[POL] Lemondtak

Fórumok

Bocsánatot kérek azoktól, akiket megbántottam, és minden olyan áldozattól, aki úgy érezhette, nem állok ki mellette. Államfőként ma utoljára szólok önökhöz, lemondok a köztársasági elnöki tisztségről.

https://index.hu/belfold/2024/02/10/novak-katalin-koztarsasagi-elnok-le…

 

Visszaadta mandátumát és kivonul a közéletből Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter

https://index.hu/belfold/2024/02/10/varga-judit-lemondas-fidesz-europai…

Hozzászólások

A kegyelmi döntés miértje meg lett magyarázva, vagy azzal ki van kerülve a válasz, hogy nem kell megindokolnia? 

Mindenki tudja, hogy ez _nem_ Novák Katalin akciója volt. 
dr. Varga Judit már lehetne bábumozgató, de az én _megérzésem_ szerint ő is csak kérést teljesített. (nincs az a hülye politikus aki egy ilyen kegyelmi kérvényt aláírjon "csak úgy") 

A kérdés csak az, kinek ment a szívesség. Ha tudod mond el, ha nem akkor az álirónia csak szánalmas..

Szerintem azért a lelkének kedves lenne, ha mindketten comingoutolnának, hogy valójában leszbik és szeretik ha a partijukban kiskorúak is részt vesznek, továbbá kiderülne, hogy azért kapott kegyelmet az a valaki mert ő volt a magyar Epstein.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Női sikerek a politikában.

trey @ gépház

"Emlékszünk még, amikor Merkel Erdogan kutyája mellett üldögélt egyedül a kanapén, miközben a férfiak komoly dolgokról tárgyaltak."

Az nem Ursula von der Leyen volt? Én úgy emlékszem az EB és ET elnökei voltak a törökönél.

ogy a másik topicban védte mondván nem is pedofilnak adott kegyelmet,

 

(Nagyon helyesen) tisztaba tette a tenyallast, ti. nem egy pedofilt mentett fel, hanem a pedofil bunsegedjet.

Szerintem eles kulonbseg van akozott hogy valaki kiskoruval fajtalankodik, es akozott aki bologat hozza.

Ettol fuggetlenul mindketto moralisan elitelendo. De osszemosni nem szabad a kettot a dramai hatas kedveert.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

A HVG már közölte,

https://hvg.hu/itthon/20240210_Megszolalt_K_Endre_most_reszletesen_mego…

kíváncsi vagyok, hogy a többi, főleg az "objektív-független" linkeli-e legalább. Főleg az után, hogy a 444 arról nem volt rest beszámolni, hogy K. Endre nem nyilatkozik:

https://444.hu/2024/02/06/k-endre-a-444-nek-az-ido-es-a-joisten-eldonti…

trey @ gépház

A szegedma.hu oldalon lévő hivatkozásod még mindig 404. Linkelj pontosan, NER barát. :D
Továbbá illett volna az elsődleges forrást - FB-t - linkelned. Nem mindenféle médiát, amik csak másodlagos források. Tudod, a hitelesség.... ;)

Ha már tartók: síkbéli tartókról, rácsos tartókról, egyenes tengelyű tartókról, tört tengelyű tartókról vagy íves tartókról van szó?
Hogy tanulj is kicsit: https://tudasbazis.sulinet.hu/hu/szakkepzes/epiteszet/statika/statikail… :D

khiraly a te alternativ accod? Csak mert te nem lettel a legkisebb mertekben sem megszolitva, megis idejottel pattogni valamiert. De amugy most melyik fogalmatlansagot tenne helyre, azok kozul, amit en irtam es nem a kepzelt ellensegeid? :D

Ettol fuggetlenul mindketto moralisan elitelendo.

Ezt irta. Meg szerencse, hogy szerinte moralisan elitelendo ha mas nem is!! :D

Meg szerencse, hogy a birosag par pedofilia tamogato hup commentelovel ellentetben nem csak moralisan iteli el azt, aki lehetove akarja tenni egy pedofil szamara, hogy ujabb gyerekeket basszon meg.

De persze ha majd az derul ki, hogy artatlanul lett elitelve, akkor majd az lesz a velemenyem termeszetesen, hogy moralisan sem elitelendo az ember, hanem a birok hibaztak. Szerencse, hogy az en  velemenyem a tenyek alapjan valtozhat, nem kell semmilyen part uzenetet kozvetitenem es ahhoz ragaszkodnom :) De egyelore a helyzet tovabbra is az, hogy K Endre, az Orban-csalad haverja ahhoz akart hozzajarulni, hogy egy pedofil geci, aki szinten az Orban-csalad haverja meg tobb gyereket rontson meg. Ami szar az egeszben, hogy a kegyelemmel ujra gyerekekkel foglalkozhat.

Egyszer mar te is azon a velemenyen voltal egy masik topicban, hogy eliteled a pedofil segitojet, nem csak moralisan es bortonbe vele. Szoval nem ertem most megis mi a gond. :D

Jaja és Nissan Leaf-fel járok. Ennyire gyökérbe mész le, ha valaki rámutat, hogy mekkora balfaszságokat beszélsz?

Szoval nem ertem most megis mi a gond. :D

Az a gond, amit más is jelzett neked. Hogy hazudsz. Nem pedofíliáért ítélték el. Ez egy tény. De, te továbbra is a hülyeséget szajkózod. Az a szerencse a tényekkel, hogy azok nem szorulnak további magyarázatra.

trey @ gépház

En egyszer sem irtam olyat, hogy pedofilia miatt iteltek el. Ezert is mondtam, hogy megint valami kepzelt ellensegeid kepzelt commentjeire valaszolsz, mert sejtettem, hogy ez a bajod :D Tehat megint te hazudsz, hogy ne a tenyleges dologgal foglalkozzunk :D Raadasul probalod lepten-nyomon egy elitelt bunozo tetteit relativizalni. Kozben meg a jelenlegi infok szerint K. Endre tettei arra iranyultak, hogy egy tenyleges pedofil tobb gyereket ronthasson meg.

Tehat konkretan megint beallsz pedofilia relativizalonak. Akkor hagyd mar vegre azt a dumat, hogy eliteled pedofiliat. Vegre vallald fel, hogy neked semmi bajod vele, ahogy a szeretett kormanyodnak sincs, hiszen csaladi vallalkozas a gyerekmolesztalas az Orban-csaladban ugy tunik.

Nem, te belefolytál ott egy olyan szálba, aminek a nyitója azt állította, hogy pedofília miatt ítélték el és ott verted a nyálad. Tehát, akkor nem pedofilia miatt ítélték el? A fórumtársaid, akik ezt állítják hazudnak?

Ehhez van valami hozzáfűzni valód?

https://hup.hu/comment/3025556#comment-3025556

trey @ gépház

Akkor nem tudsz olvasni es szoveget ertelmezni, ha mindig ezt kerdezed es tolem kerdezed. En leirtam az en velemenyem. Nem masoket, nem soros gyorgy meg gyurcsanyet, nem a kepzelt ellensegeidet vagy valami forumtarsaket. Ha veluk van bajod, akkor ird meg nekik. Ne rajtam kerd szamon :D

A linkelt commentre meg:

A bun meg rossz. Mindegy, hogy ki koveti el.

Leirod, hogy hol hazudtam pls? Mert en csak tenyeket irtam K. Endrerol. De te csak puffogtatod vaktoltenyeket ram, mert valami velt ellenseged nem mondott igazat valahol a forumban :D

Megigerem, hogy ha belinkeled hazugsagokat a temakorben, amiket en irtam, akkor esku javitani fogom, ha meg nem tettem meg. Szerencsere nekem ehhez nem kell senki seggebol kimaszni :)

Probalsz mar minden szalmaszalban megkapaszkodni, csak nehogy ki legyen mondva, hogy gyerekeket rontanak meg abban moslekban(fidesz), amibe te beleestel. Gondolom emiatt probalod vedeni K. Endre "becsuletet", nehogy valaki a forumon rosszul mondja a buntettet, amit a birosagi itelet szerint elkovetett! :D

Fogalmam sincs pontosan hol hazudtam meg mindig. Legalabb valami konkret mondatot akkor plz. Esku javitom. Rolad szerintem semmi hazugsagot nem terjesztettem. Csak a a kommentjeid tartalma alapjan irtam velemenyt. Szamomra csak ez all rendelkezesre, nem latok a fejedbe :)

De plz hazugsagot ird ide pontosan beidezve, mert ha tenyleg az, akkor visszavonom.

hogy trey itt van es megvedte az elitelt pedoseged becsuletet

Hazugság. A haverjaid ordas hazugságait javítottam ki. Ellenőrizhető tény: nem pedofíliáért ítélték el, pedofil nem kapott kegyelmet

Nem baj, hogy bealltal a pedorelativizalok es pedotamogatok korebe

Hazugság, első pont. Sőt, én voltam az egyik, akik szerint a bűnözők a börtönben rohadjanak meg. Amikor az elvtársaid börtönbizniszéről volt szó. Ettől még tény: nem pedofíliáért ítélték el.

Relativizalhatod a pedofiliat es ahhoz nyujtott segitseget,

Hazugság. Nem a pedofíliáról semmit sem szóltam, mert az illetőt nem pedofíliáért ítélték el.

És hosszan tovább. Belekeverve a családomat, munkaadómat. Mint egy rossz prosztó paraszt, pont olyan vagy. Nem elég, hogy egy hazugságot védesz, csúsztatsz, még olyasmivel is vádolsz, amihez semmi közöm. A "bűnöm" mindössze annyi, hogy rámutatok a hazugságaitokra.

trey @ gépház

... veded becsuletet ...

Vegig vedted a pedofilsegito K. Endre becsuletet, hiszen tobbszor is kijavitottad meg azokat is, akik nem irtak rola semmi "hazugsagot". Pl engem. Kozben meg mindig figyeltem(miattad), hogy ne pedonak nevezzem. El sem merem kepzelni mi lenne, ha ilyen "tulzasba" esnek :D Most is ugyan ezt csinalod a commentedben. Valamiert akkor is vedened kell, amikor nem allit rola senki semmi rosszabbat, mint ami. Ha oda commentelsz csak, ahol hazudtak rola es kijavitod az embert, az is eleg ketes a hattereddel, de kevesbe tunik mosdatasnak. Viszont most erositetted meg megint, hogy nem tortent hazugsag, hiszen most is a becsuletet veded, megint :D Raadasul bevedted a khiraly nevu accountot is, aki szerint az is lehet, hogy mar csak moralisan elitelendo amit K. Endre tett! :D

... pedotamogatok ...

Tovabbra is ugy gondolom, hogy a pedofiliat tamogatod azzal, ha barmilyen modon is veded a pedofiliat aktivan elosegito embereket(azok becsuletet pl). Ez nem hazugsag, hanem velemeny, ami hupos commentjeidre hagyatkozik. Tovabbra is ezt gondolom es amig beallsz vedelmezni K. Endret addig ezt fogom gondolni mindaddig, amig a birosag masik iteletet nem hoz K. Endre ugyeben.

 ... Relativizalhatod a pedofiliat es ahhoz nyujtott segitseget,...

Hazugság. Nem a pedofíliáról semmit sem szóltam, mert az illetőt nem pedofíliáért ítélték el.

Tovabbra is veded a becsuletet. K. Endre a levelevel a pedofiliahoz es a gyerekek megrontasahoz jarult hozza. Tehat a birosagi ugye szerint szinte semmiben nem jobb, mint egy pedofil(hiszen lehetove tenne hamis levelevel tovabbi gyerekek megrontasat), megis kesztetest erzel arra, hogy vedd. Mert az egy dolog ha valaki valahol valotlanul allitja, hogy pedofil volt az ember. De az megint masik, hogy barhol felmerul ügye, akkor mindig erre a "hazugsagra" terelsz, fuggetlenul a commentelotol. Tehat ugy tunik, hogy valamiert ugy erzed vedened kell az ember nem letezo becsuletet fuggetlenul a commentek tartalmatol. Ha veded a pedofiliat segito embereket, akkor viszont kozvetve a pedofiliat is tamogatod.

És hosszan tovább. Belekeverve a családomat, munkaadómat

Igaz. En pont annyira kevertem bele, hogy biztosan mas ertekrendetek van, ha neked az a modi, hogy egy pedofil segitojenek becsuletet kell allandoan vedeni. Persze irasod alapjan kizarolag te vagy a felelos a sajat commentjeidert. De valamiert ezt az aberraltsagot elturi a csaladod es a munkaadod, ha ott is veded kenyszeresen K. Endret. Amugy persze ezt tenyleg tulzas igy kijelenteni, hiszen valszeg otthon es munkahelyeden lehet nem tolod ezt es nem is tudnak rola. Tehat tenyleg nem fair es akar aljas dolog ilyet irni, ha nem tudnak mellekallasodrol(pedofilia-tamogato), ez amugy jogos.

 

Amugy lehet ezeket, amiket irtam rolad hazugsagnak erzed es tenyleg lehet rosszul latom, tehat nem igaz/hazugsag. De mind csak velemeny es en csak arra tudok reflektalni, amit irsz. Arra nem, ami a fejedben van, barmilyen szuzies, szent gondolatok vannak ott.

Na mi van, migráns bohóc? Mélyre ment az auslander fullánk? Legalább tudom, hogy jó nyomon járok. :D

Nyugodtan maszatolj, nyugodtan nézesd magad továbbra is bohócnak a haverjaiddal, akinek fogalma nincs a jogról.

Legalább, ha ütsz, ne lennél olyan, mint egy csatak buzi, a végén ne lenne mindig ilyen megenyhülő benyalás ... hitelesebb lennél :D

Igyekezzél haza péntekre, várnak a Hősök terén. Evone cimbid megmondta, amelyik nem lesz ott a buzi, a ToiToi-os világsztár, a férfinő és társai által szervezett önreklámozás tüntetésen, az pedofiltámogató! Húzz bele, pár Superchargeren való hugyozással itthon lehetsz időre! :D

trey @ gépház

Jah volt fullank is? Jo keson szolsz :)

Viszont ugy latszik ez commentem tenyleg sikeresen betalalt, pedig tok normalis voltam vegig. De te egyre lejjebb mesz szinvonalban. Nem baj, a csaladodban es a cegedben megtalaltad a kozosseged. Nyugtasd magad azzal, hogy nekik erre van szukseguk :)

Ó, jaj, balfaszkám, remélem, hogy haverjaiddal elkezdtek hamarosan a Karácsony lemondására is kampányt indítani, mert ha nem, ti is, meg Karácsony is pedofilsimogató|-pártoló|-szopkodó lesztek!

Karácsony Gergely is megszavazta, de most vizsgálná a pedofil igazgató kitüntetését

Remélem a családod és a munkahelyed szemébe tudsz majd nézni akkor is! :D :D :D 🤡

trey @ gépház

Ok, értem.

Szóval azért nem pontosít a sok Független, Objektív, hogy hátha így nem jut el az Azi rajongókhoz, és többen legyenek mint 100.

Mert még mindig az van, hogy ott lesz. Arra már nem is gondolnak, mi lesz, ha az emberek (gyerekek) rájönnek, hogy meg lettek vezetve.

Sokszor gondolom, hogy ez az ország jobb elitet érdemelne, de sajnos ez nem igaz, azt kap amit érdemel. Csak nézz körül, itt is mi van?

Azt sem tartom kizártnak, hogy ennek az Azahriah nevű gazdasági vállalkozásnak a menedzsmentje mérlegeli, hogy üzletileg mennyire hasznos/káros belefolynia Baukó Attila nevű terméküknek a nagypolitikába és annak megfelelően cselekszenek. 

Ugyanis, így működik egy for-profit vállalkozás.

Nyeretlen kétéveseknek: Netflix -> Britney Spears doku

trey @ gépház

effektív sajnos igen, mert köztetek mindenszarista birkaszavazók között magasan a kláraúr aktuális márnagyoneurópai márnagyondemokrata pártja a favorit, tehát egy gyurcsánykormány váltaná a patást (egy olyan képzeletbeli disztrópiában, amikor ehhez elegendően járulnátok idegállapotban a szavazóurnák elé)

„Hazug banda!” – Curtis üzent a tüntetőknek

[...]

Curtis végül péntek este 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetben egy részletet osztott meg a tüntetésből, amit tévén keresztül nézett. Ezen az hallható, ahogy a tömeg „Orbán takarodj”-t skandál. Curtis annyit írt a videóhoz:      Hazug banda! Ezért nem mentem.

[...]

És neki lett igaza! Tényleg hazudtak.

trey @ gépház

Aha, szedtem össze a kb 100as listáról könnyedén neked párat kb 30s alatt, akik (ha Baukó Attilát nem számoljuk) nagyjából lefedik a következő szavazó korszakba érők nagy részét. Nem tudom teszed e a boomert, vagy az vagy. De fel kellene ébredni. Ugyanazok :) (direkt rövid a lista, hogy tudj skatulyázni és gyűlölködni kicsit, mert nem akartam vele időt tölteni)

 • Radics Péter digitális tartalomkészítő
 • Szirmai Gergely digitális tartalomkészítő, Hollywood Hírügynökség,
 • Zsozeatya gamer
 • Alexa András, TheRavenCroaks digitális tartalomkészítő
 • Juhász Marci zenész Dzsúdló
 • Kiss Tamás JustVidman digitális tartalomkészítő
 • Schmidt Gergő Tembo zenei producer
 • Törőcsik Kristóf zenész, Margaret Island
 • Schwarcz Ádám Beton Hofi előadó

Mi a baj az "Orbán takarodj"-al?

Mindössze annyi, hogy ez a szarházi banda pont ugyanúgy ki és felhasználja a meggyötört gyerekeket mint a pedofilok: csak más okoz nekik örömet. (ugyebár a tüntetés elvileg a gyermekek védelméről szólna. A gyakorlatban csak egy újabb ürügy ugyanarra amire előtte a tanárokat próbálták kihasználni. )

Mindössze annyi, hogy ez a szarházi banda pont ugyanúgy ki és felhasználja a meggyötört gyerekeket mint a pedofilok

Baszod ki a hibás? Szerinted Novák Katalin? Ne csináld már. Oké kármentésnek lemondott. dr. Varga Judit? Tehettek mást mint lemondanak? Orbáni gőzkieresztés. Nem bátorság, nem bűnbánat, hanem kármentés.

- nem vizsgáljuk a kegyelmeket "biztos rendben vannak", => tudjuk hisz február 2-áig mind rendben volt. 
- kiírunk inkább egy "hülyegyerek idekellxelni" konzultációt azzal elbaszva a pénzt => nem ám a az oktatásra vagy az intézetekre, a nevelésre költjük

Ki a f*szm lehetne MÁS a hibás ezekért mint az AKTUÁLIS regnáló hatalom? Ez az (ál)naivság  10 éves kor után ciki (sztem). 

Nem, csak zavaró, hogy visszasétáltok mindig arr az alapra, ja hát a kormány van, egy adottság. Nem lehet jobban, adjunk nekik teljhatalmat. Itt is próbálom kiemelni a mondanivalót, hogy a látszólag egybites érvek közzé beszoruljon, épp olyanról beszélünk ami a kormány aktív felelőssége, és látványosan sz*rik a közepébe. Itt közéleti kérdés kezelése és jogi szabályozásik kérdések merülnek fel. De nemcsak elnéztek mellette, sokszor visszhangozzátok azt amit a kormány akar, nem ők a hibásak hanem a "körülmények, prüsszel meg "soros"".  Egyszerűen ezek a felesleges körök gyerekesek. 

Aha, értem. Annyira tipikus, kivágsz egy normálisan megfogalmazott mondatból egy köznyelvben (és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy általad is) használt szót, és a többit figyelmen kívül hagyod. Nem kell vitatkozni vele amit írok persze, nehéz is a konkrétumok szintjén, de a sértődöttet ne játszd kérlek, az adott mondat simán bármelyik család étkező asztalánál elhangozhat.

csak az a furcsa hogy eddig volt jopar kegyelmezett (talan meg pedos is), akkor nemvolt ezekbol nagy hoborges...

adj már egy listát a kegyelmezett emberekről. jah, nem tudsz. nincs.

legalább tudnád, miről hőbörögsz.

most valaki belebotlott ebbe a pedomentegetőbe, így nyilván felháborodás van belőle. ha ez tavaly publikus lett volna, amikor megkapta a kegyelmet, akkor lett volna belőle felháborodás.

kulfoldon mi a szabaly? ott is titkos?

nem tudom, nem is érdekel, és a maszatolásba sem akarok belemenni.

az volt a sejtetésed, hogy „akkor nemvolt ezekbol nagy hoborges” - én annyit állítok, hogy nincs kint a novakkati.hu -n, hogy „ma eddig X. db pedomentegetőnek adtam kegyelmet”, így nem is lehetett belőle azonnal. ha kint lett volna, akkor nem most lenne ebből ügy, hanem tavaly tavasszal.

"nem egy pedofilt mentett fel, hanem a pedofil bunsegedjet."

Tegyünk egy pár apróságot ehhez hozzá. Nem egyszerű bűnpároltás tényállása volt az, csak úgy tűnik az ügyészség "puha" volt vele.

"aki bologat hozza"

El lehet olvasni a részleteket. De facto megzsarolt egy kiskorút, ráadásul rokona elleni lépéssel fenyegetve, hogy írjon alá egy papírt, amivel bevallja, hogy eredetileg a feljelentésben hamisan vádolta meg az igazgatót. Vagyis itt nemcsak arról lett volna szó, hogy a gyerek "visszavonja" a feljelentést, hanem az igazgatóhelyettes bevallatott volna a gyerekkel egy hamis tanúzást is. Innentől kezdve a gyerek lett volna vádlott egy hamis tanúzási ügyben! Itt pár önálló BTK-s tényállás (zsarolás, hamis tanúzásra felbujtás) minősített esete (kiskorú kárára, alá-fölérendeltségi viszonnyal visszaélve) alapos gyanúja is felmerül.

Tény, hogy a vádiratban az ügyészség nem játszotta ki ezeket a kártyákat és így "csak" bűnpároltásért lett elítélve. De azért ez messze nem csak "bólogatás" volt egy fajtalankodási ügy mellett.

Régóta vágyok én, az androidok mezonkincsére már!

Ugyan miért? Itt egy vesszőhibát kijavítotok a HUP-on, mint halálos bűnt, egyébként meg olyan hazugságokat simán elnéztek, hogy valakit nem pedofília miatt ítéltek el?

Szégyelljétek magatokat.

Ha már vessző ... Az megvan, hogy a Líra kiadó egy vesszőhibára hivatkozva nyert a könyvfóliázások ügyében? Ha most mindenki csak úgy kezelné a törvény szövegét és ítélteket, ahogy ti, szomorú sors várna ránk.

Szedjétek össze magatokat!

A jog értelmezése nem érzelmi kérdés. Kérdezz erről egy kirendelt védőügyvédet.

trey @ gépház

Relativizálsz már megint.

Van egy óriási különbség:
- K. Endre kegyelmet kapott a jogerős büntetéséért
- D. László nem kapott kegyelmet, mivel nem ítélték el jogerősen pedofíliáért

Cikkek:
- https://www.blikk.hu/politika/magyar-politika/donath-laszlo-buntetoper/… (mert ahogy látom, imádod a Blikket)
- https://rtl.hu/belfold/2024/01/12/testi-sertes-donath-laszlo

Idézet az RTL cikkéből (félkövérrel kiemelem neked a fontos momentumokat):

Donáth Lászlót szeméremsértés miatt nem marasztalta el a Fővárosi Törvényszék, a pénzbüntetését pedig mérsékelték.

Megszüntette a Donáth László ellen szeméremsértés miatt indult eljárást, ugyanakkor testi sértés vétsége miatt elítélte a másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszék – írja a hvg.hu.

A bíróság a korábban rá kiszabott 1 millió forintos pénzbüntetést is mérsékelte, csak 250 ezer forintot kell fizetnie. Az ítélet szerint az egykori MSZP-s képviselő 2019 nyarán megszorította az egyik takarító nyakát, és fenyegetően lépett fel vele szemben.

Az ítélet nem jogerős, az ügyész fellebbezést jelentett be. Az eljárás a Fővárosi Ítélőtáblán folytatódik.

Az ügy négy éve robbant ki, amikor a Gaudiopolis Békásmegyeri Evangélikus Szeretetház egyik takarítója feljelentette Donáth Lászlót szexuális kényszerítés miatt. Donáth nyilvános tárgyalást kért, az ellene felhozott vádakat pedig végig tagadta.

2021. októberében Donáthot a II. és III. Kerületi Bíróság becsületsértés vétségében mondta ki bűnösnek. A folytatólagosan elkövetett szeméremsértésben indult büntetőeljárást viszont megszüntették. A Fővárosi Törvényszék azonban tavaly szeptemberben az elsőfokú döntést hatályon kívül helyezte és a bíróságot új eljárásra kötelezte.

Hahaha:

A sértett magánindítványában szeméremsértéssel is megvádolta a lelkészt, amiben az első fokú bíróság bűnösnek találta Donáth Lászlót. A törvényszék álláspontja szerint azonban ezt a sértett a büntetőeljárási törvényben meghatározott határidőn túl terjesztette elő. Ezért a bíróság ebben a körben az elsőfokú határozatot hatályon kívül helyezte megszüntette az eljárást.

A "faszmutogatás" megtörtént, csak formai hiba miatt ejtették? :D

Donáth apja egy creep, a leánya pedig a védője. Te meg egy kettős mércés bohóc vagy :D

trey @ gépház

Beszaladtál a faszerdőbe. Megint. :D

Elfelejtetted feltenni a jó kérdéseket:
- Mennyi volt a határidő, amiből kifutottak? 1 nap? 7 nap? 30 nap?
- Miért futottak ki a határidőből?
- Milyen jogász az, akinek a beadványát egy sima formai hibával el lehet kaszálni? Talán az ecserin vette a diplomáját?
- A parlamenti képviselődnél már reklamáltál, hogy törvényeket, jogszabályokat módosítsanak, hogy ilyen ne fordulhasson elő? Ha nem reklamáltál, akkor miért nem?

Beszaladtál a faszerdőbe. Megint. :D

Usertrey olyan nem csinál sose. Most kapar azért, hogy valahogy kimosdassa magát ebből a szemétből, de csak még jobban belemerül a pedofil posványba. Annyira simogatja már őket, hogy lassan a súrlódástól meggyulladnak.

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

Egyre mélyebbre kapálod magad:

Mostantól, ha egy köztudott pedofil|szexuális bűnöző ha megússza a bíróságon formai hiba, akkor az a te értékrended szerint nem pedofil|nem szexuális bűnöző!

Így relativizálni a pedofíliát öcsém és befutni nyitott szájjal a faszerdőbe, ezt tanítani kéne, mint elrettentő példát :D

trey @ gépház

köztudott

Tudod, hogy mit jelent ez a szó vagy csak megint nagyot akartál mondani? :D

Válaszolj a kérdéseimre, ne reklamálj!
- Mennyi volt a határidő, amiből kifutottak? 1 nap? 7 nap? 30 nap?
- Miért futottak ki a határidőből?
- Milyen jogász az, akinek a beadványát egy sima formai hibával el lehet kaszálni? Talán az ecserin vette a diplomáját?
- A parlamenti képviselődnél már reklamáltál, hogy törvényeket, jogszabályokat módosítsanak, hogy ilyen ne fordulhasson elő? Ha nem reklamáltál, akkor miért nem?

Aki pedofil simogató simogatójának simogatója, azt akárhogy is nézzük, egy pedofil támogató. Tehát pedofil.

Ezzel az erővel pedofil vagy, mert olvastál már olyan cikket amiben megemlítik, hogy valaki pedofil. Te és a hozzád hasonló hozzáállású emberek ártotok a legtöbbet a gyermekvédelemnek: ellehetetlenül az értelmes társadalmi diskurzus egy nagyon is fontos témáról.

Meg pedofil és cinkos minden pedagógus, amelyik néma az összes gyerekbántalmazási ügyben: pl. mauglizás. Meg egyébként ebben a konkrét ügyben is, hiszen nem tanárok jelentették fel az igazgatót, hanem az érintettek.

Nekem aztán így is megfelel!

trey @ gépház

Látom, nincs tapasztalatod a gyerekvédelemben. Semmi gond, nem érthet mindenki mindenhez.

Tudod a gyerekvédelem már a gyerek megszületése előtt elkezdődik. Megfelelő egészségügy, megfelelő védőnői rendszer, megfelelő jogi, erkölcsi és anyagi támogatás a gyerekek érdekében. A duma és a nagy szavak nem támogatások, amik mostanában a magyar állam felől érkeznek a fiatalok felé.

Én biztosan nem szorongatom senki torkát, az biztos. Még virtuálisan sem. Egyszerűen az ordító kamut valahogy ki kell javítani, illetve jelenleg az zavar, hogy a következtetés az, a politika nem nőknek való.  Mert Viktorék gépezete hibázott, van két vezéráldozat. A nemüknek semmi köze ahhoz ami történt. 

Ember, ha csődbe van a vállalkozás, akkor nem a takarítót meg a gondnokot veszik elő. Ezért nem érdekel mit csinál az ellenzék. Nem ők a hibásak a kialakult állapotért, ők azért hibásak, mert hagyták, hogy így legyen. 

Az a baj, hogy Orbán Magyarország RT-t játszik már sok éve. Az egyetlen céllal, hogy hogy érjen célba a képzeletbeli társasjáték táblán. Itt meg konstans félrevezetés megy ezzel kapcsolatban. Hagyjam?

Tavaly áprilisban elő lettek véve, a demokrácia ünnepén. Azóta és az elmúlt öt évben átlagban havi hány tüntetésen vettél részt?

 

Az a baj, hogy Orbán Magyarország RT-t játszik már sok éve.

Ez legfeljebb a baj része lehet, nem pedig maga a baj. A baj másik része, hogy te, sok elvtársad és a tőletek is elhatárolódó értelmiségiek emelkedett jó dolgukban a neten* sírva verik a faszukat a velük egyet nem értők ill. együtt nem térdelők pofájába. Vagy még azt sem teszik, csak összetörten lerogynak a foteljukba, és azon gondolkodnak, hogy ha lenne egy macskájuk, nem lenne szarabb az életük, mint egy halva született etiópnak.

 

Hagyjam?

A sorban negyedik kétharmad azelőtt megválaszolta a kérdésed, hogy feltetted. Nem "hagyjad-e", hanem tény, hogy hagyod.

 

 

* az elektronikus közbeszédben

:)

Összegzem a válaszod:

 1. Nem vagy nagy híve a demokráciának.
 2. Nem voltál tüntetni, noha mások megszervezték, neked csak a segged kellett volna felemelni.
 3. Vesztes pozícióban vagy, mégsem élsz önkritikával az előrelépés érdekében.
 4. Tényeket tagadsz.

Tehát kiváló demokrata vagy. Csak felfelé!

:)

Kell még néhány tucat komment és összeomlik tőle a NER, meglásd. Minél jobban sértegetitek egymást annál hamarabb. Aztán átveszik a gerinctelen™ ellenzéki politikusok a kasszát és a flame folytatódik tovább - az ország érdekében. Jön willy, renard meg a többiek és felkérdezik itt a hup-on a Karácsony kormányt az eszement intézkedéseik, korrupciós ügyeik stb. miatt - az ország érdekében. Arra nagyon kiváncsi vagyok kivel fognak veszekedni mert jelenleg csak fideszes és nemfideszes írogat dékás, elempés, momentumos stb. ide nem regisztrál. De azt is el tudom képzelni, hogy kormányváltás esetén gyorsan elül a politikai flame mert hát ez mégiscsak egy IT portál és elég volt a gyűlölködésből.

Így van, a kormány marketingje talán még működik de ez csak egy szelet, ettől akár bukhatnának is. Sokkal többet számít, hogy az átlag melósnak van pénze, meg tud élni és magasról szarik a politikára. Persze ők is simán szavaznának akár a Kutyapártra is ha igérnének nekik valamit dehát nem jön semmi extra ezért jólvan ez így inkább el se mennek szavazni vagy behúzzák a Fideszt mert a melóhely NER függő, fejlődik a település, bajnok a Fradi stb. A zsigeri Orbán gyűlölők és a még tisztán látó, országért aggódók pedig egyelőre kevesen vannak, plusz ellenzéki oldalról egy épkézláb figurát nem látni csak kifejezetten ostobát. Ráadásul a hup fideszes propagandistái is szorgalmasan végzik a dolgukat, őket mindenképpen el kell nyomni valahogy különben nem lesz változás.

Nem te hoztad ide a Schmittet? Az nő? Adod a hülyét?

Nem, 

- te felhoztad, hogy milyen egy _nő_ a politikai karrierben.
- ekkor én felhoztam a  valódi gyökér (Viktor által választott) Schmittet, hogy ez nem _női_ privilégium. (nem mennék el ereszirányba)
- mikor bizonyítottam, hogy azért Viktor jó ebben a választásban, akkor _terelésként_ felhoztad GyF-et. Akinek nincs szerepe a képben.

Rosszul érint, hogy a baloldalatokon kb. semminek nincs és nem is volt következménye?

Egyrészt ha a "baloldal" nálad = "nem a Fidesz" akkor már csak le kellene állnod a tudatmódosító szerekkel. 

Ez egy következmények nélküli ország mindkét oldalon. Ez sem következmény, hanem kármentés.

24.hu:

Nyilván a kísérlet az lesz, hogy Orbánra, a Fideszre keretezik az ügy tanulságait. Alapvető érdekük, hogy a rendszerből következő rutinként ismerjenek rá az emberek a kegyelemre, ne pedig Novákék hibájaként, amit a Fidesz korrigált. A nagy elbeszélés tétje erős: az egyik verzióban az lesz, hogy valójában a Fidesz az, ahol következménye van az amorális tetteknek (lemondott Schmitt Pál és Novák egyaránt, ahogy egyébként a brüsszeli ereszen a rendőrök elől menekülő Szájer József is rögtön visszavonult a közélettől), miközben a balliberális kormányok idején Medgyessy nem távozott a D209-es ügy után a kormányfői székből, sem Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése nyomán.

[...]

Megkezdődött ☝‍️

trey @ gépház

uitt megkérdezhetem, hogy mi lett azzal a szexárdi polgival aki a belsős embereknek osztotta ki a trafikokat - és erről szintén hangfelvétel készült?

#define rögtön visszavonult
én nem emlékszek pontosan, de mintha Szájernél és Nováknál és napok teltek el (amíg a háttérben a "szervezet" kigondolta, hogy mi legyen) - plagi pali emlékeim szerint még erőlködött is egy darabig.

Január 18-án  rádióban még visszautasította a vádakat ( https://hu.wikipedia.org/wiki/Schmitt_P%C3%A1l_pl%C3%A1gium%C3%BCgye ) végül április 2.-án mondott le.

Azaz gyakorlatilag a lemondások akkor történtek meg, amikor a "szervezet" már vállalhatatlannak minősítette őket...

nők szoknyája mögé

Momentumos panelek. Különösen pikáns ez a fordulat (ugyanis tőle származik) egy olyan Donáth Anna szájából, akinek az apját elítélték a női alkalmazottak falhoz nyomása, nemi szervük fogdosása miatt, nemde? Renard?

Szeméremsértés és testi sértés miatt is elítélték Donáth László volt MSZP-s képviselőt

Szeméremsértés és testi sértés miatt is elítélték Donáth László volt MSZP-s képviselőt

[...]

A vádirat szerint Donáth a vezetői pozíciójával és hatalmi helyzetével visszaélve többször akarata ellenére, munkavégzés közben testszerte megérintette munkatársát, és szexuális tartalmú ajánlatokat tett neki. A vád a bizonyítási eljárás során azt is megállapította, hogy Donáth László egy konfliktus során felindultságból, szemből, kis erővel megszorította a takarítónő nyakát, mert a nő a takarítóeszköz tároló kocsit egy festmény előtt hagyta, annak ellenére, hogy ezt Donáth többször is megtiltotta neki.

A momentumos Donáth Anna apja első fokon még 600 ezer forintos pénzbüntetést kapott a becsületsértésért, de ezt az ítéletet a Fővárosi Törvényszék tavaly szeptemberben hatályon kívül helyezte, és a bíróságot új eljárás lefolytatására kötelezte – így került vissza a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságra az ügy.

[...]

Donáth Annának, aki kussban volt a szexuális zaklató apja ügyében, kicsit nagyobb szerénységgel, vagy konzisztenciával kellene itt a dolgokat előadnia.

trey @ gépház

 Különösen pikáns ez a fordulat (ugyanis tőle származik) egy olyan Donáth Anna szájából, akinek az apját elítélték a női alkalmazottak falhoz nyomása, nemi szervük fogdosása miatt, nemde?

A hüvelyi motozás után kiderült, hogy a gyerek meg az unoka arról nem tehet, amit a szülők, nagyszülők tettek. Aztán most mégis elővetted a régi NER-es eszközt!?

Pedig ahogy te is írod:

ítéletet a Fővárosi Törvényszék tavaly szeptemberben hatályon kívül helyezte, és a bíróságot új eljárás lefolytatására kötelezte 

Jól van ez Micskó elvtárs?

Ja, a balfasz kísérleteknek senki se üljön fel:

Súlyosabb büntetést kaphat Donáth Anna szexuális ragadozó apja

[...]

Az ügyészség nem elégszik meg Donáth Anna apjára, Donáth Lászlóra kirótt büntetéssel.

[...]

Súlyosításért fellebbez a vádhatóság Donáth László volt evangélikus lelkész, baloldali politikus elsőfokú ítélete ellen – írta meg a Magyar Nemzet a Mandinerre hivatkozva

[...]

A Fővárosi Törvényszék helyt adott az ügyészségi indítványnak, hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet és új eljárás lefolytatására kötelezte a II. és III. Kerületi Bíróságot.

[...]

:D

Súlyosabb büntetést kaphat Donáth Anna szexuális ragadozó apja

trey @ gépház

Ezután a balhé után remélem, a bíróság helyt ad az ügyészség indítványának és pénzbüntetés helyett keményen megbüntetni Donáth apját. És ha így lesz, remélem lesz annyi vér Donáthban, hogy kiáll és elítéli ezt a súlyos cselekedetet, amit a saját apja követett el.

trey @ gépház

Ezután a balhé után remélem, a bíróság helyt ad az ügyészség indítványának és pénzbüntetés helyett keményen megbüntetni Donáth apját.

Wishful trhinking. Szerencsére a bíróságok nem a reményeid alapján ítélkeznek, hanem a rendelkezésre álló bizonyítékok és tényállások után.

Mit jelent a sokáig? :)

Elolvastam pár cikket innen-onnan, azok alapján nekem úgy tűnik, hogy börtönben kellene ülnie a csókának. Remélem, az "igazságszolgáltatás" kideríti, ha tényleg így van, és nem ússza meg. Persze az semmit nem jelent a döntés szempontjából, amit én gondolok, Borkai és társai sem kerültek börtönbe az audis földügylet miatt, sőt, ott nagyjából arra jutott a tisztelt "bűnüldözés", hogy nincs itt semmi látnivaló.

Donáth Anna politikus, egy "komolyabb" társadalomban bizonyára lemondana vagy lemondatnák. Hogy itt mi fog történni, nem tudjuk, de amíg a másik oldalon, amit te ajnározol, bármit megtehetnek következmények nélkül (már úgy értem, hogy magukra vonatkozó következmények nélkül), feltehetően Donáth Anna sem fogja úgy érezni, hogy mennie kell. Magyar Péter, Varga Juditod volt férje mondott pár érdekes dolgot, azok alapján az istenednek is le kellene mondania, nem? :)

A baj veled az, hogy folyamatosan tapasztalod, hogy mekkora botrányok vannak imádott politikusaid körében, ezért mindent elkövetsz, hogy próbálj a másik oldalról is hasonló disznóságokat előhozni, ami persze könnyen megy, mivel ott is ugyanolyan görények vannak. Ahelyett, hogy elítélnéd a bálványaidat, inkább habzó szájjal szidod a másik bandát, az imádottjaidat nem túl jó színben feltüntető hozzászólások esetében pedig minden vesszőbe belekötsz, majd számonkérsz másokat, hogy miért kötnek bele minden vesszőbe. Nagyjából sejtem a válaszod, de azért előtte megint segítek: azzal szemben kellene a társadalomnak kritikusabban fellépnie, akinek majdhogynem tejhatalma van. Természetesen ettől még bárkit el kell ítélni, aki megérdemli, de ne próbáljuk meg kicsinyíteni vagy eltüntetni egyik oldal bűneit azért, mert a másik oldalon is elkövetnek hasonlókat. Nem véletlenül mondom már jó ideje, hogy "ezeknek" menniük kell, és "ezek" alatt mindkét oldalt értem.

"Elmúlt nyolc év" vs "elmúlt 14 év"... mindkettőt mi szívtuk meg, és egymással veszekszünk, pedig ennek a 22 évnek (és még előtte is volt pár...) a főszereplői még mindig élvezik a választók bizalmát.

tl;dr:

Szóval szerinted Donáthnak is le kellene mondani ... 🤔 Kár, hogy nem igazán hallom/látom ezt tőled ... Azért veszekszünk, mert ti tervetek kb. abban merül ki, hogy a Gyurcsányt vissza kell hozni. Meg lehet nézni Budapestet is, ahol a csicskása a főpolgármester .. .a régi pártkatonák már vissza vannak helyezve a pozíciókba.

Hát, ezt inkább nem :D

trey @ gépház

"Ti"

Mikor érted már meg, hogy én nem ti vagyok? Mikor érted már meg, hogy soha nem vártam és nem is várom vissza Gyurcsányt? Mikor olvasod már el végre azt, amit a másik ember ír? Mit nem értesz azon, hogy mindkét oldal leváltását látnám jó megoldásnak? Melyik mondatomat nem értetted már megint?

Nevetséges, ahogy folyton terelsz, és te vádolsz meg folyamatosan tereléssel másokat. Még mindig nem látod be, mennyire káros az, amit csinálsz, csak az egyik oldalt támadod, pedig mindkettővel rendkívül sok a baj, és - akár tetszik, akár nem -, a sokkal nagyobb felelősség pártodé és kormányodé, de te állandóan őket mentegeted. Rengetegszer leírtam, hogy a két legkárosabb politikus Magyarországon Orbán és Gyurcsány, de neked ez sem tűnik fel soha, mert te csak a szokásos mantrát nyomod mindig (és nem vagy egyedül): ti és ti és ti, ti Gyurcsányt akarjátok, ti ilyenek vagytok, ti olyanok vagytok. Valóban nevetségesen viselkedsz, tényleg nevetséges vagy.

 

Szóval szerinted Donáthnak is le kellene mondani ... 🤔 Kár, hogy nem igazán hallom/látom ezt tőled

Nem Donáth fújja a passzátszelet, nem ő szarja tele azt az udvart, ahol az imádott hősöd a kakas és a páva egy személyben. Nem Donáth miatt tartunk ott életszínvonalban, ahol vagyunk. Nem Donáth miatt ilyen rossz a külföldi megítélésünk. Nem Donáth miatt kellett mennie Borkainak, Szájernek, Völnernek, Nováknak, Vargának. Nem Donáth birtokolja szinte egész Magyarországot. Ébredj már fel!

Mikor érted már meg, hogy én nem ti vagyok?

Majd amikor te megérted, hogy én nem a Fidesz vagyok. Haverjaiddal együtt.

Mikor érted már meg, hogy soha nem vártam és nem is várom vissza Gyurcsányt?

Mégis azért dolgozol, mert a Voldemort párt nem tud egy országot vezetni. Vagyis, neked alternatívát kéne állítanod, de impotens ellenzékiként max. egy viccpártra futja. Az meg nem lesz kormányon. Egyetlen értelmezhető erő a baloldalon a Gyurcsány pártja és annak sleppje.

Mit nem értesz azon, hogy mindkét oldal leváltását látnám jó megoldásnak? Melyik mondatomat nem értetted már megint?

Ez egy gagyi és gyáva kommunikáció. Ezzel nem lehet országot vezetni. Ezzel nem fogsz választást nyerni. Ilyen szempontból rosszabb vagy, mint egy vérbő Gyurcsányista. Annak legalább van megfogható mondanivalója. Neked csak a rébuszok vannak.

tl;dr

Majd gyere vissza, ha lesz konkrét célod, neved, pártod, programod, jövőképed. Akkor folytathatjuk.

Nem Donáth fújja a passzátszelet, nem ő szarja tele azt az udvart, ahol az imádott hősöd a kakas és a páva egy személyben. Nem Donáth miatt tartunk ott életszínvonalban, ahol vagyunk. Nem Donáth miatt ilyen rossz a külföldi megítélésünk. Nem Donáth miatt kellett mennie Borkainak, Szájernek, Völnernek, Nováknak, Vargának. Nem Donáth birtokolja szinte egész Magyarországot. Ébredj már fel!

Szép mentegetése ez a szexuális ragadozó pártolójának!

trey @ gépház

Nem mondtam, hogy te vagy a Fidesz. A Fidesz Orbán Viktor. Te csak egy egyszerű fideszes vagy.

Az csak a te fejedben van, hogy Gyurcsányért teszek bármit is. Te nem tudsz túllépni azon, hogy ha nem Orbán, akkor Gyurcsány, mert ezzel beszélték tele a fejed. Elmondtam már többször, hogy nem az a felelős választás, hogy két szar közül választok egyet.

Gyáva és nagyon gagyi kommunikációt pont te folytatsz, mert vagy be vagy szarva attól, hogy visszajön Gyurcsány, vagy nagyon is megfelel neked Orbán, és ez utóbbit erősen valószínűsíti az, hogy soha nem kritizálod őket, csak a másik oldalt ekézed folyton. Amikor felszínre jön egy disznóság a Fidesz oldalán, te rögtön kitúrsz egy másikat a túloldalról. Mi ez, ha nem mérhetetlen beszariság?

Miért kellene visszajönnöm? Nem mentem el, itt vagyok, és olvasom, ahogy továbbra is kened el a szart a HUP oldalain. Nehogy már te mondd meg, hogy mit kellene tennem, nehogy már te előírd, hogy nekem pártot kell választanom. Jövőképem van, de az nem kötődik a jelenlegi pártokhoz, és nem abból áll, hogy minden választásra elmegyek, és gyáván szavazok a legkevésbé szarra.

Nem mentegettem Donáth Annát, egyszer már leírtam, mit gondolok a helyzetről, olvasd el. Azt is próbáld meg kitalálni, hogy ki lehet az, aki "nem Donáth".

Mindig tudtam, hogy te nagyon szépen kajálod Orbánék populista dumáját, iszod szavaikat, megvettek kilóra a propagandájukkal. "Szexuális ragadozó". Melyik bírósági ítéletben írtak le ilyet? Már nem először idézel szennylapoktól, ennyire egyetértesz velük, ezeken nőttél fel?

https://www.bing.com/search?q=%22don%C3%A1th+l%C3%A1szl%C3%B3%22+%22sze…

Te csak egy egyszerű fideszes vagy.

Ó, nem. A fideszes a párt tagja. Én csak hatékony Gyurcsány ellenzéki vagyok. Ennek jelenleg egy módja van: olyanra szavazni, amelyik képes a hatalomtól távol tartani.

Te nem tudsz túllépni azon, hogy ha nem Orbán, akkor Gyurcsány,

Levezetheted, hogy hogyan lesz egy harmadik oldal hatalmon a jelenlegi helyzetben. Szerintem a politológusok már hegyezik a ceruzát, hogy felírják minden szavad.

Elmondtam már többször, hogy nem az a felelős választás, hogy két szar közül választok egyet.

Nem valóban. A kummogás az!

mert vagy be vagy szarva attól, hogy visszajön Gyurcsány,

Ez azért túlzás, mert kb. az olyan meglepetés lenne, mintha a Eric Moussambani megnyerné az olimpián a 100 méter gyorsot, de az biztos, hogy nem igazán szeretném a Ferenc testvért még egyszer az ország élén látni :D

vagy nagyon is megfelel neked Orbán, és ez utóbbit erősen valószínűsíti az, hogy soha nem kritizálod őket,

Soha? Természetesen ez hazugság. Szerintem végezz el egy kommunikációs tanfolyamot, hogy ilyen szarvashibákat (soha) ne véts!

Amikor felszínre jön egy disznóság a Fidesz oldalán, te rögtön kitúrsz egy másikat a túloldalról.

Azt mondod whataboutism, aminek ti nagymesterei vagytok?

Jövőképem van, de az nem kötődik a jelenlegi pártokhoz, és nem abból áll, hogy minden választásra elmegyek, és gyáván szavazok a legkevésbé szarra.

🍿 Kutyapárt?

Nem mentegettem Donáth Annát,

Ó, dehogynem!

Mindig tudtam, hogy te nagyon szépen kajálod Orbánék populista dumáját, iszod szavaikat, megvettek kilóra a propagandájukkal.

Ó, már nem forinttal?

"Szexuális ragadozó". Melyik bírósági ítéletben írtak le ilyet? Már nem először idézel szennylapoktól, ennyire egyetértesz velük, ezeken nőttél fel?

Nem lapban, hanem a vádiratban :D

trey @ gépház

A hatékony nem egyenlő a nevetségessel. Az a baj, hogy te iszod Orbánék szavait, csak az ő kottájukból tudsz játszani. Gyáva vagy. Gyurcsány ellenzékének lenni könnyű ott, ahol 14 éve Orbán van hatalmon. Az az Orbán, aki miatt Gyurcsánnyal lehet még mindig riogatni. Ő jelenti nekik a kétharmadot. Gerinces emberek ezek...

A politológusok könnyű helyzetben vannak, őket sem kéri számon soha senki, mondhatnak bármekkora sületlenségeket. Én sem Orbánra, sem a jelenlegi ellenzékre nem fogok szavazni, mert egyik sem érdemli meg, és akkor még finoman fogalmaztam. Hogy te ezt hogyan értékeled, ugyanúgy nem érdekel, ahogy téged sem az, hogy mennyire gyávának tartalak az Orbán melletti erős kiállásodért.

Mikor kritizáltad a Fideszt itt, ezen a helyen, amit HUP-nak hívnak? Én egyetlenegy olyan hozzászólásodat sem olvastam, ahol őket ekézted volna, ahol kiálltál volna azok véleménye mellett, akik leírtak valamilyen dehonesztálót a Fideszeddel szemben, helyette mindig kontráztál, jöttél ellenpéldákkal, jöttél Gyurcsánnyal meg "Megggggyesssivel", akinek a nevét sem tudtad leírni rendesen.

Már mondtam többször, hogy a "ti" megszólítás nem vezet sehova, de ezt sem érted. A nagymestere a kontrázásnak éppen te vagy, még soha nem olvastam olyat, hogy egy kicsit is beláttad volna, hogy valamit a Fideszed elbénázott.

A Kutyapárt nem a legkevésbé szar, hanem egy viccpárt, nem pedig olyan röhejes párt, mint a többiek. A Kutyapárt nem hatalmat akar, hanem tükröt tartani a hazugoknak, a tolvajoknak, a mindent is megígérőknek. Értem én, hogy veszélyesnek találod őket a Fideszedre, mert pártod és kormányod pont abból él, amit a Kutyapárt elítél és megmutat.

Mivel mentegettem Donáth Annát? Ne hazudj, hanem írd le konkrétan. Nekem tökéletesen megfelelne, ha Donáth Anna lemondana, és nem különösebben érdekelne, hogy ki jönne helyette. Donáth Annát megrágalmazták amúgy, gondolom, szerinted abban is bűnös, ugye, amivel vádolták? Egyébként a pert megnyerte a kedvenc szennylapjaid ellenében: https://rtl.hu/belfold/2023/02/14/donath-anna-per-birosag-ragalmazas-za…

Forinttal (forintokkal) vettek meg? :D Ezt neked kell tudnod, én csak azt látom, amit művelsz itt, az alapján még akár az is hihető lenne (és mindjárt értelmet nyerne).

Hol az a vádirat? Én csak az általad oly nagyon kedvelt propagandagépezet által irányított lapokban láttam ilyet leírva.

https://www.bing.com/search?q=%22don%C3%A1th+l%C3%A1szl%C3%B3%22+%22sze…

https://www.google.com/search?q=%22don%C3%A1th+l%C3%A1szl%C3%B3%22+%22s…

🤣🤣🤣🤣

A végére csak kifutotta magád a drogos vezette kutyapártosokra, a megélhetési politikusokra

🤣🤣🤣🤣

Fogadnom kellett volna.

A végére meg csak összejött egy szexuális ragadozót mosdató Google keresés (na milyen a tükör, amikor a nem pedofíliáért elítéltet pedifilozzátok?)

Inkább köszönnéd meg nekem, hogy itt még szabadon elmondhatod a véleményed, szidhatsz engem, máshol a te véleményed már rég moderálásra került volna (haverjaiddal együtt), téged meg régi kibasztak volna, mint macskát szarni. Ez az igazság. 

Ezért nem juttok egyről a kettőre, ezért topogtok a saját híg fosotokban 10+ éve, mert rendes kommunikációra és egyébként életre is alkalmatlanok vagytok. A gyalázkodásban merül ki a politikai véleményetek. Nem is csodálom, hogy szarra se juttok :D

trey @ gépház

Inkább köszönnéd meg nekem, hogy itt még szabadon elmondhatod a véleményed, szidhatsz engem, máshol a te véleményed már rég moderálásra került volna (haverjaiddal együtt), téged meg régi kibasztak volna, mint macskát szarni. Ez az igazság. 

Mi tart vissza? Fent kell tartanod a látszatot? :D :D :D

(Amúgy csak alkalmazkodtam a stílusodhoz, gondoltam, úgy jobban megértjük egymást.)

Fosol a Kutyapárttól, mi? Pont azért, mert ők nem fosnak. Ők pont azért nem fosnak, mert nincs vesztenivalójuk, nem attól függ a megélhetésük, hogy beülhetnek-e a parlamentbe vagy nem.

Ráadásul te hoztad elő a kutyapártot, biztos voltam benne, hogy előbb-utóbb megteszed, de ebből sem jöttél ki jól.

Érdemben megint nem reagáltál semmire, esetleg kérj segítséget Ádámtól:

https://www.youtube.com/watch?v=0QqxD4UDVv8

Lehet, hogy lesz még nehezebb nap is a Fidesznél:

https://www.facebook.com/peter.magyar.102/posts/7680552528645795?ref=em…

Kedves Tóni,

Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor. Te vagy a kormányzati kommunikációs agytröszt mindenható ura, kisujjadban a kommunikáció csínja-bínja, miért bújsz el a választóid elől, miért nem tartasz évek óta sajtótájékoztatót? Esetleg félsz a kérdésektől?

Miért nem mesélsz a Schadl Györggyel való “szakmai” kapcsolatodról meg sok más hasonló ügyről? Nincs időd rá? Épp egy új találmányon dolgozol?

Kedves István,

Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához?

Mi a titkod? Oly sokan szeretnének inspirálódni a sikersztoridból, hiszen oly sok magyar ember járt jó iskolákba, dolgozik rengeteget és valahogy nekik nem állnak össze ilyen szerencsésen a csillagok.

Mi a célod? Ha tíz év múlva még egy nullával több lesz a hosszú számsor végén, az már elég? Jártál mostanában borsodi falvakban, ahol a gyerekek néha télen is meleg ruha nélkül játszanak az udvaron?

#neféljetek!

Hogy tetszenek ezek a szavak? Csíped, mi? :D :D :D

Fent kell tartanod a látszatot? :D :D :D

Miért is kellene nekem bármit is fenntartani?

Fosol a Kutyapárttól, mi?

Rettentő módon félek a drogos vezette padfestőktől! Miért kellene nekem félnem tőlük? Ha hatalomra kerülnek tán' el terveznek bánni a becsületes bérből és fizetésből élőkkel? Vagy miért?

Ráadásul te hoztad elő a kutyapártot, biztos voltam benne, hogy előbb-utóbb megteszed,

Hát igen, mert a magadfajta gyáváknak az az utolsó mentsváruk, kb. azzal tudnak még takarózni.

Lehet, hogy lesz még nehezebb nap is a Fidesznél: <link egy bullshit szarra>

:D

Hogy tetszenek ezek a szavak? Csíped, mi? :D :D :D

Valójában várom Petitől a nagyot robbanó bombákat, de eddig még kb. semmi sem jött. Petike eddigi teljesítménye kb. a random HUP ballib troll színvonala. Üres pufogatás, konkrétumok nélkül.

De, bátor gyerek egyébként letiltott kommentelési lehetőséggel :D

Péter Magyar korlátozta, hogy ki szólhat hozzá ehhez a bejegyzéshez.

Biztosan fél, nehogy valami kellemetlen derüljön ki róla :D

trey @ gépház

LOL

Tehát én gyáva vagyok, amikor már sokadszorra leírom, hogy mindkét oldalnak el kellene mennie a búsba, de te nem vagy gyáva, amikor erőlködve véded a 14 éve hatalmon lévő pártod és kormányod. Amit csinálsz, ahhoz igen nagy bátorság kell ám, szerencsére neked ez megvan. :D :D :D

"Peti", "Petike" - ilyen jóban vagy vele? :D :D :D

Petike eddigi teljesítménye kb. a random HUP ballib troll színvonala.

Elég érdekesen ítélsz. Kicsit komolyabb a trollkodásnál az, amit Petikéd csinál, persze neked az a dolgod, hogy próbáld meg ennek az élét elvenni, mindent tegyél meg, hogy ez csak egy gyerekes csínytevésnek tűnjön.

De, bátor gyerek egyébként letiltott kommentelési lehetőséggel

Akiknek ő üzent, azok nem az ő bejegyzése alatt válaszolnának (ha egyáltalán válaszolnak, mert eddig elég nagy a kussolás), trolloknak meg van elég játszóterük. Úgy látom, nem tűnt fel neked, hogy ezt a bejegyzést sem vitaindítónak szánta.

Biztosan fél, nehogy valami kellemetlen derüljön ki róla

Kezdesz egyre zavarosabb lenni. Aki fél valamitől, az nyilvánosan nekimegy Rogánnak? LOL

Ezeknek még egyszer fuss neki, mert ez nagyon gyenge volt. :D

már sokadszorra leírom, hogy mindkét oldalnak el kellene mennie a búsba

Pedig ennek a vitatkozásnak az adhatna alapot ha felvállalnád valamelyik pártot.

Hogy stílszerű legyek folyamatosan bírálod a Windows 10-et, a Microsoftot valamint a felhasználóit de nincs javaslatod arra, hogy mit lenne érdemes használni helyette. Most komolyan, ennek így mi értelme? Legalább egy kicsit hinnél/bíznál valamelyik alternatívában mégha pre-alpha állapotban is van. Nyilván ez azt jelentené, hogy vissza is lehet rád fordítani a bírálatadat, de a kiállásod akkor is becsülendő lenne.

Amit leírtam, azt mind vállalom. Neked kellene felvállalnod azt, hogy nem is tudtad, kinek és mire válaszoltál több esetben is, mivel egy darabig a szokásos sablonokat durrogtattad, csak utána változtattál taktikát, amikor rájöttél, hogy a "ti" nem áll meg a szokásos mondataidban. Értem, hogy egy szerencsétlen igazgatónak is feladata az ész nélküli trollkodás, azt is értem, hogy nehéz visszavágni annak, akiről lepereg a gyurcsányozás, csak azt nem értem, hogy miért járatod le ennyire magad, ennyire elvárják ezt valamelyik pozíciódban, vagy ennyire megéri? Egy bohóc legalább szórakoztató, de te nem vagy az. :D

Ennek a vitatkozásnak az ad alapot, hogy ti felvállaltok olyan pártokat, amik szart se érnek, én meg nem vállalom fel őket. Persze ti vagytok az okosak és bátrak. Nem tud más sem valós alternatívát kínálni, nem akar itt más sem másik pártot alapítani, de mégis van, aki tőlem ezt elvárná. Szerintetek az a bátorság, ha a kevésbé szart választjátok, szerintem meg pont ez a gyávaság. Az meg se nem bátorság, se nem okosság, ha választasz egyet a szarabbnál szarabb pártok közül, majd próbálod bizonygatni, hogy az, amit választottál, miért kevésbé szar. Ugyan miért kellene nekem védenem szarabbnál szarabb pártokat vagy közülük akár csak egyet is? Miért kellene nekem bármelyikük mellett is kiállni?

Amúgy nem vagy stílszerű, Linuxot használok, nyilván neked a Windows 10 is jó, mert kevésbé szar, mint a Windows Akármi.

Naiv vagyok és örülnék ha a sárdobálás helyett konstruktívabb politika vita lenne aminek feltétele  az amit írtam fent. Egy közösség.vagyunk és egy jobb kormányzást szeretnénk. Biztos vannak itt Momentumos, DK-s, stb. fórumozók akik nyugodtan tolhatnák, hogy mit tudnak ajánlani a NER helyett. 

https://hup.hu/comment/3025383#comment-3025383

sárdobálás helyett konstruktívabb politika vita lenne aminek feltétele  az amit írtam fent.

Igen, arra nektek azért lenne szükségetek, hogy elmondhassátok: Gyurcsány! Az is Gyurcsány! Amaz is Gyurcsány! Mindezt úgy,  hogy a Fideszetek tartja pozícióban Gyurcsányt.

 

Egy közösség.vagyunk és egy jobb kormányzást szeretnénk.

Azért tenni kellene, feltárni, nyíltan bevallani a hibákat, ahogy már többen is megpróbálták, de rajtuk teli szájjal röhögtök. Nem szövegelni kell, hanem tenni. Én annyit tudok tenni, hogy rendszeresen leírom, hogy mi a bajom a jelenlegi kormánnyal, nagyjából mindig azt kapom, hogy még mindig jobb, mint a Gyurcsány. Amikor elmondom, hogy leszarom Gyurcsányt, hogy Orbánnal együtt ők ketten az ország legnagyobb tévedései, akkor meg azért vagyok hülye, mert valamelyik pártot választanom kellene, hogy azért a választás miatt tudjatok lehülyézni. Nagyjából az a vége mindennek, hogy mindenki hülye, aki nem fideszes.

Ha komolyan gondolod,  hogy egy jobb kormányzást szeretnél, akkor tessék, írd le, hogyan képzeled, mondd el, mi a bajod a jelenlegi kormányzással. Utána lehet beszélgetni. Az kevés, hogy: "ha nem Orbán lenne, hanem Gyurcsány, akkor mind meghaltunk volna a COVID miatt, már rég meghaltunk volna a háborúban, már rég éhen haltunk volna, mert 3 millió Ft lenne egy kiló kenyér".

Hallod, konkrétuma is lesz vagy maradunk ezeknél az ezer éves paneleknél, hogy:

 • Rogán Tóni
 • Elios
 • Orbán veje
 • Píztáros Lőrinc
 • ...

Ezzel már az előző választáson is megbuktatok (igen, ti, ellenzéki összefosás) ... mire számítasz? Kérdeztem a haverod is erről délelőtt, de csak terelés jött ... jó lenne már egy gerincessel találkozni tőletek.

trey @ gépház

Én nem tudok megbukni a választásokon, ez csak neked, illetve NEKTEK lehetőség. :D

Kár, hogy nem fogod fel azt, hogy két hasonló vagy azonos kritika között az jelentheti a különbséget, hogy ki mondja, hogy honnan jön, aki mondja. Persze nyilván tudod, csak muszáj értetlenkedned, mert most nehéz jobb taktikát választani. Orbán se tud megszólalni napok óta, neked is elég dadogósan megy a "beszéd".

Lesz válasz a kérdésemre? Vagy maszatolsz tovább?

Petikétől lesznek konkrétumok is, vagy ezeréves ballib panelek fognak a Facebook oldalára kikerülni?

Felírjuk majd ezt is a Pesty "leleplező" László mellé, amitől még a Telexnek is szégyene támadt :D

Ezek vagytok ti:

A leorkozott NER-lovagoknak ígért kellemetlen ajándékot Pesty László, aztán semmi nem lett belőle

:D :D :D

Ö ... öööö ... erre da-dadogjál va-valamit ... ö .. ööö

trey @ gépház

Hogy mire számítok? Nem igazán számítás, csak egy pici remény van, hogy valami borulni fog a Fideszen belül, talán más is meg mer majd szólalni a belső problémákról. Lehet, hogy semmi nem lesz belőle, lehet, hogy ez is elhal, mint az általad nagyon várt Angyal Ügyvédje-ügy. :D

Nem tudom, hogy Petikédtől mire lehet még számítani, egyelőre nagyon elszántnak tűnik, láthatóan marhára felhúzták ezzel a legutóbbi botránnyal, lehet, hogy megérne csatlakoznod hozzá. Van benne kockázat, de hátha nagyon nyernél vele. :D :D :D

Hát, ha Petike is akkorát robbant, mit Pesty, hogy sérvesre röhögte magát tőle az objektív-független is, akkor nagyon nem kell készülnöm szenzációra ... Mikor lesz a nagy nap? Mit üzentek a pártirodából?

láthatóan marhára felhúzták ezzel a legutóbbi botránnyal,

Jaja, zokon vette, hogy kitették a zsíros állásból. Miután a felesége kitette a családi házukból. :(

Szomorú sors, de ennél azért nagyobb sztori kellene ide. A krokodilkönnyek nem lesznek elegek!

trey @ gépház

Szerkeszteni szerettem volna az előző hozzászólásomat, ha már te is megtetted a tiéddel, de nekem nem sikerült. :) Pesty László elég furcsán adta elő a mondókáját, azzal jött, hogy nem tudja, ki az a Lölő - no comment. Nyilván attól is vártam valami kellemetlent a Fidesz számára, de őt leállították. A Petikéd sokkal okosabbnak látszik, meglátjuk, mi lesz belőle. Simicska is jól indult, de meghátrált, talán inkább az életet választotta. Itt is lehet ilyen kimenetele a dolognak, de még van remény.

A nagy napot talán te tudhatod Tónitól, nem? :D

Az utóbbi hsz-edet is szerkesztetted, de nem baj, előfordul, hogy késik a tanács/segítség/utasítás a Tónidtól. :D

Lassan megyek meccset nézni, addig kérj további utasításokat!

Na, a Bolond Petike, miután elküldték az anyjába és megtudta, hogy az élete egy csőd innentől kezdve, végre 13-ai dátummal beadta a lemondását? :D 

Mi lesz a mai showelem, hogy ezt a süllyedő témát ma is fenntartsátok? Lassan kezd kiereszteni a levegő a lufiból ... :(

Mindig jön nektek egy ilyen megmentő figura (Simicska, Pesty, Petike) ti triggerelve felhúzódtok és forradalmi hangulatba kerültök néhány napra, majd elül az egész, az öt perc figyelemért versengő szereplőitek kihátrálnak mögületek és a koppanás marad.

Minden alkalommal élvezettel nézem a műsort.

Kicsit kapjátok össze magatokat, mert a bolondját járatják veletek. Pedig, ti okosak vagytok!

trey @ gépház

Nem csodálom egyébként, hogy Petike nekiment a nyilvános harakirinek ... Gondoljunk bele ennek a jellemgyereknek a helyzetébe:

Varga férjeként kényelmes otthon, számtalan testületi tagságból fakadó vaskos bevétel, megbecsültség, gyerekei előtt akár még példakép is lehetett.

Majd kibassza az asszony otthonról, az elválás után sorra teszik ki a pozíciókból (hiszen azokba csak az asszony révén került). Maradt a tudat, hogy a kölkeit majd ha más nem is, az asszony majd eteti, hiszen jó dellát visz haza.

De, kiderült, az asszony is bukott, megy a politikai süllyesztőbe. Nem hogy listavezető nem lesz, hanem semmi. Nem havi 5M bevétel alsó hangon, hanem lehet, hogy egy Lidl polcfeltöltői meló.

Ezek után a ház is lehet, megy a levesbe. Ki ne lenne elkeseredett? Valahol sajnálom is ezt a bohócot. De ettől még a méltóságát megőrizhetné, mert az utóbbi postjai kb. a jaku szintet ütik :D

trey @ gépház

Kérdés, hogy mennyit sikerült eddig félretenni.

Most Petikének még ott a lehetőség, hogy ha elég ügyes, akkor végighaknizhatja az ATV-t, a Fókuszt, meg az összes többi ilyen hakniműsor némi lóvéért.

Ezért nem kell elfogadni pénzt a hatalomtól ... 🤷‍♂️  Mert ha kikerülsz a kosárkából, egy bukott ember leszel.

trey @ gépház

Szerencsére, nekem senki nem mondja meg mi a feladatom, az ilyen bohócokat messziről felismerem és a motivációjukat is meg tudom fejteni. Petike eddig semmit sem mondott, olyan mintha a ChatGPT-t kérdeztem volna, hogy mik a szokásos panelek a ballib-től 'elmút 8 év" témakörben. Talán még a ChatGPT is szórakoztatóbb tud lenni.

Petike bombája tegnapról:

Tudjátok, hogy melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop

:D

Bazmeg ... nem csoda, hogy már az ellenzéki csicskamédiában is csúszik Petike lefele a bulvár alá :D

Valamit kapj elő, mert a mai nap eddig elég sivárnak tűnik a forradalmatok szempontjából ... :D

trey @ gépház

Ez a ti forradalmatok, fel sem tűnt? :D Varga Juditod férje van most porondon, tudod, a Petikéd. :D Vagy A Petikéd is kommunista? Belülről bomlasztotta a NER-t? :D

Most majd elválik, hogy van-e még valakiben gerinc a Fideszeden belül. Kevés a remény, de ki tudja?

 

Egyébként te hogyan tartod a kapcsolatot a Tóniddal? Segíts már a 444-nek, mert ők a hivatalos csatornáról is visszapattantak, ahogy bárki más is így járt volna:

https://444.hu/2024/02/13/ki-hitte-volna-rogan-antalnak-van-humorerzeke

https://i.imgur.com/Vl4ysyP.png

.. vagy éppen Rogán írja meg Magyar FB bejegyzéseit, annak érdekében hogy a pedofil-ügy egy NER-ből kiugrott, egyre inkább hiteltelenné váló csávó képében a közszereplést soha nem vállaló, szürke eminenciás Rogánra terelődjön, semmiképpen sem Orbánra. 

Így nézve ez egy nagyon szépen megkomponált történet, amiben MP a következő napokban is hasonló színvonalú puffogtatásokat fog posztolni, végig Rogánra hivatkozva és konkrétumot nélkül. Majd amikor a figyelem már lankadni fog a sok faszság miatt, elhalkul.

Az elmúlt évek, évtizedek alapján te sem gondolhatod, hogy ő és a hozzá hasonló árnyékdemokraták* hajlandóak lennének felelősséget vállalva dolgozni Magyarországért...

 

* nem, én nem a DK-val mosom össze őket, hanem a DK-ra utaló említéssel értékelem a teljesítményüket

:)

Nem Donáth miatt ilyen rossz a külföldi megítélésünk.

Ebben EP képviselőként neki személyesen nagy szerepe van. Más országok ellenzéke nem viszi oda a belpolitikáját.

--

Erre ezt írtad:

Hány EP-képviselőt ad a Fidesz, és hányat a Momentum? :)

No comment.

---

Mi köze van x-y-z párt EP képviselői darabszámának ahhoz, hogy Donáth Anna személyesen (és Cseh Katalin vele együtt, de ő nem szerepelt a kijelentésedben) milyen témákat vet fel?

Ha nem lenne Fidesz delegált képviselő az EP-ben akkor Donáth Anna nem teregetné a belpolitikai szennyest egy olyan testületben amire ez a legkevésbé sem tartozik? Egyetlen más ország képviselője sem csinál ilyesmit. Elborzadva tárgyalták francia, olasz, német képviselők (a jelenlegi magyar kormányzat ellenfelei a testületben), hogy mennyire visszatetsző nekik ez a viselkedés: meg is vetik érte őket.

--

Visszatérve az elejére. Azt állítottad, hogy Donáth Annának nincs felelőssége a külföldi megítélésünkben. Én azt állítottam, hogy a magyar belpolitikát kiviszi az EP-be: és ezzel nagyon is van felelőssége az ország külföldi megítélésében. Ebben az érvelésben Donáth Anna szerepel személyesen és az amit ő cselekszik. Ehhez semmi köze annak, hogy milyen testületben hova hányan kerülnek: semmi köze hozzá. Milyen logikai összefüggés végett hoztad egyáltalán ide?

A Fidesz miatt ilyen rossz az ország külföldi megítélése, akár tetszik neked, akár nem.

Nem erről volt szó. Azt állítottad, hogy

Nem Donáth miatt ilyen rossz a külföldi megítélésünk

vagyis, hogy ő nem érintett az ország("mi"/magyarok) rossz megítélésben

Nem Donáth Anna miatt kerülik Orbán Viktort a mértékadó politikusok, mint a pestist.

Kevered Orbán Viktort és Magyarországot.

--

Össze-vissza zagyválsz, keversz teljesen különböző dolgokat. 

Orbán Viktornak mégis mi köze van ahhoz, hogy Donáth Anna + vagy - irányba mozdítja el az ország megítélését?

Én azt az állításodat neveztem tévesnek melyben *Donáth Anna*-t mentetted fel; tekintettel arra, hogy tényszerűen nem igaz amit állítottál.

Nem Donáth Anna miatt ilyen rossz az ország megítélése, hanem Orbán Viktor és bandája miatt. Így megfelel?

Nem kell ezzel egyetértened, egyszerűen írd, hogy te másképp gondolod, csak ne kötekedj, mert azzal pont azt mutatod ki, hogy védenél valamit, csak nehezen lehet.

Fogalmazz pontosan.

Felhívtam a figyelmed rá, hogy Donáth Anna (és társai) aktívan rombolják az ország megítélését. Az pedig tény, hogy a belpolitikát viszik ki oda, ahova nem való.

--

Nem Donáth Anna miatt ilyen rossz az ország megítélése, hanem Orbán Viktor és bandája miatt.

Teljesen másról beszélünk. A jelenlegi magyar kormányzattal konkrét tartalmi vitáik vannak és elsősorban ezt is szokták mindig kiemelni: miért merészelnek a szocialista többégű testületekhez képest eltérő véleményt / víziót megfogalmazni. Ez egy tartalmi vita.

Amit Donáth Anna csinál az egy szerkezeti probléma: az EP képviselői pozícióját nem az EU-s  hatáskörbe delegált ügyek megtárgyalására, előterjesztések megfogalmazására használja, hanem arra, hogy ha az EP-ben a magyar belpolitikát taglalja: onnan próbáljon magyar belpolitikai folyamatokra nyomást gyakorolni: rendre olyan területeken amik nem EU-s hatáskörök. Ez totális szerep tévesztés és a demokratikus képviseleti rendszer kifordítása: ha helyi dolgokkal akar foglalkozni akkor induljon el helyi választásokon, szerezzen felhatalmazást és cselekedjen helyben.

Ha EP mandátumot szerez akkor pedig ott képviselje az országot olyan ügyekben amik az EP-re tartoznak. (a tagországok belügyei nem.)

Felhívtam a figyelmed rá, hogy Donáth Anna (és társai) aktívan rombolják az ország megítélését.

Felhívtam rá a figyelmed, hogy nem értek veled egyet. Azért csak erőlködj, még van hátszeled egy darabig.

Beszélhetünk Donáth Annáról, ha a terelés a célod neked is, csak nincs nagyon hozzá kedvem, mert számomra huszadrangú a története, engem sokkal jobban érint az, amit a magyar kormány művel, és nekem azzal van bajom. Úgy látom, másnak is, és szerencsére már nyíltan meg is jelennek ilyen vélemények, nem is akárkik szájából/tollából. Szerintem ezekkel kellene foglalkoznunk, nem terelni a kegyelmi ügyről Donáth Anna apjának ügyére, de persze lehet ezt is, trey bármit megtehet itt, van "értő" közönsége is komoly támogatókkal.

Felhívtam rá a figyelmed, hogy nem értek veled egyet.

Szerinted 1: javítja, 2: nem befolyásolja, 3: rontja az ország megítélését az amit Donáth Anna művel?

Beszélhetünk Donáth Annáról, ha a terelés a célod neked is, csak nincs nagyon hozzá kedvem

Ha nincs hozzá kedved, miért hoztad fel? Terelés az lenne, ha én emlegettem volna fel; de Te hoztad be a szálba.

Nem én hoztam ide Donáth Anna ügyét, nem is veled folytattam ezzel kapcsolatban eszmecserét, te csak beleszóltál. Kár, hogy már erre sem emlékszel. Nehéz így beszélgetni itt, hogy nem figyeltek a másikra.

Akkor újra: nem Donáth Anna miatt rossz az ország megítélése, hanem Orbán Viktor és bandája miatt.

Ki hozta ide Donáth Annát? 

Tá állítottad azt, hogy nem rontja az ország megítélését. Ebben a kontextusban Te említetted meg:

Nem Donáth miatt ilyen rossz a külföldi megítélésünk.

--

Tévedtél? Nem vagy elég gerinces, hogy bevalld?

Nem, ezúttal nem tévedtem. Nekem nem okoz problémát bevallani, ha tévedek valamiben, ezen a portálon is volt már rá több alkalommal példa. (tévedni, hibázni emberi dolog semmi gond nincs vele.) 

--

Viszont amíg én igyekszem válaszolni sorozatban a kérdéseidre, addig Te látványosan hallgatsz a direkt -már többedjére- nekedszegezett kérdésre.

Ah, láthatóan elgyengültél és bár sikerült 87 karaktert legépelned, de önálló vélemény kifejtéséhez ismét gyenge voltál.

türelem

Nézd elég hosszan válaszolgattam a kreténségeidre, míg Te képtelen voltál triviálisan egyszerű kérdés megválaszolására is: pedig normális, minden lehetőséget lefedő nyílt kérdést kaptál.

Normálisan válaszoltam már korábban, bár neked nem az ilyen válaszok a normálisak, mivel propagandához és tereléshez vagy szoktatva.

Tudom, szar neked megélned, hogy ilyen félhülyékre szavaztál, akik miatt ennyire szar az ország megítélése, de te választottad őket, ne Donáth Annára haragudj miattuk. Nekem jelenleg semmi bajom Donáth Annával, egyelőre még nem ő vezeti az országot, az ország "teljesítménye" sem tőle függ, nem miatta van mindenki előttünk az EU-ban az egy főre eső fogyasztás tekintetében (is).

Mit szeretnél? Annak örülnél, ha azt mondanám, hogy javítja? Nem vagyok arról meggyőződve, csak abban vagyok biztos, hogy pártod és kormányod nagyon rontja. Donáth Annád tevékenységét nem tudom pontosan értékelni, mert a fajtádé (bolondnak köszönd) elvonja róla és sok másról is a figyelmem. Baj? Akkor is így van. Majd akkor, ha komolyabb tényező lesz, ha miatta lesz rossz Magyarország nemzetközi megítélése, akkor bizonyára több figyelmet fogok neki szentelni, de nagy összeget nem tennék arra, hogy ez a helyzet valaha eljön.

Mit szeretnél?

Hogy írd le a *saját* véleményedet:

1: javítja, 2: nem befolyásolja

Annak örülnél, ha azt mondanám, hogy javítja?

Annak örülnék, ha tudnál egy nyomorult pontos választ adni egy már elég sok alaklommal egyértleműen megfogalmazott kérdésre a sok terelés, meg mantrázás helyett.

Kellene? Miért kellene? Mert te azt gondolod? Vicces vagy... :D

Retard? :D

retard, azaz elnyújtott hatóanyagú készítmények a hatóanyag fokozatos leadását jelentik. Ezek a gyógyszerek fokozatos és kontrollált módon hatnak, így akár 24 órán át tartó fájdalomcsillapítást biztosítanak.

Kellene? Miért kellene?

--

ismét csak saját kérdéseddel és egy már megadott válasszal találkozol:

Mit szeretnél?

Hogy írd le a *saját* véleményedet

--

És látványosan továbbra sem sikerül.

Ezen a szinten kommunikálsz:

T kereszteződéshez érkezik a jármű "dél"-i irányból. Merre hajt tovább? (lehetőségei: megfordul, megáll, balra, jobbra stb.). Erre a nyomi azt válaszolja: nem megy tovább egyenesen. :)

A külföldi finanszírozással megvalósuló felforgató tevékenység nettó hazaárulás. Ergo a Momentum hazaáruló mindenestül.

Itt olvashatsz róla konkrétumokat: https://mihazank.hu/amerikai-milliardokbol-tiltott-partfinanszirozas-es…

És, hogy lásd a képet, ha érdekel: https://cdn.origo.hu/2023/12/IVccxfEFURBz9g0r86To1qAT1WTfv7o9pCI4ezZQVc…

Volt Annuskádnak nimbusza? Miből következtettél arra, hogy nekem ő valaha is a kedvencem lett volna? Csupán annyit mondtam, hogy nem miatta rossz Magyarország megítélése, hanem pártod és kormányod meg a fajtád (te is bolondnak köszönd) miatt.

De térjünk vissza a "nettó hazaárulás" kifejezésedre. Mi a terved? Teszel feljelentést? Már tettél? Más már tett miatta? Mitől jobb vagy rosszabb a hazaárulásnál a nettó hazaárulás? :D

Nekem jelenleg semmi bajom Donáth Annával...

Ok, nem a liblinged, egy kicsit túloztam.

Viszont vedd figyelembe azt:

 • Donáth egy sérült ember, a kommunikációjából, az öltözködéséből egyértelműen látszik, hogy bántalmazó környezetből jött, és ez van kényszeredett megfelelési kényszere mögött, a félidióta vigyora mögött
 • a karácsonyfás képe egy súlyosan sérült emberről mesél, önbizalom hiányos, ezért vállal el egy olyan pozíciót, ami neki túl sok
 • Donát teljesen koncepciótlan, elképzelés nélkül próbálja valaki(k) seggét nyalni azért, hogy végre figyeljenek rá
 • avval, hogy Donáth vezeti a momentumot vállalja az elvtelen, külföldi érdekeknek megfelelő politizálást.
 • avval, hogy azt írtam, hogy nettó hazaárulás, az a saját véleményem, mivel ez nem egy jogi fórum, ezt leírhatom, jogilag leszarom, hogy az-e, de ha Dhat lesz a president, akkor mindjárt a harmadik intézkedésemmel a hazaárulókat vinném a kőbányába.
 • ha kiváncsi vagy, hogy mit mond egy jogász, a momentum által támogatott brüsszeli forrás-megtagadásról, és ehhez kapcsolódóan a Btk tényállásról akkor nézd meg ezt a 44.25-től, kihangsúlyozva a 46.50-től https://m.youtube.com/watch?v=E0wDqZSrnTY . Aztán gondolkozz el bátran a Donáth Vera Jurovás megbeszéléseiről valamint a dolláros mikroadományokról ( persze Schiffer beszélhet össze-vissza is )

Sajnos nem érintett meg annyira a Momentum, hogy komolyan foglalkozzak velük, viszont jól érzékelhetően veszélyes ellenfelet látnak bennük a haverjaid, hogy ilyen behatóan tanulmányozták Donáth Annát. Kicsit nehezen olvasható a mondandód a központozás helyenkénti hiánya miatt, de azért látszik, hogy jól megtanultad a leckét. :D

A "félidióta vigyorról" nekem rögtön a vezéretek ugrott be, mivel rengetegszer volt alkalmam látni ilyet az ő esetében. :D Ő is bántalmazó környezetből jött? :D 

Amúgy a hazaárulás súlyos dolog, még akkor is (vagy főleg akkor?), ha nettó, szóval jó hazafiként csak kellene tenned valamit, mert különben komolytalannak kell gondolnom téged. :D

Szóval a Romentum mögött van valós választópolgári támogatás.

Elhiszed, hogy mikroadományokat gyűjtött a baloldal, és onnan a sok pénz.

Látod, hogy mi mindent ellop a kormány, mégis tele az igen drága szállodák és rengeteg ember jól él.

Aki nem él jól, azt sem látod, mert csak a balos narratívában léteznek. Dolgozni lehet, kell is. Ingyen dollárt csak a romentum, meg a déká kap.

Nehéz elhinni, hogy talán a jobboldal az, akiket egy kicsit is érdekel a választók akarata, jóléte.

A drága baloldal, kinek tett jót, és mivel? Amikor a hálapénz eltörlése ellen kampányolt?

Amikor az országnak járó források befagyasztásáért lobbizik, de az indokai nettó faszságok, és csak később kapjuk meg a pénzeket?

Autoriternek titulálják, az egyébként demokratikusan működő parlamentet, úgy, hogy a német sötétzöldek most tiltják be a jobboldalt? Az persze rendben van.

A romentum maga hirdeti, hogy egy nemzetközi politikai hálózat része, és őket akarod kormányközelbe? El tudod képezelni, hogy ha ez megtörténne, a magyarok érdeke figyelembe lenne véve valaha?

Soha annyi választási megfigyelő nem volt sehol, mint 2022-ben a parlamenti választáson nálunk, és csak a baloldali törvényszegéseket tudta megállapítani. Ja, meg a médiatúlsúlyt, mint rtl, index, telex, 444, 24.hu, hvg, direct26 (na ez tényleg újság) és társai persze nem számítanak.

kaligeli nyilatkozataiból lerí, hogy soha nem csinált semmit, de ő az áldozat. A lánchíd drágább lett, a város 200 milliárd forintos megtakarítása a haverokhoz került. Ott nem lopnak, hanem csak a pénz lokációját változtatják meg. Éljen!

De végül: tök véletlenül sikerült a pedofiltüntetések első sorába küldeni egy pedofilt. Éljen VV Zsóti, vagy ki a fene.

Csupaszív baloldal, nem? Érded van, nem a gazdáikért.

Megint terelsz. Könnyen mondod másokra, hogy hazudtak, pedig te csúsztatsz rendszeresen. Értelmes embernek nem jutott eszébe a Magyar Péter által felsorolt nevek (Tóni, Barbara és Ádám) esetében arra gondolni, hogy annak a három névnek köze lenne Kónya "K." Endre kegyelmi ügyéhez, csak te szeretnéd ezt sugallni, ráadásul elég kitartóan, mert kell valamit találnod Magyar Péter írásaiban, amivel meg tudnád kérdőjelezni az általa leírtakat, de ezzel csak a szellemi fogyatékosoknál és agymosottaknál érsz el eredményt.

Eddig semmire nem reagáltál érdemben

Ó, dehogynem, csak neked nem tetszettek a válaszok. Nem is csodálom. :D

Elmondása szerint Tóninak, Barbarának és Ádámnak nincs köze a kegyelmi ügyhöz, a felháborodás miatt írta le az ő nevüket.

Azt sugallta, hogy van hozzá közül (a felháborodás miatt írta le az ő nevüket), majd amikor rájött, hogy ebből könnyen per lehet, már elkezdett mismásolni ez a becsület példaképe.

trey @ gépház

Hihetetlenül komolytalan vagy. Nézzük csak a legutóbbi kérdésemet, arra érkezett válasz? Nem érkezett, csak terelés. Tudsz rá válaszolni rendesen, vagy továbbra is csak arról van szó, hogy más besározásával mosdatni szeretnéd azt a bandát, amelyik ezt várja tőled?

Próbáljuk meg újra:

Hol szerepel olyan az RTL cikkében, hogy Magyar Péter azt a három nevet azért említette, mert őket tartja felelősnek a kegyelem megadásáért?

Kérlek, mutasd meg nekem, tudatlannak, értelmi fogyatékosnak, te rogáni magasságokban szárnyaló géniusz, hogy hol van a valódi válasz a kérdésemre?

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy szerinted ki mit sugall, hanem arra, amit kérdeztem. Az sem baj, ha nem megy, tolhatod tovább a kerekek nélküli biciklidet.

Topiknyitó izgalmában: Lemonodtak

Hogy mit?

trey @ gépház

Nagyban mernék fogadni rá, hogy a bajszos lesz a következő köztársasági elnök. Reméljük, hogy neki is katapultszék lesz az a poszt!

Kivételesen egyetértek.

Konteo on

Vitya megint beszopatta, az csodálatos lángelméjű független objektívet. Odadobta nekik ezt a 10 hónapos sztorit, amire ugrottak mint a tyúk a bizonyosra.

Így elérték, hogy Kövér végre államfő lehessen, amit már rég szeretett volna. Valamiért ki akarták csinálni Vargát (erre utal a férje reakciója is). Novák átveszi az Eu lista vezetését tőle (ami biztos poszt), Kövér államfő. Mindenki boldog. Mindezt úgy, hogy mondhatja, mutogathat az ellenzékre, hogy ti akartátok elüldözni Novákot, hát élvezzétek Kövért.

S még ott van, a trey féle szöveg is "nálunk lemondanak, ha valaki hibázik, bezzeg Feri".

Konteo off.

Konteo on

Tegyük fel, hogy a bajszosból köztársasági elnököt csinálnak. Tuti előkerülnének Kövér múltjából olyan dolgok (70-es és 80-as évek), amikre nem lenne büszke. A köteles kijelentése pedig tuti összehozna pár tüntetést. A házmester tempója, kijelentése pedig abszolút nem méltóak egy köztársasági elnökhöz. Egy alkalmatlan, önfejű barom. Az ilyen típusú ember nem bírja, ha nincs valódi hatalma. Neki a toll (aláírási funkció) nem elég.
Szerintem 1-1,5 évnél tovább ő se húzná.

Konteo off

Konteo on

Aztán kis idő múlva majd meg jelennek olyan dokumentumok, amikből ki derülnek az okok, amik alapján a kegyelemről döntött Novák*. S ezek alapján az egész ügyet ráégetik az ellenzékre, a pedofilsimogatós cikkek íróira. Akik miatt ez a kiváló államfő, a lelkiismerete miatt (mert nem akarta hogy nemzetet a személye megossza) lemondott.

Az egészből az ellenzék fog rosszul kijönni. (S Vargát is eltették az útból), nem beszélve megint lesz ok egy-két héttel elhúzni a svédek szavazását.

*Ennek első eleme a szegedma cikke.

Konteo off

Így elérték, hogy Kövér végre államfő lehessen, amit már rég szeretett volna.

Offtopik, de elkepzelesem sincs, miert akarna valaki allamfo lenni. Ha a zsetonra mesz, akkor nem abban van a nagy penz, nem eri meg. Ha karrierpolitikus vagy, akkor az egy zsakutca, utana mehetsz valami NGO-ba zabot hegyezni. Ha hatalmat akarsz, akkor ne Magyarorszagon legyel allamfo, mert nagyon szuk mozgastered lesz. Ha csak segget akarsz mereszteni... mondjuk arra jo. Akkor nincs tobb kerdesem.

Már csak O.V. lemondására várok. Mert ő is nyakig benne van az összes disznóságban. A vezető vállalja a beosztottaiért is a felelősséget.
Persze a 133 "bátor" is nyugodtan eltakarodhatna. Természetesen teljes vagyonelkobzás mellett.

Miert mondana le OV?

Mivel masabb ez, mint amikor Schmitt vagy Vida Ildiko vagy Borkai mondott le pl.?

De meg fejlettebb demokraciakban is csak az szokott lemondani, akinel megalapozott a gyanu, hogy erintett. Az Epstein ugy utan se repult az osszes republikanus meg demokrata felsovezeto.

Az, hogy par olyan konteos, aki amugy se szavazna soha Fideszre, biztos benne, hogy Orban is erintett, az a valasztasi matek szempontjabol semmit nem szamit. A billego szavazok tulnyomo tobbsege nem feltetelezi, hogy Orbannak ehhez a kegyelemugyhoz tul sok koze lett volna.

Egy miniszterelnöktől alapelvárás, hogy megfelelő miniszterekkel vegye magát körbe. Sem Schmitt Pál, sem Vida Ildikó, sem Borkai nem miniszterek voltak.

Ha egy miniszterelnök ennek nem tud eleget tenni, akkor le kell mondania. És a mostani ügy nem az első, ami rossz fényt vet a miniszterelnökre. Hazudik éjjel-nappal, hülyíti a népet, zsarol. A nyíltan oroszbarát politikájáról már nem is beszélve. Sem belpolitikailag, sem külpolitikailag nem méltó miniszterelnöke az országnak. Leszerepelt, lejáratja az országot, a magyar embereket.

Az van, hogy anno ez el lett sunyulva, most pedig minden magyarazat csak a melybehuzna. Nem volt mit tenni. Novák Katalin bejelentését érdemes mondatonkként megemészteni. Lásd yt atv

Azaz a fejétől bűzlik a hal. Az átláthatóság teljes hiánya. Miért is nem nyilvánosak a kegyelmi kérvények indoklásai? Véletlenül még kiderülne, hogy ilyen-olyan haveri, rokoni, politikai kapcsolatokat felhasználva kaptak / kapnak egyesek kegyelmet. Elfogadhatatlan egy józan ember számára.

Ezen kívül hány sunyiság, susmusolás, bűzlő hal lehet még a szekrényben. Ez itt a baj....

Demokrácia van. Te is lehetsz politikus. Az elnyomásban élt felmenőid mit szólnának ahhoz, hogy van lehetőséged változtatni a saját és szeretteid sorsán, jobbá tenni az országot, de helyette a neten sírsz a haverjaiddal, hogy szar ~minden? Persze mit lehet tenni, ilyen az alulfinanszírozott kommunisták sorsa...

:)

Neked kellene elmenned politikusnak. Láthatóan kiválóan megállnád a helyed a mai politikai elitben. Mindig ugyanazt a baromságot mondod megingathatatlanul és határozottan, függetlenül attól, hogy az előtted hozzászólónak mi volt a mondanivalója.

"Régen is voltak hülyék, csak nem voltak ilyen magabiztosak."

A mondanivalód teli van tárgyi tévedéssel.

Sajnos nincs:

 

Demokrácia van.

Tény.

 

Te is lehetsz politikus.

Tény.

 

Az elnyomásban élt felmenőid

Szinte minden embernek vannak elnyomásban élt felmenői. Ha magyar, akkor pláne. Szerintem rányomható a "tény" pecsét.

 

van lehetőséged változtatni a saját és szeretteid sorsán, jobbá tenni az országot

Tény.

 

helyette a neten sírsz a haverjaiddal, hogy szar ~minden

A neten való sírásod és az abban kifejezett tartalom tényére alapozott vélemény.

 

ilyen az alulfinanszírozott kommunisták sorsa

Tény, hogy megfelelő finanszírozás (gyk. erőforrás-allokáció) nélkül nehéz a nép akaratának ellenében megszerezni a vezetést.

 

kommunisták

Szerinted vélemény, szerintem tény.

:)

Hányinger vagy hányinger?

Cikk: https://telex.hu/belfold/2024/02/10/magyar-peter-varga-judit-volt-ferje…
FB post: https://www.facebook.com/peter.magyar.102/posts/pfbid0NmSnzH1DWWkMuvd8Y…

Idézem, hátha törölnék vagy módosítanák:

A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról. Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnak.

Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük, soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.

Sokáig hittem egy ideában, a nemzeti, szuverén, polgári Magyarországban és sok évig próbáltam a magam szerény eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy ez megvalósuljon. De az utóbbi évek során szép lassan és ma végképp rá kellett jönnöm, hogy mindez valóban csak egy politikai termék, egy cukormáz, ami csupán két célt szolgál, a hatalomgyár működésének elfedését és az irdatlan mértékű vagyonok megszerzését.

Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa, hanem a Hunyadi Jánosok, Széchenyi Istvánok, Semmelweis Ignácok, Bethlen Istvánok, Radnóti Miklósok, Slachta Margitok, Márai Sándorok, az 56-os szabadságharcosok, a Ludas Matyik és minden jóravaló magyar hazája.

12 éves korom óta a fülembe csengenek az első szabadon választott miniszterelnökünk szavai: “Én szolgálok, és addig szolgálok, amíg a nemzetnek haszna van belőle. Teszem, amíg tudom.”

Ne féljetek! Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké.

"A másodfokú ítélet indoklásában is benne van, hogy az én jelenlétemben elkészített dokumentummal párhuzamosan két másik dokumentum is készült. Én csak jelen voltam, amíg az igazgató kérésére a nevelt elkészítette a dokumentumot és biztosítottam a helyszínt (az igazgatóhelyettesi irodát), nem szóltam közbe, nem is véleményeztem a leírtakat, mégis egyedül ellenem emeltek vádat. Az ügyésznek tudomása volt arról, hogy a másik igazgató helyettes kérésére a nevelt ugyanazt a nyilatkozatot írta meg, hiszen a kihallgatásom során az ügyvédem jelenlétében felmutatta a két nyilatkozatot és megkérdezte, hogy melyiket írta a nevelt az én jelenlétemben. A dátumokat látva tudtam azonosítani nyilatkozatot (egy nap volt az eltérés). Ellenem vádat emeltek, a kollégát ezért soha senki sem vonta felelősségre, annak ellenére, hogy ő készíttette el a dokumentumot, míg én előző nap csak jelen voltam az elkészítésénél. A sértett a bírósági tárgyaláson a bíró négyszeri, egymás utáni kérdésére azt válaszolta, hogy ő mindenképpen leírta volna a történteket a gyámváltási kérelemmel együtt. Ez védőügyvédi észrevételezésként bekerült a tárgyalási jegyzőkönyvbe. Érthetetlen a bíróság álláspontja, hogy ha a sértett ezt vallotta, sőt 4 alkalommal megismételte, akkor ki kényszerítette erre a cselekményre."

Kiskorú a (kirendelt) gyámja / törvényes képviselője nélkül törvényesen nem tehet ilyen nyilatkozatot. Ezt egy nevelőotthonban illene tudni.

Az idézett bekezdés feletti részt is ideidézhetted volna.

"A kényszerítés bűncselekmény sértettje 48 óra leforgása alatt három személy kérésére készítette el ugyanazt a tartalmú nyilatkozatot (nekem, a hétvégi ügyeletes igazgató helyettesnek és a gyermekvédelmi gyámjának), és másnap, hétfőn szóban elmondta a Járási Gyámhivatal vezetőjének is."

"A kényszerítés bűncselekmény sértettje 48 óra leforgása alatt három személy kérésére készítette el ugyanazt a tartalmú nyilatkozatot (nekem, a hétvégi ügyeletes igazgató helyettesnek és a gyermekvédelmi gyámjának), és másnap, hétfőn szóban elmondta a Járási Gyámhivatal vezetőjének is."

Ez a kettő üti egymást. És igen az ügyész se volt a helyzet magaslatán, de az nem menti fel K. Endrét.

Igen, értem amit mondasz, az egész tárgyalás is megérne egy vizsgálatot a leírtak alapján. A probléma szerintem az, hogy nem látni tisztán, hogy ki is kapott kegyelmet (mi is a bűne). Ha valaki csak az újság cikkeket olvassa, az az érzése lehet, hogy egy pedofil. De az illető elmondása alapján meg úgy tűnik mintha csak egy balek lenne, aki nem tartott be minden szabályt a nagykönyv szerint.

Ami még furcsa, hogy az újságok úgy viselkedtek, mintha ez az ember a semmiből tűnt volna elő, de a leírtak alapján még a média is részt vett a tárgyaláson. Szóval pontosan tudták ki ő milyen vádpontok alapján milyen körülmények között ítélték el.