken nőttél fel?

Nem lapban, hanem a vádiratban :D

trey @ gépház

A hatékony nem egyenlő a nevetségessel. Az a baj, hogy te iszod Orbánék szavait, csak az ő kottájukból tudsz játszani. Gyáva vagy. Gyurcsány ellenzékének lenni könnyű ott, ahol 14 éve Orbán van hatalmon. Az az Orbán, aki miatt Gyurcsánnyal lehet még mindig riogatni. Ő jelenti nekik a kétharmadot. Gerinces emberek ezek...

A politológusok könnyű helyzetben vannak, őket sem kéri számon soha senki, mondhatnak bármekkora sületlenségeket. Én sem Orbánra, sem a jelenlegi ellenzékre nem fogok szavazni, mert egyik sem érdemli meg, és akkor még finoman fogalmaztam. Hogy te ezt hogyan értékeled, ugyanúgy nem érdekel, ahogy téged sem az, hogy mennyire gyávának tartalak az Orbán melletti erős kiállásodért.

Mikor kritizáltad a Fideszt itt, ezen a helyen, amit HUP-nak hívnak? Én egyetlenegy olyan hozzászólásodat sem olvastam, ahol őket ekézted volna, ahol kiálltál volna azok véleménye mellett, akik leírtak valamilyen dehonesztálót a Fideszeddel szemben, helyette mindig kontráztál, jöttél ellenpéldákkal, jöttél Gyurcsánnyal meg "Megggggyesssivel", akinek a nevét sem tudtad leírni rendesen.

Már mondtam többször, hogy a "ti" megszólítás nem vezet sehova, de ezt sem érted. A nagymestere a kontrázásnak éppen te vagy, még soha nem olvastam olyat, hogy egy kicsit is beláttad volna, hogy valamit a Fideszed elbénázott.

A Kutyapárt nem a legkevésbé szar, hanem egy viccpárt, nem pedig olyan röhejes párt, mint a többiek. A Kutyapárt nem hatalmat akar, hanem tükröt tartani a hazugoknak, a tolvajoknak, a mindent is megígérőknek. Értem én, hogy veszélyesnek találod őket a Fideszedre, mert pártod és kormányod pont abból él, amit a Kutyapárt elítél és megmutat.

Mivel mentegettem Donáth Annát? Ne hazudj, hanem írd le konkrétan. Nekem tökéletesen megfelelne, ha Donáth Anna lemondana, és nem különösebben érdekelne, hogy ki jönne helyette. Donáth Annát megrágalmazták amúgy, gondolom, szerinted abban is bűnös, ugye, amivel vádolták? Egyébként a pert megnyerte a kedvenc szennylapjaid ellenében: https://rtl.hu/belfold/2023/02/14/donath-anna-per-birosag-ragalmazas-za…

Forinttal (forintokkal) vettek meg? :D Ezt neked kell tudnod, én csak azt látom, amit művelsz itt, az alapján még akár az is hihető lenne (és mindjárt értelmet nyerne).

Hol az a vádirat? Én csak az általad oly nagyon kedvelt propagandagépezet által irányított lapokban láttam ilyet leírva.

https://www.bing.com/search?q=%22don%C3%A1th+l%C3%A1szl%C3%B3%22+%22sze…

https://www.google.com/search?q=%22don%C3%A1th+l%C3%A1szl%C3%B3%22+%22s…

🤣🤣🤣🤣

A végére csak kifutotta magád a drogos vezette kutyapártosokra, a megélhetési politikusokra

🤣🤣🤣🤣

Fogadnom kellett volna.

A végére meg csak összejött egy szexuális ragadozót mosdató Google keresés (na milyen a tükör, amikor a nem pedofíliáért elítéltet pedifilozzátok?)

Inkább köszönnéd meg nekem, hogy itt még szabadon elmondhatod a véleményed, szidhatsz engem, máshol a te véleményed már rég moderálásra került volna (haverjaiddal együtt), téged meg régi kibasztak volna, mint macskát szarni. Ez az igazság. 

Ezért nem juttok egyről a kettőre, ezért topogtok a saját híg fosotokban 10+ éve, mert rendes kommunikációra és egyébként életre is alkalmatlanok vagytok. A gyalázkodásban merül ki a politikai véleményetek. Nem is csodálom, hogy szarra se juttok :D

trey @ gépház

Inkább köszönnéd meg nekem, hogy itt még szabadon elmondhatod a véleményed, szidhatsz engem, máshol a te véleményed már rég moderálásra került volna (haverjaiddal együtt), téged meg régi kibasztak volna, mint macskát szarni. Ez az igazság. 

Mi tart vissza? Fent kell tartanod a látszatot? :D :D :D

(Amúgy csak alkalmazkodtam a stílusodhoz, gondoltam, úgy jobban megértjük egymást.)

Fosol a Kutyapárttól, mi? Pont azért, mert ők nem fosnak. Ők pont azért nem fosnak, mert nincs vesztenivalójuk, nem attól függ a megélhetésük, hogy beülhetnek-e a parlamentbe vagy nem.

Ráadásul te hoztad elő a kutyapártot, biztos voltam benne, hogy előbb-utóbb megteszed, de ebből sem jöttél ki jól.

Érdemben megint nem reagáltál semmire, esetleg kérj segítséget Ádámtól:

https://www.youtube.com/watch?v=0QqxD4UDVv8

Lehet, hogy lesz még nehezebb nap is a Fidesznél:

https://www.facebook.com/peter.magyar.102/posts/7680552528645795?ref=em…

Kedves Tóni,

Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor. Te vagy a kormányzati kommunikációs agytröszt mindenható ura, kisujjadban a kommunikáció csínja-bínja, miért bújsz el a választóid elől, miért nem tartasz évek óta sajtótájékoztatót? Esetleg félsz a kérdésektől?

Miért nem mesélsz a Schadl Györggyel való “szakmai” kapcsolatodról meg sok más hasonló ügyről? Nincs időd rá? Épp egy új találmányon dolgozol?

Kedves István,

Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához?

Mi a titkod? Oly sokan szeretnének inspirálódni a sikersztoridból, hiszen oly sok magyar ember járt jó iskolákba, dolgozik rengeteget és valahogy nekik nem állnak össze ilyen szerencsésen a csillagok.

Mi a célod? Ha tíz év múlva még egy nullával több lesz a hosszú számsor végén, az már elég? Jártál mostanában borsodi falvakban, ahol a gyerekek néha télen is meleg ruha nélkül játszanak az udvaron?

#neféljetek!

Hogy tetszenek ezek a szavak? Csíped, mi? :D :D :D

Fent kell tartanod a látszatot? :D :D :D

Miért is kellene nekem bármit is fenntartani?

Fosol a Kutyapárttól, mi?

Rettentő módon félek a drogos vezette padfestőktől! Miért kellene nekem félnem tőlük? Ha hatalomra kerülnek tán' el terveznek bánni a becsületes bérből és fizetésből élőkkel? Vagy miért?

Ráadásul te hoztad elő a kutyapártot, biztos voltam benne, hogy előbb-utóbb megteszed,

Hát igen, mert a magadfajta gyáváknak az az utolsó mentsváruk, kb. azzal tudnak még takarózni.

Lehet, hogy lesz még nehezebb nap is a Fidesznél: <link egy bullshit szarra>

:D

Hogy tetszenek ezek a szavak? Csíped, mi? :D :D :D

Valójában várom Petitől a nagyot robbanó bombákat, de eddig még kb. semmi sem jött. Petike eddigi teljesítménye kb. a random HUP ballib troll színvonala. Üres pufogatás, konkrétumok nélkül.

De, bátor gyerek egyébként letiltott kommentelési lehetőséggel :D

Péter Magyar korlátozta, hogy ki szólhat hozzá ehhez a bejegyzéshez.

Biztosan fél, nehogy valami kellemetlen derüljön ki róla :D

trey @ gépház

LOL

Tehát én gyáva vagyok, amikor már sokadszorra leírom, hogy mindkét oldalnak el kellene mennie a búsba, de te nem vagy gyáva, amikor erőlködve véded a 14 éve hatalmon lévő pártod és kormányod. Amit csinálsz, ahhoz igen nagy bátorság kell ám, szerencsére neked ez megvan. :D :D :D

"Peti", "Petike" - ilyen jóban vagy vele? :D :D :D

Petike eddigi teljesítménye kb. a random HUP ballib troll színvonala.

Elég érdekesen ítélsz. Kicsit komolyabb a trollkodásnál az, amit Petikéd csinál, persze neked az a dolgod, hogy próbáld meg ennek az élét elvenni, mindent tegyél meg, hogy ez csak egy gyerekes csínytevésnek tűnjön.

De, bátor gyerek egyébként letiltott kommentelési lehetőséggel

Akiknek ő üzent, azok nem az ő bejegyzése alatt válaszolnának (ha egyáltalán válaszolnak, mert eddig elég nagy a kussolás), trolloknak meg van elég játszóterük. Úgy látom, nem tűnt fel neked, hogy ezt a bejegyzést sem vitaindítónak szánta.

Biztosan fél, nehogy valami kellemetlen derüljön ki róla

Kezdesz egyre zavarosabb lenni. Aki fél valamitől, az nyilvánosan nekimegy Rogánnak? LOL

Ezeknek még egyszer fuss neki, mert ez nagyon gyenge volt. :D

már sokadszorra leírom, hogy mindkét oldalnak el kellene mennie a búsba

Pedig ennek a vitatkozásnak az adhatna alapot ha felvállalnád valamelyik pártot.

Hogy stílszerű legyek folyamatosan bírálod a Windows 10-et, a Microsoftot valamint a felhasználóit de nincs javaslatod arra, hogy mit lenne érdemes használni helyette. Most komolyan, ennek így mi értelme? Legalább egy kicsit hinnél/bíznál valamelyik alternatívában mégha pre-alpha állapotban is van. Nyilván ez azt jelentené, hogy vissza is lehet rád fordítani a bírálatadat, de a kiállásod akkor is becsülendő lenne.

Amit leírtam, azt mind vállalom. Neked kellene felvállalnod azt, hogy nem is tudtad, kinek és mire válaszoltál több esetben is, mivel egy darabig a szokásos sablonokat durrogtattad, csak utána változtattál taktikát, amikor rájöttél, hogy a "ti" nem áll meg a szokásos mondataidban. Értem, hogy egy szerencsétlen igazgatónak is feladata az ész nélküli trollkodás, azt is értem, hogy nehéz visszavágni annak, akiről lepereg a gyurcsányozás, csak azt nem értem, hogy miért járatod le ennyire magad, ennyire elvárják ezt valamelyik pozíciódban, vagy ennyire megéri? Egy bohóc legalább szórakoztató, de te nem vagy az. :D

Ennek a vitatkozásnak az ad alapot, hogy ti felvállaltok olyan pártokat, amik szart se érnek, én meg nem vállalom fel őket. Persze ti vagytok az okosak és bátrak. Nem tud más sem valós alternatívát kínálni, nem akar itt más sem másik pártot alapítani, de mégis van, aki tőlem ezt elvárná. Szerintetek az a bátorság, ha a kevésbé szart választjátok, szerintem meg pont ez a gyávaság. Az meg se nem bátorság, se nem okosság, ha választasz egyet a szarabbnál szarabb pártok közül, majd próbálod bizonygatni, hogy az, amit választottál, miért kevésbé szar. Ugyan miért kellene nekem védenem szarabbnál szarabb pártokat vagy közülük akár csak egyet is? Miért kellene nekem bármelyikük mellett is kiállni?

Amúgy nem vagy stílszerű, Linuxot használok, nyilván neked a Windows 10 is jó, mert kevésbé szar, mint a Windows Akármi.

Naiv vagyok és örülnék ha a sárdobálás helyett konstruktívabb politika vita lenne aminek feltétele  az amit írtam fent. Egy közösség.vagyunk és egy jobb kormányzást szeretnénk. Biztos vannak itt Momentumos, DK-s, stb. fórumozók akik nyugodtan tolhatnák, hogy mit tudnak ajánlani a NER helyett. 

https://hup.hu/comment/3025383#comment-3025383

sárdobálás helyett konstruktívabb politika vita lenne aminek feltétele  az amit írtam fent.

Igen, arra nektek azért lenne szükségetek, hogy elmondhassátok: Gyurcsány! Az is Gyurcsány! Amaz is Gyurcsány! Mindezt úgy,  hogy a Fideszetek tartja pozícióban Gyurcsányt.

 

Egy közösség.vagyunk és egy jobb kormányzást szeretnénk.

Azért tenni kellene, feltárni, nyíltan bevallani a hibákat, ahogy már többen is megpróbálták, de rajtuk teli szájjal röhögtök. Nem szövegelni kell, hanem tenni. Én annyit tudok tenni, hogy rendszeresen leírom, hogy mi a bajom a jelenlegi kormánnyal, nagyjából mindig azt kapom, hogy még mindig jobb, mint a Gyurcsány. Amikor elmondom, hogy leszarom Gyurcsányt, hogy Orbánnal együtt ők ketten az ország legnagyobb tévedései, akkor meg azért vagyok hülye, mert valamelyik pártot választanom kellene, hogy azért a választás miatt tudjatok lehülyézni. Nagyjából az a vége mindennek, hogy mindenki hülye, aki nem fideszes.

Ha komolyan gondolod,  hogy egy jobb kormányzást szeretnél, akkor tessék, írd le, hogyan képzeled, mondd el, mi a bajod a jelenlegi kormányzással. Utána lehet beszélgetni. Az kevés, hogy: "ha nem Orbán lenne, hanem Gyurcsány, akkor mind meghaltunk volna a COVID miatt, már rég meghaltunk volna a háborúban, már rég éhen haltunk volna, mert 3 millió Ft lenne egy kiló kenyér".

Hallod, konkrétuma is lesz vagy maradunk ezeknél az ezer éves paneleknél, hogy:

  • Rogán Tóni
  • Elios
  • Orbán veje
  • Píztáros Lőrinc
  • ...

Ezzel már az előző választáson is megbuktatok (igen, ti, ellenzéki összefosás) ... mire számítasz? Kérdeztem a haverod is erről délelőtt, de csak terelés jött ... jó lenne már egy gerincessel találkozni tőletek.

trey @ gépház

Én nem tudok megbukni a választásokon, ez csak neked, illetve NEKTEK lehetőség. :D

Kár, hogy nem fogod fel azt, hogy két hasonló vagy azonos kritika között az jelentheti a különbséget, hogy ki mondja, hogy honnan jön, aki mondja. Persze nyilván tudod, csak muszáj értetlenkedned, mert most nehéz jobb taktikát választani. Orbán se tud megszólalni napok óta, neked is elég dadogósan megy a "beszéd".

Lesz válasz a kérdésemre? Vagy maszatolsz tovább?

Petikétől lesznek konkrétumok is, vagy ezeréves ballib panelek fognak a Facebook oldalára kikerülni?

Felírjuk majd ezt is a Pesty "leleplező" László mellé, amitől még a Telexnek is szégyene támadt :D

Ezek vagytok ti:

A leorkozott NER-lovagoknak ígért kellemetlen ajándékot Pesty László, aztán semmi nem lett belőle

:D :D :D

Ö ... öööö ... erre da-dadogjál va-valamit ... ö .. ööö

trey @ gépház

Hogy mire számítok? Nem igazán számítás, csak egy pici remény van, hogy valami borulni fog a Fideszen belül, talán más is meg mer majd szólalni a belső problémákról. Lehet, hogy semmi nem lesz belőle, lehet, hogy ez is elhal, mint az általad nagyon várt Angyal Ügyvédje-ügy. :D

Nem tudom, hogy Petikédtől mire lehet még számítani, egyelőre nagyon elszántnak tűnik, láthatóan marhára felhúzták ezzel a legutóbbi botránnyal, lehet, hogy megérne csatlakoznod hozzá. Van benne kockázat, de hátha nagyon nyernél vele. :D :D :D

Hát, ha Petike is akkorát robbant, mit Pesty, hogy sérvesre röhögte magát tőle az objektív-független is, akkor nagyon nem kell készülnöm szenzációra ... Mikor lesz a nagy nap? Mit üzentek a pártirodából?

láthatóan marhára felhúzták ezzel a legutóbbi botránnyal,

Jaja, zokon vette, hogy kitették a zsíros állásból. Miután a felesége kitette a családi házukból. :(

Szomorú sors, de ennél azért nagyobb sztori kellene ide. A krokodilkönnyek nem lesznek elegek!

trey @ gépház

Szerkeszteni szerettem volna az előző hozzászólásomat, ha már te is megtetted a tiéddel, de nekem nem sikerült. :) Pesty László elég furcsán adta elő a mondókáját, azzal jött, hogy nem tudja, ki az a Lölő - no comment. Nyilván attól is vártam valami kellemetlent a Fidesz számára, de őt leállították. A Petikéd sokkal okosabbnak látszik, meglátjuk, mi lesz belőle. Simicska is jól indult, de meghátrált, talán inkább az életet választotta. Itt is lehet ilyen kimenetele a dolognak, de még van remény.

A nagy napot talán te tudhatod Tónitól, nem? :D

Az utóbbi hsz-edet is szerkesztetted, de nem baj, előfordul, hogy késik a tanács/segítség/utasítás a Tónidtól. :D

Lassan megyek meccset nézni, addig kérj további utasításokat!

Na, a Bolond Petike, miután elküldték az anyjába és megtudta, hogy az élete egy csőd innentől kezdve, végre 13-ai dátummal beadta a lemondását? :D 

Mi lesz a mai showelem, hogy ezt a süllyedő témát ma is fenntartsátok? Lassan kezd kiereszteni a levegő a lufiból ... :(

Mindig jön nektek egy ilyen megmentő figura (Simicska, Pesty, Petike) ti triggerelve felhúzódtok és forradalmi hangulatba kerültök néhány napra, majd elül az egész, az öt perc figyelemért versengő szereplőitek kihátrálnak mögületek és a koppanás marad.

Minden alkalommal élvezettel nézem a műsort.

Kicsit kapjátok össze magatokat, mert a bolondját járatják veletek. Pedig, ti okosak vagytok!

trey @ gépház

Nem csodálom egyébként, hogy Petike nekiment a nyilvános harakirinek ... Gondoljunk bele ennek a jellemgyereknek a helyzetébe:

Varga férjeként kényelmes otthon, számtalan testületi tagságból fakadó vaskos bevétel, megbecsültség, gyerekei előtt akár még példakép is lehetett.

Majd kibassza az asszony otthonról, az elválás után sorra teszik ki a pozíciókból (hiszen azokba csak az asszony révén került). Maradt a tudat, hogy a kölkeit majd ha más nem is, az asszony majd eteti, hiszen jó dellát visz haza.

De, kiderült, az asszony is bukott, megy a politikai süllyesztőbe. Nem hogy listavezető nem lesz, hanem semmi. Nem havi 5M bevétel alsó hangon, hanem lehet, hogy egy Lidl polcfeltöltői meló.

Ezek után a ház is lehet, megy a levesbe. Ki ne lenne elkeseredett? Valahol sajnálom is ezt a bohócot. De ettől még a méltóságát megőrizhetné, mert az utóbbi postjai kb. a jaku szintet ütik :D

trey @ gépház

Kérdés, hogy mennyit sikerült eddig félretenni.

Most Petikének még ott a lehetőség, hogy ha elég ügyes, akkor végighaknizhatja az ATV-t, a Fókuszt, meg az összes többi ilyen hakniműsor némi lóvéért.

Ezért nem kell elfogadni pénzt a hatalomtól ... 🤷‍♂️  Mert ha kikerülsz a kosárkából, egy bukott ember leszel.

trey @ gépház

Szerencsére, nekem senki nem mondja meg mi a feladatom, az ilyen bohócokat messziről felismerem és a motivációjukat is meg tudom fejteni. Petike eddig semmit sem mondott, olyan mintha a ChatGPT-t kérdeztem volna, hogy mik a szokásos panelek a ballib-től 'elmút 8 év" témakörben. Talán még a ChatGPT is szórakoztatóbb tud lenni.

Petike bombája tegnapról:

Tudjátok, hogy melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop

:D

Bazmeg ... nem csoda, hogy már az ellenzéki csicskamédiában is csúszik Petike lefele a bulvár alá :D

Valamit kapj elő, mert a mai nap eddig elég sivárnak tűnik a forradalmatok szempontjából ... :D

trey @ gépház

Ez a ti forradalmatok, fel sem tűnt? :D Varga Juditod férje van most porondon, tudod, a Petikéd. :D Vagy A Petikéd is kommunista? Belülről bomlasztotta a NER-t? :D

Most majd elválik, hogy van-e még valakiben gerinc a Fideszeden belül. Kevés a remény, de ki tudja?

 

Egyébként te hogyan tartod a kapcsolatot a Tóniddal? Segíts már a 444-nek, mert ők a hivatalos csatornáról is visszapattantak, ahogy bárki más is így járt volna:

https://444.hu/2024/02/13/ki-hitte-volna-rogan-antalnak-van-humorerzeke

https://i.imgur.com/Vl4ysyP.png

.. vagy éppen Rogán írja meg Magyar FB bejegyzéseit, annak érdekében hogy a pedofil-ügy egy NER-ből kiugrott, egyre inkább hiteltelenné váló csávó képében a közszereplést soha nem vállaló, szürke eminenciás Rogánra terelődjön, semmiképpen sem Orbánra. 

Így nézve ez egy nagyon szépen megkomponált történet, amiben MP a következő napokban is hasonló színvonalú puffogtatásokat fog posztolni, végig Rogánra hivatkozva és konkrétumot nélkül. Majd amikor a figyelem már lankadni fog a sok faszság miatt, elhalkul.

Az elmúlt évek, évtizedek alapján te sem gondolhatod, hogy ő és a hozzá hasonló árnyékdemokraták* hajlandóak lennének felelősséget vállalva dolgozni Magyarországért...

 

* nem, én nem a DK-val mosom össze őket, hanem a DK-ra utaló említéssel értékelem a teljesítményüket

:)

Nem Donáth miatt ilyen rossz a külföldi megítélésünk.

Ebben EP képviselőként neki személyesen nagy szerepe van. Más országok ellenzéke nem viszi oda a belpolitikáját.

--

Erre ezt írtad:

Hány EP-képviselőt ad a Fidesz, és hányat a Momentum? :)

No comment.

---

Mi köze van x-y-z párt EP képviselői darabszámának ahhoz, hogy Donáth Anna személyesen (és Cseh Katalin vele együtt, de ő nem szerepelt a kijelentésedben) milyen témákat vet fel?

Ha nem lenne Fidesz delegált képviselő az EP-ben akkor Donáth Anna nem teregetné a belpolitikai szennyest egy olyan testületben amire ez a legkevésbé sem tartozik? Egyetlen más ország képviselője sem csinál ilyesmit. Elborzadva tárgyalták francia, olasz, német képviselők (a jelenlegi magyar kormányzat ellenfelei a testületben), hogy mennyire visszatetsző nekik ez a viselkedés: meg is vetik érte őket.

--

Visszatérve az elejére. Azt állítottad, hogy Donáth Annának nincs felelőssége a külföldi megítélésünkben. Én azt állítottam, hogy a magyar belpolitikát kiviszi az EP-be: és ezzel nagyon is van felelőssége az ország külföldi megítélésében. Ebben az érvelésben Donáth Anna szerepel személyesen és az amit ő cselekszik. Ehhez semmi köze annak, hogy milyen testületben hova hányan kerülnek: semmi köze hozzá. Milyen logikai összefüggés végett hoztad egyáltalán ide?

A Fidesz miatt ilyen rossz az ország külföldi megítélése, akár tetszik neked, akár nem.

Nem erről volt szó. Azt állítottad, hogy

Nem Donáth miatt ilyen rossz a külföldi megítélésünk

vagyis, hogy ő nem érintett az ország("mi"/magyarok) rossz megítélésben

Nem Donáth Anna miatt kerülik Orbán Viktort a mértékadó politikusok, mint a pestist.

Kevered Orbán Viktort és Magyarországot.

--

Össze-vissza zagyválsz, keversz teljesen különböző dolgokat. 

Orbán Viktornak mégis mi köze van ahhoz, hogy Donáth Anna + vagy - irányba mozdítja el az ország megítélését?

Én azt az állításodat neveztem tévesnek melyben *Donáth Anna*-t mentetted fel; tekintettel arra, hogy tényszerűen nem igaz amit állítottál.

Nem Donáth Anna miatt ilyen rossz az ország megítélése, hanem Orbán Viktor és bandája miatt. Így megfelel?

Nem kell ezzel egyetértened, egyszerűen írd, hogy te másképp gondolod, csak ne kötekedj, mert azzal pont azt mutatod ki, hogy védenél valamit, csak nehezen lehet.

Fogalmazz pontosan.

Felhívtam a figyelmed rá, hogy Donáth Anna (és társai) aktívan rombolják az ország megítélését. Az pedig tény, hogy a belpolitikát viszik ki oda, ahova nem való.

--

Nem Donáth Anna miatt ilyen rossz az ország megítélése, hanem Orbán Viktor és bandája miatt.

Teljesen másról beszélünk. A jelenlegi magyar kormányzattal konkrét tartalmi vitáik vannak és elsősorban ezt is szokták mindig kiemelni: miért merészelnek a szocialista többégű testületekhez képest eltérő véleményt / víziót megfogalmazni. Ez egy tartalmi vita.

Amit Donáth Anna csinál az egy szerkezeti probléma: az EP képviselői pozícióját nem az EU-s  hatáskörbe delegált ügyek megtárgyalására, előterjesztések megfogalmazására használja, hanem arra, hogy ha az EP-ben a magyar belpolitikát taglalja: onnan próbáljon magyar belpolitikai folyamatokra nyomást gyakorolni: rendre olyan területeken amik nem EU-s hatáskörök. Ez totális szerep tévesztés és a demokratikus képviseleti rendszer kifordítása: ha helyi dolgokkal akar foglalkozni akkor induljon el helyi választásokon, szerezzen felhatalmazást és cselekedjen helyben.

Ha EP mandátumot szerez akkor pedig ott képviselje az országot olyan ügyekben amik az EP-re tartoznak. (a tagországok belügyei nem.)

Felhívtam a figyelmed rá, hogy Donáth Anna (és társai) aktívan rombolják az ország megítélését.

Felhívtam rá a figyelmed, hogy nem értek veled egyet. Azért csak erőlködj, még van hátszeled egy darabig.

Beszélhetünk Donáth Annáról, ha a terelés a célod neked is, csak nincs nagyon hozzá kedvem, mert számomra huszadrangú a története, engem sokkal jobban érint az, amit a magyar kormány művel, és nekem azzal van bajom. Úgy látom, másnak is, és szerencsére már nyíltan meg is jelennek ilyen vélemények, nem is akárkik szájából/tollából. Szerintem ezekkel kellene foglalkoznunk, nem terelni a kegyelmi ügyről Donáth Anna apjának ügyére, de persze lehet ezt is, trey bármit megtehet itt, van "értő" közönsége is komoly támogatókkal.

Felhívtam rá a figyelmed, hogy nem értek veled egyet.

Szerinted 1: javítja, 2: nem befolyásolja, 3: rontja az ország megítélését az amit Donáth Anna művel?

Beszélhetünk Donáth Annáról, ha a terelés a célod neked is, csak nincs nagyon hozzá kedvem

Ha nincs hozzá kedved, miért hoztad fel? Terelés az lenne, ha én emlegettem volna fel; de Te hoztad be a szálba.

Nem én hoztam ide Donáth Anna ügyét, nem is veled folytattam ezzel kapcsolatban eszmecserét, te csak beleszóltál. Kár, hogy már erre sem emlékszel. Nehéz így beszélgetni itt, hogy nem figyeltek a másikra.

Akkor újra: nem Donáth Anna miatt rossz az ország megítélése, hanem Orbán Viktor és bandája miatt.

Ki hozta ide Donáth Annát? 

Tá állítottad azt, hogy nem rontja az ország megítélését. Ebben a kontextusban Te említetted meg:

Nem Donáth miatt ilyen rossz a külföldi megítélésünk.

--

Tévedtél? Nem vagy elég gerinces, hogy bevalld?

Nem, ezúttal nem tévedtem. Nekem nem okoz problémát bevallani, ha tévedek valamiben, ezen a portálon is volt már rá több alkalommal példa. (tévedni, hibázni emberi dolog semmi gond nincs vele.) 

--

Viszont amíg én igyekszem válaszolni sorozatban a kérdéseidre, addig Te látványosan hallgatsz a direkt -már többedjére- nekedszegezett kérdésre.

Ah, láthatóan elgyengültél és bár sikerült 87 karaktert legépelned, de önálló vélemény kifejtéséhez ismét gyenge voltál.

türelem

Nézd elég hosszan válaszolgattam a kreténségeidre, míg Te képtelen voltál triviálisan egyszerű kérdés megválaszolására is: pedig normális, minden lehetőséget lefedő nyílt kérdést kaptál.

Normálisan válaszoltam már korábban, bár neked nem az ilyen válaszok a normálisak, mivel propagandához és tereléshez vagy szoktatva.

Tudom, szar neked megélned, hogy ilyen félhülyékre szavaztál, akik miatt ennyire szar az ország megítélése, de te választottad őket, ne Donáth Annára haragudj miattuk. Nekem jelenleg semmi bajom Donáth Annával, egyelőre még nem ő vezeti az országot, az ország "teljesítménye" sem tőle függ, nem miatta van mindenki előttünk az EU-ban az egy főre eső fogyasztás tekintetében (is).

Mit szeretnél? Annak örülnél, ha azt mondanám, hogy javítja? Nem vagyok arról meggyőződve, csak abban vagyok biztos, hogy pártod és kormányod nagyon rontja. Donáth Annád tevékenységét nem tudom pontosan értékelni, mert a fajtádé (bolondnak köszönd) elvonja róla és sok másról is a figyelmem. Baj? Akkor is így van. Majd akkor, ha komolyabb tényező lesz, ha miatta lesz rossz Magyarország nemzetközi megítélése, akkor bizonyára több figyelmet fogok neki szentelni, de nagy összeget nem tennék arra, hogy ez a helyzet valaha eljön.

Mit szeretnél?

Hogy írd le a *saját* véleményedet:

1: javítja, 2: nem befolyásolja

Annak örülnél, ha azt mondanám, hogy javítja?

Annak örülnék, ha tudnál egy nyomorult pontos választ adni egy már elég sok alaklommal egyértleműen megfogalmazott kérdésre a sok terelés, meg mantrázás helyett.

Kellene? Miért kellene? Mert te azt gondolod? Vicces vagy... :D

Retard? :D

retard, azaz elnyújtott hatóanyagú készítmények a hatóanyag fokozatos leadását jelentik. Ezek a gyógyszerek fokozatos és kontrollált módon hatnak, így akár 24 órán át tartó fájdalomcsillapítást biztosítanak.

Kellene? Miért kellene?

--

ismét csak saját kérdéseddel és egy már megadott válasszal találkozol:

Mit szeretnél?

Hogy írd le a *saját* véleményedet

--

És látványosan továbbra sem sikerül.

Ezen a szinten kommunikálsz:

T kereszteződéshez érkezik a jármű "dél"-i irányból. Merre hajt tovább? (lehetőségei: megfordul, megáll, balra, jobbra stb.). Erre a nyomi azt válaszolja: nem megy tovább egyenesen. :)

A külföldi finanszírozással megvalósuló felforgató tevékenység nettó hazaárulás. Ergo a Momentum hazaáruló mindenestül.

Itt olvashatsz róla konkrétumokat: https://mihazank.hu/amerikai-milliardokbol-tiltott-partfinanszirozas-es…

És, hogy lásd a képet, ha érdekel: https://cdn.origo.hu/2023/12/IVccxfEFURBz9g0r86To1qAT1WTfv7o9pCI4ezZQVc…

Volt Annuskádnak nimbusza? Miből következtettél arra, hogy nekem ő valaha is a kedvencem lett volna? Csupán annyit mondtam, hogy nem miatta rossz Magyarország megítélése, hanem pártod és kormányod meg a fajtád (te is bolondnak köszönd) miatt.

De térjünk vissza a "nettó hazaárulás" kifejezésedre. Mi a terved? Teszel feljelentést? Már tettél? Más már tett miatta? Mitől jobb vagy rosszabb a hazaárulásnál a nettó hazaárulás? :D

Nekem jelenleg semmi bajom Donáth Annával...

Ok, nem a liblinged, egy kicsit túloztam.

Viszont vedd figyelembe azt:

  • Donáth egy sérült ember, a kommunikációjából, az öltözködéséből egyértelműen látszik, hogy bántalmazó környezetből jött, és ez van kényszeredett megfelelési kényszere mögött, a félidióta vigyora mögött
  • a karácsonyfás képe egy súlyosan sérült emberről mesél, önbizalom hiányos, ezért vállal el egy olyan pozíciót, ami neki túl sok
  • Donát teljesen koncepciótlan, elképzelés nélkül próbálja valaki(k) seggét nyalni azért, hogy végre figyeljenek rá
  • avval, hogy Donáth vezeti a momentumot vállalja az elvtelen, külföldi érdekeknek megfelelő politizálást.
  • avval, hogy azt írtam, hogy nettó hazaárulás, az a saját véleményem, mivel ez nem egy jogi fórum, ezt leírhatom, jogilag leszarom, hogy az-e, de ha Dhat lesz a president, akkor mindjárt a harmadik intézkedésemmel a hazaárulókat vinném a kőbányába.
  • ha kiváncsi vagy, hogy mit mond egy jogász, a momentum által támogatott brüsszeli forrás-megtagadásról, és ehhez kapcsolódóan a Btk tényállásról akkor nézd meg ezt a 44.25-től, kihangsúlyozva a 46.50-től https://m.youtube.com/watch?v=E0wDqZSrnTY . Aztán gondolkozz el bátran a Donáth Vera Jurovás megbeszéléseiről valamint a dolláros mikroadományokról ( persze Schiffer beszélhet össze-vissza is )

Sajnos nem érintett meg annyira a Momentum, hogy komolyan foglalkozzak velük, viszont jól érzékelhetően veszélyes ellenfelet látnak bennük a haverjaid, hogy ilyen behatóan tanulmányozták Donáth Annát. Kicsit nehezen olvasható a mondandód a központozás helyenkénti hiánya miatt, de azért látszik, hogy jól megtanultad a leckét. :D

A "félidióta vigyorról" nekem rögtön a vezéretek ugrott be, mivel rengetegszer volt alkalmam látni ilyet az ő esetében. :D Ő is bántalmazó környezetből jött? :D 

Amúgy a hazaárulás súlyos dolog, még akkor is (vagy főleg akkor?), ha nettó, szóval jó hazafiként csak kellene tenned valamit, mert különben komolytalannak kell gondolnom téged. :D

Szóval a Romentum mögött van valós választópolgári támogatás.

Elhiszed, hogy mikroadományokat gyűjtött a baloldal, és onnan a sok pénz.

Látod, hogy mi mindent ellop a kormány, mégis tele az igen drága szállodák és rengeteg ember jól él.

Aki nem él jól, azt sem látod, mert csak a balos narratívában léteznek. Dolgozni lehet, kell is. Ingyen dollárt csak a romentum, meg a déká kap.

Nehéz elhinni, hogy talán a jobboldal az, akiket egy kicsit is érdekel a választók akarata, jóléte.

A drága baloldal, kinek tett jót, és mivel? Amikor a hálapénz eltörlése ellen kampányolt?

Amikor az országnak járó források befagyasztásáért lobbizik, de az indokai nettó faszságok, és csak később kapjuk meg a pénzeket?

Autoriternek titulálják, az egyébként demokratikusan működő parlamentet, úgy, hogy a német sötétzöldek most tiltják be a jobboldalt? Az persze rendben van.

A romentum maga hirdeti, hogy egy nemzetközi politikai hálózat része, és őket akarod kormányközelbe? El tudod képezelni, hogy ha ez megtörténne, a magyarok érdeke figyelembe lenne véve valaha?

Soha annyi választási megfigyelő nem volt sehol, mint 2022-ben a parlamenti választáson nálunk, és csak a baloldali törvényszegéseket tudta megállapítani. Ja, meg a médiatúlsúlyt, mint rtl, index, telex, 444, 24.hu, hvg, direct26 (na ez tényleg újság) és társai persze nem számítanak.

kaligeli nyilatkozataiból lerí, hogy soha nem csinált semmit, de ő az áldozat. A lánchíd drágább lett, a város 200 milliárd forintos megtakarítása a haverokhoz került. Ott nem lopnak, hanem csak a pénz lokációját változtatják meg. Éljen!

De végül: tök véletlenül sikerült a pedofiltüntetések első sorába küldeni egy pedofilt. Éljen VV Zsóti, vagy ki a fene.

Csupaszív baloldal, nem? Érded van, nem a gazdáikért.

Megint terelsz. Könnyen mondod másokra, hogy hazudtak, pedig te csúsztatsz rendszeresen. Értelmes embernek nem jutott eszébe a Magyar Péter által felsorolt nevek (Tóni, Barbara és Ádám) esetében arra gondolni, hogy annak a három névnek köze lenne Kónya "K." Endre kegyelmi ügyéhez, csak te szeretnéd ezt sugallni, ráadásul elég kitartóan, mert kell valamit találnod Magyar Péter írásaiban, amivel meg tudnád kérdőjelezni az általa leírtakat, de ezzel csak a szellemi fogyatékosoknál és agymosottaknál érsz el eredményt.

Eddig semmire nem reagáltál érdemben

Ó, dehogynem, csak neked nem tetszettek a válaszok. Nem is csodálom. :D

Elmondása szerint Tóninak, Barbarának és Ádámnak nincs köze a kegyelmi ügyhöz, a felháborodás miatt írta le az ő nevüket.

Azt sugallta, hogy van hozzá közül (a felháborodás miatt írta le az ő nevüket), majd amikor rájött, hogy ebből könnyen per lehet, már elkezdett mismásolni ez a becsület példaképe.

trey @ gépház

Hihetetlenül komolytalan vagy. Nézzük csak a legutóbbi kérdésemet, arra érkezett válasz? Nem érkezett, csak terelés. Tudsz rá válaszolni rendesen, vagy továbbra is csak arról van szó, hogy más besározásával mosdatni szeretnéd azt a bandát, amelyik ezt várja tőled?

Próbáljuk meg újra:

Hol szerepel olyan az RTL cikkében, hogy Magyar Péter azt a három nevet azért említette, mert őket tartja felelősnek a kegyelem megadásáért?

Kérlek, mutasd meg nekem, tudatlannak, értelmi fogyatékosnak, te rogáni magasságokban szárnyaló géniusz, hogy hol van a valódi válasz a kérdésemre?

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy szerinted ki mit sugall, hanem arra, amit kérdeztem. Az sem baj, ha nem megy, tolhatod tovább a kerekek nélküli biciklidet.

Topiknyitó izgalmában: Lemonodtak

Hogy mit?

trey @ gépház

Nagyban mernék fogadni rá, hogy a bajszos lesz a következő köztársasági elnök. Reméljük, hogy neki is katapultszék lesz az a poszt!

Kivételesen egyetértek.

Konteo on

Vitya megint beszopatta, az csodálatos lángelméjű független objektívet. Odadobta nekik ezt a 10 hónapos sztorit, amire ugrottak mint a tyúk a bizonyosra.

Így elérték, hogy Kövér végre államfő lehessen, amit már rég szeretett volna. Valamiért ki akarták csinálni Vargát (erre utal a férje reakciója is). Novák átveszi az Eu lista vezetését tőle (ami biztos poszt), Kövér államfő. Mindenki boldog. Mindezt úgy, hogy mondhatja, mutogathat az ellenzékre, hogy ti akartátok elüldözni Novákot, hát élvezzétek Kövért.

S még ott van, a trey féle szöveg is "nálunk lemondanak, ha valaki hibázik, bezzeg Feri".

Konteo off.

Konteo on

Tegyük fel, hogy a bajszosból köztársasági elnököt csinálnak. Tuti előkerülnének Kövér múltjából olyan dolgok (70-es és 80-as évek), amikre nem lenne büszke. A köteles kijelentése pedig tuti összehozna pár tüntetést. A házmester tempója, kijelentése pedig abszolút nem méltóak egy köztársasági elnökhöz. Egy alkalmatlan, önfejű barom. Az ilyen típusú ember nem bírja, ha nincs valódi hatalma. Neki a toll (aláírási funkció) nem elég.
Szerintem 1-1,5 évnél tovább ő se húzná.

Konteo off

Konteo on

Aztán kis idő múlva majd meg jelennek olyan dokumentumok, amikből ki derülnek az okok, amik alapján a kegyelemről döntött Novák*. S ezek alapján az egész ügyet ráégetik az ellenzékre, a pedofilsimogatós cikkek íróira. Akik miatt ez a kiváló államfő, a lelkiismerete miatt (mert nem akarta hogy nemzetet a személye megossza) lemondott.

Az egészből az ellenzék fog rosszul kijönni. (S Vargát is eltették az útból), nem beszélve megint lesz ok egy-két héttel elhúzni a svédek szavazását.

*Ennek első eleme a szegedma cikke.

Konteo off

Így elérték, hogy Kövér végre államfő lehessen, amit már rég szeretett volna.

Offtopik, de elkepzelesem sincs, miert akarna valaki allamfo lenni. Ha a zsetonra mesz, akkor nem abban van a nagy penz, nem eri meg. Ha karrierpolitikus vagy, akkor az egy zsakutca, utana mehetsz valami NGO-ba zabot hegyezni. Ha hatalmat akarsz, akkor ne Magyarorszagon legyel allamfo, mert nagyon szuk mozgastered lesz. Ha csak segget akarsz mereszteni... mondjuk arra jo. Akkor nincs tobb kerdesem.

Már csak O.V. lemondására várok. Mert ő is nyakig benne van az összes disznóságban. A vezető vállalja a beosztottaiért is a felelősséget.
Persze a 133 "bátor" is nyugodtan eltakarodhatna. Természetesen teljes vagyonelkobzás mellett.

Miert mondana le OV?

Mivel masabb ez, mint amikor Schmitt vagy Vida Ildiko vagy Borkai mondott le pl.?

De meg fejlettebb demokraciakban is csak az szokott lemondani, akinel megalapozott a gyanu, hogy erintett. Az Epstein ugy utan se repult az osszes republikanus meg demokrata felsovezeto.

Az, hogy par olyan konteos, aki amugy se szavazna soha Fideszre, biztos benne, hogy Orban is erintett, az a valasztasi matek szempontjabol semmit nem szamit. A billego szavazok tulnyomo tobbsege nem feltetelezi, hogy Orbannak ehhez a kegyelemugyhoz tul sok koze lett volna.

Egy miniszterelnöktől alapelvárás, hogy megfelelő miniszterekkel vegye magát körbe. Sem Schmitt Pál, sem Vida Ildikó, sem Borkai nem miniszterek voltak.

Ha egy miniszterelnök ennek nem tud eleget tenni, akkor le kell mondania. És a mostani ügy nem az első, ami rossz fényt vet a miniszterelnökre. Hazudik éjjel-nappal, hülyíti a népet, zsarol. A nyíltan oroszbarát politikájáról már nem is beszélve. Sem belpolitikailag, sem külpolitikailag nem méltó miniszterelnöke az országnak. Leszerepelt, lejáratja az országot, a magyar embereket.

Az van, hogy anno ez el lett sunyulva, most pedig minden magyarazat csak a melybehuzna. Nem volt mit tenni. Novák Katalin bejelentését érdemes mondatonkként megemészteni. Lásd yt atv

Azaz a fejétől bűzlik a hal. Az átláthatóság teljes hiánya. Miért is nem nyilvánosak a kegyelmi kérvények indoklásai? Véletlenül még kiderülne, hogy ilyen-olyan haveri, rokoni, politikai kapcsolatokat felhasználva kaptak / kapnak egyesek kegyelmet. Elfogadhatatlan egy józan ember számára.

Ezen kívül hány sunyiság, susmusolás, bűzlő hal lehet még a szekrényben. Ez itt a baj....

Demokrácia van. Te is lehetsz politikus. Az elnyomásban élt felmenőid mit szólnának ahhoz, hogy van lehetőséged változtatni a saját és szeretteid sorsán, jobbá tenni az országot, de helyette a neten sírsz a haverjaiddal, hogy szar ~minden? Persze mit lehet tenni, ilyen az alulfinanszírozott kommunisták sorsa...

:)

Neked kellene elmenned politikusnak. Láthatóan kiválóan megállnád a helyed a mai politikai elitben. Mindig ugyanazt a baromságot mondod megingathatatlanul és határozottan, függetlenül attól, hogy az előtted hozzászólónak mi volt a mondanivalója.

"Régen is voltak hülyék, csak nem voltak ilyen magabiztosak."

A mondanivalód teli van tárgyi tévedéssel.

Sajnos nincs:

 

Demokrácia van.

Tény.

 

Te is lehetsz politikus.

Tény.

 

Az elnyomásban élt felmenőid

Szinte minden embernek vannak elnyomásban élt felmenői. Ha magyar, akkor pláne. Szerintem rányomható a "tény" pecsét.

 

van lehetőséged változtatni a saját és szeretteid sorsán, jobbá tenni az országot

Tény.

 

helyette a neten sírsz a haverjaiddal, hogy szar ~minden

A neten való sírásod és az abban kifejezett tartalom tényére alapozott vélemény.

 

ilyen az alulfinanszírozott kommunisták sorsa

Tény, hogy megfelelő finanszírozás (gyk. erőforrás-allokáció) nélkül nehéz a nép akaratának ellenében megszerezni a vezetést.

 

kommunisták

Szerinted vélemény, szerintem tény.

:)

Hányinger vagy hányinger?

Cikk: https://telex.hu/belfold/2024/02/10/magyar-peter-varga-judit-volt-ferje…
FB post: https://www.facebook.com/peter.magyar.102/posts/pfbid0NmSnzH1DWWkMuvd8Y…

Idézem, hátha törölnék vagy módosítanák:

A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról. Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnak.

Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük, soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.

Sokáig hittem egy ideában, a nemzeti, szuverén, polgári Magyarországban és sok évig próbáltam a magam szerény eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy ez megvalósuljon. De az utóbbi évek során szép lassan és ma végképp rá kellett jönnöm, hogy mindez valóban csak egy politikai termék, egy cukormáz, ami csupán két célt szolgál, a hatalomgyár működésének elfedését és az irdatlan mértékű vagyonok megszerzését.

Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa, hanem a Hunyadi Jánosok, Széchenyi Istvánok, Semmelweis Ignácok, Bethlen Istvánok, Radnóti Miklósok, Slachta Margitok, Márai Sándorok, az 56-os szabadságharcosok, a Ludas Matyik és minden jóravaló magyar hazája.

12 éves korom óta a fülembe csengenek az első szabadon választott miniszterelnökünk szavai: “Én szolgálok, és addig szolgálok, amíg a nemzetnek haszna van belőle. Teszem, amíg tudom.”

Ne féljetek! Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké.

"A másodfokú ítélet indoklásában is benne van, hogy az én jelenlétemben elkészített dokumentummal párhuzamosan két másik dokumentum is készült. Én csak jelen voltam, amíg az igazgató kérésére a nevelt elkészítette a dokumentumot és biztosítottam a helyszínt (az igazgatóhelyettesi irodát), nem szóltam közbe, nem is véleményeztem a leírtakat, mégis egyedül ellenem emeltek vádat. Az ügyésznek tudomása volt arról, hogy a másik igazgató helyettes kérésére a nevelt ugyanazt a nyilatkozatot írta meg, hiszen a kihallgatásom során az ügyvédem jelenlétében felmutatta a két nyilatkozatot és megkérdezte, hogy melyiket írta a nevelt az én jelenlétemben. A dátumokat látva tudtam azonosítani nyilatkozatot (egy nap volt az eltérés). Ellenem vádat emeltek, a kollégát ezért soha senki sem vonta felelősségre, annak ellenére, hogy ő készíttette el a dokumentumot, míg én előző nap csak jelen voltam az elkészítésénél. A sértett a bírósági tárgyaláson a bíró négyszeri, egymás utáni kérdésére azt válaszolta, hogy ő mindenképpen leírta volna a történteket a gyámváltási kérelemmel együtt. Ez védőügyvédi észrevételezésként bekerült a tárgyalási jegyzőkönyvbe. Érthetetlen a bíróság álláspontja, hogy ha a sértett ezt vallotta, sőt 4 alkalommal megismételte, akkor ki kényszerítette erre a cselekményre."

Kiskorú a (kirendelt) gyámja / törvényes képviselője nélkül törvényesen nem tehet ilyen nyilatkozatot. Ezt egy nevelőotthonban illene tudni.

Az idézett bekezdés feletti részt is ideidézhetted volna.

"A kényszerítés bűncselekmény sértettje 48 óra leforgása alatt három személy kérésére készítette el ugyanazt a tartalmú nyilatkozatot (nekem, a hétvégi ügyeletes igazgató helyettesnek és a gyermekvédelmi gyámjának), és másnap, hétfőn szóban elmondta a Járási Gyámhivatal vezetőjének is."

"A kényszerítés bűncselekmény sértettje 48 óra leforgása alatt három személy kérésére készítette el ugyanazt a tartalmú nyilatkozatot (nekem, a hétvégi ügyeletes igazgató helyettesnek és a gyermekvédelmi gyámjának), és másnap, hétfőn szóban elmondta a Járási Gyámhivatal vezetőjének is."

Ez a kettő üti egymást. És igen az ügyész se volt a helyzet magaslatán, de az nem menti fel K. Endrét.

Igen, értem amit mondasz, az egész tárgyalás is megérne egy vizsgálatot a leírtak alapján. A probléma szerintem az, hogy nem látni tisztán, hogy ki is kapott kegyelmet (mi is a bűne). Ha valaki csak az újság cikkeket olvassa, az az érzése lehet, hogy egy pedofil. De az illető elmondása alapján meg úgy tűnik mintha csak egy balek lenne, aki nem tartott be minden szabályt a nagykönyv szerint.

Ami még furcsa, hogy az újságok úgy viselkedtek, mintha ez az ember a semmiből tűnt volna elő, de a leírtak alapján még a média is részt vett a tárgyaláson. Szóval pontosan tudták ki ő milyen vádpontok alapján milyen körülmények között ítélték el.

Ó, nem! A magadfajta azt lesi, hogy mikor kerül hatalomra egy számára kedves kormány, hogy az első adandó alkalommal visszasompolyoghasson az auslander létből. Ezért is lihegsz minden politikai topikban, kb. igazolást keresel a migránslétedre és reményt arra, hogy egyszer majd a haverjaid lesznek hatalmon.

trey @ gépház

Ó, nem!

Mi nem? :DD Csak mert commented tobbi resze nem kapcsolodik az en commentemhez :D

Itt pedig a valosag a lihegesrol (ki mennyi lihegett toplista a topicbol): https://imgur.com/a/6BeAo66

De szar lehet, hogy mar nincs maradek fuszal sem, amibe kapazkodhatnal :D

Haverjaim, csaladtagjaim pedig nem tagjai semmilyen politikai szervezetnek amugy, de szerintem meg szavazni sem szavaztak soha. Igy aztan arra varhatnek, hogy ok legyenek hatalmon :D Szoval csak a szokasos. Hazudsz vagy terelsz kozul, most a hazugsagot dobta neked a gep, ezert most azt liheged. De amugy ez meg jobb, mint mikor a pedofiliat veded :DD

Abban viszont igazad van, hogy lehet eselyt adnek Magyarorszagnak megint valamikor talan esetleg. De egyelore nincs tervben, mert mindig ott tervezem lakni, ahol aktualisan jobb eletkorulmenyeket tudok teremteni magamnak :) En mar csak ilyen onzo vagyok.

Kár érte, kiváló ügynök volt..

"Novák" szó darabszám a főoldalon:

444: 23

Telex: 18

Index: 17

24.hu: 13

Vicces, hogy a legpöcsebb zugblog hogy triggerelődött

:D

trey @ gépház

Ügyifogyikám nem értette meg a problémát: a 444 kibaszott főoldala nem állt másból, mint Novákból. Erre jön: a HUP egy eldugott, kifejezetten flame-re fenntartott aloldala tele van flame-mel és trey-jel. No shit, Sherlock!

Miközben én állítom elő a HUP tartalmának jelentős részét :D

:D :D :D

trey @ gépház

Ezért megszakítani a DunaTV egyetlen értelmes műsorát (Főmenü) :(

Előtte vagy utánna kellett volna, akkor már nem néztük :)

Valóban. Mert ez a pozíció egy bohócpozíció, eddig is csak bohócok - Göncz, Mádl, Sólyom, Áder, Novák stb. - töltötték be. Nem közvetlenül kellene választani, hanem megszüntetni a picsába, a szilveszteri jókívánságokat meg mondja be éjfélkor Kudlik Júlia. Azt pont ugyanúgy nem nézném, mint ezeket.

Enélkül a pozíció nélkül az állam köszönné szépen, de pont ugyanúgy működne, ahogy most. Vagy jobban.

Kb. olyan "fontos" szerepe van, mint a brit királynak. 0. Csak a pénzt viszi.

trey @ gépház

Az en otletem az, hogy Novaknak ezt (is) tollba mondtak, hogy kinek kell kegyelmet adni, raadasul amikor borult a bili, lemondott. Szerintem ebbol a sztoribol meg igy is o a legvallalhatobb, ezeken a szinteken a politikaban mar ugyis van mindenkirol annyi kompromat, hogy barmi barmit alairna, csak a megfelelo mappat kell elovenni a fiokbol.

Szerkesztve: 2024. 02. 11., v – 11:46

Konteo on:

  1. Orbán nem olyan balfék, hogy ha bármi köze is lett volna a kegyelemhez, akkor azt gondolná, hogy megússza, ilyen politikai helyzetben nem hibázhat.
  2. Mivel a liberálbolsevikok uralják a médiát, senki nem gondolja komolyan, hogy ügyek nem derülnek ki.
  3. A csajok önjáróak voltak, valamelyik munkatársuk elqrta, ők jóhiszeműen aláírták, nem gondoltak arra, hogy ez gyúlanyag lehet a liberalbolsevik média számára függetlenül az igazságtól.
  4. Novák Katalin viszi a balhét.
  5. Persze az ellenzék vért szimatol, de tudják, hogy semmi nincs mögötte ezért kussban vannak a a vén rókák, egyedül a kretén momentum üvöltözik addig amíg nem kapnak majd a ner-től egy olyan ügyet, amit az EP vagy a későbbi választásokra tartogattak.
  6. Hirtelen rés keletkezett a Fidesz pajzsán, ezt betömték, a veszteségek nagyok, de van mindig B terv.
  7. Kormányváltást közvetlen kiváltó ok pl.: a cigánybűnözés lehet, politikai értelemben véve ez piti dolog.
  8. Látható, hogy a liberalbolsevik média, hogyan próbál ebből valamit kihozni ( külföldön is, mivel nincs hálózat ), de hát a módszerek elvtársak nem túl hatékonyak, és kellenének stratégák is, a sok lóvé nem elég.

Konteo off.

Én is tudnék jó címeket adni:

pl.:

Gréczy Zsolt: NER elvesz mindent, csak az marad amit magadból kisajtolsz.

Dobreva: A NER elüldözte a gyerekeimet, együtt maradtunk idős anyámmal, az eddigi életünket már nem folytathatjuk.

Karacsony: Lehetne 200 tanácsadóm is, de a NER miatt csak 40-re van pénz.

Csekk Kati: már a CIA is hülyének néz.

D. Pressmann: Mióta Magyarországon vagyok, gyakori az éjszakai magömlés a feleségemnél.

Amikor ilyet olvasok, csak a mély sajnálat jelenik meg az író irányában.

Orbán nem olyan balfék, hogy ha bármi köze is lett volna a kegyelemhez,

ezért kell elsikálni minél előbb mi?

Mivel a liberálbolsevikok uralják a médiát

Buborékban élsz? (Megafon, Médiaworks?  de valóban, bolsevikok, de ezt Fidesznek hívják)

A csajok önjáróak voltak, valamelyik munkatársuk elqrta, ők jóhiszeműen aláírták,

Ja, mert tétje nincs kinek adsz kegyelmet :) Szóval bármit is aláírnak :) A tisztelet a részedről megdöbbentő :)

Novák Katalin viszi a balhét.

Nem tehet mást, a főnök megmondta neki merre van a előre.

de van mindig B terv.

Most például az, hogy  "a "baloldalnak" (segítek ez a Fidesz kódszótárban annyit jelent nem a Fidesz) nincs joga pedofil ügyben számon kérni senkit. Aki pedig számon kér az balos." 
Ez aztán a karakteres megoldás :) Zseniális, minden megoldva. 

Én előadtam a variáció 1-t. ( Konteo on/off talán feltűnt)

Te előadtad a variáció 2-t, amit szintén nem támaszt alá semmi, csak annyi, hogy te mondtad, és ezt agresszívan bizonygatod. Majdnem meggyőztél :-).

Örülök, hogy a Gréczy/dobrev/csekk/pressman blokkban nem találtál kivetni valót. Tudtam én, hogy látens jobbos vagy….

Magyar Péter:

Tisztában vagyok vele, hogy a rogáni propagandagépezet szemében a mai naptól egyszerre leszek áruló, bűnöző, bosszúálló, pszichopata, drogos, gyerekverő, brüsszelita, sorosbérenc, háború párti, stb… Egyik sem vagyok.

[...]

Volt szerencsém személyesen is megismerni a rendszer és a szolgálatok működését, ezért tudatában vagyok annak, hogy mostantól minden eszközzel megpróbálnak majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni és ehhez fel fogják használni a korábban hozzám közel állókat is, de innen is jelzem, hogy nem félek és azt kérem, hogy senki se féljen kiállni az igazságért, a hazánkért és az elesettekért.

link

Szerkesztve: 2024. 02. 11., v – 13:59

Botka:

Kati tíz éve még titkárnő, kabinetfőnök volt, semmi nem alapozta meg, hogy Magyarország államfője legyen, Orbán választotta és dobta egy ostoba hiba miatt

[...]

Várkonyi Andi pedig az intelligenciában hisz, majd hozzáment Mészáros Lőrinchez! Kati, Andi nem könnyítettétek meg a szegedi lányos apák dolgát!

link

Botka László véleménye hirtelen nagyon fontos lett, mert: egybevág azzal, amit gondolsz. Botka Laci abból az MSZP-ből származik, amelyik a korábbi regnáló diktatúra vezetője, az MSZMP volt? Éljen Botka Laci, a kommunista véleménye a csajokról, akik csak annyit tettek le az asztalra, hogy szépek meg széttették a lábukat.

Várkonyi Andika csak egy szaros orvosit végzett el. Az egy semmi. neked is simán megvan, nem?

Katika meg csak jogot végzett.

Mindkettő doktor te mi vagy? Botka? Botka is jogász.

Leszarom, hogy mit mond Botka. A te hülyeségedre reagáltam, nem tűnt fel? :)

Aki nem orvos, az már szart sem ér? A villamosmérnök a fasorban sincs? :) Az orvosok reggelire eszik a mátrixokat, a Fourier-sorokat, Nyquist diagram van a szalvétájukon? A kisujjukban van a Laplace transzformáció? :D

Nem követem túlzottan a DK tevékenységét, elég bajom van azzal, amit Orbánék művelnek. Amúgy egyik kutya, másik eb.

Az első mondatod nem sikerült valami jól, biztosan műtét közben írtad (bár abban még nem vagyok biztos, hogy te műtöttél, vagy téged műtöttek).

Szerkesztve: 2024. 02. 11., v – 21:20

Demetrer Szilárd:

Amit az ellenzék most művel a gyermekvédelmet felhasználva, az politikai pedofília. Olyanok, mint az a Hamász-terrorista, aki egy palesztin iskola pincéjéből rakétázza Izraelt. Ő is azt mondja, hogy a palesztin gyermekek érdekében háborúzik, de ettől még élő pajzsként használja a gyermekeket, vagyis nem célként tekint rájuk, hanem eszközként használja őket.

[...]

a balliberális ellenzék hangadói nem ellenfélként, hanem kivégzendő ellenségként tekintenek a nemzeti oldalra

[...]

Magyarország csak akkor lenne jogállam az Európai Unió szemében, mikor „az utolsó nemzeti érzelmű, hazaszerető magyar is ott töri a követ a recski bányában”

link

Formálódik a Tóni véleménye.

Már megint a kibaszott csuhások:

Az Orbán-kormány egy volt magas rangú tisztviselője azt mondta, hogy Novák környezetéből úgy értesült, hogy Balog volt az, aki arra biztatta a köztársasági elnököt, hogy K. Endrének kegyelmet adjon. Egy Novákhoz régóta közel álló forrás megerősítette ezt, hozzátéve, hogy amikor a botrány kitört és mind Novák munkatársai, mind Orbán Viktor csapata magyarázatot kért Balogtól, akkor ő azzal védekezett, hogy ez nem az ő személyes döntése volt, hanem a református egyház vezetésében többen szerették volna elérni, hogy a családilag jó református kapcsolatokkal rendelkező K. Endre kegyelmet kapjon.

[...]

Balog neve ugyanakkor a bicskei pedofilügy kapcsán már korábban is felmerült – például ő volt az, aki 2016-ban javaslatot tett a később pedofília miatt elítélt gyermekotthon-igazgató Vásárhelyi János állami kitüntetésére.

link

Ha van némi bátorsága OV-nak, akkor Kari Gerit jelöli köztársasági elnöknek. Kari Geri passzív angoljával, nem dok kárt okozna a Fidesznek. :D

Gyakorlatilag lefogta a gyerekeket, hogy más bánthassa őket. Ott tartotta, oda csalogatta és kényszerítette, hogy a törvényes védelmet se kaphassák meg a gyerekek

[...]

Bárnai szerint K. Endrét szerették a gyerekek, és ő sok sportprogramot és utazást szervezett. Viszont közben nagyon közel állt az igazgatóhoz, és igyekezett minden elvárásának megfelelni. Ennek részeként nem akarta, hogy kifelé bárki rosszat mondjon az intézményről vagy az igazgatóról.

[...]

Bárnai már 2010-ben megtudta, hogy az igazgató molesztálta az egyik gyereket. Akkor ő ezt szóvá tette K. Endrének, akivel a beszélgetés veszekedéssé fajult. K. Endre azt akarta elérni, hogy senkinek ne mondja el, amit hallott. Egy ott dolgozó pszichológussal és egy irodai dolgozóval megpróbáltak segíteni az áldozatoknak, de később az igazgató és K. Endre ellenük hangolta a gyerekeket.

[...]

Öt év múlva az egyik áldozat öngyilkos lett, egy másik áldozat, Pop Mert másnap bement a rendőrségre feljelenteni az igazgatót. Szerinte K. Endre ennek hírére az egyik, az intézményben élő barátnőjének azt mondta: rossz vizeken eveznek.

[...]

 K. Endre sokat dolgozott azon, hogy ne derüljön ki az igazság. A gyerekek arról beszéltek neki, hogy K. Endre megkereste őket, és van, akit meg is fenyegetett, hogy ne merészeljen beleállni ebbe a dologba.

link

A pedofilsimogató fidesz média mosdatja Kónya Endrét...

Azt hiszem Bolond úr neked szokott cifrákat írogatni. Most már tudom miért.

Lehet, hogy látens Klubrádió vagy: https://mandiner.hu/belfold/2024/02/kurvak-csereje-igy-minositette-a-kl…

Máshol kifejtettem a véleményemet erről, ide másolom neked is:

De, mi van akkor ha nincs semmi az ügy mögött, csak a bolsevik média fújja a lufit, és ti pedig minden egyes megállónál - mint Pavlov kutyái - leadjátok a műsort?!

Nem akarom elismételni mégegyszer:

https://hup.hu/comment/3025210#comment-3025210

https://hup.hu/comment/3025205#comment-3025205

És ismétlésnek: A pedofíliát nyíltan támogató liberálbolsevik média feketíti be Kónya Endrét...

Sajnos én annyira földhözragadt bugris vagyok, hogy a "mi volna ha" tipusú konteókkal nem foglalkozom. Csak a tényekkel foglalkozom:

  • Kónya Endrét jogerősen elítélték a határozat megtalálható az anonimizált bírósági határozatok között
  • Kónya Endre elnöki kegyelmet kapott, ez is elolvasható a Kuria határozatai között
  • Az áldozatok vallomását beidézték az első határozatba

Az hogy te, vagy a bolond, vagy más frideszs szurkoló mit gondol, az engem hidegen hagy. Egy biztos, OV jelképesen kötelet rakott a nyakatokba, most nektek szar az élet, nem nekünk európai magyar embereknek, aki sem a fideszért, sem a dk-ért nem fogunk megkönnyezni. A pedofilsimogatók meg rohadjanak meg!

Kösz, hogy megismételted azt amit állítottam és belinkeltem.

Csak a tényekkel foglalkozom:

  • Kónya Endrét jogerősen elítélték a határozat megtalálható az anonimizált bírósági határozatok között
  • Kónya Endre elnöki kegyelmet kapott, ez is elolvasható a Kuria határozatai között
  • Az áldozatok vallomását beidézték az első határozatba

Feljebb erre írtam:  

De, mi van akkor ha nincs semmi az ügy mögött, csak a bolsevik média fújja a lufit, és ti pedig minden egyes megállónál - mint Pavlov kutyái - leadjátok a műsort?!

Ez a Fruzsina is pedofil simogatójának simogatója, támogatója. Az ilyennek is el kellene takarodnia a közéletből, minden állami pozíciójáról le kell azonnal mondania!

Sebaj, az internet nem felejt.
Sőt, felmerül bennem, hogy vajon mennyire jó szülő, mennyire képes felelősségteljesen ellátni gyermekét? Ezt vizsgálhatná a gyermekvédelem ilyen kijelentések után.

az internet nem felejt.

Lehet, térdelő elvtársaitok részben ezért bukták el sorban a negyedik választást. :o

 

Sőt, felmerül bennem, hogy vajon mennyire jó szülő, mennyire képes felelősségteljesen ellátni gyermekét? Ezt vizsgálhatná a gyermekvédelem ilyen kijelentések után.

No! Még a végén nem a tanárok küldik rá jakubovicsra a gyámhatóságot, hanem egy szelektíven kritikus elvtársa...?

:)

Megmondták Rogánék neki h mit mondhat (semmit). Az ő "tanácsadói" meg ilyen izék voltak csak fizetés nélkül...Bár biztos voltak fizetettek is (azok gondolom nem hagtyák ott)
Csúnyán kicsinálták, pedig úgy tűnik igaza volt, az illető tényleg ártatlan lehetett - legalábbis ez nem zárható ki. 
 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Én már kifejtettem, hogy megszüntetném ezt a pozíciót a picsába. Azon kívül - de ezt is leírtam már -, hogy kb. annyi haszna és szerepe van, mint a brit királyi családnak (semmi/bulvár/botrány), csak a pénzt viszi, ahogy a brit királyi család is.

Tehát: senkit

trey @ gépház

https://pestisracok.hu/goncz-arpad-arulasa-avagy-hogyan-lett-a-borton-k…

LOL

Göncz köztársasági elnökként az SZDSZ pártkatonája, az egykori ellenfél, a pufajkás Horn Gyula támogatója lett, egyik kulcsszereplője az SZDSZ és az MSZP házasságának. Gönczöt sok ötvenhatos “patkánynak” nevezte, mondván ez volt a beceneve a börtönben, ahol kivételezett helyzetben élt, fordíthatott, könyvtárosként dolgozhatott.

Nagy egyetértés látszik itt :D

trey @ gépház

Sajnos nagyon elment flémbe a téma, de egy valamit továbbra sem értek. Igaz az, hogy a kegyelmet kapó K. Endre kábé egy hónap múlva úgyis szabadult volna? Ebben az esetben miért volt annyira fontos kegyelmet adni neki? Hiszen ha valami "haverja" akarta volna kiszabadítani ő is beláthatta volna, hogy most már mindegy, és elég lett volna sokkal kisebb embereket "meggyőzni", hogy kapja meg a jó magaviseletet és engedjék ki az első legális alkalommal.

Szóval kinek és miért volt fontos, hogy K. Endre kegyelmet kapjon? Érti ezt valaki, vagy van rá valami legalább érintőlegesen hihető magyarázat?

Szerepet játszott. Áprilisban jött Ferenc pápa, Novák meg szentként osztotta a kegyelmet az elítélteknek.

A kegyelmező úrasszony szerepben szeretett volna tetszelegni a pápának, csak hát kicsit balul sült el.

Többek között ezért kellett a szabadultaknak is megkegyelmezni.

A háziőrizetnél is enyhébb. Lábra szerelt távfelügyeleti eszköz. Meghatározott zónából csak engedéllyel lehet kimenni.

"A reintegrációs őrizet ideje a társadalomba való visszailleszkedést
hivatott elősegíteni. Ennek érdekében törekedjen családi kapcso-
latai megerősítésére és mielőbbi munkába állására. Ha ehhez
szükséges, járjon iskolába, vegyen részt oktatásban, képzésben. A
szabadságvesztése alatt ügyeit a reintegrációs tiszt és a bv. pártfo-
gó felügyelő intézte. Visszailleszkedése érdekében a mindennapi
ügyeit (hivatalos ügyintézés, bevásárlás stb.) lehetőség szerint
önállóan végezze el."

Nyilván kocsmázni nem célszerű.

Ez nyilván attól függ mit értünk szabadult alatt.

Az biztos, már nem volt börtönben. S ez a bizonyos reintegrációs őrizet se tartott volna már sokáig.

Viszont a kegyelem miatt megszűnt a büntetett előélet, meg dolgozhat. S valószínűleg ez volt a lényeg.

Ahogy írtam, hamarosan ki fog derülni a kegyelem magyarázata. S az egész ügy ráég, a bizonyíték nélkül pedofilsimogatózókra.

Ami nyilván az ittenieknek már úgyis mindegy, ismerjük már őket jól, újat nem tudtunk meg, de pár telexes, 444 -es  momentumos stb. elkezdhet izzadni.

Ahogy írtam, hamarosan ki fog derülni a kegyelem magyarázata. S az egész ügy ráég, a bizonyíték nélkül pedofilsimogatózókra.
 

Hú ez annyira fideszes, pökhendi és embertelen volt! Ezek a patkányok tucatjával molesztáltak kiszolgáltatott gyerekeket, akik közül volt aki öngyilkosságot követett el! Kónya Endre aktívan segítette az igazgatót…

pedofil gyermekrontó börtön nélkül kapott 3 évet felfüggesztve,

khmm.. a bíró nem csinál olyat, hogy "ja ez nem lehet, de ezt csinálom", ez pontosan azt jelentette, hogy a vád alapján hozzák meg az ítéletet, a vád pedig behatárolja a törvényi keretet. Most akkor a Polt Péterrel van baj, direkt megkérte a kollégákat, hogy a vád legyen más? (nem, a vád pontos volt btw) 

a bíró nem csinál olyat, hogy "ja ez nem lehet, de ezt csinálom",

pl nem ad át egy ügyet azonnal összeférhetetlenség miatt? Megtörtént eset.. aztán tárgyalási szakaszban valahogy mégis kiderült.. ..semmi nem lett belőle. A bírók is védik/fedezik egymást, még jobban mint oz orvosok. Sosem hibáznak...

A bírók is védik/fedezik egymást, még jobban mint oz orvosok. Sosem hibáznak...

Húha! Most nagy bajba sodortad magad! Mindjárt jön Sanya, aki szerint vannak az orvosok és van a világ többi része. Nem szeretnék most a helyedben lenni! Amit ezért kapni fogsz tőle!

Csak szólok a bűntárs 8 év letöltendőt kapott ebben az ügyben! Relatívizálsz, maszatolsz, és  és politikai konteót terjesztesz! Bármennyire is szeretnéd ebben az ügyben nem az ellenzék a főszereplő, hanem egy pedofil bűncselekmény sorozatban elítélt és a kormánypárt nyomására kegyelmet kapott bűnöző, aki önmaga is kiskorúak ellen követett bűncselekményeket! És mivel te magad is politikai terméket csinálsz egy világos, egyértelmű bűnügyből, ugyan olyan cinkos vagy mint Novák, Varga, Kocsis, Orbán, minden fidesznyik…

Ez a lényeg: Az emberek saját lakásukból kipenderítésére épült maffia Orbánig ér. Pontosítva nem eléri, hanem eleve ő hozta létre. 
Köznyelven úgy fogalmaznám meg, h a valósággal az a probléma, h annyira "meredek", h azt az emberek nem merik elhinni! Ragaszkodnak a hazugságokhoz, mert azoktól valamiféle biztonság érzetet kapnak. Az Igazság ijesztő számukra. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

a valósággal az a probléma, h annyira "meredek", h azt az emberek nem merik elhinni! Ragaszkodnak a hazugságokhoz, mert azoktól valamiféle biztonság érzetet kapnak. Az Igazság ijesztő számukra.

Ez megmagyarázza azokat a fura dolgokat, amiket irkálni szoktál. ;)

:)

Vargát sajnálom, mert Ő nem javasolta a kegyelmet. Aztán nem mert szembemenni a párttal. Novákról nem tudni, hogy mi volt a szerepe?

Egy kis olaj a tűzre: https://index.hu/belfold/2024/02/12/novak-katalin-varga-judit-lemondas-…

"K*rvák cseréje – ezzel a címmel jelent meg Arató Andrásnak, a Klubrádió vezetőjének egy véleménycikke Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról. Sőt, cikkünk írásakor is ezen a címen jelenik meg egy platformon. Az ügyre már meg is érkeztek az első reakciók."

Klubrádió, Arató András, Novák és Varga a pácban. Én már csak egy kávét kérek :-)

Ízléstelen, ez vitathatatlan.  De aki ebből fesztivált csinál és erre reagál annak van némi problémája. (Ha  kupi bajban van nem a kurvákat kell lecserélni)  Kb látszik valóban mi a fontos "mi mondott a 20. senki a klubrádióban" nem az, hogy Viktor összeharácsolta magának az ország negyedét lassan magánvagyonként.

Ez a körötök szintje. Meg utána a szarjankó tagadása.

Elképesztően szánalmas vagy. Ki az a "körötök"? 
Olvastál már Origót  bármelyik 24 órában? Ami a csövön kifér. Mégsem kérem számon rajtad azt az ízléstelenséget ami ott zajlik, pedig a mögött még kulturális célzás sem húzódik, a kétbiteseknek szánják.

Nem hinném, hogy értelmes emberek közötti diskurzusban számítana ki kicsoda, vagy ki minek gondolja magát. Azt, hogy te mit feltételezel na azt konkrétan telibesz*rom. Közöltem, hogy amit írt az _szerintem_ ízléstelen, mert játszott a szólással, ettől az még referencia marad. Gondolom, hogy ha férfiak lettek volna az érintettek, senki nem fortyan fel. (még egyszer, tudom, hogy ez tudatos volt és ezért ízléstelen)

Na te erre ezt az általánosítást bírtad leírni:

"Ez a körötök szintje."

Ami még az adott senkiházi alanyra _sem_ igaz. Annál inkább az pl. Origóra vagy Bayerre, vagy.... Számtalan, gusztustalan példa van, még olyanokkal is akik nem is politikusok. 
Szóval ez a "körötök" a klubrádiós senkiházi relációjában is felháborító. 

Úgy tűnik, a szokásos mintázat folytatódik: a térdelők számára ismét itt egy nagy lehetőség, de egyelőre újfent nem a fajtájuk felé terelik a szavazópolgárok szimpátiáját, hajlandóságát.

:)

Szar egy papagáj vagy. Én is azt mondtam, hogy "így ebből nem lesz semmi". Nem tudom, feltűnt-e neked és a fajtád többi tagjának, de ez itt a HUP, nem pedig egy érzékenyített térdelő közösség, ahol mindenki hevesen bólogat, ha egy beszélgetés során felböfögitek a kurzuson hallottakat.

:)

Így biztos nem. Azariah megtölt 3 Arénát + 1 Hősök terét, de a többi együtt max egy buszmegállót.

 

És mit fog mondani  Azariah? Fújj pedofília? Mocskos fidesz? Krúbinál is ez inkább már egy köszönés, és nem buzdítás.

Nem értem. Min tudnának jogi értelemben változtatni, amiért érdemes tüntetni? Minden máson akarnak-e? Nem hiszem. faszán kiengedi a gőzt az ellenzék és választásra kifáradnak. Eredmény: győz a  fidesz

Orbán 2006-ban ezt jobban kezelte. Hagyta forrongani az országot 2010-ig.

Viszont simán előfordulhat, hogy a rendszerkritikusok új jobboldali csoportosulást hozzanak létre és takarítást végezzenek a Fideszben.

Kiskunfélegyházán Kapus Krisztiánt jobboldali Fideszesek buktatták meg.

 

https://atlatszo.hu/kozpenz/2015/04/28/a-tultolt-illiberalizmus-miatt-s…

 

Hiába van egypártrendszer, attól még képes vagy figurákat betolni a levesbe.

Szerkesztve: 2024. 02. 13., k – 12:39

@Trey: milyen óra van a csávó csuklóján?

Mert elég szemforgató a szegénységet számon kérni Rolexxel a kezeden.

Orbánnak üzenem: Amelyik alkotmányt tizensokszor kell módosítani, azt miszlikre kell szaggatni, és írni egy másikat!

Amikor kizárólag Budapesten módosítanak választási szabályokat, az egy kicsit sok.

Persze olyankor módosítanak, amikor éppen a kutya sem akar már Budapesten rájuk szavazni.

https://nepszava.hu/3218588_valasztasi-torveny-modositas-szavazas-2023-…

 

Él bennem egy demokráciakép, amikor a nép választ, nem pedig a politikusok halásznak a zavarosban a törvényekkel, hogy nyerni tudjanak.

Emiatt nem kell módosítani az alkotmányt. Az elnöki kegyelem szűkítése miatt szeretné maga Orbán Viktor módosítani az alkotmányt, de az egy másik sztori. Sokkal jobb lenne ha nyilvánosak lennének ezek a kegyelmek. Amikor a gyermekvédelmi törvényt elfogadták ezt elfelejtették (vagy meghagyták a kiskaput).

Túlmozgásos Balogh püspi nyakig sáros! 

Szerkesztve: 2024. 02. 14., sze – 08:40

Bocsánatot kért az újságíró, aki kurvának nevezte Novák Katalint és Varga Juditot

Kedden eltűnt a Klubrádió weboldaláról az a cikk, amelynek a címében kurvának nevezték a lemondott köztársasági elnököt, valamint a korábbi igazságügyi minisztert. Arató András szerint sokan félreértették az írását, mégis bocsánatot kért a történtek miatt.

[...]

Persze, faszszopó András, mind félreértettük! Az a probléma, hogy ha ők kurvák, akkor te egy faszszopó vagy. Nem, ezt nem kell félreérteni. És én ezért nem fogok elnézést kérni. Egyrészt, azért vagy faszszopó, mert két családanyát kurvának neveztél politikai haszonszerzésből, másrészt azért, mert utólag gyáván letagadod. Nem újságíró vagy te, faszszopó András, hanem az újságírók és az újságírás szégyene!

Meg a MÚOSZ is, ami ilyenkor nem határolódik el! Ha lenne vér a faszodban, akkor most lemondanál és elsunnyognál nyugdíjba. András.

A Klubrádió vezetősége nem érzi úgy, hogy vállalni kellene a felelősséget a botrányos címadásért

trey @ gépház

Erre a Magyar Péterre írtad, hogy "cuckold". Elismerem, hogy van egy ilyen feelingje az esetnek, de ugye a helyzetében masszívan benne lehet, hogy a nője - tehát Varga Judit - kicsavarta és megtaposta. A lekurvázás nem a megfelelő kifejezés, mert pont teljesen mást jelent, viszont annyi jogosság van benne, hogy a "magasra" törő nők borzalmasak és gyakori hogy kicsinálják a párjukat. Varga esetén amit látunk az pont ez, hogy szétcsapta a házasságát (a red pill elmélet szerint a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy éppen a magasra kerülése áshatta alá a kapcsolatukat), lelkileg kicsinálta az exét és közben parádézik a névleg magas pozíciójában. Amit persze csakis azért kapott, mert bármit végrehajt szolgaian amit parancsolnak neki, és amúgyis kell a dísznő a kormányzatba.

Novák egyébként a Wikipédia szerint még csak el sem vált, amihez gratulálok nekik, nem lehet könnyű a magánéletet összeegyeztetni az álamfőséggel. Úgyhogy őrá a fenti nem vonatkozik, vagy inkább pozitív értelemben, hogy minden valószínűséggel szembe menve kibírták.

A lekurvázás nem a megfelelő kifejezés, mert pont teljesen mást jelent, viszont annyi jogosság van benne, hogy a "magasra" törő nők borzalmasak és gyakori hogy kicsinálják a párjukat.
 

  1. Relativizálod a leqrvazast
  2. Magyarország közjogi méltóságát akkor is tiszteljük, ha nem értünk vele egyet.
  3. Mentegetni akarod a menthetetlen, hogy mi okból?
  4. Az, hogy egy családban ki kit csinál ki és miért az a legkevésbé általánosítható.

És nagyon szeretném látni, ahogy ezt az arató nevű pondrót megtiporja a jobbos és a liberalbolsevik média egyaránt.

>Relativizálod a leqrvazast

Mintha lenne egy olyan szabály, hogy a politikusokat lehet gyalázni, nekik tűrni kell. Ha politikusnak állt, akkor tűrje akárminek is mondják el. Szerintem ez az a kategória, szabályos. Miért ne lehetne gyalázni, azért mert nő? Én is azt mondanám, hogy csúnya dolog a nőket gyalázni, és nem is szívesen tennék ilyet, csak akkor ne is menjenek politikusnak. O1G-t ismered? Az szebb? Akinek nem tetszik olvasson mást. Én például nem kedvelem a Klubrádiót, és a másik politikai oldalon is állok, csak szórakozni hallgatom, arra jó. Nem az én tisztem a szóhasználatukat megregulázni, mert nem vagyok a célcsoportjuk.

>Magyarország közjogi méltóságát akkor is tiszteljük, ha nem értünk vele egyet.

Én nem tisztelek ilyesmit. Azt tisztelem, aki tiszteletreméltó. Egy ráaggatott címet nem fogok tisztelni azért mert állítólag úgy kell. Majd ha kiérdemli egy "álamfő", akkor majd tisztelni fogom, de nem számítok ilyen esetre ebben az ujjászületésben már.

>Mentegetni akarod a menthetetlen, hogy mi okból?

Nem, arra akartam rámutatni, hogy ha egy férfire rámondja trey, hogy "cuckold", akkor az a minimum, hogy felfogjuk, hogy aki "cuckold", azt a nője tette azzá. A kifejezés ugyanis azt jelenti, hogy felszarvazott férfi.

>Az, hogy egy családban ki kit csinál ki és miért az a legkevésbé általánosítható.

De, általánosítható, mert evolúciópszichológiailag alátámasztott tény, hogy ha egy nő magasabbra tör mint a férje, az gyakori oka a vonzalom megszűnésének a nő részéről, és végül a válásnak. Nyilván nem 100%, hogy ez az eset állt itt fenn, de az általánosítás nagyon is helyénvaló, mert ez egy tipikus és pszichológiailag is megmagyarázható eset.

>És nagyon szeretném látni, ahogy ezt az arató nevű pondrót megtiporja a jobbos és a liberalbolsevik média egyaránt.

A liberálbolsevik dolga volna, mert az ő oldaluk. Jobbosként szerintem nyugodtan lehet csak szórakozni és egy kávét/popcornt kérni a műsorhoz.

Nagyszerű ez az Egri csillagok hosszúságú nem védem, de ... fishy.

Ha lehet gyalázni, meg meg is érdemli, meg egyébként is teljesen rendben van, akkor minek kellett eltávolítaniuk és miért kért elnézést?

Gyáva bohóc.

trey @ gépház

Én jól szórakozok a gyalázkodásán, mert egyik fél irányába sem vagyok elkötelezve. Amiért külön jól szórakozok az az, hogy a balos "értékrendbe" abszolút nem fér bele a lekurvázás, és gondolom éppen ezért fog belebukni ez az ember. A "baloldalnak" muszáj úgy csinálni, mintha felháborodtak volna, mivel a feminizmust 100%-ban támogatniuk kell, a stratégiájuk része. A baloldal duplagondoljának része, hogy a nők ugyanannyira alkalmasak politikusnak mint egy férfi, de gyalázni őket, na azt nem szabad, csak a férfiakat szabad! Hát persze. Én nem fogok felháborodni, mert nekem ez mind mindegy és jól szórakoztam. Ha engem kérdeznek, akkor maradjon és írjon még ilyeneket, nekem az lenne a legjobb. Sőt, radikalizálódjon még jobban, mert akkor még szórakoztatóbb lesz! De sajnos nem lesz már lehetősége ezek szerint.

Eddig azt sem tudtam, hogy ki ez az ember, és egyáltalán nem fog hiányozni. Biztos vagyok benne, hogy az én szempontomból pontosan ugyanolyanra fogják cserélni, mint amilyen ő volt. (Ideológiailag viszonylag jól képzett, ezért megfelel a posztra, de ha előjön belőle az indulat, vagy kicsit ittas/kábszis, akkor tud hibázni. Ez a szint amit ma pénzért megkapnak a piacon.) Mint egyén kívül esik az érdeklődési körömön. Az egész Klubrádió jelenség nálam a legalja, de azért néha szórakoztat a vergődésük.

Mintha te utaltál volna arra, hogy eltávolították a Klubrádiós fazont: "minek kellett eltávolítaniuk" Én nem követem ezt a szálat, nem olvastam, hogy eltávolították-e. Ha engem kérdeznek, akkor maradjon, fizessék elő valami jóféle kábszira és írja csak a hülyeségeit, mert én jól szórakozok!

Szerintem nem bolsevik, mert nincs mögötte ideológia. Proli a megfelelő kifejezés talán. Le tudok menni, hogy élvezzem az ilyesmit direktben is. De sokkal inkább az benne a jó, hogy a femi baloldalról jön, tehát a saját ideológiai alapjai ellen van, magát égeti a sajátjai előtt.

Varga esetén amit látunk az pont ez, hogy szétcsapta a házasságát (

Nekem olyan érzésem van hogy Magyar nem passzol Vargához.
Nem azért mert kifacsarta hanem mert teljesen más a két ember habitusa - erre simán rá lehet jönni 10 - 15 év házasság után.

Feltéve ha az egész mögött nem a Rogán-művek állnak, nem egy szinjátékot látunk amiben MP egy báb.

Szerkesztve: 2024. 02. 14., sze – 09:08

—-

Szerkesztve: 2024. 02. 14., sze – 21:10

A DK közleménye szerint Orbán Viktor utasította Novák Katalint, hogy kegyelmet kell adni Kónya Endrének a pedofil bűncselekmény bűnsegédjének (jelentsen ez bármit is)!

Nincs cáfolat, és nincs indoklás sem! 

Közben a fidióták egymás torkának estek: HUTH GERI MEGÍRTA - Bádog - Bayer Zsolt blogja (blogstar.hu)

Megafon is benyomott 29 hirdetést az elmúlt napokban és elköltött +10MFt adóforintot FB marketingre.

Lehet fröcsögni! :D

🍿🍿🍿🍿

A legnagyobb tekintélyű református egyházkerület püspöke ismét arra kérte Balog Zoltánt, hogy mondjon le

Balog még alszik rá párat...

Úgy érzem Toniék megtalálták rajtam a fogást. Igen valamikor 7-8 éve diplomataként Brüsszelben vettem bankkártyával ezt a szép órát. Ekkortájt történt, hogy az egyik Európai Tanács szünetében miniszterelnök úr előkapott a zakója zsebéből egy köteg 500 euróst és megkérte az egyik kollégát, hogy vegyen a lányának valami különleges teát. Hiába mondta szegény, hogy az 500 euróst nem fogadják el a boltban…Mert ugye csak a készpénz!

link

:D :D :D

rá se ránts

engem viszont meggyőzött, hogy végre egy teljesen őszinte aggódás vezérelte, pártpolitikától mentes, civil demo lesz, őszintén aggódva a Gyerekekért és egy őszintén Normális Társadalomért. nem egy olyan törpepárt negyvenötödik vergődős haknija, aminek nagyobb a külföldi támogatottsága (;)), mint a hazai

Ne olvass "vadhajtásokat", egy szemét, amitől kisül az agyad.

A gyermekvédelem ürügyén gyakorlatilag egy LMBTQ-s nagygyűlés szerveződik mára, a Hősök tere színpadára 

Tényleg nem tűnt fel neki, hogy a "másság" sokkal nagyobb reprezentációval észlelhető művészek, színészek, stb közt?
Ha nem tűnt fel az is gond, de az nagyobb ha feltűnt, de csak acsarkodik egyet. 

Ezt hívják gyűlölködésnek.  Azért, mert nem érdeklik a tények, csak a számára fontos/előírt mantrát tolja. 

Elmondom hányan hibáztak (hivatalosan) eddig ebben az aktuális esetben 3, mind a három le is mondott. Nem azért mert bánták, hanem azért, mert ezt várták el tőlük. Azaz álságos, hamis és hazug az egész. Ez a három, meggyőződésből vagy érdekből megvédtek egy embert aki tudatosan kimosdatott egy pedofilt. Tehát van 5 szereplője a történetnek ebből 1 biztosan pedofil. Mennyinek van köze az LMBTQ-hoz az 5-ből? 0.

Ez nálam egy 5:0, de a "vadhajtásoknak" a 0 a fontos.

Tudósítás a tüncikézésről:

  • 19.00: VV Zsolti üdvözli a tömeget, és kéri a támogatókat, hogy bátran vegyenek tampontartós férfi alsónemű kollekciójából
  • A tömegből valaki cuncusnak hívja Zsoltit: kiderül itt a teljes RTL Klub is.
  • 19.10: Jámbor András a számítógépén talált pedofil képeket osztogat a tömegben
  • 19.20: Pankotai Lili előadja versét: Ha homlokon verlek be is sz…rsz! VV Zsolti megsértődik, mert Lili a nehezen záródó végbelére utalt.
  • 19.30: Lili verses kötete megvásárolható, és mindenki egy NoAr pulóvert is kap ajándékba.
  • 19.50: Feletegyőr lila színű vibrátort ejt a tömegbe, mire leér, már 5 momentumos el is élvezett 
  • 20.00 Baranyi Krisztina utcai ruhában ijesztgeti a tömeget.
  • 20.10 Lendvai Ildikó mozgalmi dalokat énekel a színpadon, jön Bajnai Gordon, és elcsukló hangon folytatja az Internacionáléval.
  • 20.20 Záráskor Gréczy Zsolt kéri, hogy mindenki fogja meg egy másik ember kezét, Zsoltiét csak Gulyás Marci akarja megfogni.

Az egész opportunista bagázs saját magát tolja előre, és gyűlölködve fröcsög minden irányba

Jogos, akkor kérd meg a megemlített opportunista haverjaidat aki szerint "Orbánék legalább kormányozni tudnak",  hogy kezdjenek el gondolkoni, ne csak a saját zsebüket nézzék. Van itt a fórumon is elég belőlük. Illetve lehet az sem lenne sztem ártalmas, ha magadba néznél, és máris jobb lesz minden. Nem lesznek tüntetések :)

Nem lesznek tüntetések

Én örülök neki, ha emberek kiállnak ügyek mellett. Attól viszont hányok amikor pont gyerkőcök kizsákmányolása, kihasználása az apropó és a szarháziak pont ezt teszik velük.

Nyugodtan meghirdethették volna a tüntetést egy újabb O1G alkalomnak is.

Nyugodtan meghirdethették volna a tüntetést egy újabb O1G alkalomnak is.

Egyrészt bármikor meg lehet szervezni egy ilyet a tény nem változott, ő az. A tömeg csak azóta használja mióta Simicska kimondta. Emlékezzünk rá.

De fent épp azt írtam, hogy a kormány 

- hibázott
- le akarja sikálni a kérdést mert politikailag káros nekik
- ezért nem hajlandó semmilyen aspektusban tényszerűen foglalkozni vele
   a, ebbe beleértve átnézni az összes kegyelmi kérvényt (hátha kiderül valami, értelme semmi, hisz ha kiderül tenni nem tudnak semmit, ellenben támadási felület) 
   b, nem hajlandóak értelmes intézkedéseket hozni.
- a megtévesztés minisztérium eddig csak a megafonnal 30 milliót költött a Facebookon az utóbbi másfél hétben, csak azért, hogy hamis indokokkal hiteltelenítse a kérdést és elmossa a _saját felelősségét_ 

 

Az a kritika a társadalom értelmes részének oldaláról, hogy
- a jelenlegi kormány a források jelentős részét arra költi hogy hatalomba tartsa magát
- adófizetői pénzből teljesen alkalmatlan bábokra és rokonokra testálják át az ország vagyonát,
- eladja a társadalmat azzal, hogy  -- társadalmi kritika ellenére --  nem foglalkozik azzal, ami a dolga lenne, a jövőbe történő befektetés (orvosok, oktatás, stb). A látszólagos "családi kedvezmények" is valójában a gazdaságot pörgető részben hibás alapokon álló intézkedések amelyek nem segítik a családokat, csak az illúziót teremtik meg. 

Nem lesz attól semmi jobb, hogy 9 blogger kimegy a hősök terére, attól lesz jobb, ha az emberek nem fogadják el a lózungokat, akik értik mi történik elmagyarázzák annak aki nem érti, és olyan helyzetet teremtenek amiben valódi teljesítményt kell felmutatni az Orbáni gépezetnek. 

Szóval, igen ez egy X-edik O1G-nek mondható, bátran, csak épp nem abban a kontextusban ahogy azt _te használod_ 

1. A listában csak a gyermekvédelemről nincs szó: ennek szólt a kritikám; hiszen névleg ez volt a hívószó.

2. 

Szóval, igen ez egy X-edik O1G-nek mondható, bátran

?? nem kell hozzá bátorság: bárhonnan 1 lépésben ide juttok

csak épp nem abban a kontextusban ahogy azt _te használod_ 

:D. Ferenc elvtárs is megpróbálta bekorlátozni a beszélgetést, hogy mit lehet kérdezni, mit lehet gondolni és mit nem. Szerintem ne próbálkozz vele: neki sem sikerült.

--

3. Örvendetes, hogy legalább elismered, hogy a gyerkőcöket a pedofilokhoz hasonlóan ez a társaság is csak kihasználja.

1. A listában csak a gyermekvédelemről nincs szó: ennek szólt a kritikám; hiszen névleg ez volt a hívószó.

Közvetítve voltak a beszédek, nosza nézd meg és térj vissza miért *nem* a gyerekvédelemről szólt. 

 

 bárhonnan 1 lépésben ide juttok

Nem igaz, de ha arra gondolsz társadalmi kérdésekben okkal és joggal kritizálható a rendszer akkor igen, gyorsan el lehet ide jutni. 

 

:D. Ferenc elvtárs is megpróbálta bekorlátozni a beszélgetést,

én nem korlátozom amit te miről akarsz írni, de a terelés szánalmas. Én csak elmondom, hogy ahogy te véleményt alkotsz furán megegyezik a tolt politikai panelekkel és torzult annak mentén, hogy valamilyen jelző mögé mit teszel. 

 

3. Örvendetes, hogy legalább elismered, hogy a gyerkőcöket a pedofilokhoz hasonlóan ez a társaság is csak kihasználja.

Nem tudom ezt miből olvastad ki, nem így van.  

Willy, tedd fel magadnak a kérdést: miféle tüntetés az, ahol a gyerekvédelmet nárcisztikus celebek és aberrált, mentálisan sérült, biztos családi hátteret meg elméletben is biztosítani képtelen emberek propagálják?

Miért tennék fel ilyen kérdést? Egyik szereplő sem tartozik egyik általad felsorolt "csoportba". Oké, neked ez a véleményed róluk. De attól, hogy embereket minősítesz csak azt éred el, hogy tudjuk a témához nincs sok mondanivalód.

Nem, ez neked szól, aki engedi, hogy a hatalmasságok a hatalmuk megtartását finanszírozzák elsősorban. De nem nézted meg, mivel fóbiás vagy. 

Miért vagy fóbiás? Mert a 9 szervezőből 5 2-3 gyermekes családban családanya/családapa, de te őket  (is) " biztos családi hátteret meg elméletben is biztosítani képtelen "  emberek hívod. 

Teljesen hiteltelen és megalapozatlan véleményt fogalmazol meg, a tüntetés neked szól.

Tévedsz willy, nektek ez a bajotok azon kívül, hogy O1G:

1. A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény módosítása

1. § (1) A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény (a továbbiakban: Gyvt.) „A törvény célja és alapelvei” alcíme a következő 3/A. §-sal egészül ki:

„3/A. § A gyermekvédelmi rendszerben az állam védi a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát.”

(2) A Gyvt. a következő 6/A. §-sal egészül ki:

„6/A. § E törvényben foglalt célok és gyermeki jogok biztosítása érdekében tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.”

3. A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény módosítása

3. § A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 8. §-a a következő (1a) bekezdéssel egészül ki:

„(1a) Tilos az olyan reklámot tizennyolc éven aluliak számára elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.”

Willy! Most, hogy kiderült, hogy a nagy példaképetek az amit feljebb írtam (https://hup.hu/comment/3028299#comment-3028299), most mit szólsz? Módosítod a véleményedet?

https://www.vadhajtasok.hu/2024/03/06/a-mi-hazank-gyermekpornografia-mi…

Na elutaltam 200e-t az “Utcáról lakásba egyesületnek”, mai jótétemény teljesítve. 

Sajnos van pár személyes rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban. 70%-os "működési költségű" "segély" szervezetek. Vagy nézz utána az ilyen "we are the World" típusú akciókból a befolyt pénz hány %-a jutott el a lánc végére. Személyesen ismerek olyat aki nem kívánva (képes) a piaci körülményeknek megfelelni, ilyen helyeken dolgozva él mint marci hevesen. Mert igaz, hogy egy helyen nem sok a pénz, de 4,5,6 helyről már azért jön annyi, amiből zéró stressz mellett el lehet éldegélni, s még az is belefér, hogy 1000-rel nyomja a milyen szar az élet mantrát.

Szóval, ha kicsit többet éltél volna, tapasztaltál volna, tudnád a feltételezés nem olyan sértő, mint első ránézésre gondolnád.

Amúgy a linknek mi köze a tegnapi tüntetés elméleti főszereplőihez, a gyerekekhez, akik valamilyen okból, kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek és pedofil abúzust szenvednek el?

Péntek este a "rendezvényen" megtámadták és hasba ütötték a PS operatőrét - tényleg lenne miért tünteni...

For Whites Only meeting room!

Jah. Pont ilyenek ellen tuntettek. PS oldalat/csatornajat mar kb mindenhonnan kitiltottak pedofilia miatt. :D:D Szoval sztem az korrekt, hogy ha pedofilokat es azok tamogatoit megverik. :)

De ettol fuggetlenul en ugy tudom amugy ez mar nem a rendezveny resze volt. Az osszejoveten vegen a szervezok megkertek mindenkit, hogy szedjek ossze a sajat szemetuket es bekesen vonuljanak haza.

mi bajod van ? PS és a pedofiliát egy lapon említed ? volt nekik egy TÉNYFELTÁRÓ riportjuk és ott vágtak be ilyen tartalmat - de ki volt maszkolva - erre gondolsz ?

és erőszak a megoldás szerinted ? én is minden pedót és pedó buzit kasztrálnék semmi gondom vele. De riporter, aki a munkáját végzi, nem illik bántani !

pedó = kiskorú lányokkal

pedó buzi = kiskorú fiúkkal  -- csinálja.

 

megnéztem a videót amin PS-t vegzálják - ordenáré üvöltözés FTC bközépet megszégyenítő stílus. Legalja, amit műveltek:

"itt vannak a Pesti Srácok, pedofilokat védtek " - ordibálták, kiakarták csavarni az operatör kezéből a kamerát - ilyen rágalmakkal mit lehet kezdeni ???

For Whites Only meeting room!

Furcsa mi? :D Egy topicban, ami a pedofil kormanyrol szol, abbak elhanzik a pedofil szo sokszor :)

Kettonk kozott a kulonbseg a temaban az, hogy en nem vedtem a pedofiliat, te pedig igen. De ezt sztem mar kitargyaltuk. Neked, a munkaadodnak es a csaladodnak ez a norma. Ezert nem tunik fel szamodra, hogy ezzel gond lenne.

Szerintem te beszéld meg a családoddal, hogy miért triggerelődsz erre ennyire.

Nem szeretem a pedofilokat es a pedofilok tamogatoit, ebben mindossze ennyi van. En ugy gondolom, hogy ez a normalis emberi reakcio. Persze ott nalatok szuk csaladi korodben gondolom ez mashogy van es elfogadoak vagytok a pedofiliaval, azert furcsa ez szamodra.

Mivel kettonk kozul csak te vedted a pedofiliat igy szerintem neked kellene szakemberhez fordulnod.

Pedofil videokat terjesztettek. Tehat tenylegesen pedofilok.

szép logika - akkor minden rendőr, ügyész, ügyvéd és bíró szintén pedó, aki NYOMOZ pedó ügyben ???

Menj vissza mosogatni vagy kötögessé még egy kicsit - nem veló neked ez a logika izé...

For Whites Only meeting room!

Én nem azt mondtam, hogy 1-1-ben történt a megosztás és a PS-se így tette - kitakarás nélkül. Tanultak belőle.

Egyébként, aki nem pedó kerülhet ilyen helyzetben - mert fel se merül benne, hogy félre érthető.

pl. egy kis lány odajön hozzám, hogy kössen be a cipőjét és megteszem és megköszöni én megsimítom a fejét, hogy szívesen - én már pedó vagyok ???

For Whites Only meeting room!

Nagy szerencse, hogy tanultak belole. :D

pl. egy kis lány odajön hozzám, hogy kössen be a cipőjét és megteszem és megköszöni én megsimítom a fejét, hogy szívesen - én már pedó vagyok ???

A PS-rol volt szo. Ok pedovideot oszottak meg. Az, hogy egy teljesen mas esetben mi a helyzet, az semennyire nem kapcsolodik ide :D

Ma 15 órától lemond (megint) a Főni!

Nézzétek!!!11111

trey @ gépház

ha jól hallom ki a doktor miniszterelnök úr szavaiból, akkor a weimari janicsárok - amikor most jópofának/profitábilisnak tartják ezt túljáratott pedofilozást - maguk alatt vágják a fát a közeljövőben felturbózandó gyeremekvédelmi törvénnyel, lesz majd lilafejes lgbtqphdmi+ őrjöngés

Nem értelek mi ez a többes szám? Kinek a védekezése? Népszavazás lesz?

Intézkedés kell nem duma.

 
Ha tényleg érdemleges intézkedések lesznek amik megoldják a problémát erre a három kérdésre _mindenki_ az országban örömmel fogja fogadni:

Mit fog tenni a kormány azért, hogy az állami gondoskodásban lévő gyerekek, emberhez méltó körülmények között nőjenek fel?

Mit fog tenni a kormány azért, hogy az állami gondoskodásban lévő gyerekek minőségi és az életre felkészítő oktatásban részesüljenek?

Mit fog tenni a kormány azért, hogy az állami gondoskodásban lévő gyerekek, legyen hova bizalommal fordulniuk, ha abúzus éri őket?

Ha megint csak ellenségképet hizlalnak és látszatmegoldásokkal operálnak akkor sem leszek meglepődve persze.

A reakcióitokból arra következtetek, hogy nem vagyok túl meggyőző, szóval szerintem effektívebb lenne, ha te intézkednél. Ezen kívül hozzám képest rendelkezel azzal az előnnyel is, hogy reflexszerűen térdre tudsz borulni. Bár kétlem, hogy ezt a magadfajtától őszinte gesztusként értékelnék (meg eleve kellemetlen), de talán érdemes lehet megpróbálni.

:)

-

Te Trey, szó ne érje a ház elejét, én nem kívánok neked munkát adni, de fele ennyi teljesen felesleges hozzászólásoddal szemben nem lehetne valamit hegeszteni ezen a szar fórummotoron, hogy ne duplikálja a hozzászólásokat?

Szerintem a legfontosabb tennivaló annak elérése, hogy a gyerekek ne kerüljenek állami gondoskodásba. Ezért kicsit jobban (szigorúbban) oda kéne figyelni, a szülői, család és a környezet hatására.

Mert elsősorban az Ő felelősségük, hogy a gyermek emberhez méltó körülmények között nőjön fel. A harmadik kérdésed jó kérdés, mert mint látható, ez nem működik.

Nagyon lényeges gondolat! Pont ezt akartam én is írni, hogy ha az a cél, hogy a gyerekek ne legyenek kihasználva, akkor a legfontosabb amit tenni kell, hogy a családok egyben maradjanak! Ha pedig árvává válnak a gyerekek, akkor családon belül, vagy a szülők által választott baráti körben (lásd keresztszülők) történjen az örökbefogadás! Történelmileg is ez volt a módja, és ez az egyetlen ami működik, mert akinek nem vér szerinti rokona a gyerek, az sajnos nem eléggé érdekelt a sikerében. Erről beszélni viszont tabu a huszonegyedik században, mert a társadalom atomizálása a legfontosabb alapvetése a mostani világrendnek, a háttérhatalomnak több mint száz évnyi munkája van benne. Orbán tehát idáig nem mehet el sajnos. Marad a felületi kezelés.

Szerintem a legfontosabb tennivaló annak elérése, hogy a gyerekek ne kerüljenek állami gondoskodásba. 

Gyere le a földre légy olyan kedves, a helyzet az, hogy most van. Mindig is volt. A következő évtizedekben lesz. A nevelőszülői rendszer nem teljesíti a törvény által előírt minimumot (több nevelőszülőre lenne szükség).

Szóval a "legyen minden jó" előtt lehetne némi valódi tetteket. Elegendő az, ha a fentieket rendezzük az már eredmény.  

lehetne némi valódi tetteket.

Jah, 2010 ill. 1989* óta sok év eltelt, így a szónokláson kívül most már felmutathatnátok valami nagyobb ívű, tartósan értékes cselekvéssorozatot is.

 

 

* feltüntetem ezt is, hogy ne érezzék kirekesztve magukat azok, akiknek a rendszerváltás óta semelyik politikai párt sem volt elfogadható

:)

a szónokláson kívül most már felmutathatnátok valami nagyobb ívű, tartósan értékes cselekvéssorozatot is.

Nincs túl élénk fantáziád koma! Ha mindenki politázálna, akkor ki dolgozna? Mert a mostaniak a munka világától nagyon messze vannak ám! Kósa Lajos mint kamionsofőr, vagy Novák Katalin mint sorimunkás nem lenne túlságosan produktív.

Szerencsére itt csak te* beszélsz "mindenkiről". Másrészt a politikusok is munkát végeznek (némelyik ténylegesen, mások csak papíron).

 

 

* avagy a ritka szar chatbot szoftver, aminek a kimenete a jakubovics nevű felhasználó hozzászólásaiba van irányítva

:)

>Gyere le a földre légy olyan kedves, a helyzet az, hogy most van. Mindig is volt.

Persze, hogy van, de pont azt mondtam, hogy ez egy másik irány, de olyan irány, amivel foglalkozni kellene. Konkrétan a rokoni és esetleg közösségi hálózatokat kell újraépíteni azért, hogy ne az állam feladata legyen az, aminek a családok feladatának kellene lenni. Nyilván nem lehet ezt 1 év alatt, de 1 kormányzati ciklus alatt se rendbetenni. De rendbe lehetne, és jelentősen lehetne csökkenteni az ilyen intézményekben élők számát. Lenne maradék, de azt meg meg lehetne fizetni rendesen és lehetne szűrni jobban az embereket, mert kevesebb intézményre több pénz jutna.

Az a baj, hogy ezt már elképzelni is nehéz, de ha az emberek felelősséget éreznének egymás iránt mondjuk másodunokatestvér szintig, és plusz mindenkinek lenne 1-2 testvére, tehát valóban lennének is másodunokatestvérek, akkor az árván maradt gyerekek nevelése nem állami feladat lenne.

Hasonlóan egyébként az összes jóléti szolgáltatást is a családoknak kellene biztosítaniuk és az állami gondoskodást vissza kellene vágni. De persze csak folyamatosan, lassan lehet ezt megtenni, azzal párhuzamosan, hogy a családi kötelékek erősödnek.

Az a baj, hogy a zsigeri reakció minden problémára a még több kommunizmus, pedig pont az ellenkezőjét kellene csinálni.

A jelenlegi jóléti nyugati társadalom az állami gondoskodásra épít, miközben az embereket városokba tereli ( lassan nincs is más lehetőség a növekvő létszám miatt ), és megpróbálja a városi lét problémáit állami szabályozókkal kezelni.

Ebből bármit le akarsz bontani, abból polgárháború lesz.

A választási rendszer maga és a halálbüntetés hiánya a folyamatos erkölcsi lezüllés melegágya.

Ebből kellene kiindulni, mert ha a kiindulási alap rossz, akkor…

 aminek a családok feladatának kellene lenni. Nyilván nem lehet ezt 1 év alatt, de 1 kormányzati ciklus alatt se rendbetenni. 

Csezdmeg, ez a 4. ciklusuk? 

 De rendbe lehetne, és jelentősen lehetne csökkenteni az ilyen intézményekben élők számát. 

Annyit sikerült ebbe tenni, hogy nehezebb lett az adományozás az ilyen helyeken.  

pont azt mondtam, hogy ez egy másik irány, de olyan irány, amivel foglalkozni kellene

Nincs másik irány, árvák és elhagyottak mindig lesznek. A jelenlegi családbarát kormány a saját maga törvényeit is képtelen betartani.  

Ezzel az érvvel mindig előjössz, csak relevanciája nincs ilyen esetekben. (Ez az oka a mostani botlásnak. Meglepő módon a társadalomban még van annyi, hogy nem érti miért kap kegyelmet egy bizonyítottan pedofil segítő a gyerek és családbarát fidesztől/kormánytól/elnöktől. Ez amúgy még most sem tiszta, hogy miért...)

Az értelmezési kérdés lehet, hogy a fideszen kívüli világ ilyen kutyaütő-e vagy a OV személyesen rájött, hogyan lehet meghekkeleni a rendszert és meg is csinálta egy arra alkalmas csapattal.

Erről az érvről amúgy a Fidesz udvari énekese (Ákos) jut eszembe mindig mikor még ő is fiatal volt és bohó: https://genius.com/Bonanza-banzai-a-101-es-szoba-room-101-lyrics

Nézd milyen gyilkos
Nézd milyen szép
Dolgozik, csillog a politikus gép
A hatalom célja a hatalom maga

Szerintem maradjunk a tényeknél. Magyarországon képviseleti demokrácia van. A – különböző frakciókból és fragmentumokból álló – fajtád vagy eleve nem is küzd az ország irányításában résztvevő pozíciók betöltéséért, mert számukra büdös a Magyarországért való munka, viszont akik pedig küzdenek, olyannyira eredménytelenek, hogy Orbán sorban a negyedik ciklusban miniszterelnök. Szégyenetek számokban: 1989 óta ~35 év telt el, és abból ~18 évig Orbán volt a miniszterelnök. Szégyeneteket súlyosbítja, hogy Orbán kormányai szerintetek objektív értelemben világszintűen kimagasló rosszul irányították és irányítják az országot.

(Adok egy tippet az előrelépéshez: ettől a pillanattól kezdve a sikertelenségeteket az Orbán csapatára szavazó emberek lehülyézésével ne magyarázzátok. Legalább annyit tanuljatok meg a fideszes kommunikáció alapján, hogy a szavazópolgárokat nem hibáztatjátok. Nem csak azért nem szabad őket hibáztatni, mert az eltántoríthatja őket a rátok szavazástól, hanem azért sem, mert az ő feladatuk a szavazás, a megszavazotté pedig az őket való szolgálás, így ha meg vagytok szavazva vagy szavazatokat akartok szerezni, akkor szereptévesztés a szavazókat kérdőre vonni. Nyilván a tipp elsősorban nem téged és a többi magasan képzett silány gyalogot céloz, hanem azokat, akik a tartótisztjeiteket foglalkoztatják. Remélem, ez a – köreitekben feltételezhetően merőben újnak számító, de amúgy régi – gondolat eljut a megfelelő személyekhez, és segíti a munkájukat.)

:)

Én csak ide belefolytam, hogy ezt jobban megértsem. Orbán és a csapata keményem megdolgozott azért amit elért. (aztán hekkelte meg a rendszert). Jogosan van hatalomban. Egyáltalán nem ez a kérdés.

Viszont elhangzottak olyanok, hogy ez a rendszer önmagára is káros. És erre példa az jelenlegi helyzet.

Hogyan fordulhatott elő egy ilyen kegyelem ami deklaráltan a FIDESZ meghirdetett "fő" célja ellen van?! (miközben ez már az 5. ciklusuk)

Mi van ha "OV" logikával, nem másik pártot várnék az ország élére, hanem egy olyan fideszt ahol vannak még elvek? 😊

Én csak ide belefolytam

Jaja...

 

Orbán és a csapata keményem megdolgozott azért amit elért. (aztán hekkelte meg a rendszert). Jogosan van hatalomban. Egyáltalán nem ez a kérdés.

Egyesek vitatják a jogosságát. Részben azért, mert úgy vélik, hogy ami jogos, igazságos is, mégpedig a számukra tetsző mérce szerint igazságos.

 

Viszont elhangzottak olyanok, hogy ez a rendszer önmagára is káros.

Konkrétabban?

 

És erre példa az jelenlegi helyzet.

Miért, mi a helyzet? Történt egy hiba. Az illetékesek lemondtak. A kormánypártok kárenyhítenek. Mi van még?

 

Hogyan fordulhatott elő egy ilyen kegyelem ami deklaráltan a FIDESZ meghirdetett "fő" célja ellen van?!

Hibák mindenütt előfordulnak. A bő egy évtized alatt sokat nyertek, lankadhatott a figyelem, de az is lehetséges, hogy belső ellenségeskedés eredménye.

 

Mi van ha "OV" logikával, nem másik pártot várnék az ország élére, hanem egy olyan fideszt ahol vannak még elvek?

Örök élet nem kéne?

:)

Neked válaszolok:

  1. Valószínű igazad lehet, a Fideszt a hatalom megrészegítheti, elveszítheti a józan ítélőképességét. Ilyen a hatalom természete Fidesztől függetlenül.
  2. Jelen pedofília ügyben nem erről van szó.
  3. Az látszik, hogy a Balogh meggyőzte a Katikát a kegyelemről, Katika bevette, elbalfaszkodta, lemondott.
  4. Balogh indítékai nem világosak, valószínű nem is derülnek ki. Lehet, hogy csak a keresztényi szeretet munkálkodott benne, lehet, hogy valami módon elkötelezettje az elkövetőknek… ki tudja. Ha felmerül a bűncselekmény, akkor fel kell jelenteni, nekem nem hiányzik a Balogh… sem.
  5. Azon el lehet lamentálni, hogy jó-e a törvény, kinek a feladata betartatni, mi a faszert nem végzik ki a pedofilokat, gyilkosokat, állami pénzt eltulajdonított képviselőket stb…
  6. Vélhetően nagy igazság, hogy a kormányban vannak olyan személyek akiket ki kellene onnan rúgni: Pintér, Semjén, hogy csak a nagyobbakat említsem.
  7. Azon is el kellene gondolkodni, hogy egyházi befolyásra szükség van-e. Persze tudjuk, hogy jelentős szavazóbázis, de beszélni lehet róla, hogy fogalmatlan egyházi főurak ( csakúgy mint a celebek ) mit keresnek a hatalom közelében, esetleg milyen felsőbb érdek miatt nyalnak be nekik.
  8. Tudjuk, hogy a világban meg a demokratikusnak mondott országokban is hatalom gazdálkodás történik, miért lepődünk meg, ha a Fidesznek is van hatalom gépezete?! Hogy sokkal jobb mint a bolsevik? A tanítvány túlhaladta a mestert.
  9. Ha a fenti kérdésekkel jönnek a liberálbolsevikok akkor lehet beszélni. De a gond ott van, hogy minden jóérzésű embernek elege van már az örökös Orbanozasbol. Tudod, Móricka és a pina esete…
  10. Akinek mindenből Orbán jut eszébe az beteg, azt kezeltetni kell, annak komoly önértékelési problémái vannak. Én nekik nem tudok segíteni.

Neked válaszolok részben, mert értelmes egyénnek tűnsz, aki össze tudja szedni a gondolatait - nem úgy, mint például bolond nicknevű "egyén".

6. Akkor miért nem rúgják ki őket? Mi az a hozzáadott érték, amit Pintér (nem szőkített olajat) Sándor vagy Semjén képvisel?
7. Az egyházat még régóta le kell választani a világi hatalomtól. Nem szabad keverni a kettőt.
10. Személyes leszek: Orbánnak hála 90-es évek végén 6 számjegyű összeget forintban buktam el miatta. Csak az IT-sként megdolgozott munkámért nem kaptam meg az ellenértéket. Ha emlékszel, akkor 100-200-300e Ft elég nagy értéket képviselt. 2010-s években "csak" 8 számjegyű összeget (+idő, energia) buktam Orbán miatt - szintén forintban, tizedesvessző nélkül, szintén IT-sként. Mert őnagysága kitalálta, hogy az XY piacot megszerzi, szétosztja haveroknak. Természetesen mocskos maffia módszerekkel.

A híveknek:
2010-től mindenféle állami érintettségű beszerzéshez személyesen Orbán Viktor aláírása kellett. Csak 3,5 évig küzdöttem azzal a szarral és minden alkalommal itt-ott elakadt gyanús módon. KSZF portál, én úgy szerettelek! Később megkerülve az embereket megtudtam, hogy felesleges ezzel az IT projekttel foglalkozni (15 millió Ft alatti volt, 99%-ban hardver). Ha nincs benne csúszópénz, biznisz a haveroknak, akkor Orbán SOHA nem fogja aláírni. Aztán hirtelen a képbe bekerült pár "ejtőernyős NER hívő". Hopp, a projektbe is bekerült pár köztes cég - akikre semmi szükség nem volt. Fél év alatt aláírták a beszerzést. Na akkor mondtam, hogy ott szenvedjenek tovább a gagyi IT-jukkal, üzemeljék be ők a Fujitsu szervereket, storage-t, ami 3-4 évvel korábban még korszerű volt.

Ezek után ne legyek rá dühös? Ne utáljam szívből örökké? Ne zavarjon, hogy időt, energiát és nem kevés pénzt buktam személyesen miatta? Na ne már.... Jó, hogy nem imádkozok hozzá....

6) Igazad van.

7) Igazad van.

10) Van benned sértettség, OK. Lehet, hogy jogos is, OK. Gondolom nem tettél feljelentést, mert bűncselekmény nem történt, vagy nem akartál jobban belemenni, OK. Csak azt nem értem, hogy miért mindig állami pénz közelében sertepeltélsz, ha egyszer nem jön össze soha? Evvel nem mentem a korrupciót, csak azt nem értem, miért nem kerestél más utat?

10)
Sértettség: Én inkább csalódottságnak mondanám. Pocsékoltam az időm, energiám. Viszont sokat tanultam belőle, fejlődtem általa.
Feljelentés: Van olyan helyzet, amikor teljesen felesleges. Nem csak én buktam a láncban. Volt, amikor tényleges veszteségem volt, volt, amikor potenciálisan kiesett bevetélt buktam el. Az meg nem bűncselekmény, ha egy döntéshozó idióta, lassú, mindig a kifogásokat keresi a döntés elhalasztására.
Azért megnyugtatlak: volt, amikor az állammal vagy annak intézményével üzleteltem teljesen legálisan, mindenféle ráhatás és korrupció mentesen. Mindenki elégedett volt. Sajnos olyan is volt, amikor korrupcióra akartak kényszeríteni (50%-t visszakérni). Ott szó szerint ráborítottam az emberre az asztalt, rácsaptam az ajtót. Nem értette, hogy miért nem vettem fel neki soha többé a telefont.
A korrupció vagy annak kísérlete vagy befolyásolás részemről elfogadhatatlan vörös posztó. Tudom, én vagyok a hülye.

Sajnos nem kell ezekhez állami pénz közelében sertepertélni. Bőven elég, hogy ha az állam közvetetten beleszól a működésbe (jogszabályok, piactorzítás) vagy ha van egy hosszú lánc, aminek egyik végén az állam, mint megrendelő / költségviselő, a másik végén - akár 4-5 vállalkozáson keresztül - van a végrehajtó pl: IT-s. Az IT-s fog legutoljára a pénzéhez jutni, ha jut egyáltalán.
A legutolsó ilyen ráfaragás óta határozottan kerülök mindent, ami állami. Még ha versenyszférának is tűnik elsőre. Olyan cégnek se dolgozom, ami a magyar állammal üzletel.

volt, amikor korrupcióra akartak kényszeríteni (50%-t visszakérni). Ott szó szerint ráborítottam az emberre az asztalt, rácsaptam az ajtót. Nem értette, hogy miért nem vettem fel neki soha többé a telefont.

Nem lennék meglepve, ha az Olvasók azt nem értenék, hogy ez az ember az asztal alól kikászálódva miért hívott fel téged, és miért állt értetlenkedve, hogy nem veszed fel a telefont. Lehet, hogy mazochista?

:)

6. Kétlem, hogy Pintért csak úgy ki lehet rúgni, ha ő nem akarja.

8. Azért olyan sok idő nem telt el, hogy kiderüljön, mennyire jó.

9. Feltételezem, te is tapasztaltad, hogy nekik általában nincsenek valódi kérdéseik, csak – kérdésbe bujtatott – közlendőjük.

:)

A bő egy évtized alatt sokat nyertek, lankadhatott a figyelem, de az is lehetséges, hogy belső ellenségeskedés eredménye.

Ó de hát többdiplomás nyelveket beszélő doktorasszonyok sorozatos tévedése vezetett a fityesz belső válságához, ami a barlanglakó, még nem felvilágosított, woke (a szó legpejoratív értelmében véve) idiótáknak doktordiploma nélkül is azonnal evidencia volt! Hogyan fordulhatott ez a minimális tévedés elő, az ekkora erkölcsi és szellemi fölényben dúskáló uralkodó osztályban?

Szerkesztve: 2024. 02. 17., szo – 14:54

Olvastam kommenteket, de egyenként túl fárasztó lenne, ezért összefoglalom:

  1. Mindenki tudja ki a pedofil és ki nem.
  2. Az összes pedofilt ki kellene végezni azonnal, segítőikkel együtt.
  3. Novak Kati elbalfaszkodta, lemondott, ügynek vége.
  4. Ballib ellenzék érdeke, hogy folyamatosan zavart keltsen.
  5. A gyermekvédelmi törvény 2021-s módosítása bántja igazán az aberráltakat, emiatt hergelik azt akit lehet.
  6. A “relatív morál” rendszerben elő hülyegyerekek mindent elhisznek, hisztiznek, ahelyett, hogy megkérdeznék a szüleiket.
  7. A gyereknevelés során a családból vett mintázatok szükségesek ahhoz, hogy egészséges társadalom alakuljon ki. Az egészséges mintázat: apa: férfi, anya: nő. A család pedig apa + anya + gyerekek.
  8. A szexualitás mindenki magánügye.
  9. Lmbtqxy embereket gyógykezelni kellene, nem pedig sztárolni. Az út amit választottak természetellenes, társadalomellenes, életellenes. Emiatt előbb utóbb frusztráltak lesznek aminek egyik eredménye a pedofília.

Kozben Olaszországban: https://hirtv.hu/hirtvkulfold/ujra-bevezetik-az-egyes-es-kettes-szulo-m…

Egyetlen egy pont biztosan hibádzik az összefoglalódban, a 3. A Fidesz hívők szerint itt vége az ügynek.
A nem Fidesz hívők szerint meg nincs, mert nem Novák Katalin hozta meg a döntést, ő csak aláírta, amit elé tettek. Ezért bukott Varga Judit és Balog Zoltán is.

Egy bűncselekménynél sem elegendő a végrehajtókat elkapni, amennyiben az bűnszervezetben, maffiaszerűen, megbízásra, bűnismétlés keretében történik - lásd például  drogdílerek.
Sokunk véleménye szerint Novák Katalin itt a "kishal" (egyesek szerint a balek). Márpedig a teljes hálózatot, a "nagyhalat" is el kell kapni. A legnagyobb hal pedig Orbán Viktor, akinek mennie kell a teljes kormánnyal egyetemben.

Orbán szerint sincs vége az ügynek: https://telex.hu/belfold/2024/02/17/orban-viktor-evertekelo-beszed-kegyelmi-botrany

Másrészt komplex gyermekvédelmi intézkedéscsomagot jelentett be, arról beszélt, hogy teljes egészében átfésülik a gyermekvédelmi rendszert, a vonatkozó jogszabályokat, és a gyerekek erősebb védelme érdekében módosítanak rajtuk. Ezzel lényegében megalapozottnak ismerte el a kegyelem és a gyermekvédelmi rendszer visszássága miatti felháborodást, és ígéretet tett arra, hogy igyekeznek kiküszöbölni az anomáliákat, amik ellen pénteken tízezrek tüntettek Budapesten.

Persze a botrány részét lezártnak tekinti. Jól teszi, hogy a jövő felé tekint mert a múlt nagyon mocskos ezzel az üggyel kapcsolatban...

Megtennéd, hogy nem csavarod ki az írásom értelmét? Vagy gyakorolsz? Nem a problémát szarom le, hanem azt, milyen hosszan vizsgálják ezt. De a dolog célja a jogi lehetőségek elkerülésével az, hogy megismerje a társadalom, mennyire velejéig romlott a mostani Orbán rendszer, illetve, hogy eltántorítsa az ilyenektől Novák Katalin utódait. 
Ezért nem szabad elengedni. Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, nem ez az egyetlen kérdéses kegyelem. (és itt nem arra gondolok, hogy én nem értek vele egyet, hanem azt, hogy tudatosan kilobbizott szarember kapott kegyelmet)

célja a jogi lehetőségek elkerülésével az, hogy megismerje a társadalom, mennyire velejéig romlott a mostani Orbán rendszer

Tehát a cél véletlenül sem a kegyelmek jogosságának vizsgálata: a cél a totális háború. Oké, igazi DK-s szektás hozzáállás: minden helyről, minden körülményt ignorálva egydül "az üzenet"-et kell sulykolni: bármilyen ügy -látszlóagos- felvállalása kizárólag ezt az egyetlen célt szolgálhatja. Köszönet a látványos magyarázó segédletért..

Tehát a cél véletlenül sem a kegyelmek jogosságának vizsgálata

Én nem tehetek róla, hogy jogilag képzetlen vagy. 

a cél a totális háború.

Ez a te lefordításod.

Még egyszer:  _biztosan tudjuk_ hogy a NER-ben a kegyelem osztás uram bátyán elven ment. Nem csak bizonyíték van rá, hanem a résztvevők maguk ismerték el.  Miért gondolod, hogy kizárólag ebben az egy esetben történ így, és CSAK ez a 3 szereplő a hibás?

 liberálbolsevik oldalról a nemzeti oldalra

1, nem létezik egyik oldal sem. Ez a szétválasztás a fejedben létezik, oda plántálják akiknek "Magyarország az első akit meglopnak"
2, az adott cselekmény nem bűncselekmény, csak undorító és leleplezi a szerepjátékot.
3, azt a bizonyos fekáliát a képzeletbeli "nemzeti oldalad" keni magára nem tudom figyeltél e az utóbbi pár napban. 

Orbán: A két lemondott női politikusban több méltóság van, mint a baloldal összes vezetőjében együttvéve.

Libbantak, ezt betalált, lehet visítani!!

és te őket ismered?

nem szégyelled magad és te is kicca nő vagy hogy ilyen mellé állsz ? belsodani meg nagyon lovagias lehetsz a nőkkel..

Itt mindenkinek fel kellett volna szólítani ezt az szarházi jakut, hogy ne mocskolódjon - az egy dolog hvg ilyet ír - le is vették.

Ez legyen a stílus ??

Én csak a 'szép' beszédedre reagáltam - hasonlóképpen. Sose trágárkodtam ok nélkül - mindig csak válasz volt.

For Whites Only meeting room!

és te őket ismered?
 

Ismerem. Novák nevű a fideszes fülbevalóért kap elnöki fizut életfogytiglan -> politikai kurvaság prostitució

A Varga nevű pegazus, schadl ügyek után, kibaszta a férjét elvált tőle Orbán instrukciói alapján, mert annak nem vette be a gyomra amit az asszony művelt… aztán ellentmondás nélkül aláírt -> politikai kurvaság prostitució

Ahogy Orbán kibaszta megbuktatta őket mint a használt luvnyákat, ők meg szó nélkül tűrték, az ezt erősíti meg!

Nem hibáztatom őket, ők csak éltek a lehetőséggel, hogy az öreg Viktornak bizsergett a cerkája amikor melléálltak, Orbán meg büszkén reprezentált velük. Amikor meg kényelmetlenné váltak a számára akkor kibaszta megbuktatta őket. Nyilván nem a kurvaság prostituáltság a ciki, hanem OV szexista attitűdje! Teljesen nyilvánvaló volt az első perctől fogva Novák és Varga is alkalmatlan miniszterek, politikai vezetők. Ha nem fiatal nők lennének, sehova sem jutottak volna a OV pártjában.

 

Sose trágárkodtam ok nélkül

Saját magad cáfoltad:

ezt az szarházi jakut

anyád az utcasarki b+

Elég választékos az érzékeny lelkednek a “kurva” szót lecserélni “prostituáltra” baby? 

én két nőt/asszonyt látok, akik szerettek volna tenni a hazáért, családért !

jaku nem tudom milyen szemüveged van - de rossz hatással van a lelkedre, mert sötét lettél tőle és rosszindulatú, elfogult - vagy csak a tartótiszted mantráját ismételgeted.

For Whites Only meeting room!

én két nőt/asszonyt látok, akik szerettek volna tenni a hazáért, családért !

Akkor tényleg csinálhattak volna is valamit, a Orbán beszélő bábúja nem hasznos az Orbánnak. Ha egy kis tisztesség lett volna benne feltárta volna, milyen körülmények játszottak közre ahhoz, hogy aláírta a kegyelmi papírt. Na azt a műsort szívesen megnéztem volna. 

O levitezlett kozszereplokrol irt/idezett. Raadasul olyanokrol, akik koztudottan csak lelegzo golyostollak. Te meg erre az o anyjat vetted elo, mert rossz velemennyel volt a kedvenc partod levitezlett, penzert pedofiliat tamogato/megturo/elfogado katonairol.

De nekem sem tetszik, hogy kurvanak neveztek oket, politikai prostitualt kulturaltabb lett volna 1 fokkal.

O levitezlett kozszereplokrol irt/idezett.

Pont, hogy örülni kéne neki  hogy valaki vállalja a felelősséget, amikor az a norma, hogy mindenki csak hárít, meg elkeni.

Az, hogy ezzel összefüggésben így beszél róluk és számodra is ez normális az titeket minősít nem azokat akikről beszéltek.

rossz velemennyel volt

rossz véleménnyel vagyok rólad; ennyi kell, hogy prostinak minositselek? Szerintem rám nézve lenne dehonesztáló, ha így tennék...

rossz véleménnyel vagyok rólad; ennyi kell, hogy prostinak minositselek?

Felolem. Nincs jelentosege. :D De ettol fuggetlenul ok penzert tamogattak a pedofiliat. Kiarusitottak magukat es erkolcseiket feladtak az Orban-csalad pedotamogato baratjaert, aki miatt legalabb 1 gyerek ongyilkos lett. :D Ehhez kepest a tenyleges oromlanyok szentek es tenyleg nem eri meg a kurvak szakmajat lealacsonyitani ilyen elvtelen pedofilliat tamogatokkal.

Pont, hogy örülni kéne neki  hogy valaki vállalja a felelősséget, amikor az a norma, hogy mindenki csak hárít, meg elkeni.

Persze. A kormany ferfitagjaihoz kepest sokkal jobbak, mivel a tenyleges felelosok elbujtak a 2 no szoknyaja moge szepen felsorakozva. De eddig is valami moge bujtak. 10+ evvel ezelotti Gyurcsany, migransok, Soros, Brusszel moge. Tehat azokhoz kepest tenyleg 1 fokkal jobb, mert legalabb lemondtak.

De felreertes ne essek. Nem maguktol mondtak le. 1 teljes evig, amig ki nem derult, ok teljesen rendben voltak azzal, hogy pedofiliat tamogatjak. Nem vetik meg hirtelen a pedofilokat emiatt, nem novesztettek gerincet hirtelen. Siman csak lebuktak, igy nem lehettek mast.

Pont, hogy örülni kéne neki  hogy valaki vállalja a felelősséget, 

 Miről beszélsz? Milyen felelősséget vállalt?  Viktor megmondta nekik "ártotok a Fidesznek, takarodjatok". Ha valójában felelősséget vállal. Akkor nem vár a lemondással napokig. Hanem a felismerés pillanatában cselekszik. Komolyan azt gondolod ezt a narratívát bárki beeszi? 
Ki fog lemondani, az uram-bátyám kegyelmi rendszer üzemeltetése miatt? Mennyi ilyen ügy van még rejtve? 

Ha Gyurcsány azonnal vagy rövid időn belül lemond, akkor nem lett volna akkora balhé, ha visszavonult volna a közélettől, akkor meg nem lehetne Gyurcsányozni, illetve nem lenne értelme a Gyurcsányozásnak. Mivel ugyanolyan hatalommániás, mint Orbán, nem tudta elengedni a miniszterelnökséget, ahogy Orbán sem akarja azt elengedni. Novák Katalin és Varga Judit nem magától mondott le, nem is azonnal, nyilvánvaló, hogy utasításra tették. Gyurcsányt nem tudta utasítani az akkori miniszterelnök, mert az ő maga volt, és ő meg 10 körömmel ragaszkodott a pozíciójához.

Muszáj azzal kezdenem, hogy megérdemelsz egy dicséretet, nem volt a mondandódban sem "fajtád", sem "nektek", ez komoly fejlődést jelent, remélem nem csak arról van szó, hogy megfelelő összpontosítás hiányában kiestél a szerepedből.

Sajnálom, hogy a térdeléstől nem tudsz szabadulni, bizonyára azért tételezel fel ilyesmit másokról is, mert neked ez már természetes, annyiszor várták el tőled. Hallottam már a feletteseidtől, hogy magyar ember mikor térdel, tudomásul veszem, hogy én akkor nem vagyok eléggé magyar, nálam ez olyankor fordul elő, ha pl. parkettázok, szegélylécet szerelek fel.

Muszáj azzal kezdenem, hogy megérdemelsz egy dicséretet, nem volt a mondandódban sem "fajtád", sem "nektek", ez komoly fejlődést jelent, remélem nem csak arról van szó, hogy megfelelő összpontosítás hiányában kiestél a szerepedből.

Tudod vagy sem (valószínűleg inkább az utóbbi), a "térdelő" gyűjtőnévként is működik, amíg megtöltitek tatalommal. És ti megtöltitek.

 

Sajnálom, hogy a térdeléstől nem tudsz szabadulni

Ld. előző bekezdés.

 

nálam ez olyankor fordul elő, ha pl. parkettázok, szegélylécet szerelek fel.

Kétlem, hogy szünetet tartasz benne, szóval örülök, hogy igazat mondtál, csak azt sajnálom kicsit, hogy az igazság maradék 99,999%-áról hallgattál.

:)

A pénteki tüntetésen megjelentél?

Talán ha megindokolnád, hogy a tömeget rühellőként miért kellett volna ott lennem... Én úgy tudom, a kormány és a tüntetés kommunikált céljai nagyjából egybevágnak. A célhoz vezető útban meg nem feltétlenül kell egyetérteni.

 

Láttál ott térdelőket?

Mi a valódi kérdés? Már ha van egyáltalán.

 

Remélem, a te mikroadományod is benne van a 177 millió forintban!

Ha már a zsebemben turkálsz, nyugodtan vedd el a kutyakekszet, amit a fajtádnak szántam. Jó étvágyat!

:)

 2009április 14-én az Országgyűlés elfogadta a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök elleni konstruktív bizalmatlansági indítványt. A dolog régóta ért. 2006 óta szenvedett a kabinet a ráégett Őszödi beszéd és az azt követő tüntetés sorozat utóhullámaitól. Nem tett jót a kormánynak az sem, hogy a tüntetők szétveréséhez azonosítószám nélküli rendőrök kivezénylésével próbált úrrá lenni, amit a nemzeti oldal azóta csak 2006-os rendőrterrornak hív.

https://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1sodik_Gyurcs%C3%A1ny-korm%C3%A1ny

--

Nem mondott le. 3 évvel később -kényszerűségből- távozott a hatalomból. Sose vállalta a felelősséget.

Lehet értetlenkedni, és kiforgatni a szavakat de Gyurcsány Ferenc 2009. március 21-én pártja kongresszusán bejelentette, hogy nem kívánja tovább betölteni a miniszterelnöki tisztséget. Javasolta, hogy két héten belül találjanak miniszterelnök-jelöltet, majd konstruktív bizalmatlansági indítvány útján válasszák meg a Parlamentben.

Nem értem miért kevered bele a kormánytól távoli Gyurcsányt a pedofilsimogató Orbán-Balogh-Novák-Varga disznóságaiba!?

 

Orbánnak 2018-óta a (Kaleta ügy óta)nyomós oka lenne eltakarodni a közéletből, mégsem teszi. Van egy fogadásom rá, hogy most sem fog! Megjegyzem a rothadó nyugaton a Kaleta és Kónyák 175 éves böriket kapnak… Igazán jól sikerült a gyermekvédelmi politika, amire most maga Orbán és haverjai adtak bizonítékot! 

Feldolgozási nehézségeid lehetnek. Nem azt mondtam, nem mondtak le, hanem hogy _nem azért, mert felelősséget vállalt a tettéért_, hanem mert a Viktor azt mondta neki: lemondasz, mert politikailag káros nekünk a létezésed. 

Na ez aztán a méltóságteljes felelősség vállalás, mindenki ámul. 

Pedig tény, hogy ti sírtok itt azon, hogy ~2010 ill. ~1989 óta szar. Tény, hogy sok-sok év állt a rendelkezésetekre, hogy az erőtöket a hibák kijavítására használjátok. Tény, hogy helyette könnyeket eregettetek, ennyi volt a felelős teljesítményetek. Ennek ékes bizonyítéka Orbánék sorban negyedik kétharmada. Sorban. Negyedik. Kétharmad. És most is csak sírtok.

Az meg külön vicces, hogy egy nem bizonyított állítást tartalmazó kijelentésed után kezdesz rinyálni, mert szerinted az én hibám, hogy gyenge a szövegértési képességed.

:)

Ad1: a felelősségvállalás pont azt jelenti, hogy felvállalod a felelősséget és aszerint cselekszel: ezt jelentette a lemondás. Az amit hantázol arról, hogy ki miért csinálta azt amit puszta találgatás: kizárólag az tudja aki cselekedett. De lényegtelen is, az indok: külső nyomásra vagy belső motiváció által vezérelve: akkor is ő vállalta a felelősséget.

--

Te természetesen akkor is a jelenlegi miniszterelnök lemondását követelnéd ha nem lett volna most ez az apropó; ez csak egy újabb ürügy.

--

méltóságteljes felelősség vállalás

Nem az a lényeg. hogy "méltóságteljes" legyen, elég ha vállalja a felelősséget amikor döntenie kell: ez a lényeg. Ez az amit nem sikerült se Ferenc elvtársnak, se kb egyetlen másik most habzó szájjal követelődző személynek megtennie amikor ő volt döntési helyzetben.

Ad1: a felelősségvállalás pont azt jelenti, hogy felvállalod a felelősséget és aszerint cselekszel: ezt jelentette a lemondás.

Utasítás teljesítése _nem_ felelősség vállalás.  Nem az elkövetett cselekedet miatt mondtak le, hanem amiatt, mert ez kárt okozott a politikai közösségükre, tőlem révedezhetsz. De ez nem államférfitől (asszonytól) elvárható felelősség vállalás gerincet pedig pláne nem igénye.

Oké: szóval szerinted nem a köztársasági elnök adja a kegyelmet és nem ő maga mondott le.

Utasítás teljesítése _nem_ felelősség vállalás.

A felelősségvállalás azt jelenti, hogy saját magadra vállalod a saját döntésedért a felelősséget: tudniillik bárki mármit kér-utasít kizárólag rajtad áll, hogy mit cselekszel. Az egyénnek van cselekvési képessége és felelőssége.

--

Ha kinyitjuk a találgatás és a valóságtól elrugaszkodott képzelet szintjét: A szomszédban is utasíthat a parancsnokod, hogy lődd agyon a hadifoglyot és a konkrét katonán múlik, hogy meghúzza-e a ravaszt avagy felvállalva a parancsmegtagadást és az azzal járó következményeket inkább megtagadja azt: lényegtelen, hogy a nemzetközi jogra, emberségre vagy bármi másra hivatkozva. Az egyén cselekszik és -normális esetben- vállalja a felelősséget saját tetteiért. 

--

Értem, hogy vágyvezérelten neked csak az számít, hogy a jelenlegi miniszterelnök takarodjon el és ezért hordasz össze mindenfélét. Probléma csak az, hogy logikailag nem áll meg amit hantázol.

A fenti hozzászólásban össze van foglalva a NER sikere. Teljes kontroll a gondolkodáson. Elég ha elfogadod amit a NER mond, dőlj hátra és élvezd. 
- teljes kognitív disszonancia
(a történt eseményeket nem tényszerűen, hanem a saját víziójába beleillesztve értelmezi, mert annak tényszerű értelmezése erős kellemetlenséget okozna. Hisz egyértelmű, hogy dr. Varga Judit vagy Novák Katalin pozícióban maradhatott volna Viktor akarata ellenére :) )
- félelem a másképp gondolkodástól még gondolatkísérlet szintjén is
(felépített példa aminek semmilyen szinten nincs köze nincs az adott kérdéshez: a tetteid utáni felelősség vállalása nem onnantól keletkezik, hogy valaki számon kéri rajtad, hanem amikor megismered a tényt, hogy rosszat tettél. Ebbe nem fér bele, hogy megvárod, hogy megmondják. Főleg nem az, hogy nem azért cselekszel mert nem tudod elképzelni a létezésedet együtt élve a hibáddal, hanem azért, mert ezt kommunikálják feléd.  Szar példát hoztál minden tekintetben, de megértem, hogy félsz belegondolni, hogy esetleg nem a NER verziója az igaz)
- saját hiba másra kivetítése.
(mivel nem képes a tények mentén vizsgálódni ezért szándékot sejt a tények alapján nyilatkozóban. Mindenki tudja, hogy ez közvetlenül nem fogja megrengetni Orbán Viktor NER-jét, napi dolog ez a gerinctelenség és 14 éve csinálják. A mostani annyiban különbözik, hogy saját magukkal kerültek szembe. Az azonban teljes gáz visszhangozni a mantrát amit kitalált a Rogán a méltóságról)

 

Ha majd az elméd kiszabadul a fenti fogságból:

Én leszarom te tiszteled e Novák Katalint, vagy dr. Varga Juditot a lemondás ténye miatt. Vagy, hogy előtte tisztelted e őket. A tényeken a tiszteleted nem változtat. Akkor ismerik be hibáikat ha erre kényszerítik őket, döntésre és a saját hibáik felvállalásra képtelen bábuk. Ha nem így lenne akkor Novák Katalin és dr. Varga Judit feltárta volna a döntés körülményeit. 

Javaslom, maradjunk a tényeknél: lassan 14 éve Orbán a miniszterelnök, nem pedig a kérdés és kritika nélkül térdelő fajtád valamelyik embere.

Terveztek érdemi munkát végezni azért, hogy a fajtátok meglátásai jobban érvényesüljenek a törvényhozásban és a hétköznapi életben, vagy továbbra is csak sírdogáltok, és külföldön lobbiztok nyomásgyakorlásért?

:)

nem a kedvenc pártom.

Én egy nőt se szoktam lekurvázni csak úgy a megszólítás kedvéért. Az, hogy "újságírónak" ez annyira menő ötlete volt és a fajtái visszhangozzák undorítónak tartom - birka módi.

Szerintem nem, azért vállalták ezeket a szerepeket - szerettek volna tenni a jóért.

nem pedofília támogató/tűrő emberek - Balog visszaélve, hogy évekig a főnöke volt hozta őt ilyen helyzetbe - NAGYOT hibázott, hogy belement - le is mondott, ennyi.

A '90-es években is olyan történetek voltak az állami gyerek intézetekben - ez SENKIT nem ment fel - SŐT !!! Soha, senkinek nem jutott eszébe - egy kormánynak se, hogy rendbe tegyék - de most

politikai haszonszerzés szimatot fogott és előásták ezt a hullát. Ezt MEG LEHET köszönni és ennyi..

For Whites Only meeting room!

Balog visszaélve, hogy évekig a főnöke volt hozta őt ilyen helyzetbe - NAGYOT hibázott, hogy belement - le is mondott, ennyi.

Tehát megfelelő ellentételezésért nyújtott Novák politikai szolgáltatást saját belátása ellenére. Ez a prostitució, mert a prostituált nem kívánja!

Mi a helyzet Vargával, aki nem volt Balogh "alárendelve" soha?

Amit itt csinálsz a magyar egyértelmű szóhasználattal kapcsolatban, felesleges és irritáló modoroskodás, nyafogás, aminek célja a beszélő lejáratása, és nem a tartalom cáfolása. Nyilván cáfolni nem lehet egyetlen kijelentésem sem, nevezetesen hogy a informális szivesség az államigazgatásban az kurválkodás!

Tehát megfelelő ellentételezésért nyújtott Novák politikai szolgáltatást saját belátása ellenére

Nem volt ellentételezés - csak nem tudot túllépni, hogy már nem a Balog a főnöke, nem kapott kellő oktatást az ilyen helyzetekre. Ha meg nincs ilyen tréning, akkor a CEO a hibás vagyis Orbán.

A következő köztársasági elnök remélem jobban lesz felkészítve és évente audit, sérülékenységi teszt stb..

For Whites Only meeting room!

Vargánál mi az ok, hogy aláírt? Egy hibázik azt megértem, de hogy mindenki azt nem. Utóbbi akkor fordul elő, ha fentről jött a döntés, nekik nem volt bátorságuk felülbírálni azt!

Még szerencse hogy nincs atombombánk, mert simán végigmenne egy hibás döntés a jelenlegi rendszeren.

Mint mondtam tenyleg nem szerencses nyersen a kurva szot hasznalni. Valszeg ezert is toroltek az eredeti irast.

nem pedofília támogató/tűrő emberek - Balog visszaélve, hogy évekig a főnöke volt hozta őt ilyen helyzetbe - NAGYOT hibázott, hogy belement - le is mondott, ennyi.

Tehat a munkaja(kormanycsicska) megtartasa erdekeben pedofiliat tamogatta :D Ez tenyleg jobb! Foleg sok gyerekes anyukakent :D Ment volna informatikusnak, tobb penzt kapna es meg pedofiliat sem kell tamogatnia.

A '90-es években is olyan történetek voltak az állami gyerek intézetekben - ez SENKIT nem ment fel - SŐT !!! Soha, senkinek nem jutott eszébe - egy kormánynak se, hogy rendbe tegyék - de most

politikai haszonszerzés szimatot fogott és előásták ezt a hullát

Tenyleg voltak es folyamatosan iteltek el a pedofilokat. Talan csak a katolikus papok voltak mindig vedettek, mert ott az tradicio es a colibatus aberraciot szul. Bar jo lenne tenyleg, ha kasztralnak a papokat, ha ugyis colibatust fogadnak.

De amugy nem tudok olyan hatalmon levo kormanyrol Magyarorszag torteneteben, aki pedofiliat elosegito embernek kegyelmet adott volna. Ez az elso ilyen. Tehat nem, hogy rendbe tenni nem probaltak, hanem pont az ellenkezoje es meg ra is tettek egy lapattal azzal, hogy kegyelmet adnak egy ilyen feregnek.

Ja, két teljesen függő lojális nőnek megmondta Viktor: "takarodjatok mert létezésetek árt", tényleg a méltóság ami a szó ami először eszedbe jut? De jó, legyen, maguktól csinálták :) ezért vártak pár napot :) mielőtt "eszükbe jutott" lemondani. Még véletlenül sem akkor mikor a szar beleért a ventilátorba... :)

Orbán: A két lemondott női politikusban több méltóság van, mint a baloldal összes vezetőjében együttvéve.

Mennyire kicsinyes, szánalmas és pitiáner alak: A doktorminiszterelnökúr pártpolitikai szinteken mozog, ő akinek az "egész nemzet " miniszterelnökének kéne lennie, és neki is meg kéne testesíteni az integrációt! Ennél jobb miniszterelnököt bármely falusi kocsmában játszva találhata a fidesz is!

Kuszaszemű Schmidt Mária rendesen kiszívta a főni tokáját.  Jézusfaxaszenthabakukk, hogy néz ki az a nő a talpig pinkben. :D

Orbán miszlikbe vágná a pedokat. Ehez képest 10 rendbeli kidkorú elleni szexuális erőszakért kaptak 8 évet és 3,5 évet! Ezért az USA-ban adnak 175 éveket, és bukik velük 10-20 felsővezető. Az FBI kifizet 300 millió USD-ket az áldozatoknak, akik feljelentést tettek és nem indult nyomozás. Nálunk 14 év 2/3-is kormányzással nem jutottak el odáig, a nevetségesen keveset kapott fidesznyik pedosimogató ne kapjon különlegesen okos politikus asszonyoktól kegyelmet. Nem az USA rohad, hanem a fideszes kormányzású HAZA!

Etyeki fideszes polgármester Kónya Endre védője. Ennyi fideszes kötődés nem lehet a véletlen műve.

A Fidesz nyíltan tele van (gyűjtőpárt):
- kommunistákkal (MSZP / MSZMP menekültekkel)
- egykori munkásőrökkel
- egykori KISZ titkárokkal, KISZ-esekkel
- pálfordulókkal (hol egyik, hol másik pártban voltak, csak hogy talpon maradjanak)
- homoszexuálisokkal, pedofilokkal, pedofil simogatókkal
- boomerekkel
- egészségtelen zsírdisznó életmódot folytatókkal - élén a miniszterelnökkel
- igazi idiótákkal
- orosz ügynökökkel, besúgókkal
- gyűlölködőkkel
- uszítókkal
- magukat felsőbbrendűnek, "igazmagyarnak" gondolókkal

Biztos van józan fideszes - 1-2-vel találkoztam már. Még eszmecserét, értelmes beszélgetést is tudtam velük folytatni. Csak ritkák, mint a fehér holló - 10000-ből 1 fő kb.

egykori KISZ titkárokkal, KISZ-esekkel
boomerekkel
egészségtelen zsírdisznó életmódot folytatókkal - élén a miniszterelnökkel
igazi idiótákkal
orosz ügynökökkel, besúgókkal
gyűlölködőkkel
uszítókkal
magukat felsőbbrendűnek, "igazmagyarnak" gondolókkal

Ezek mind igazak a miniszterelnökre!

Biztos van józan fideszes - 1-2-vel találkoztam már.

Csak ritkák, mint a fehér holló - 10000-ből 1 fő kb.

Sok emberrel találkozol? :D

Sok emberrel találkozol? :D

Eddigi életem során igen. Sőt, le is állok velük beszélgetni a kíváncsiság okán is. Persze a hőbörgőkkel, fanatikusokkal, sötétekkel (akiknek az agyában színes felvételt lehet készíteni) nem lehet.
Volt olyan ismerősöm, aki dicsérte a Fideszt. Egészen addig, amíg kórházba nem került. Onnantól gyorsan megváltozott a véleménye. Aztán viszonylag gyorsan el is hunyt a tökéletes kórházi kezelésnek is hála.

Fidesz hívő orvossal is találkoztam már. Vele értelmesen lehetett beszélgetni, a véleménykülönbségek ellenére se estünk egymásnak. Se szóban, se tettekben. Abban mindketten megegyeztünk, hogy ami most van, az sehogy se jó. Változtatni kellene jó irányba végre és nem nemzetet rombolni erkölcsileg, anyagilag, mentálisan.

A hívőknek fájdalmas lesz az ébredés....

Hitgyulis Somos Andras az ATV egyik musorvezetoje. https://youtu.be/cp2irHhh5JI?t=139

 SA:   - De arra példát mondani, hogy hány pedofilt engedtek szabadon?
 MZP: - Hát én a Kaletán háborodtam fel annak idén a legjobb...
 SA:   - Ő nem volt pedofil.
 MZP: - Nem volt pedofil?
 SA:   - Nem.
 MZP: - Hát elnézést, miért nem volt pedofil?
 SA:   - Azért, mert olyan képeket nézegetett, amelyeken kiskorúak szerepelnek, de ez nem pedofil bűncselekmény.
 MZP: - Hát ehhez képest elítélték érte...

Durva.

Nem érted. 

Szerintem egy ideje olvasod ezt a HUP fórumot, észre vehetted már, hogy a NER által beszívott kommentelők nem a saját véleményüket osztják meg, hanem azt a nézetet amit a NER képvisel. Ennek oka az, hogy a NER nem sarkall gondolkodásra, beléd itatja "Nem kell gondolkodnod, mi tudjuk a válaszokat". 
Somogyi András csak egy az ilyenek közül, neki a NER elmondta, hogy Kaleta nem pedofil, csak a körülmények áldozata. Ennyi. 

Nem hiszem, hogy olyan nehéz egy ilyen mintát felismerni.. 

Félrebeszél.

Somos András (újságíró)

Somos András (1973. június 20.) újságíró, az ATV televíziós csatorna „Fórum” című élő műsorának vezetője.[1]

Életpályája

A József Attila Gimnáziumban érettségizett 1992-ben. 1995-től 2000-ig az ELTE JTK győri kihelyezett tagozatának hallgatója. 2002-2005-ig ügyvédjelölt. 2007-ben ügyvédi szakvizsgát tett. A MUOSZ Bálint György Újságíró Iskola hallgatója volt.[2]

1992-től 1996-ig a Magyar Narancs belső, 2003-ig külső munkatársa. 1996 és 1999 között a Vasárnapi Hírek újságírója. 2000-től 2005-ig az RTL Klub riportere ("Híradó", "Országház"), eközben 2004 és 2006 között a Független Hírügynökség parlamenti tudósítója. 2005-től 2010-ig a Híradó és az Este riportereként dolgozott az Magyar Televízióban. 2010-től az ATV riportere, 2011-ben a Magyar Helsinki Bizottság külsős munkatársaként a sajtókapcsolatokért felelt.

Az ATV betelefonálós műsorának (kb. = kormányszidó nyugger panaszkönyv) egyik műsorvezetője.

trey @ gépház

Nem, csak egyszerűen felismerem a NER által elbutított embereket, ahogy itt a fórumon is. Nem kell NER-hez tartozni, hogy a gondolataidat irányítsa. Persze ehhez érteni kell a magyar nyelvet, hogy megértsd, mit is ír a másik. 

"hogy a NER által beszívott kommentelők nem a saját véleményüket osztják meg, hanem azt a nézetet amit a NER képvisel."

Segítek: Somos András itt egy példa erre. 

"Somogyi András csak egy az ilyenek közül, neki a NER elmondta, hogy Kaleta nem pedofil, csak a körülmények áldozata"

és a következő példa te vagy a fenti hozzászólásoddal:

"nem ért veled egyet és szidja a NER-t" -> "hazudik"

2011-ben a Magyar Helsinki Bizottság külsős munkatársaként a sajtókapcsolatokért felelt.

Soros szervezet ^

Az ATV betelefonálós műsorának (kb. = kormányszidó nyugger panaszkönyv) egyik műsorvezetője.

Ha NER-es, akkor jól titkolja ^

trey @ gépház

Külön pikantéria:

Lapunk is hírt adott arról a vitáról, amit Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője és Kőszeg Ferenc, az SZDSZ alapító tagja, a Magyar Helsinki Bizottság volt elnöke beszélgetése váltott ki. Az interjú után a Magyar Helsinki Bizottság elhatárolódott Kőszegtől a pedofília témájában tett kijelentései miatt. Kőszeg erre reagálva megvált a szervezet alapító elnöki címétől. Kádár András Kristóf, a Magyar Helsinki Bizottság másik társelnöke az esetről kiadott közleményen túl nem akarta kommentálni a történteket. Pardavi Mártát is megkérdeztük az ügyről: azonos állásponton van elnöktársával, szintén nem nyilatkozik.

:D

trey @ gépház

Ahogyan az a nyilvánosan hozzáférhető kimutatásából kiderül, a Magyar Helsinki Bizottság tavalyi költségvetésének 12 százalékát tette ki a Nyitott Társadalom Alapítványoktól (OSF) kapott támogatás. Pardavi Márta, az emberi jogi szervezet társelnöke kérdésünkre elmondta, hogy ez az arány a korábbi években se haladta meg a 23 százalékot. Látszólag nem jelentene pótolhatatlan veszteséget, ha kiesne az OSF-től kapott összeg. Pardavi Márta szerint azonban nagyon is jelentős tételről van szó.

trey @ gépház

Miért kellene nekem ehhez segítség? Ajánld el a segítséged a kiadónak, akinek a feladata a motort az oldal alá tenni. Én csak azon csodálkozom, hogy több száz ember több ezer kommentet tesz ezen az oldalon hetente, de mégis vagytok 3-an kb. akinek ez valahogy nem sikerül. Oka mi lehet? Idegesség? Izgalom? Parkinson?

trey @ gépház

Nekem akkor jött párszor, amikor az egerem mikrokapcsolója gyengélkedett. Gyors duplakattal lehet csinálni, valaki írhatna rá szkriptet tesztesetnek a fejlesztők felé. Persze csak a jogi dologok egyeztetése után, nehogy támadásnak vegyék és bebörtönözzenek egy fórumtársat :-)

ez nem igaz - tőlem szidhatod a NER-t, semmi közöm hozzá.

pl. én mélységesen csalódtam Balog-ban és a NER nem mondott ilyet - önálló gondolat nem hat rám a NER:

- hogy soha többé semmilyen tanácsadói vagy vezető posztban nem látnám, mert vagy magától volt ilyen hülye, vagy rosszabb elromlott az erkölcsi iránytűje.

Ebben a pedo ügyben bünösök, az intézmény fentartói és a szakmai szervezet pl. a pszichológusnak tudnia kellett volna erről és kussolt mindenki.

Sajnos, azért is történhet meg az ilyen, mert - most mindenki fel fog hördülni, pedig ez tény és nem akarom relativizálni a történteket:

- nagyon ronda dolgok történnek az intézetis gyerekek közt, egymást erőszakolják meg - a lányok kijárnak kurválkodni a fiúk is.

Hogy a diri pedo az már csak hab a tortán.

For Whites Only meeting room!

ez nem igaz - tőlem szidhatod a NER-t, semmi közöm hozzá.

Szuper, bár nem kértem az engedélyed ehhez. 

Szóval itt is csak annyit próbáltam leírni, hogy a legtöbb ember nem NER-es, hanem meg van hülyítve a NER által. Van akinek ez érdekében is áll (vagy csak opportunista) van aki meg csak simán beszívja.  

Csak ugyan azt tette, mint itt paran a hupon.

S.A Kaletarol: "Nem pedofil, ☝️ hanem csak tiltott pornograf felveteleket tartott a gepen ☝️."

HUP-os verzio:

Par hup commenter K. Endrerol: "Nem pedofil, ☝️ hanem csak mindossze pedofilsegito! ☝️" (bar hup eseten ezt tobbszor hangoztattak, mert fontosnak ereztek K. Endre becsuletet vedeni annak ellenere, hogy miatta lett ongyilkos minimum 1 kisgyerek)

Tehat lehet bennuk valami kozos ami miatt ereztek a kesztetest, hogy mentegessek az elitelt bunozoket pont pedofilia temakorben. A pedofilok aranya 4% a nepesseg koreben, tehat siman lehet, hogy pont az elnyomott erzeseik tortek felszinre.

 

Aztan persze az is lehet, hogy S. Andrast mindossze a hitgyuli normak vittek felre.

S. Andras a video alapjan meg akar lehetne NER-es is, ha atveszi az Origo kamut, aztan mikor szembesitik igazsaggal, akkor hirtelen elfogy a musorido.

Tehat siman lehet halmozottan hatranyos helyzetu(Hitgyuli + NER narrativa(ha fideszes tamogatja a pedofiliat, akkor az nem pedofil. Foleg akkor nem, ha az Orban csalad baratja))

Hazugsag = rosszul irta, majd irta, hogy eliras tortent, bocs. Raadasul ha random commenter elirt valamit, akkor miert nekem valaszoltal megint? :D

Elmondom. Megszolitva erezted magad, mert tudod jol, hogy te buszken, sok commenten keresztul vedted a pedofiliat, NER-es szokas szerint, mikor az volt a narrativa. A tobbi hupos pedovedo is hasonloan buzgo fidesztamogato :)

Szoval a kemiai kasztralast pont nektek talaltak ki. De az sajnos az csak a latszolagos pedofil hajlamodbol gyogyitana csak ki, gerincet nem novesztene neked.

Kifejezetten pikáns, hogy megy az ATV-n a nyuggerbetelefinálós, ahol a pedofilokat rentyülik, miközben az előző műsorvezetőjük pedofilmosdatás miatt tiplizett. De szó nincs róla. Ilyen ez az eellenzéki lét 😄😄😄🤭🤭🤭🤭🤭

Szoval a kemiai kasztralast pont nektek talaltak ki. De az sajnos az csak a latszolagos pedofil hajlamodbol gyogyitana csak ki, gerincet nem novesztene neked.

Pedovédő és mosdató kicca 😄

trey @ gépház

Hiaba kapalozol, mar nem mosod le magadrol, a csaladodrol es a munkaadodrol a szegyent az utolagos vergodeseddel. Mutogathatsz Brusszelre, baloldalra, Gyurcsanyra is. De sajnos a helyzet az, hogy te vedted K.Endre becsuletet es a pedofiliat. Rajtad kivul a hupon pedig csak par elvakult fideszes oszotta pedovedo nezeteid, de ok legalabb eltuntek miutan a megafon megprobalt kifarolni.

Te maradtal egyedul a pedofilia vedoszentjekent, kedves trey. Legyen rad buszke a csaladod es a munkaadod.

Tompika EP listavezető, Sulyok Tamás aki utálja a politikát meg köztársasági elnök lesz. 

Ferencpapa latogatasanak alkalmabol egy pedofil buncselekmeny elkovetojet leplezni probalo embert is kegyelemben reszesitett a koztarsasagi elnok 2023. aprilis vegen. 2024. februar 2.-an megjelent egy cikk a 444-en, amely alapjan a kozvelemeny ertesul errol. 

Lemondásuk annak bizonyítéka, hogy a jobboldalon a hibáknak is van következménye, a baloldalon a bűnöknek sincs.

Magyar Nemzet nevu kiadvany idezi Kocsis Matet 2024. februar 10.-en. Ő lesz a következő magyar köztársasági elnök cimmel 2024. februar 24-en megjelent egy iromany ugyanebben a propagandafeluleten.

Ma Orbánnak van Országgyűlése, köztársasági elnöke, Alkotmánybírósága, Számvevőszéke, médiahatósága, választási bizottsága, ombudsmanja, legfőbb ügyésze. Az alkotmányos intézmények egységbe tömörült, masszív konglomerátumot alkotnak, melynek tetején ő trónol amolyan korona nélküli királyként. Orbán – ízlelgessük csak a szavakat - „magyarázatot kérhet” a köztársasági elnöktől és – a szent közvéleménykutatási adatok beérkezését követően – egyedül dönthet arról, hogy le kell-e mondania. Nem is próbálják tagadni, hogy döntéseiket nem az erkölcs és az elvek, hanem kizárólag a közvéleménykutatási adatok vezérlik. Magyarország már régen nem jog-, hanem pártállam, és nem a hatalommegosztás, hanem az államhatalom egységének elve érvényesül. Egyetlen egy alkotmányos intézmény van, mely a kormánytól jelentős részben függetlenül működik, nevezetesen a bírói hatalom, s éppen ezért kell megbízható pártkádert tartani a legfőbb ügyészi funkcióban, hogy – a törvény előtti egyenlőség elvét lábbal tiporva – az ügyészi vádmonopólium intézményével visszaélve el lehessen kerülni a hatalom számára veszélyesnek tűnő büntetőügyek bírói szakba kerülését. A politikai hatalomért versengő pártok anyagi lehetőségei között nagyságrendi különbség van, mivel a kormánypárt – kormányzati kommunikáció címén – közpénzből is kampányolhat, mégpedig folyamatosan és teljesen korlátlanul, ráadásul a kezében tartja az ugyancsak közpénzből működő közmédiát, miközben a szabad sajtó lényegében csak az online térben működhet, közösségi adományokból.

Innen: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0dKY7eTavK9Xhrrr…

Ugy tunik, hogy a bejegyzes szerzojenek igaza van. 

„Van egy gesztusnyelve, megsimogatja a gyerekeket” – Így védték egyes kollégái 2011-ben a bicskei otthon igazgatóját

Karácsony Gergely:

Ha lett volna több emberség, felelősség és gondoskodás, akkor a főváros előző fideszes vezetése már 2011-ben feltárhatta és megállíthatta volna a felügyelete alatt álló bicskei gyermekotthon lakóinak szenvedését. De nem volt elég emberség, felelősség és gondoskodás, ezért még 5 évig garázdálkodhatott ott a pedofil bűnöző.

Egyrészt nem értem ezt a többes számot! Az hogy te mindig mozgalomban, pártban gondolkozol, az a te belső sémád! Mindig csapódni kell valahová? Egyedül nem megy? Birka menet, nemzeti ünnepen pártgyűlés? Nehéz elképzelned, hogy aki nem veled nyalja a fideszes segget, az még nem DK-s!? 

>> "Gyúúúúrcsány jobb vót?!"

nem, sajnos nem volt jobb.

gyurcsány tolvaj maffiahelytartósága idején - bár lett volna rá lehetőssége - nem tett semmit a nevelőszülői rendszer rendbetételéért, sem azért, hogy az állami gondoskodásban lévő gyerekek emberhez méltó körülmények között nőjenek fel, hogy az állami gondoskodásban lévő gyerekek minőségi és az életre felkészítő oktatásban részesüljenek, hogy az állami gondoskodásban lévő gyerekeknek legyen hova bizalommal fordulniuk, ha abúzus éri őket. pédául ha egy buzeráns pedagógus rajtuk éli ki beteg perverzióit, mint ahogy vj is tette már a 2000-es évek közepétől.

gyurcsány tolvaj maffiahelytartósága mással volt elfoglalva, más volt a feladata, az állami vagyon/közművek elkótyavetyélése, futtatóinak érdekképviselete a magyar családokkal szemben, energiacégek eldorádójának létrehozása, devizahitelezés szentesítése, putyin betalicskázása az nbhba/molba, stb, stb, teljes kúrmányt igényel.

úgyhogy ha már így rákérdeztél, nem, nem volt jobb. sem nekünk, sem pedig a buzeráns pedagógusok könnyű prédáinak.

Nagy csapásirány, folytathatnánk is, szarban lennél. (mondok párat AH, Magyar Posta csak hogy érezd hogy nem egy nyerő téma) 

De inkább gondolkozzunk kicsit húsba vágóbban: 
Mennyi egyetemet kótyavetyélt el az Orbán kormány? (kiszervezte alapítványba ahova beültette a kormány bábjait)

M. Péter nélkül is érzékeli az ország, hogy Orbán és csapata egy korrupt szar szervezet ami egy jól megszervezett véd és dacszövetségbe tömörül, és nem általanak még bűnözőket is felmenteni a hatalom megtartása okán.  Csak vannak az opportunisták akik szerint ez "nem baj" mert "úgy sincs jobb"

Varjú tagbaszakadt férfiakkal verekedett, nem kiskorúakat molesztált, kényszerített szexre! Érzed a minőségi különbséget!? Varjúnak esélye sem volt elnöki kegyelemben! Fidesznél csak pedofilok és terroristák kapnak kegyelmet?

Nem, mert egy gerinctelen ember, aki a képviselői státusza mögé bújt, de a bíró kimondta, hogy az nem mentesíti, nem állt jogában tenni, amit tett.

A lényeg, hogy a DK soraiban többszörösen elítélt bűnözőt takargatnak.

Garázdaság, testi sértés és választási csalás miatt a másodfokú bíróság is bűnösnek mondta ki a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön Varju Lászlót, a DK országgyűlési képviselőjét, írja a Telex.

Ja, pikantéria: választási csalásban érintett a DK Varjún keresztül

trey @ gépház

Nagyon sokat találkoztam Rogán Antallal, hiszen három kampányban is részt vettem, mint az összes megyei napilap központi szerkesztőségének a főszerkesztője
[…]
Ez egy kézi vezérelt helyzet és állapot volt. Ez így van ma is, de mondom, hogy ma már ez egy nyílt titoknak számít, tehát hogy azért tudok róla beszélni. Ezzel önmagában nincs gond, a problémák ott kezdődnek, amikor ezeken az egyeztetéseken olyan jellegű információk jelennek meg, olyan jellegű információkat hallok, amelyekhez meggyőződésem szerint semmilyen legális módszerrel nem juthattak hozzá.

Link

Szerkesztve: 2024. 02. 25., v – 12:22

Karácsony hivatalszerűen, de helytelenül járt a bicskei igazgató kitüntetésének megszavazásakor

Kár, hogy ez kimaradt a cikkből, ami Karácsony a vizsgálatáról szól:

https://telex.hu/belfold/2024/02/22/fovaros-v-janos-kituntetes-belso-vi…

Karácsony ezek szerint helytelenül egy  pedofilt szavazott fel kitüntetésre ...

Hmm ... 🤔 Willy?

trey @ gépház

Valaminek a nem ismerete nem mentuli fel a bűnöst se. Ne mosdasd ezzel.

Az a baj, hogy izzadva próbálsz valami párhuzamot találni, de a tény az, hogy

Karácsony senkiháziként megszavazta a kitüntetést egy olyan embernek akinek a tetteit kizárólag az előterjesztésből ismerhette, de ennek ellenére utólag azt mondja ez hiba volt, és ki kell deríteni miért nem mondta el a Fideszes többség hogy a jelöltnek mik a viselt dolgai

vs.

Novák Katalin kiskorúak kényszerítése miatt elítélt bűnözőt részesített kegyelemben, ismervén az ügy hátterét, az igazságügyi minisztérium véleményét erről, majd mikor először megkérdezték akkor azt makogta, "a kegyelmi döntések mindig megosztóak" majd mikor Viktor hazarendelte, és azt mondta neki "takarodj"  akkor lemondott.

Valóban lehet látni a párhuzamot :) 

Tudod, ennek a dolognak a legundorítóbb része pont az, hogy a hatalom megtartása miatt csinálnak mindent, és a lelkes NER hívők még mosdatják is őket.

Itt kizárólag a Karácsony haverodról van szó

1, nem a haverom, 
2, nem volt róla szó, te kavarsz itt össze baromságokat, hisz a logikád szerint  aki Viktorra szavazott vagy a Fideszre, az is pedofil támogató, hisz egy pedofilt segítő pozícióba kerüléséről szavaztak :) "nem mentség hogy nem tudták" (igen kb ennyire erős baromság a logikád és az izzadtságszagú párhuzamkeresés) 

Idorendben igy volt, de lehet valamit rosszul lattam.

- 2011-ben panaszok a pedofilra

- 2012: A rendőrség 9 hónapig nyomozott, nem állapítottak meg bűncselekményt, ezért a vizsgálat 2012-ben lezárult, majd a rendőrségi vizsgálat eredményét elfogadták

- 2015: Fideszes vezetoseg, azaz akik tudtak az ugyeirol felterjesztettek kituntetesre es kituntettek.

- 2016: A pedofilt eliteltek ekkor mar tenyleg.

- 2016-2019: A fideszes vezetes nem tett semmit, mivel nekik a pedofilia teljesen rendben van, ha fideszhez kotheto az elkoveto.

- 2019: Karacsony Gergely fopolgarmester lett oktoberben talan. Majd novemberben visszavonta a kituntetest. Tehat, amint volt lehetosege o lepett. Tehat barmekkora balfasz is mas dolgokban, legalabb csinalt vmit.

- 2023: Novak Katalin az Orban csalad kapcsolatai miatt kegyelmet adott egy pedofilt segito, elitelt bunozonek, aki miatt kisgyerek lett ongyilkos. Mindezt ugy, hogy Novak Katalin es az egesz banda tisztaban volt a bunozo tetteivel. Igy ujra gyerekekkel foglalkozhat egy ilyen ember csak azert, mert Orban Gyozo es Orban felesege Levai Aniko kozeli baratja. Ennyit er a gyerekek elete ezeknek.

- 2024: Kiderult a dolog es Trey beallt vedeni ennek az elitelt, pedofiliat segito bunozonek a becsuletet, ahogy sokan masok(a tobbi birka) is az elejen fideszes korokben.

Már megint kimaradt a felsorolasodból:

2015: Karácsony megszavazta a pedofil kitüntetését

Kinek hazudsz? Datadat fizet? 😆

A Főpolgármesteri Hivatal Telexnek múlt csütörtökön küldött válaszából kiderült, Karácsony Gergely is megszavazta Vásárhelyi János, a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának fővárosi kitüntetését 2015-ben.

Ez tudod mit jelent, hogy ennek a pedofilpártolónak le kellene mondania 🤷

És elnézést kérnie.

Meg neked is, hogy egy pedofilt kitüntetésre felterjesztőt mosdatsz.

🤡

trey @ gépház

2015-ben a fideszes vezetes felterjesztette. De tenyleg pedofilt szavazott meg Karacsony is, mint utolag 2016-ban kiderult. De nem tudhatta, hogy pedofil, hiszen a rendorseg szerint nem volt az.

Ettol meg a tenyek  tenyek maradnak, tehat tenyleg alairta a kituntetest, amit a fideszes varosvezetes eletett. Az a  fideszes varosvezetes pedig tisztaban volt a panaszokkal, hiszen azt ok kezeltek. Majd miutan kiderult, hogy tenylegesen pedofilrol van szo, utana is szo nelkul hagytak tobb even keresztul. Mindossze Karacsony Gergely volt, aki egybol tett valamit es visszavonta a kituntetest, amint lehetosege volt ra.

Ellenben a fidesz meg kegyelmet is adott a pedofil segitojenek 2023-ban. Te pedig ennek a segitonek a becsuletet mentegetted, ezzel beallva a pedofiliat tamogatok soraba. Ahogy tette ezt a megafon meg a fidesz es az Orban csalad, Novak Katalin, stb. Tehat lenyegeben nem vagy rosszabb naluk. :)

Szoval varjuk a lemondasod, hiszen a pedofiliat partolod. Elnezest is kellene kerned. Arra is varunk.

+1.
Trey már teljesen belezavarodott az időrendbe. Próbálja a fideszes haverokat mentegetni, csak nem sikerül neki.

2016 és 2019 között eltelt 3 év. 3 éve lett volna a városvezetésnek bármit tennie a kitüntetéssel. Nem tett.

@Trey: Miért nem tett semmit az akkori fideszes városvezetés 3 évig?

Sajnálatos, hogy még mindig nem sikerült felfognotok, hogy a teljesítményetek miatt 2010 óta folyamatos bukóban vagytok. A vergődésetek olyan, mintha a kínai JenYunYiangXin bóvliszerszám-gyár mondaná meg a Makitának, hogy mit és hogyan kell csinálni. A ti életetek része a rendszeres valóságtagadás és mentegetés, nem azoké, akiknek ~megfelel Orbán kormányzása.

:)

Sajnálatos, hogy még mindig nem sikerült felfognotok, hogy a teljesítményetek miatt 2010 óta folyamatos bukóban vagytok.

Had kérdezzem már meg, te a Fidesztől vagy? Csak azért kérdem, mert náluk van az, hogy mindig másról beszélnek. Itt is kivetíted a problémáidat valaki másra. Itt fórumozóknak írogatsz, nem pártkatonáknak. Ha ezt nem tudod elfogadni, fordulj orvoshoz.  

He? :o Lassan tizennégy évnyi bukó után a kritikáitok nem sokat érnek. Leszámítva, amikor a sikertelenséggel kapcsolatban fejezitek ki a véleményeteket, mert az valóban megalapozott. Ja, meg akkor is hasznosak vagytok, amikor az emberek elgondolkodnak azon, hogy kire szavazzanak, rátok, térdelő agyhalottakra, vagy Orbánékra, esetleg Toroczkaiékra.

:)

[..]Tizennégy év fegyházra ítélt a Fővárosi Törvényszék egy testnevelő tanárt 28 rendbeli szexuális erőszak, 20 rendbeli szexuális visszaélés, 2 rendbeli szexuális kényszerítés és 5 rendbeli testi sértés miatt kedden. Az ítélet nem jogerős.[..]

--

[..]Csütörtökön elítélték, majd végzett magával a debreceni tanár, aki egy speciális iskolában gyerekeket molesztált.[..]

--

[..]Két-három éves gyermekek szexuális sanyargatásáról készült fotók kerültek elő a Jámbor András-féle Szikra Mozgalom aktivistájának lakásából[..]

--

Jaku az, hogy úton útfélen ismételgetsz valamit attól nem lesz igaz.

Azt most megvizsgálták, hogy miként kerülhetett nyilvánosságra az a határozat, amibe Novák Katóka és slepje belebukott. Azt viszont senki nem vizsgálja, hogy 10 rendbeli pedofil erôszak miért csak 8 évet ér, illetve hogy a 3 rendű vádlott miért úszta meg felfüggesztettel!?

Azt sem tudhatjuk, hogy ki az a 20 akit még szélnek eresztettek!?

Igazán komolyan gondolták a gyerekvédelmet, végülis még csak 14 éve kormányoznak 2/3-al!

Azt vizsgálja valaki, hogy miért sikálták el a pedofil iskolaigazgató ügyét a 2011-es feljelentés után?

Azt vizsgálja valaki, hogy hogyan kerülhetett igazgatói pozícióba a bicskei gyermekotthonban a pedofíliáért később elítélt Vásárhelyi, amikor a korábbi munkahelyéről amiatt kellett távoznia, mert egy szülő feljelentette Vásárhelyit egy gyermek szexuális zaklatása miatt?

Azt vizsgálja valaki, hogy milyen furcsa kapcsolódások vannak ebben az ügyben az érintettek és vezető fideszes politikusok között? Pl. Orbán 2002-ben Vásárhelyi János érdekében kampányolt Bicskén, majd 2016-ban Orbán előterjesztésére kapott Ádertől ugyanaz a Vásárhelyi állami kitüntetést. Balog Zoltánnak, aki Orbán minisztere is volt, igen erős kapcsolódásai vannak az ügyhöz, K. Endre kegyelmi kérvényéhez, persze Balog nem szívesen beszél ezekről, csak menekül a kérdések elől, kvázi ugyanúgy, mint Orbán. Novák Katalin, akit Orbán "választott", az a Novák, aki OV22 feliratú fülbevalót hordott, abban a székely faluban töltött el pár napot véletlenül a kegyelmi döntés után, amelyik falu K. Endre szülőfaluja, ahol K. Endre édesanyja jelenleg is él.

A 2011-es feljelentésről tudott Pölöskei Gáborné is, aki Áder János húga. Áder Jánost is Orbán Viktor "választotta", akár csak Novák Katalint. Pölöskei Gáborné főnöke volt annak a Csókay Lászlónak, aki másodmagával megtette a rendőrségi feljelentést 2011-ben, és aki erről tájékoztatta Áder János húgát is.

2015-ben Vásárhelyi Jánost kitüntette a főváros a pedagógusnap alkalmából. A főpolgármester akkor Tarlós István volt. Tarlóst szintén Orbán "választotta".

stb.

Valóban a gyerekek az elsők "ezeknél"?!?!

 

Friss hír: https://telex.hu/belfold/2024/02/27/bicskei-gyermekotthon-vasarhelyi-ja…

a pedofíliáért később elítélt Vásárhelyi

Valószínűleg azért, mert nincs időgépük: utólag könnyű okosnak lenni.

miért sikálták el

Ártatlanság vélelméről van fogalmad mit jelent? Ártatlan amíg be nem bizonyosodik, hogy bűnös. A bíró pedig csak minden kétséget kizáró tényállás esetén ítélheti el. Akkor az ügyben felmentették: nem bizonyosodott be, hogy bűnös (és természetesen az sem, hogy ártatlan, de a bizonyítási kényszer a vádlón van).

Akkor az ügyben felmentették: nem bizonyosodott be, hogy bűnös

Nem volt bírósági eljárás. Elsikálták.

Először 2011 őszén érezhette az igazgató, hogy kicsúszhat a kezéből az irányítás, mivel több nevelt fiú is panaszkodott, hogy molesztálja őket. Az otthon néhány dolgozója, köztük Bárnai Árpád gyermekfelügyelő, ezt jelezte a fenntartónak, az akkor fideszes vezetésű fővárosi önkormányzatnak, ahol később rendőrségi feljelentés is született.

A jelzés Csókay Lászlóhoz, a Főpolgármesteri Hivatal oktatási, gyermek- és ifjúságvédelmi főosztályának osztályvezetőjéhez érkezett be, aki támogatásáról biztosította a két dolgozót, és azt ígérte: az eljárás figyelembe fogja venni a gyermekek érdekeit. A nyomozás majdnem egy éven keresztül zajlott, 34 tanút hallgattak ki, köztük kilenc gyereket, de végül az összes korábbi terhelő vallomást visszavonták. 2012 nyarán a rendőrség, bűncselekmény hiányában, megszüntette a nyomozást.

Azt mindenki döntse el, mennyire életszerű, hogy 2011-ben alaptalanok voltak az olyan típusú vádak, amilyenek pár évre rá bizonyítást nyertek.

https://hvg.hu/360/20240223_bicskei_aldozatok_gyermekotthon_vasarhelyi_…

Nem volt bírósági eljárás. Elsikálták.

?

Abból amit beidéztél mi támasztja ezt alá? Amit beidéztél abban az van, hogy a vallomásokat visszavonták: így nem volt a vádhatóságnak bizonyítéka.

mennyire életszerű, hogy 2011-ben alaptalanok voltak az olyan típusú vádak,

Ez meg baromság: nem az a kérdés, hogy megalapozottak vs alaptalanok voltak-e a vádak(ezt utólag már meg tudjuk ítélni), hanem, hogy bizonyíthatóak voltak-e avagy sem: mert ettől függően lehetett volna esélye egy bírósági döntésnek megszületnie..

a vallomásokat visszavonták

Igen, biztos „rájöttek” a gyerekek, hogy nem is történt semmi.

megalapozottak vs alaptalanok voltak-e a vádak

Nem történt vádemelés. Elsikálták rendőrségi szakaszban.

Aztán később kiderült, hogy mégis történt valami. Szóval azzal takarózni, hogy első menetben visszavonták (visszavonatták?) a terhelő vallomásokat elég pedofilmosdató indok.

Ezeket a személyeskedéseket nem értem, miért szűkségesek.

Mindkét félnek van valid pointja.

Ha rendőrségi szakaszban megszüntetik az eljárást, akkor a bíróságig el sem jut. És igen, egy valódi jogállamban ártatlan vagy, amíg nem bizonyítják a bűnösségedet, és ez így van rendjén. Nem hiányzik senkinek az a típusú cancel culture, hogy aki egyszer "kabátlopási ügybe keveredik" (insert bármilyen random vád here), az szenvedje el a negatív következményeket akkor is, ha nem mondják ki bűnösnek.

Ugyanakkor az is igaz, hogy "az összes fél visszavonta a vallomását", majd később kiderült, hogy az illető mégis bűnös volt, akkor bizony egy valódi jogállamban indokolt lenne egy vizsgálatot lefolytatni, hogy mégis mi történt. Ha másért nem, az igazságszolgáltatás működésének javítása érdekében.

Régóta vágyok én, az androidok mezonkincsére már!

Ezeket a személyeskedéseket nem értem, miért szűkségesek.

Erre telik tőle. Már az is nagy szám, hogy sikerült az egyes számot eltalálnia. Bevallottan trollkodni jár ide: ne is számíts többre.

 

Ugyanakkor az is igaz, hogy "az összes fél visszavonta a vallomását", majd később kiderült, hogy az illető mégis bűnös volt, akkor bizony egy valódi jogállamban indokolt lenne egy vizsgálatot lefolytatni, hogy mégis mi történt. Ha másért nem, az igazságszolgáltatás működésének javítása érdekében.

+1

a pedofíliáért később elítélt Vásárhelyi

Biztosan nem tűnt fel, hogy a probléma az "érvelés"-edben van: jelenlegi ismeretet kérsz számon a múltban. A jelenből vetítesz vissza a múltba.

nem nekem kell erősnek lennem

Persze, senki sem akadályoz meg, hogy fejben -is- gyenge legyél és told tovább a hülyeséget.

Szar lehet neked, hogy mindent nem sikerült az üggyel kapcsolatban eltüntetni. A 2006-os panaszt "selejtezték" (ahogy a lélegeztetőgépekkel kapcsolatos iratok egy részét is, ehhez értenek a haverjaid), a 2011-es bejelentést elsikálták. Ezek a dolgok szerinted rendben vannak? Nem lett volna jobb, ha már korábban is azt nézik, hogy mit tett, nem pedig azt, hogy fideszes cimbora? Ennyire "erős" vagy, hogy ilyen szar alakokat mentegetsz? Novák Katalin azóta ki sem mert bújni a fedezékéből, de te továbbra is büszkén tolod a baromságaidat. "Gratulálok!"

Szar lehet neked

?

 a haverjaid

?

Ezek a dolgok szerinted rendben vannak?

?

Nem lett volna jobb[..]

Biztosan nem tűnt fel, hogy a probléma az "érvelés"-edben van: jelenlegi ismeretet kérsz számon a múltban. A jelenből vetítesz vissza a múltba

szar alakokat mentegetsz

?

azóta ki sem mert bújni a fedezékéből

?

te továbbra is büszkén tolod a baromságaidat

?

Javaslom, maradjunk az egy-kettőnél, mert a fajtád silány minőségéről tesz tanúbizonyságot, ha kettőnél több botrány által megtámogatva is csak azt sikerült elérnetek, hogy Orbánék a parlamenti választásokon egyre több és több szavazatot kapjanak. A 2014-es csökkenés után 2018-ban, ~600 ezer plusz szavazatot kaptak, amikor pedig részben külföldi pénzen MZP-t csikicsukiztattátok ki "győztesnek", még ~200 ezret. ~800 ezer szavazót buktatok, mert valódi demokrata emberek helyett helyett egy térdelő, "progresszív" csőcselék vagytok, aki a magyar választópolgárok elvárásai helyett a külföldi kívánságokhoz igazodik. De ti mindig jól megmondjátok a tutit... Orbán meg mindig nyer... Kérlek, abba ne hagyjátok a "gondolataitok" közlését és a röhögcsélést!

A korábbi egymilliós Jobbik-szavazótábor miatt az MHM-ben megvan a szavazatbővülés potenciálja, szóval kíváncsian várom, 2026-ra mit ugattok össze nekik. A Fidesz-KDNP-ben nem látok növekedési lehetőséget, de az önkritika hiányán hizlalt hülyeségeteket sem szeretném alábecsülni...

:)

A 2014-es csökkenés után 2018-ban, ~600 ezer plusz szavazatot kaptak, amikor pedig részben külföldi pénzen MZP-t csikicsukiztattátok ki "győztesnek", még ~200 ezret. ~800 ezer szavazót buktatok, mert valódi demokrata emberek helyett helyett egy térdelő, "progresszív" csőcselék vagytok, aki a magyar választópolgárok elvárásai helyett a külföldi kívánságokhoz igazodik.

Amennyiben renrand bármely ellenzéki pártnak a tagja, akkor te is az vagy, mert honnan ismerétek egymást? Amennyiben renrand nem politikus és nem párttag, akkor egyszerűen hazudsz! Az utóbbi lehet az igaz, mert a fajtádra jellemző vonás a hazudozás...

Nem tudom elfogadni a javaslatodat, nem baj? :D

A fajtádnak jó, hogy a 2010-es választások óta a Fidesz van hatalmon? Tkp. nekem jó, mert tudok a fajtád és pártod bénázásain röhögni. Mivel nincs esély arra, hogy egy közel normális társaság jelenjen meg a jelenlegi bandák helyett, így nem marad más, mint ezeken szórakozni. Kicsit savanyú szórakozás, de a miénk.

Kónya Endrét presbiterré választhatta a szabadulása után a Bicskei Református Egyházközség

az egyik jelölt, aki hallott a zaklatási ügyről, rákérdezett, valóban el volt-e ítélve K. Endre, aki erre erre azt válaszolta, hogy ártatlanul vádolták meg, és kegyelmet kapott.

Megint önmagamat ismétlem: Az egyházak tele vannak mocskos ügyekkel.

Csak információ: egy régész ismerősömtől tudom, hogy egykori kolostorok körüli ásatásoknál, az átlagásnol több csecsemőcsontvázat szoktak találni a régészek.

> Csak információ: egy régész ismerősömtől tudom, hogy egykori kolostorok körüli ásatásoknál, az átlagásnol több csecsemőcsontvázat szoktak találni a régészek.

Mi a halál oka? Tudod, csak információ.... Meghaltak TBC-ben és a szülők szerették volna, hogy a kolostorban nyugodjanak a gyermekek, ezért fizettek az egyháznak?

 

Láttam már Olaszországban kolostort, ahová hajóval hordták a homokot a Szentföldről, hogy abban nyugodhassanak a gazdag polgárok.

 

Az, hogy egy csontvázat találsz a Tihanyi apátságban, még nem jelenti azt, hogy az illetőt a gonosz papok kivégezték. Minimális történelmi tudással magadtól is rájöhetsz, hogy a kolostorokat a gazdag emberek temetkezési helyként is használták a középkorban. Sőt, modern templomokban is találsz urnatemetőt az alagsorban. Sajnálom, hogy a "régész" ismerősöd átsiklott eme apróság fölött.

Az ilyen edzők betegek nyaktól felfelé. Ha csak a vádak fele igaz, akkor börtönben a helye. Akármit is ért el korábban, mint sportoló.

További érdekesség: Egy évre levitték az elévülési időt, majd elévülésre hivatkozva lezárták a Sebestyén Júlia ellen indított fegyelmi eljárást. Link.

Jó csali, mert a te általad kirakott "idézet" azt sugallja, hogy a tojtojsrác úgy gondolja, hogy nem kellett volna lemondatni (dehát nem maguk mondtak le, önszántukból?) őket, miközben valójában azt feszegette, hogy szerinte a fideszre nézve ez egy veszélyes lépés volt, mert gyengeséget mutattak -engedtek a nyomásnak-, ahelyett, hogy szokás szerint elgyurcsányozták volna (előbb-utóbb megunják, és hazamennek) az egészet.

Ha valamit elrontottak a kormányoldalon, az az volt, hogy lemondatták ezeket az embereket.

Nem, Attila. Nem rontották el. Helyesen tették.

Hogyha, mondjuk, nem mondtak volna le, akkor lehet, hogy nem lett volna ekkora balhé belőle,

Miközben helytelen lett volna.

trey @ gépház

A srác még mindig nem a morális aspektusáról beszél, hanem arról, hogy -szerinte- ez lehetőséget nyitott a fidesz ellen. Abban vsz. téved, hogy ezzel bárki bármit is tud majd kezdeni...

Miközben helytelen lett volna.

:D

Mintha ez bárkit is érdekelt volna. Az ügy első napján is ez volt a véleményed?

Továbbá még mindig nem tudjuk, hogy mi történt. És az, hogy ilyen gyorsan beáldozták ezeket a bábukat azt valószínűsíti, hogy ők tényleg csak bábuk voltak.

Hja, lakodalmas Attilát sem az eszéért szeretjük. Mondjuk a zenéjéért sem.

hogy ők tényleg csak bábuk voltak

Ahogy feljebb kifejtettem már, a köztársasági elnöki pozíció egy súlytalan bohócpozíció. Kb. mint a brit király.

Eleve - ezt is kifejtettem - "nők a politikában" egy kvóta izé, a mai világban legyen egy ilyen is, de komolyan nem veszik őket sehol sem a politikában.

trey @ gépház

Szemmel láthatóan Attila nem túl okos. Ez lejön a nyilatkozatából. Nyilatkozhatott volna a hangyák nemi életéről is. Kb. ugyanaz lenne a véleményem.

Mivel széles körben nyilatkozik, vállalja, ha valaki véleményt fogalmaz meg róla.

Remélem, ezzel neked semmi bajod.

trey @ gépház

Hiába énekelsz jól, ha nem lesz reklámod hozzá, meg minden más.

Hátszél is kell ám rendesen.

 

Gondolj bele, hogy Cserháti Zsuzsának sokkal szebb hangja volt, mint Koncz Zsuzsának, mégsem vitte túl sokra.

Kell a szekértolás hátulról.

Gondolj bele, hogy Cserháti Zsuzsának sokkal szebb hangja volt, mint Koncz Zsuzsának

tudod, ez eléggé véleményes, erről szól az ízlés. 

 

Hiába énekelsz jól, ha nem lesz reklámod hozzá, meg minden más.

Értjük, hogy a te világodban ez egy kötelező dolog, ezt úgy hívják itthon uram bátyám, mindennap látjuk a "konzervatív" bolsevikektől (Viktor csapata, csak emlékezz: "a parlament ellenzék nélkül is működik"). Mi olyan világot szeretnénk ahol ez nem így van.

Ez a nem túl okos srác

Csodálkozol rajta, hogy miért ilyen a kommunikáció minősége mikor magad is folyamatosan degradálod ezekkel a kijelentésekkel.  (nem vitatom el a jogod, hogy legyen véleményed bárki intellektusáról, csak éppen vitaalapnak szar és mérgező közösségi szinten) 

Petike állítólag pártot gründol, de olyan buta a lelkem, hogy még a 444 se tudta megfejteni, hogy mit szeretne mondani.

Magyar Péter bejelentette, hogy „új erőt” hoz létre, majd nem mondott semmit arról, hogy milyen lenne az

Azt hiszem Petike 5 perc hírneve hamarosan a süllyesztőbe kerül ...

trey @ gépház

csak ő fiatalabban magasabbra jutott

Látod ez lehet ok némi sértődöttségre :) 

 

megjegyzés, magánvélemény: De nem hinném, hogy trey valaha elhitte volna a NER-es baromságokat. Ennél intelligensebb, csak éppen neki nem árt, hanem hasznos az nem igazán érdekli, hogy mi lesz hosszú távon az hogy ehhez mekkora bőr kell az meg egy másik dolog.

FYI: ez a médiabohóc sehova nem jutott önerejéből. Ahova jutott, a felesége révén jutott. Erre én annyira büszke nem lennék. Valószínűleg azért is kezdett bele, amibe belekezdett, mert a válása után pont oda került vissza, ahol volt: egy senki.

MZP utánérzése van az embernek, amikor hallgatja. Kb. az a szint, kb. annyi komolyságot igényel a hallgató részéről.

trey @ gépház

Ahova jutott, a felesége révén jutott.

Értjük, hogy most éppen MP-t kell kutyázni, de nem ártana minimálisan tájékozódni arról, akit lesenkizel:

2010-től a Külgazdasági és Külügyminisztérium munkatársaként folytatta pályafutását. 2011-ben a magyar uniós elnökség során szakdiplomataként csatlakozott Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviseletéhez. Feladata többek közt az uniós jogalkotás során a magyar kormányzati érdekek érvényesítése volt, különös tekintettel a közlekedés- és energiapolitika, valamint a társasági és versenyjog területére. 2015-től a Miniszterelnökség csoportvezető diplomatájaként a magyar kormány és az Európai Parlament közötti kapcsolattartásért felelt egyebek mellett jogi, pénz- és tőkepiaci, költségvetési, kereskedelmi és fejlesztéspolitikai ügyekben.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_P%C3%A9ter_(jog%C3%A1sz)

Eközben a felesége egészen odáig jutott, hogy Áder politikai tanácsadója volt…

Fogalmam sincs, hogy ez ki volt mi volt, sose hallottam róla azelőtt, hogy a Varga el nem vált tőle. Akkor is csak arról olvastam, hogy telesírta a sajtót, hogy ki kell költöznie. Már akkor volt egy érzésem, hogy egy sértődött ember.

Attól lett valaki, hogy a Varga férje lett. Te hallottál róla? Szerinted nyilatkozatai alapján úgy néz ki, mint egy éles kés a fiókban? :D

trey @ gépház

Hallottam. Átlag fideszes, aki elhitte, hogy a képességei révén került oda. A skálán valahol a média- és bútorcézár Ádám környékére tenném, bár utóbbi nagyobban játszik apu miatt, de ő is ugyanezt gondolja magáról. (és tényleg elhiszed neki, olyan beleéléssel bizonygatja)

Elég szőrmentén ismerem csak, így nehéz lenne véleményt alkotnom róla.

Ne edd magad, én nem kérdeztem a véleményed róla :D

Azért csak érdekelne, hogy a többi gazdaggyerekről mi a véleményed. Tiborcz, Matolcsy, az Orbán, Mészáros lányok stb.

Politikusként nem ismerem őket (szerintem egyik se az), így a gondolataikat sem. Magánszemélyként pedig nem követem őket. Nem igazán látom őket nyilatkozni semmilyen témában. Hol lehetne megtudni, hogy miről mit gondolnak?

trey @ gépház

Csak a pontosítás végett:

III/II

A kémelhárítók (külföldi hírszerzés munkájának megakadályozása) nem biztos hogy hazaárulók közé tartoztak.

Mondjuk tudni kéne az alosztályt is. Nem mindegy, hogy III/II-1,2,3 vagy III/II-7,8.

Azért is volt nevetséges volt III/III -ok gyerekeiből verbuvált SZDSZ "felháborodása" az MSZP-s III/II miniszterelnök miatt. Azóta már nyilvánvaló lett, hogy abszolút nem ez volt a baj vele.

De hasonlóan "szép" próbálkozás.

APA kezdődik, APA kezdődik !!!

A buzi még, hogy nem pedo - reszketnek a fiatal @ ért !

Én ezt hallottam - de valaki érintett majd megcáfolja :-D

Csak olyan cáfolatát fogadom el, aki elsőkézből ismeri ezt az érzést.

 

Verebes vicce a Heti hetesből:

- Mi van a pedofil lába közt ?

- Kindertojás

For Whites Only meeting room!

Szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt tettek bejelentést az Osváth Zsolt körül kialakuló botrányban – tudta meg a Magyar Nemzet. A közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István azután fordult a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozó főosztály életvédelmi osztályához, hogy a Noryna Diamond névre hallgató transznemű influenszer azt állította, a nyíltan homoszexuális youtuber kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot.

[...]

A homoszexualitásával kérkedő, VV Zsolti néven ismertté vált ellenzéki aktivista még azt is bevallotta, hogy a baloldal tanácsadója is volt a kampányidőszakban, amellett, hogy gyakorlatilag PR-műsorokban népszerűsítette az ellenzéket vezető politikusokat, sőt: a szivárványkoalíció emlékezetes, 2021. október 23-i pártrendezvényét is ő vezette.

Link: https://magyarnemzet.hu/belfold/2024/03/jogi-kovetkezmenyei-lehetnek-az…

trey @ gépház

https://www.youtube.com/watch?v=f3GudscMgSs

Itt elmondja a reszleteket az elso 3 percben. Valakire mutogatni kell, csak nehogy Orban Viktor es pedofilbarat csaladjarol legyen szo. Ezert felkertek Gulyas Gergely kormanyszovivo, travi agyasat, hogy hazudjon egyet. :) De termeszetesen, ha elitelik Osvath Zsoltot akkor meg a kurva anyjat es bortonbe vele.

Amirol amugy meg hallgat a media, mert nincs szinten eleg info az a nagykalloi reformatus lelkesz ugye. Ami ha igaz, megint durva, mert akkor megint olyan torvenyt hoznak, amivel a pedofiliat partoljak, hiszen pont ott nem lesz szigoritas ahol szukseg lenne ra: https://24.hu/belfold/2024/03/04/kegyelmi-ugy-kormany-pszichologiai-viz…

Az egyházi fenntartású gyermekvédelmi intézmények vezetőire nem vonatkozik a pszichológiai alkalmassági vizsgálatról szóló új kormányrendelet – nyilatkozta a Népszavának Meleg Sándor.

Tehát, történt egy megvádolás a legutóbbi történések egyik főszereplőjével szemben, ami az objektív-függetlenig nem jutott el. VVZsóti magyarázkodik a videójában, így minden bizonnyal az ügy zárható, de még ez sem jut el az objektív-függetlenig.

Kicca, kicca, egyre mélyebbre süllyedsz. A kétes előéletűeket minimum el kellene zárni a gyerekek ügyétől. VV Zsolti az egyik, amelyiket szintén szűrni kéne onnan. Kizárólag 100%-ban feddhetetlen előéletűek jöhetnének szóba, már olyan sem, amelyikkel kapcsolatban akárcsak felmerül a lehetősége, hogy morálisan érintett lehet.

trey @ gépház

Ne viccelj. A fuggetlen-objektiv sajto feladata, hogy ne csak leirja a propagandat, amit a nagy platformokrol mar tobbszor pedofiliaert kitiltott PestiSracok megir, hanem valamennyire ellenorizze is valosagtartalmat. Raadasul ugy, hogy PS nem hozza le azt, hogy az aberralt szexualis devians, meleg Gulyas Gergely travi agyasa mondta ezeket :) Hol itt az oszinteseg? :)

Raadasul te most megint egy az egyben atvetted a pedofil PestiSracok mondandojat. De mit is varhatnank, honnan mashonnan tajekozodna a kedves pedofiliat tamogato Micsko Gabor ur. :) Mentegesd inkabb a K.Endret es a pedofiliat, ahogy szoktad, az jobban megy neked :)

Amugy VVZsolti veled ellentetben eliteli a pedofiliat ugy vettem ki a mondandojabol. Gondolom teged ez zavar, eddigi pedofiliat tamogato commentjeid alapjan. Mondom mindezt ugy, hogy nem birom elviselni a szinpadias nyalgep stilusat, tehat nem vagyok tartalmanak fogyasztoja es nem sajnalnam ha eltunne mindenhonnan.

hanem valamennyire ellenorizze is valosagtartalmat

Így van, de nem ellenőrzi, hanem kummant. Kussol az ügyről. Megszólaltatta VVZsoltit?

Rohadt égő a kettős mércéd, öcsém. Szépen csapkodsz minden irányba, de itt a VVZSolti a téma.

Azzal egyetértesz, hogy akire csak a gyanú árnya vetül, azt el kell a gyerekek közeléből távolítani?

trey @ gépház

Csak csendben tud lenni, addig amig nem jott valasz Zsoltitol szerintem. Foleg azert mert eddig vegighaknizta kamujaival a travi a netet. Sztem azt sem hozta le a telex ugyan ettol a szemelytol, hogy Gulyas Gergely agyasa az illeto, mert azt az infot sem erositettek meg.

De a pestisracok lehozta, de csak a VVZsoltis commentjeit ennek a travinak. Azt nem irtak bele, hogy Gulyas Gergely agyasatol szarmazik az info. Ez a kettos merce. :)

A buta oregeket celozza a kormany az ilyen alhirekkel. Teged meg is etettek infoval. Addig sem Orban-csalad dolgairol van szo, ahol tenylegesen elitelt tenylegesen pedofiliat segito haverjukat mentettek fel, akinek a becsuletet vedted. Ismered a tortenetet.

Azzal egyetértesz, hogy akire csak a gyanú árnya vetül, azt el kell a gyerekek közeléből távolítani?

Ha megalapozott a dolog, akkor igen. De szerencsere VVZsolti fo profilja nem az, hogy gyerekekkel foglalkozzon tehat fel sem merul, hogy el kene tavolitani valahonnan egyelore.

Csak csendben tud lenni, addig amig nem jott valasz Zsoltitol szerintem.

Nem pajti, itt egy feljelentési szakaszba lépett ügyről van szó*. A nyilvánosságra tartozik.

Foleg azert mert eddig vegighaknizta kamujaival a travi a netet.

Mire alapozod, hogy kamu?

De a pestisracok lehozta,

Az Index.

Ha megalapozott a dolog, akkor igen. De szerencsere VVZsolti fo profilja nem az, hogy gyerekekkel foglalkozzon tehat fel sem merul, hogy el kene tavolitani valahonnan egyelore.

Mire alapozod, hogy nem az? Eleve, egy buzi, akinek egy (elmondása szerint mindenféle gané) travi volt akkoriban a lakótársa, nem mellesleg egy 16 évessel létesít fajtalan kapcsolatot, az szerinted gyerekügyi kérdésben nem kérdéses. :D Igazából már csak egy bohóc hiányzik a társaságból és kész a gyerekcirkusz.

 

(* kettős mércédet vedd észre, Magyar Péter senki ellen nem tett feljelentést a kormány/Fidesz részéről, mégis napokig ment a 44/Telex főoldalán öles betűkkel az alá nem támasztott állításai)

trey @ gépház

Nem pajti, itt egy feljelentési szakaszba lépett ügyről van szó*. A nyilvánosságra tartozik.

(* kettős mércédet vedd észre, Magyar Péter senki ellen nem tett feljelentést a kormány/Fidesz részéről, mégis napokig ment a 44/Telex főoldalán öles betűkkel az alá nem támasztott állításai)

Tehat a fideszes Tenyi Istvan a videora alapozva feljelentette, ahogy azt szokta :) Ahogy tette ezt Magyar Peter eseteben is https://index.hu/belfold/2024/02/27/magyar-peter-tenyi-istvan-varga-jud…

Szoval semmi latnivalo csak a ugyeletes feljelento feljelentget, az kormanymedia meg beszamol rola, hogy feljelentettek. Ez egy kirakatugy megint az idos buta embereknek. Akiknek ebbol az jon le, hogy buzi meg travi. :)

Index, PestiSracok, egyeb kormanykozeli cuccok lehoztak a kamunak tuno dolgot, mint hirt egybol. De kihagyjak belole, hogy allitasa szerint Gulyas Gergely agyasa. Tehat akkor alapbol szerelme, Gulyas Gergely miatt hazudik! :D

En egyelore ketelkedem a dologban. Ha maskor jott volna a hir, nem akkor amikor terelni kell Orban-csalad pedofilugyeirol, a papok pedofilugyeirol, trey pedofilugyeirol, akkor azert hihetobb lett volna :)

De persze, ha megis igaz minden, akkor neki bizony a kurva anyjat :D

 

De latszik, hogy probalod a terelest minden iranyba, mert a topic kellemetlen. Kulonosen azota miota kiderult, hogy a pedofiliat partolod.

Azért rettentően gagyi a terelésed, mert a Telex rendre beszámolt _eddig_ Tényi István feljelentéseiről.

https://www.google.com/search?channel=fs&q=tényi+istván+feljelentés+site%3Atelex.hu

🤷‍♂️

(túl sokat írsz, ne magyarázkodj)

trey @ gépház

Na mivan megsem lett ignore? :D Jajj de komolytalan.

Arra figyelj, nehogy lepipázza a fiaidat a Tesla-ban Ausztriába síelésben menet ;) Végül is, ha elmúltak 16 és bele is egyeztek ... még a vőd is lehet :D

En ilyenekrol amugy nem fantazialok. Szoval biztosan veled van a baj :) Kb minden egyes kommenteddel egyre erthetobbe valik a pedofilia iranti vonzodasod/szereteted.

Nem fantázia volt az, hanem óva intés, hiszen arról fantáziáltál, hogy a gyerekeid a VV Zsoltinál nagyobb biztonságban lennének, így csak szóltam, hogy mi hír járja róla.

Sok mindent nem tudhatsz te Luxemburgból, mégis jártatod a csuszalesőd :)

Felénk ez valahogy nem fér bele, kicca:

Gyermekpornográfia: A gyermekvédelmi tüntetés egyik szervezője arra szólított fel egy kiskorú fiút, hogy küldjön neki képeket a nemi szervéről

Osváth Zsolt, az ismert influenszer egy videón beismerte, hogy többször is pornográf képeket kért egy kiskorú fiútól. Vagyis elkövette a gyermekpornográfia bűncselekményét.

Az ügy csak azért került nyilvánosságra, mert az influenszerről és a kisfiúról készült  pornográf felvételek széles körben elterjedtek.  Sokak szerint maga Osváth  kezdett dicsekedni a felvételekkel. Aztán egy idő után megijedt, hogy emiatt kiderül a bűncselekmény.

Ekkor egy videós beszélgetésben próbálta megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, elkenni, kisebbíteni, másra fogni a felelősséget. 

„Ha a száraz tényeket nézzük, belecsúsztam egy megkérdőjelezhető dologba”

[...]

Ezt véded? Pedo pártoló vagy? Szégyelld magad gyorsan!

trey @ gépház

Pedig a fantaziad irtad le, hiszen senki mas nem beszelt a mocskos dolgokrol, amiket hozzakepzeltel :) Foleg az addigi infok alapjan ugy tunt, hogy kettotok kozul csak te vagy a pedofilia partoloja. Az uj info alapjan, ha a borsodonline igazat ir, akkor VV Zsolti is hozzad hasonlo. Akkor egyikotokre sem biznek semmilyen gyereket :)

Megírod, akkor a Telex, 444 szerkesztőségnek, hogy tévedtél, VV Zsolti egy veszélyes elem, akit nem lenne szabad gyerekek közelébe engedni? És elnézést kérsz, hogy egy rossz troll voltál?

Akkor egyikotokre sem biznek semmilyen gyereket :)

FYI: én nem jelentkeztem ilyesmire, a haveroddal ellentétben. Pénzt is küldtél nekik?

trey @ gépház

FYI: én nem jelentkeztem ilyesmire, a haveroddal ellentétben. Pénzt is küldtél nekik?

Nem kuldozgetek penzt senkinek

Meg szerencse, hogy nem jelentkezel ilyenre. Pedofiliat tamogato hattereddel nem biztos, hogy alkalmazna ilyenre barki :)

De ha bebizonyosodok, hogy VV Zsolt hozzad hasonloan a pedofiliat tamogatja, akkor kerjen o elnezest a nevedben is.

Tehát menekülsz. Nem is vártam mást. Érdekes módon, mekkora elánnal vetetted magad megint ebbe a témába, most meg, hogy a Zsotyesz szájából kiderült a videóban, hogy miféle, tolatsz és szokásodhoz híven alaptalanul vádaskodsz.

Még mindig úgy tartod, hogy nem tartozik a nyilvánosságra VV Zsolti, a tüntikeszervező előélete? Nem kéne megírnia az objektív-függetlennek? 🤔

trey @ gépház

Meg mindig nem vagyok ignoreon, nagyon furcsa. Pedig elvileg feltettel listara :)

Ugy velem, hogy az, hogy a borsodonlineos 3 evvel ezelotti videorol nem volt cikk akkor az nagy hiba. Az, hogy a hazudos travi dolgait egyelore nem kozlik az sztem viszont nem hiba. Mert akkor a travi osszes hazugsagat le kene hoznia az osszes mediumnak valogatas nelkul. Aztan felbatorodna a tobbi felkegyelmu, hogy tovabbi kamukat toljanak hirnevert cserebe. De erre van a blikk, nlc, stb.

 

Kikerestem, hogy a borsodonline mire hivatkozik https://youtu.be/2pUTq0MIzeA?t=421

Undorito, hogy ilyen tortent es erdemes meghallgatni, hogy pontosan mi volt. Egy PSTV srac osszefoglalja a VVzsolti videojaban, hogy ne legyen elfogultsag :)

Raadasul azota nem iteltek el, annak ellenere, hogy videon elmeseli mi tortent. Akkor ez azt jelenti, hogy a kormany nem csak puncsosok eseten tamogatja a pedofiliat, hanem globalisan. Akkor ott Magyarorszagon tenyleg a ferto a modi, valoszinuleg ezert vedted te a pedofilsegito becsuletet.

Igy mar gyerekmegorzesre VVZSolti is kiesett, tehat mindkettotok alkalmatlan erre a feladatra a pedofiliahoz valo vonzodasotok miatt.

Trey szerint: Ha most valaki ide a hupra kiírná, hogy XY pedofil, és egy futóbolond megfogalmazna egy feljelentést, akkor azt is ténykét kéne kezelni, még akkor is ha egy sima heteroszexuális ember írja ki.

Vannak mindenféle abberációk: Schmidt palgizálni, és aláírni szeretett bármit; novák Fideszes fülbevalóban szeretett aláírni bármit; Tényi meg feljelenteni szeret mindenkit. Egyformán betegek voltak mind!

Tehát, a VV "send nudes" Zsolti az erkölcsi mércéd a gyerekekkel kapcsolatban.

Szerintem nincs itt mit magyaráznod, ezt véded. Ez vagy te. :D

Meg ezek azok, akik összeálltak ezzel a Való Világ clown-nal és a nevüket adták az egészhez. Szégyelljék magukat mind.

trey @ gépház

Kivágták a legfontosabb részt
Közben a kormánysajtó egy másik szálon is támadni kezdte Osváthot, pontosabban egyelőre nem világos, hogy a két szál ugyanaz-e. Elővették ugyanis egy három évvel ezelőtti ügyét, egy úgynevezett sextinget, azaz szexuális tartalmú üzenetváltást, melyben Osváth szexuális tartalmú képeket kér egy fiútól. Az ügy már három éve is ismert volt, akkoriban Osváth le is ült Ábrahám Róbert jobboldali youtube-errel, hogy beszélgessenek róla.

Ábrahám az adásban is azt magyarázta, hogy látott olyan képernyőfelvételeket, „amiben egy 18. életévét nem betöltött fiúval cserélsz intim képeket és beszélgettek intim témáról”. „Te ne ítélj el senkit szexuális zaklatónak, amikor ugyanezen mérték szerint te is annak fogsz minősülni!” – szólította fel a jobboldali influenszer Osváthot.

A beszélgetés egy lényeges részlete, és ezt Ábrahám is elismeri az általa hallott hangfelvételek alapján, hogy Osváthnak a másik fél azt mondta, hogy már elmúlt 18 éves, és az Instagram-profilján is azt írta magáról, hogy “18+”.

Innen: https://hvg.hu/itthon/20240305_osvath_zsolt_kormanyzati_lejaratas

Aztán mit változtat azon, hogy ez mikor történt? Send nudes pólós Osváthot gyereked közelébe. Ez a kérdés, erre kéne válaszolnod.

Mi lesz a következő? Rákopírozták a pólót?

Szokásos taktika, Osváth és a HVG maga által épített szalmabábot csépel.

A lényeg az, hogy akinek ilyen múltja, ismerősei vannak, ilyen körben mozgott, annak semmi keresnivalója gyerekek között, gyerekek ügye körül.

trey @ gépház

Szép terelés, bro!

Arra kérdésre válaszolj, hogy egy ilyen hátterű "influencer" alkalmas-e erkölcsileg arra, hogy a gyerekekért aggódó szülőket egységesen képviselje (párhuzam: Novák mint köztársasági elnök)

trey @ gépház

Na, nagy nehezen - miután már rettentő kellemetlen volt agyonhallgatni - eljutott a kétszeresen feljelentett VVZsolti ügye a Telexre is, természetesen közönségük számára előemésztve, szájba rágva.

Arról van hírünk, hogy Rettenthetetlen "send nudes" Zsolti gyermekvédő feljelentette-e önmagát, ahogy arra ígéretet tett? 🙄

https://telex.hu/belfold/2024/03/06/osvath-zsolt-pedofil-lejaratas-korm…

Úgy fest, megint nekem volt igazam: érdeklődésre számot tartó az ügy

trey @ gépház

Bármennyire is megvan a véleményem Osváth Zsoltról, a jelenleg hatályos törvények értelmében nem követett el semmit, ha a másik (16 éves) fél is beleegyezett a dologba, és nincs közöttük alá/fölé rendeltségi viszony (tanár-diák, edző-tanitvány, stb.)

Nyilván erköcsileg nem helyes és elítélendő.

Hát, először Zsolt úr álljon a nyilvánosság elé és öntsön tiszta vizet a pohárba.

Tegyél feljelentést az alapján, hogy

Aggódnak a gyerekekért, nehogy a pedofilok elvigyék előlük. Érthető.

Első körben a sértett helyére majd írd a <nem tudom> szavakat ...

trey @ gépház

Nyilván erköcsileg nem helyes és elítélendő.

Várjál, honnan ismerős ez? Erkölcsileg kétes (minimum hazudozással vádolt) Zsoltok szednek pénzt gyerekek megmentésére?

ha a másik (16 éves) fél is beleegyezett a dologba

Reméljük kiderülnek a részletek! Sajnos az RTL ebben az ügyben nem annyira aktív! Ja, hogy a VV Zsolti az ő neveltjük, Való Világ szereplő!

trey @ gépház

 Erkölcsileg kétes (minimum hazudozással vádolt) Zsoltok szednek pénzt gyerekek megmentésére?

Milyen szépen beszél ez a Zsolti, amikor éppen nem szerepel:

A legdurvább az, hogy összemossák a pedofíliával ennek a fogyatékosnak a rágalmait

– fogalmazott Osváth Zsolt.

trey @ gépház

„A 2024. március 3. napján „Transznemű influenszer állítja: kiskorú fiúval létesíthetett homoszexuális kapcsolatot Osváth Zsolt” címmel megjelent cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy Osváth Zsolt 30 évesen 16 éves kiskorú fiúval létesített szexuális kapcsolatot.” (PS)

Innen: https://pestisracok.hu/helyreigazitas-10

Novák Katka utódja  2023-ban azt hazduta, hogy apját a kommunisták halálra ítélték.

Karsai László történész:

dr. Sulyok Lászlónak, a Magyar Nemzeti Szocialista Párt (MNSZP) Fejér megyei vezetőjeként volt elszámolása a hatóságokkal. Az MNSZP-ről itt és most elég annyit megjegyezni, hogy 1944-ben hervadhatatlan „érdemei” voltak 437 000 vidéki zsidó deportálásának a megszervezésében.

Ungváry Krisztián történész:

Szükségesnek tartom leszögezni, hogy természetesen senki sem felelős felmenői tetteiért. Azt azonban nem teheti meg, hogy valótlan állításokat terjeszt róluk. Különösen nem teheti meg ezt egy olyan személy, aki először a magyar alkotmányosság őre, majd a nemzet egységét kifejező legfontosabb közjogi funkció birtokosa.

Szerkesztve: 2024. 03. 06., sze – 02:08

Mivel a topic folyamatosan fejön, emiatt hetek óta itt van a fejemben...

Lemondtak, I wonder why
Yesterday, you told me 'bout the blue, blue sky
And all that I can see is just a yellow lemon tree

A ti hibátok...

Még ma sem tudhatjuk, hogy pontosan hány pedofilnak adott kegyelmet Novák Katka!?

Ha ennek a Magyar Péternek eddig nem fizettünk, fizetni kéne ... :D

Találós kérdés: ha pártot alapít, az kinek lesz bukó, a Fidesz-KDNP-nek vagy a szarrá forgácsolódott, kb. értelmezhetetlen ellenzéknek? 🤔 😂

trey @ gépház

Szerkesztve: 2024. 03. 09., szo – 11:59

Magyarné már Windisch Lászlóval kavar. Ő a "független" ÁSZ elnöke! Windisch Magyarhoz képest egy NER-es zsírdisznó, és az az érzésem Magyarnak az "igazságérzete" valódibb mint azt Tóniék szajkózzák a Megafonba! Nyilván az asszony nem a testalkata miatt hagyta faképnél 3 gyerek ellenére is, hanem politikai nézetei miatt. Magyarné meg erősíti azt a kényszerképzetet, hogy mégis csak egy elvtelen karrierista kurva.

elváltak - nem ?

mindenkinek van magán élete és csak a te fajtád csámcsog rajta !

lemondott nincs köze az aktuális politikához/szervezethez - akkor miért téma ez még ?

 

Szerintem csak a friss manikürjét mutatta meg: egy Diamond nails gél lakkot, azért fogja kezét - lehet hogy ő is szeretne ilyet.

For Whites Only meeting room!

Szerkesztve: 2024. 03. 09., szo – 15:00

Tudtam, régi sztori - meglehetősen. Sok boldogságot kívánok Juditnak!

Megdőlni látszik a Tóni féle propaganda, hogy a "miniszter feleség Magyar Péter" sértődött magánakciójáról van szó. Windisch László (zsírdisznó) vs. Magyar Péter (fitt miniszter feleség)...

No hát biztos nem a kockás hasért rúgta fel 3 közös gyerekkel megerősített házasságot, hanem Tóni utasítására... Mint Vajna Timi sem a puha szopópárnát meg a női cickókat preferálta Vajna Mikuláson...

látom dagonyázól a szarban - jól esik ?

és ragad is rád: micsoda jelzők (zsírdisznó) - lelkedig mocskos és büdös vagy !

 

Én nagyon utálom D.K. Dobrev Klára-t (Szülők: Apró Piroska, Petar Dobrev szül: Szófia, Bulgária), de

egyszer se írtam rá ilyen jelzőket - nem tartom elfogadható stílusnak.

 

Téged nem zavar?

Vagy ezt diktálták le az eligazításon ?

For Whites Only meeting room!

luvnya - ez milyen tájszólás ? 8-kerben tanultad ?

direkt vagy ilyen bunkó vagy csak így születtél ?

kieg2:

- sőt megsúgom az ÁSZ takarítónőjének a fiának a szomszédja is FIDESZ-es !!! - micsoda kötődés

Nem gondolod, hogy erőltetett amit művelsz? Értem, hogy kell, kiadták a napi eligazításon, de inkább azt meséld el itt mindenkinek, hogy

kiket is rabosítottak a DK vezetésű óbudai önkormányzatnál ??

For Whites Only meeting room!

luvnya - ez milyen tájszólás ? 8-kerben tanultad ?

luvnya cigány eredetű szó. Magyarország egész területén élnek cigányok, jövevény szó. Vannak pl. szláv jövevényszavak is:

Családi élet: család, cseléd, déd, unoka, dajka, baba, mostoha, koma

Ház, berendezés, étkezés: eszterha, szelemen, gerenda, ablak, pitvar

Ruházkodás: ruha, gatya, nadrág, harisnya, palást, kapca, szoknya, párta

Növényvilág: jávor, juhar, jegenye, lúc, boróka, cser, berkenye, tiszafa

Állatvilág: medve, hörcsög, pele, patkány, csíz, galamb, gerlice, ráró

Egyéb: szikra, szikla, bolond, drága, gonosz, izgága, szabad, göndör

direkt vagy ilyen bunkó vagy csak így születtél ?

Téméhoz valamit? Vagy csak a személyeskedésen vagy jól?

Nem gondolod, hogy erőltetett amit művelsz?

Nem. Kellemetlen ez neked?

Értem, hogy kell, kiadták a napi eligazításon, de inkább azt meséld el itt mindenkinek, hogy

kiket is rabosítottak a DK vezetésű óbudai önkormányzatnál ??

Nem tudom, nem követem nyomon a DK-t.

segítek, ezért vittek be 4 tagot, akik DK-s körökben mozognak:

„Gyanú szerint egy férfi a kft.-jén keresztül szolgáltatások nyújtására, illetve eszközbeszerzésekre fiktív szerződéseket kötött a Budapest Főváros III. Kerület – Óbuda-Békásmegyer- Önkormányzattal. A gyanúsítottak a fiktív szerződések ellenértékeként beérkezett pénzösszegeket készpénzben felvették. A bűncselekmények elkövetéséhez használt cég megszűnt, a gyanúsított a cég könyvelési iratainak őrzéséről a törvényi követelmények ellenére nem gondoskodott. A nyomozó ügyészség a négy személlyel korrupciós és gazdasági bűncselekmények gyanúját közölte.”

For Whites Only meeting room!

Szerkesztve: 2024. 03. 12., k – 10:07

Osváth Zsótit elítélték már?

2012-ben készült ombudszmani jelentés Balog asztalán landolt, amiben le volt írva, hogy az igazgató szexuálisan zaklatja a gyerekeket.

K. Béla 2015-2016-ban nevelőként dolgozott a bicskei gyermekotthonban. A vádirat szerint ez idő alatt négy, nevelésére bízott fiúval végzett szexuális cselekményeket: kielégítette őket orálisan, fenekükhöz nyomta a péniszét, rávette a gyerekeket arra, hogy elégítsék ki őt szájjal. A vádirat szerint olyan is előfordult, hogy az otthon gárdonyi üdülőjében egy vele egy szobában lévő tizennégy éves fiúnak a takarója alá nyúlt, először a combját, majd a nemi szervét simogatta. A fiú ezt hagyta neki, mert hallotta, hogy a nevelő másokkal is csinált ilyet pénzért cserébe. Ezután K. Béla orálisan kezdte el izgatni a fiút, de mivel a gyereknek nem volt erekciója, abbahagyta a cselekményt. A fiú ekkor azt mondta neki: ezt soha többet ne csináld.K. Béla a fiú kérésére ötezer forintot fizetett. Egy másik esetben egy ittas tinédzserrel tízezer forintért análisan közösült.

K. Béla tettei úgy derültek ki, hogy a gyermekotthon lakói Vásárhelyi János igazgatóval együtt őt is megvádolták.

Két bírósági eljárás indult: az egyikben Vásárhelyi János igazgató és K. Béla nevelőtanár ültek a vádlottak padján, a másikban az elnöki kegyelemben részesített K. Endre igazgatóhelyettes.

Vásárhelyi János szexuális erőszak és visszaélés miatt 8 év letöltendőt kapott, K. Bélát 2019-ben másfél év szabadságvesztésre ítélte a Győri Ítélőtábla, az ítéletet 3 évre felfüggesztették. Tehát K. Bélának nem kellett börtönbe vonulnia.

Világbotrány, hogy ezért felfüggesztettet kapott

A családok és gyermekek kormánya...

Te erőszaktámogató, Te!

Magyar Péter támogató, erőszaktámogató!  🤷‍♂️

Azt egyébként tudod, hogy a pedofília klasszikusan a baloldal által bagtellizált és megtűrt téma? 🍿

Hogyan fogod ebből kimosni magad?

😂

https://pestisracok.hu/tuzfalcsoport-nyugaton-a-baloldal-kepviseli-is-a…

trey @ gépház

Tehat akkor nem tagadod es buszken vallalod, hogy tamogatod a pedofiliat. De legalabb nem az a munkad, hogy gyerekekkel kell foglalkoznod. Az is valami.

Az latszik, hogy nagyon megmozgat teged ez a tema es probalsz informalodni mar. Ez lehet azt jelenti, hogy probalsz a gyogyulas utjara lepni gondolom. Esetleg feloldozast keresel, de rossz helyen.

Sok sikert, en drukkolok neked, hatha sikerul meggyogyulnod. Remelem azert minimalisan hozzajarultam a gyogyulasodhoz.

Jobbulast!

Így próbálsz menekülni a kellemetlen tények elől? :D

Elvtársaidról a 11. kerületi önkormányzatnál hallottál? Nagyon kussolsz ezekről. Szerintem inkább a "dupla csavar" esete áll itt fent. Magadról akarod ezzel a kapálódzással és jelentgetéssel a gyanút elterelni :D

trey @ gépház

En csak rolad hallottam, raadasul a bevallasod nyilt terepen itt a hupon tortent. Hiaba probalsz mar utolag lovoldozni mindenfele. Az szamit amit onmagadrol leirsz, nem az amit masrol kepzelegsz. :)

De tenyleg drukkolok neked, remelem meggyogyulsz mielott megszavazza az orszag a kemiai kasztralast.

Szegény káder néni pedo fia, szeren levő szegény áldozatok, akiket egy doboz cigivel, meg 6 ezer forinttal meg lehet venni :D

Ezek a szívbemarkoló történeted szereplői :D

Otthon mit szól a család ahhoz, hogy trógereket védsz?

trey @ gépház

Látom nem olvastad el a cikket (pedig 444.hu :((( ), pedig rólad, az egybites, fogalomzavaros ballib huszárról szól:

A közbeszéd (ez itt kicca és fogalom nélküli tsai.) és a politika elkezdett mindenkit pedofilozni: pedofil a bicskei gyermekotthon volt igazgatójának bűnsegéde, K. Endre, pedofilok a melegek, pedofilok a papok, pedó a Fidesz. Nemcsak fogalomzavar látszik, de az is, hogy a pedofil lett az új trendi szitokszó, ami a 2000-es évek elején még a buzi volt.

Ismerős ez neked? A tükör ....

Gyurkó Szilvia, a Hintalovon Alapítvány gyermekjogi szervezet tanácsadója veszélyesnek tartja a pedofília szitokszóként történő használatát.

Embereld meg magad! Te nem az ügynek segítesz, hanem fordítva: ÁRTASZ NEKI!

trey @ gépház

Inkább neked kéne befejezned, hogy azzal ártasz a szegény bicskei áldozatok ügyének, hogy fogalom nélkül szórod a pedózást, pedig már a 444 is felszólított, hogy fejezd be :(

Már a felszopó barátaidtól se igen érkeznek a felszopó pluszegyek, kezdesz azon az oldalon is kellemetlen lenni. Nem akarják összekiccázni magukat veled.

trey @ gépház

Elnézést, de a ballib bibliát idéztem, ami szembetalálkozott újfent a hiányos szövegértéseddel:

hogy a pedofil lett az új trendi szitokszó

(divat <-> trend az értelmező kéziszótár - de nem a Stüszi-vadászos svájci ám, hanem a magyar ...)

Egyébként a 444 cikkével egyetértesz? Elolvastad?

trey @ gépház

Trey irta ma:

Tehát, a "gyerekek" akik közül az egyik egy napjainkban is szeren levő semmirekellő drogos :D

A fogatlan drogosról beszélünk, akit az RTL Klub előkukázott valahonnan? :D

Ez ossze is foglalja mit gondolsz most az aldozatokrol es most is a pedofilia partjan allsz. Kar megjatszanod magad, mert kibugyog beloled a ferto.

Szegény nénike fia :D

Mint emlékezetes, hetek óta tart az a botrány, amelynek a DK-s László Imre vezette önkormányzat egyik óvodája van a középpontjában, hiszen kiderült, hogy pedofília gyanújával letartóztatták az egyik ott dolgozó pedagógiai asszisztenst. Gy. Péter nevelőanyja ráadásul a helyi önkormányzat egyik fontos tisztségviselője volt, az óvodákat is felügyelő Humánszolgálati Igazgatóság vezetőjeként is dolgozott. Sőt az önkormányzat még egy hatmillió forintos szerződést is kötött a gyanúsított cégével.

Kicca valamiért ebben a témában Orosz Annához hasonlóan nem aktív ... Mit rejtegetsz, kicca? Ki fizet téged? :D

trey @ gépház

De, hát kicca! Megbeszéltük már feljebb, hogy a pedofília pártolása, bagatellizálása, relativizálása kifejezetten BALOS tevékenység ... :D :D elvtársaid közt kellene a disznókat keresni, mert ott vannak :D

Mélyen hallgat a baloldal az újbudai pedofil ügyről + videó

Kérdést kerülöd! Egyetértesz a 444 cikkében leírtakkal?

trey @ gépház

En mindossze csak objektiv vagyok es a commentjeidre reagalok. Ezek alapjan egyre melyebbre sullyedsz a pedofilia mocsaraban.

Mar a hupos csatlosaid is igy latjak, lasd Bdede hozzaszolasa :)

 

De azert biztos van vmi erteked, ami miatt buszke lehet rad a csaladod. Probalj inkabb azokra az ertekeidre fokuszalni es azokat erositeni!

Szerkesztve: 2024. 04. 03., sze – 21:06

A Balog nevű faszkalap lemondott már?

Szerkesztve: 2024. 04. 19., p – 17:13

Lakást nem, de háromfős titkárságot igényelt Novák Katalin a munkájához

A törvény alapján a köztársasági elnök azokat az ellátásokat, illetve szolgáltatásokat, amelyeket még nem igényelt, élete végéig bármikor bejelentheti. 

El nem tudom miféle munkája lehet a bukott Nováknak, amihez 3 fős titkárság jár. 1 a csekkeket fizeti be; 1 a háztartást vezet. mos, főz, takarít; 1 a kölköket szórakoztatja!?

En szoftvert fejlesztek, de ha megkinalnanak allami penzbol harom segitovel, en bizony gondolkodas nelkul elfogadnam.

Lenne egy kedves, nagymama-figura bejarono, egy szaladgalos ember, aki egyben sofor, es egy generikus asszisztens, aki hajlando beletanulni kicsit a munkamba, es jarhatna helyettem meetingekre, utanajarna kerdeseknek, szervezne a munkat, stb.

Es mondom, egy masodpercet nem gondolkodnek rajta, hogy kerem-e. Kerem. Esetleg ha valaki ezt olvassa a kormanyban, privatban keressem meg, mert nagyon orulnek neki!

Szerkesztve: 2024. 04. 23., k – 17:02

-