Idén online kerül megrendezésre a 17. Hacktivity IT biztonsági fesztivál

2020-ban tizenhetedik alkalommal rendezik meg Magyarország legjelentősebb kiberbiztonsági eseményét, a HACKTIVITY-t, amely hagyományosan az információbiztonsági szakma hivatalos és alternatív képviselőit hozza össze a terület iránt érdeklődőkkel, kötetlen, de mégis ismeretterjesztő és néha mélyen technikai formában.

A járványhelyzetre való tekintettel a konferenci 2020. október 8-10 között online stream formájában lesz követhető rengeteg előadással, beszélgetésekkel és nagyobb lélegzetvételű workshopokkal.

A jegyet váltó érdeklődők az online stream elérésén kívül belépést nyernek a konferencia hivatalos chat-szobájába, ahol nem csak egymással folytathatnak eszmecserét, de kérdezhetnek az előadóktól is.

Az idei HACKTIVITY-n 20 ország 44 nemzetközileg elismert előadója fog többek között olyan aktuális IT-biztonsági témákról értekezni, mint az arcfelismerő rendszerek meghackelése, az 5G hálózatok biztonsági kihívásai, a modern adathalászat technikái, az Ethereum kriptovaluta okos szerződéseinek biztonsági kockázatai, a vezeték nélküli riasztórendszerek és okosotthonok sérülékenységei stb.

A workshopokról és az előadásokról a rendezvény honlapja nyújt bővebb tájékoztatást.

Hozzászólások

Ez sem a Fonóban lesz. Azt mikor nőtték ki?