Python a Microsoftnál

 ( trey | 2018. december 20., csütörtök - 17:29 )

A Python nem volt mindig szívesen látott vendég a Microsoftnál. Ez főként annak volt köszönhető, hogy a Microsoft NIH-szindrómában szenvedett: a Python más emberekhez tartozott, így a Microsoftot nem érdekelte. Az elmúlt nyolc évben ez a hozzáállás jelentősen megváltozott. Számos Microsoft termékben van Python támogatás, sőt, néhány újabban már csak az található. Számos létfontosságú Microsoft eszköz Python-ban van írva és a Microsoft jelenleg is aktívan invesztál a nyelvbe és a közösségbe.

Részletek itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

jo reggelt

+1

Ideje volt, hogy a Microsoft nekiálljon kikeveredni ebből a csőlátásos NIH-szindrómából. Az olyan "vezetők" mint a zsírfejű Ballmer (véleményem szerint az IT világ egyik károkozója és szégyene), ezt nem nagyon segítették elő.

De szerencsére ez már egy másik Microsoft!

Azokat sajnálom egy kicsit, akiknek házon belül meg kellett vívniuk ezeket a csatákat.

"In 2010, our few Pythonistas were flying under the radar, in case somebody noticed that they could reassign a few developers to their own project. The team was small, leftover from a previous job, but was chipping away at a company culture that suffered from “not invented here” syndrome"

--
trey @ gépház

Úgy látom Ballmer-ről ugyanaz a véleményünk! Számomra a mai napig kérdés, hogy hogy került egy ilyen cég élére, és aztán hogy maradt ott évekig.

kicsit Trumpli volt... :-)

A múltkor néztem, hogy a GE pár éve a teljes szétbaszás határán áll, több volt és jelenlegi ex-GE-s kollegám is mondta, hogy a cégcsoport romon van.

Most megnéztem ballmert wikin, hát nem ő a GE ceója? :D:D

Ezt kicsit félreolvastad. :)

"He then worked as an assistant product manager at Procter & Gamble for two years, where he shared an office with Jeffrey R. Immelt, who later became CEO of General Electric."

Almost :D

Knowledge transfer :D

Igen, az ordítozós monkey dance bevonulása, meg az "I Love This Company!" ortályozása, az bizony beégett az ember tudatába! :)
https://www.youtube.com/watch?v=f__n8084YAE
Vérbeli undorító kretén...

---
"Magic Disco Rádió, ami elvarázsol!"
www.magicdiscoradio.com

marketinges ember volt és a win95-öt még olyan embereknek is el tudta adni akiknek nem volt számítógépük. Voltak olyanok is akik 2-esével vették a win95-öt.

(annyi bizonyos, hogy nagy képernyőn az a legjobb deszktop kiosztás és a mai napig olyasmit használok xfce-n. Ezt azért mindig letagadom és azt mondom hogy ez az alapbeállítás lol...)

Na mindegy Ballmer egy fasz, a technológiához nem ért.

--
GPLv3-as hozzászólás.

miért lenne ez másik microsoft, eddig is EEE ment, a mostani közeledések miért lennének mások

főleg miután kiderült hogy egyedül nem megy nekik úgy

> You bet.@Zooba
You bet. @Zooba

Lehet most Grammar Nazi leszek, de azert ennyi precizitas beleferhetne egy ilyen volumenu cegnek.
____________________
echo crash > /dev/kmem