Megjelent a SuperTuxKart Halloween frissítési kiadása

 ( urbalazs | 2017. október 30., hétfő - 13:58 )

Több mint egy évnyi folyamatos kemény munka után a fejlesztők elérhetővé tették a SuperTuxKart 0.9.3-rc1 „Halloween frissítési” kiadását. A kiadás legizgalmasabb újdonsága, hogy végre elérhető Android platformra is. A játék telepíthető a Play áruházból, de akár a projekt letöltési oldaláról is beszerezhető az Android, Windows, Macintosh vagy Linux változattal együtt.
Az FSF.hu Alapítvány honosító csapatának köszönhetően a játék teljes egészében magyar nyelvű felülettel használható.

Számos változtatás történt az elmúlt egy évben. Új pályák, új arénák, új grafikai hatások jelentek meg, és számos továbbfejlesztés történt a motorháztető alatt. Az újdonságok részletes bemutatása és a javítások felsorolása az FSF.hu Alapítvány szabad szoftver blogján olvasható.

Végül, nem lenne Halloween igazi félelmek nélkül! A fejlesztők számára a legfélelmetesebb dolog a főverzió kiadásra jelölt verziójának kiadása, ezért kiemelkedően fontos, hogy bármilyen hibát jelents a fejlesztőknek annak érdekében, hogy a végső kiadásig javítani tudják. A hibákat a projekt GitHub oldalán lehet jelenteni. A fejlesztők előre is köszönik a segítséget!