Elérhető a Windows 10 Insider Preview Build 15002

 ( trey | 2017. január 10., kedd - 9:07 )

Részletek a blogbejegyzésben.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

"Improved high-DPI support for desktop apps: Continuing from our work with Build 14986, Build 15002 brings more goodness in the way of high-DPI support. First, much like we did with Microsoft Management Console (MMC), we’ve updated Performance Monitor (Perfmon) to now be more crisp on high-DPI PCs."

Hová ez a sietség? Csak a megjelenése óta probléma ez.

Eh, ne tudd meg, mekkora pezsgőbontás volt, amikor a S4B hirtelen elkezdett jól skálázódni a második/többedik monitoron. :)

Azt nem tudod véletlen ki volt az az észlény aki az OEM COA-kból kaparós sorsjegyet csinált? (és, hogy a többiek miért nem verték meg? :))

Oké értem én, hogy ne látszódjék a termékkulcs, de azért jó lenne ha a megvalósítás úgy sikerülne, hogy a kaparás eredményeként a termékkulcs nem fakulna el. (biztos baromi nehéz lenne normális matricát gyártani :))

Nem. Sőt, engem inkább az érdekelne, nem lehetne-e teljesen megszabadulni a COA matricáktól. (Bár gondolom lehet, hiszen az aktuális gépemen sincs COA, mégis Windows-zal jött a gyárból.)

Igen, az enyém is. Csak most egy laptop azonnal máris kellett és valamiért az összes helyi számtechboltban a freedos/Linux laptopok a menők (értsd az van raktáron mert biztos nem használ már senki Windowst ;)). Így muszáj volt venni mellé/vele, hogy rendben legyen.

Miert van olyan erzesem, hogy leomlanak az erkolcsi gatak, hogy nyiltan vegyenek featurakat az operatol, firefox-tol, androidbol, stb....
Az MS pinyin amugy eleg jo, de nekem mar kezd kisse kaotikussa valni. :)